Center Parcs

Center Parcs = puur genieten

Center Parcs last minutes

Center Parcs last minute aanbieding? Zoek niet verder! Wij van Parkvakanties zijn de hele dag bezig om voor jou de beste last minute aanbiedingen en kortingen van Center Parcs te verzamelen.

Center Parcs last minutes

Natuurlijk wil je zo goedkoop mogelijk op vakantie bij Center Parcs! Je wilt lekker genieten van een bungalow in de natuur of zwemmen in de Aqua Mundo, maar dan wél het liefst zo voordelig mogelijk. Hoe doe je dat? Door een last minute cottage te boeken of gebruik te maken van een kortingsactie. Wij geven je hier een overzicht met de meest actuele aanbiedingen en mooiste deals van Center Parcs. Handig! 

Last minutes + kortingen overzicht

Hieronder zie je de meest actuele last minutes van Center Parcs. De korting voor een weekend of midweek kan zelfs oplopen tot 36%!

Last minutes ➡ Vanaf € 99 voor een 4-persoons cottage 
➤ Bekijk Info & Boek

Meivakantie ➡ Tot 35% korting
➤ Bekijk Info & Boek

Hoe krijg ik korting bij Center Parcs?

Center Parcs heeft naast het doorlopende last minute aanbod ook nog andere acties. Deze willen we je ook niet onthouden, want ze kunnen je heel wat euro's besparen op je Center Parcs verblijf!

Center Parcs hanteert - naast de last minutes - namelijk zowel standaard kortingen als tijdelijke kortingsacties. Zo kun je bijvoorbeeld het hele jaar door gebruik maken van 20% Familie- of 55+ korting. Ook biedt Center Parcs  vroegboekkorting voor snelle beslissers. In de schoolvakanties krijg je dan 20% korting en daarbuiten komt er nog eens 20% bij op. Zo kan de korting oplopen tot wel 36%!

Daarnaast heeft Center Parcs een aantal hele gave tijdelijke acties die ze gedurende het jaar één of meerdere keren inzetten. Wij zetten ze even voor je op een rij:

Waanzinnige Woensdag — Een geweldige actie waarbij je op alleen op woensdag gebruik kunt maken van extra korting. 

Vakantie Voordeeldagen — Zo'n twee keer per jaar zijn er de Center Parcs Vakantie Voordeeldagen. Deze actie duurt meestal ongeveer twee weken en is doorgaans zo rond begin maart en begin december. Het geeft je de kans om voor een specifieke periode lekker goedkoop je Center Parcs vakantie te boeken!

Center Parcs Bungalow Race — De Bungalow Race is onze favoriete actie van Center Parcs. Ook deze actie wordt twee keer per jaar gehouden. Dit is meestal in februari en oktober. Het is zeker de moeite waard om gebruik te maken van één van de aanbiedingen van de Bungalow Race, want het zijn vaak mooie aanbiedingen voor bijna alle Center Parcs parken!

Center Parcs hanteert over het algemeen geen kortingscode.

Vakantie vieren bij Center Parcs

Center Parcs mag zich met recht dé uitvinder van vakantie- en bungalowparken noemen. Als je in Nederland woont dan is de kans klein dat je iemand bent - of kent - die nog nooit bij Center Parcs is geweest. De bungalowparken zijn bekend om hun huisjes - lees: cottages - en natuurlijk de subtropische zwembaden, oftewel Aqua Mundo. Ook het overdekt shoppen in de Market Dome en de vele activiteiten maken dat Center Parcs nog altijd ongekend populair is bij zowel jong als oud. Dé ideale plek voor een weekend of weekje weg met je gezin, vrienden of familie!

Last Minutes Center Parcs

In Nederland zijn er in totaal 9 vakantieparken van Center Parcs. Als je wilt weten welke dat allemaal zijn kijk je op onze Center Parcs pagina, maar enkele topparken die we toch even willen noemen: De Eemhof, De Huttenheugte en De Kempervennen. Stuk voor stuk toppers! Maar ook de andere bungalowparken zijn leuk. 

Ook wij van Parkvakanties zijn fan en hebben al vele vakanties bij Center Parcs door mogen brengen. We hebben hier ook uitgebreide reviews, veel foto's en ook filmpjes van gemaakt. Bekijk onze blog-artikelen over Center Parcs maar. Als je vragen hebt over een specifiek park of een algemene vraag over Center Parcs, dan mag je gerust contact opnemen

Dé actuele deals in je mail

Wil jij geen enkele Center Parcs aanbieding of kortingsactie missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Dan weet jij als eerste wanneer er een actie is of goede last minute geboekt kan worden en kun je lekker profiteren!