Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Vakantiepark De Krim update: zwembad uitbreiding, restyle huisjes én nieuwe waterspeelplaats

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 09 april 2018 — 2 minuten lezen
Vakantiepark De Krim update: zwembad uitbreiding, restyle huisjes én nieuwe waterspeelplaats

Vakantiepark De Krim op Texel blijft vernieuwen! Er is een peuterbad toegevoegd aan het zwembad, chalets en familievilla's zijn gerestyled én er is een gave zand- en waterspeelplaats in de maak!

Een weekendje óf vakantie op Texel bij Vakantiepark De Krim|Texel wordt nu nóg leuker. Met name voor de kinderen heeft De Krim twee prachtige nieuwe voorzieningen toegevoegd. Maar ook de accommodaties zijn vernieuwd: chalets en familievilla's hebben een make-over gekregen.

Nieuw peuterbadje in het zwembad

Peuterbad, zwembad Vakantiepark De Krim

Het zwembad van Vakantiepark De Krim is eigenlijk nog maar nét geopend. In de zomer van afgelopen jaar kon De Krim namelijk de deuren openen van een compleet nieuw subtropisch zwembad. Een prachtige toevoeging op het toch al mooie park, máár toch miste er nog iets: een badje voor de allerkleinste gasten. De Krim is daarom aan de slag gegaan met de bouw van een peuterbadje in het zwembad. Inmiddels is dat afgerond en sinds vorige week kunnen peuters nu ook volop spetteren bij De Krim!

Zand- en waterspeelplaats

Nieuws, Vakantiepark De Krim Texel

Naast een nieuw peuterbadje is De Krim óók nog bezig met iets anders waar de kids zeker vrolijk van zullen worden: een zand- en waterspeelplaats. Deze openbare nieuwe voorziening van het vakantiepark is inmiddels in de maak en wordt geplaatst bij 't Paviljoen van het park. En yes, je raadt het al: zo kun jij straks lekker op het terras genieten van de zon en een kop koffie terwijl je kroost lekker aan het spelen is met water en zand. Topcombi wat ons betreft!

Restyle chalets en familievilla's

Chalet, Vakantiepark De Krim Texel

En dan is er nog meer nieuws te melden. Vakantiepark De Krim|Texel heeft namelijk ook gesleuteld aan haar accommodaties. De interieurs van chalets en familiehuizen zijn compleet vernieuwd.

De chalets van het type "Geul" op Camping Loodsmansduin en de typen "Krim", "Noordzee" en "Wadden" op Vakantiepark De Krim hebben allemaal een mooie restyle gekregen van binnen. Op de bovenstaande foto zie je alvast een sneakpeak van de nieuwe look. Het ziet er allemaal een stuk hipper uit met die frisse kleuren en mooie decoraties hè? De familievilla's op het park zijn ook gerestyled. 

Voor de snelle beslissers: er zijn nog een paar chalets beschikbaar voor de Meivakantie. Maar natuurlijk is het bij De Krim in de zomervakantie ook volop genieten geblazen.

Al met al weer leuk nieuws van De Krim en wij van Parkvakanties zijn daarom ook érg benieuwd naar dit top vakantiepark op Texel! We hebben inmiddels een weekend geboekt in de zomervakanties dus wij gaan het zelf ervaren allemaal. Uiteraard zullen we jullie daarna ook in geuren en kleuren vertellen hoe het was in een uitgebreide parkreview en veel foto's en filmpjes van het zwembad met jullie delen. Komen we jou daar ook tegen? :)

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje