Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Center Parcs Waanzinnige Woensdag — Top actie!

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 14 maart 2017 — 2 minuten lezen
Center Parcs Waanzinnige Woensdag — Top actie!

Boek je verblijf bij Center Parcs op Waanzinnige Woensdag tegen uitzonderlijk lage prijzen!

Ga naar de Waanzinnige Woensdag actie-pagina!

Elke woensdag is het feest bij Center Parcs. Met één muisklik boek je dan voor minder geld méér vakantie. Of je nu een weekend, midweek of hele week er tussenuit wilt, op Waanzinnige Woensdagen zijn de prijzen zeldzaam laag!

Zo boek je bijvoorbeeld al een weekend weg met vier personen voor slechts 249 euro. Voor een prikkie slaap je bijvoorbeeld in een sfeervolle cottage en vertoef je in een geweldig zwemparadijs te midden van schitterende natuur.

Hoe profiteer ik van de Waanzinnige Woensdag?

Wanneer je van dit buitengewone Center Parcs voordeel wilt profiteren, ga je naar de speciale ‘Waanzinnige Woensdag actie-pagina’ van Center Parcs. Hier vind je een overzicht van exclusieve aanbiedingen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. De kortingen lopen hoog op. Het enige wat jij hoeft te doen, is er op tijd bij zijn. Wacht dus niet te lang met boeken, want OP = OP.

Center Parcs Waanzinnig Woensdag

Profiteer van Center Parcs Waanzinnige Woensdag aanbiedingen

Voor welk Center Parks park ga jij?

Subtropisch genieten bij één van de Center Parcs vakantieparken was nog nooit zo voordelig. De deelnemende parken kunnen overigens variëren. Maar regelmatig zien we aanbiedingen voor populaire parken als De Eemhof (Flevoland), De Vossemeren (net over de grens in België) en De Kempervennen in Limburg voorbij komen!

Heerlijk toch als je lekker goedkoop een midweek of lang weekend kunt genieten van een fijn Center Parcs bungalow huisje, de subtropische Aqua Mundo, een Market Dome voor een kop koffie, fijne restaurants en alle andere goede faciliteiten en activiteiten die je in Center Parcs hebt. Genieten!

Voorwaarden: de kleine lettertjes

De Waanzinnige Woensdag begint elke week op woensdag om 12:00 uur en duurt tot 24:00 uur. Alleen binnen deze periode op woensdag kun je extreme kortingen scoren via de Center Parcs website. Omdat het een online actie betreft, kan boeken alleen via internet.

Let op: reserveringskosten (29,50 euro per boeking), toeristenbelasting en lokale heffingen zijn niet inbegrepen bij de actieprijs. De kortingen zijn niet te combineren met andere acties, maar omdat de prijzen dusdanig laag zijn, zal je dit waarschijnlijk niet erg vinden.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+
Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties