Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Vakantiepark De Krim krijgt een te gek nieuw indoor speelparadijs

Artikel geschreven door: Christina Nijenhuis
Door Christina Nijenhuis op 10 januari 2019 — 2 minuten lezen
Vakantiepark De Krim krijgt een te gek nieuw indoor speelparadijs

Vakantiepark De Krim op Texel is begonnen met de verbouwing van het indoor speelparadijs. En 15 februari is het dan zover: dan wordt de compleet vernieuwde indoor speeltuin geopend!

Vakantiepark De Krim, gelegen aan de noordkant van het prachtige eiland Texel, is dus inmiddels druk bezig met het vernieuwen van de indoor speelgelegenheid. Je kunt er nu dus even niet komen spelen, maar vanaf vrijdag 15 februari is het nieuwe speelparadijs geopend en kunnen kinderen in de leeftijd van 2 t/m 10 jaar oud zich weer heerlijk uitleven! 

Onbeperkt speelplezier

Het indoor speelparadijs wordt helemaal aangepakt. Er zijn nog meer klautertoestellen, touwladders tunnels, glijbanen, klimrekken en zelfs een échte hijskraan. In het huidige kinderparadijs is vooral het naar beneden glijden in een band een groot succes. Gelukkig zien we ook deze activiteit weer terug.

Het terrasgedeelte wordt verder uitgebreid, zodat ouders en verzorgers lekker kunnen chillen met een drankje. Het terras biedt goed uitzicht op het speelgedeelte, dus de kinderen weten je te vinden.

Speelparadijs Vakantiepark De Krim

Het ontwerp voor het nieuwe speelparadijs van De Krim

Toegang tot het speelparadijs is gratis! Dit geldt ook voor gasten die niet verblijven in het vakantiepark. Dus mocht je een weekend of week verblijven op Texel, kom dan gezellig met de kinderen naar het prachtig nieuwe speelparadijs van Vakantiepark De Krim, succes verzekerd!

Is er nog meer te doen op Vakantiepark De Krim?

Jazeker! Vakantiepark De Krim heeft een écht leuk (en net nieuw) zwembad met binnen- en buitenzwembad, meerdere waterglijbanen, een heuse wildwaterbaan, een speciaal bad voor de kleintjes en niet onbelangrijk, het is er lekker warm. Er is een zwembadbar waar je eten en drinken kunt halen. Het zwembad van Vakantiepark De Krim kreeg zelfs afgelopen jaar de award voor "Zwembad van het jaar 2018". Een aanrader dus. De kaartjes voor het zwembad kun je als daggasten alleen online bestellen.

Maar er is nog veel meer te beleven op de Krim, want verder kun je nog bowlen, lasergamen of Glow in the Dark Midgetgolfen. Onderschat dit laatste niet, de kinderen vinden het f-a-n-t-a-s-t-i-s-c-h. Voor de "grote" golfers onder ons heeft Vakantiepark De Krim ook een échte golfbaan, gelegen midden in de duinen. Voor kinderen vanaf een jaar of acht is er een heus klimpark, waar ze vanuit een toren van 10 meter hoog via verschillende parcoursen kunnen klimmen.

Wij kijken halsrijkend uit naar het nieuwe speelparadijs, maar om optimaal te kunnen genieten van alles wat dit prachtige park te bieden heeft, zou je er eigenlijk een hele week moeten blijven!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Christina Nijenhuis

Christina Nijenhuis

Christina — 1980. Mama-blogger @ Parkvakanties. Kids: 2 dames (2010 / 2012) & 1 jongetje (2017). ♥ Houdt van: hardlopen, vakantie, gezinsleven, het koffiemomentje en life in general.Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje