Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Zwembad Vakantiepark De Krim is "Zwembad van het jaar"

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 11 oktober 2018 — 1 minuut lezen
Zwembad Vakantiepark De Krim is "Zwembad van het jaar"

Het zwembad van Vakantiepark De Krim is uitgeroepen tot 'Zwembad van het jaar'.

Wát een mooi nieuws voor Vakantiepark De Krim! Voor het tweede jaar op rij mag het zwembad van het Texelse Vakantiepark De Krim zich 'Zwembad van het jaar' noemen. De prijs werd deze week uitgereikt bij de ZwembadBranche Awards 2018. Vakantiepark De Krim won de award in de categorie 'Zwembaden op een vakantiepark, hotel, fitness of wellness'.

Namens Parkvakanties: Gefeliciteerd Vakantiepark De Krim!

Goede beoordeling Zwembad De Krim

Er deden dit jaar ruim 150 accommodaties mee. De winnaar is bepaald door onafhankelijk consumentenonderzoek. Er kon een vragenlijst ingevuld worden en op die manier beoordeelde de gast het zwembad. In totaal zijn er meer dan 5000 beoordelingen ingevuld.

Een prachtige waardering dus voor Vakantiepark De Krim op Texel. Directeur van De Krim, Iwan Groothuis liet op Facebook weten erg blij te zijn: "We zijn erg trots dat onze bezoekers zo tevreden zijn over het zwembad en ons met vele goede recensies hebben beloond."

Onze ervaring

Parkvakanties heeft zelf afgelopen zomer het zwembad van Vakantiepark De Krim uitvoerig kunnen testen en ja: wij snappen wel waarom dit zwembad voor het tweede jaar op rij deze award heeft gewonnen. Het is een te gek zwembad!

Het zwembad is pas vorig jaar geopend en dus nog fonkelnieuw. Dat zie je ook echt, want alles ziet er heerlijk schoon, strak en gelikt uit. En de glijbanen zijn ook helemaal van deze tijd. Met digitale interactie, met een mooie wildwaterbaan, een bandenglijbaan én een familieglijbaan die heerlijk glijdt. Kortom: een topper!

Wij maakten er ook mooi filmpje van, kijk maar: VIDEO: Het Zwembad van Vakantiepark De Krim

Wanneer ga jij dit zwembad eens testen?

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje