Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Center Parcs Mystery Park

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 03 januari 2019 — 6 minuten lezen
Center Parcs Mystery Park

Goedkoop naar Center Parcs? Boek een Center Parcs Mystery Park! Op deze manier kun je héél voordelig naar Center Parcs. En welk Center Parcs park het is? Dát is een verrassing!

➤ Bekijk Center Parcs Mystery Park aanbieding

Door de unieke samenwerking tussen Center Parcs en BungalowS kun jij profiteren van een te gekke actie. Jij boekt namelijk goedkoop een Center Parcs weekend, midweek of zelfs hele week, maar je weet niet welk park. Oftewel: dat is nog even een mysterie. Máár dat je zeer voordelig verblijft in een cottage op één van de Center Parcs parken in Nederland óf België is zeker! En als je wilt kun je ook een Mystery Park in Duitsland of Frankrijk boeken.

In dit artikel vertellen we je precies hoe een "Mystery Park" werkt en hoe je op deze manier een goedkope cottage bij Center Parcs kunt boeken!

Wat is een Center Parcs Mystery Park?

Een Center Parcs Mystery Park is een voordelige manier om je verblijf bij Center Parcs te boeken. Echter er is een verschil met een normale boeking bij Center Parcs, want A: het is veel goedkoper en B: je weet niet in welk park je terecht komt. Dit hoor je namelijk enkele dagen voor je vertrek. Spannend!

Je kunt hoe dan ook kunnen genieten van een fijne cottage en uiteraard alle, veelal gratis, Center Parcs faciliteiten, zoals het Aqua Mundo subtropisch zwembad en volop leuke activiteiten. En bijna Center Parcs bungalowparken beschikken over een Market Dome (of Plaza) met shops en restaurants. Genieten dus!

Center Parcs Mystery Park

Center Parcs De Huttenheugte doet ook mee aan de Mystery Park actie

Hoe boek ik een Center Parcs Mystery Park cottage?

Een Mystery Park boeken is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen en je bent zo klaar!

  • Ga naar de Mystery Park actie-pagina op BungalowS
  • Gebruik het "Zoekopdracht"-formulier om aan te geven wanneer, hoe lang en met hoeveel personen je wilt komen
  • Bekijk de aanbiedingen en klik op de "Bekijk en Boek" knop als je wilt boeken
  • Volg de stappen in in het boekingsproces

➤ Bekijk Center Parcs Mystery Park actie

In welke cottage kom ik terecht?

Als je een Mystery Park boekt dan verblijf je in een Comfort Cottage, máár er is een kans dat je ingedeeld wordt in een Premium Cottage of zelfs een VIP Cottage. Daarvoor moet je natuurlijk wel een beetje geluk hebben. 

Als je een 2-persoons accommodatie boekt, dan verblijf je in een 2-persoons cottage, een 2 persoons appartement of een hotelkamer. Boek je een 4-persoons verblijf dan kun je terechtkomen in een 4-persoons cottage of 4-persoons appartement. Wat het precies wordt is ook afhankelijk van het park waar je naartoe gaat. Bij meer personen kom je altijd in een cottage.

Je kunt ook meerdere accommodaties boeken, maar deze dienen dan wel van hetzelfde type te zijn. Bijvoorbeeld twee keer een 6-persoons cottage. Let er dan wel op dat je dit in één reservering boekt, want alleen dan zullen ze in hetzelfde Center Parcs park worden ingedeeld. 

Welke Center Parcs parken doen mee met de Mystery Park actie?

Als je een Mystery Park via BungalowS boekt dan kom je terecht op één van de onderstaande 19 vakantieparken van Center Parcs. Je kunt kiezen voor een verblijf in Nederland/België, Duitsland of Frankrijk. Voor de duidelijkheid: boek je dus een cottage op een Mystery Park in Duitsland dan zul je niet in Nederland (of een ander land) terechtkomen. 

Boek je een Mystery Park in Nederland en België dan kun je terecht komen in één van de onderstaande parken:

Boek je een Center Parcs Mystery Park in Duitsland dan zijn dit de deelnemende parken:

De Mystery Parken in Frankrijk die meedoen zijn:

Center Parcs goedkoop boeken

Ook in Center Parcs Erperheide kun je goedkoop terecht komen. Lekker plonzen in de Aqua Mundo!

LET OP: Als je een Mystery Park boekt weet je niet in welk park je komt en er wordt ook geen rekening gehouden met je woonplaats. Het kan dus voorkomen dat je naar een Center Parcs mag die vlakbij je woonplaats ligt, maar het kan ook zijn dat je een stukje moet rijden. En ook belangrijk om te weten: Wijzigen en annuleren is voor de Mystery Park actie niet toegestaan. 

De eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen.

Bedlinnen is niet bij de prijs inbegrepen en moet verplicht worden afgenomen. De kosten hiervoor zijn €8,50 per pakket voor alle soorten cottages. De reserveringskosten (à €29,50) zijn ook niet bij de prijs inbegrepen.

Al met al is de Mystery Park een prima manier om met veel korting een Center Parcs park te boeken! De prijzen variëren per dag dus neem zelf een kijkje op de BungalowS website om te zien van welke aanbieding jij gebruik kunt maken.

➤ Bekijk de Mystery Park aanbiedingen

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje