Summio Parcs

Quality time voor iedereen

Summio Parcs ervaringen

7.2
78 ervaringen
Algemeen
7.4
Ligging van het park
8.1
Faciliteiten op het park
6.8
De accommodatie
7.3
Service
7.3
Eetgelegenheden
6.3
Kindvriendelijkheid
7.1

78 Ervaringen met Summio Parcs

Trudy de Ruig

verouderde inboedel , alles werkt slecht en is vies

09 April 2024
4,1
Summio Landgoed Het Grote Zand — Net een weekend een huis op het park gehuurd, park ziet er vanbuiten mooi uit, maar eenmaal binnen viel het vies tegen. Het was vies, radiatoren waren ronduit smerig, de vaatwasser werkte slecht, je moest 3 x spoelen voordat het schoon werd. Alles bleef dus vies. Het douchegordijn zag er niet uit. Het was zo vies en hing er al vele jaren. Een schande dat dit gewoon verhuurd wordt.

Carl de Jong

saai park, nooit meer, afrader

29 March 2024
2,9
Summio Parc Port Greve — Zoals ook een eerder Dormio park is Summio niet veel beter. Je betaald de hoofdprijs en krijgt er rommel voor terug

M. Kroon

Wegens faillisement beheerder wordt verplichte borg erg laat retourneerd

21 March 2024
2,7
Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen — Advies is om geen waarborg som (borg) te voldoen bij Summio Buitenplaats Marke van Ruinen. De beheerder is failliet maar wil nog wel borg ontvangen en deze dan later door bewindvoerder laten afhandelen.

Bohnen Britt

Hygiëne

13 March 2024
7,6
Summio Parc Duc de Brabant — Wij hadden een houten chalet. Wij waren hier een jaar eerder geweest en toen was het perfect. Nu was het echt smerig. van viezigheid dat uit de whirlpool kwam tot de kookplaat die was niet eens schoon. Overal stof en spinnenwebben. Het enige wat schoon was was het bed. heb de eerste avond dit 2u in de nacht bezig geweest met schoonmaken.

Sunil

Borg

06 February 2024
7,1
Summio Parc Aquadelta — Met park niets mis mee, wacht alleen al meer dan 2 maanden op mijn borg!

Beke

Totaal uitgekleed na overname

26 January 2024
4,0
Summio Parc De Berkenhorst — Was er met oud en nieuw, niet vermeld dat restaurant gesloten was en ook zwembad dicht zou gaan, kom er al aantal jaar en best prijzig als er niks aan faciliteiten over blijft. Wilden eventueel opnieuw boeken ivm met de hond haar angst voor vuurwerk maar ondanks dat alles sloot durfden ze wel €500 meer te vragen voor het nieuwe jaar echt schandalig

R bult

Waardeloze organisatie

15 December 2023
5,3
Summio Parc Heihaas — Wij hebben in oktober alles betaald,volgens summio nog niet.Mail,bellen,contactformulier wordt niet op gereageerd.Hoop dat wij twee januari gewoon een schoon,rookvrij huisje hebben.Zal nooit meer boeken bij deze organisatie

H. Noeverman

Leuk chalet maar niet heel schoon

16 October 2023
5,3
Summio Landgoed Het Grote Zand — Het is een heel mooi bosrijk park.
Ontzettend jammer dat ons chalet nr 622 niet schoon was. Heel veel schimmel op de ramen en in de badkamer. Schimmel op een kussen, vieze doucheslang, vieze bank. Bloedspetters van de dode muggen op de muren. Hier en daar een kapotte lamp. Wat ook miste was een lampje boven de eenpersoonsbedden en een nachtkastje.
Het chalet was wel gezellig aangekleed.

Nico

Tevreden

09 June 2023
9,0
Summio Parc Heihaas — Het park was super ,goede. Vriendelijke service . schoon park

Chantal

Een kleinschalig park met een goede centrale ligging.

16 January 2023
6,9
Summio Parc Heihaas — Een gezellig restaurant met bowling, een leuk zwembad, wel wel te koud water door de energie bezuinigingen. Het huisje was ok, helaas bij ons niet geheel schoon. Muffe lucht, veel pluizen onder de bedden, een kindersok op de radiator, en de zak vd stofzuiger zat zo vol (het vuil puilde eruit) dat het leek of ik een baksteen eruit moest tillen.... De keuken was verder helemaal prima, alsook de badkamer (ruim) De toiletruimte (6 persoonshuisje) was helaas veel te klein. Wij hadden opa en oma op bezoek, zij konden met moeite gebruik maken van de wc...... De omgeving achter het park is prachtig, je krijgt een sleutel van het hekwerk en kunt, na een weg over te steken, geweldig wandelen. O ja, en dicht in de buurt van het centrum en supermarkten. Met de auto 5 minuutjes. Let wel op dat je niet geknipt wordt als je richting het centrum rijdt, er staat een kast.

Anne & Lammy

Heerlijke week gehad

20 November 2022
9,6
Summio Parc Heihaas — Park was netjes, "sleutel" via de app werkte perfect. Huisje was schoon en netjes. Prima bedden. Mooi ruim opgezet park.

Marie Berends

Uitstekend vertoeven

14 November 2022
8,3
Summio Parc Port Greve — Wij hadden een heerlijke midweek in de nazomer. We troffen het met het weer! Nette bungalow en leuke kinderactiviteiten.

Debbie

Geweldige bungalow

26 August 2022
8,0
Summio Parc Heihaas — Mooi bungalow, rustige omgeving, heerlijk gefietst in de omgeving.

Leni van Weerd

Geweldige dagen gehad!!

17 May 2022
7,9
Summio Parc Heihaas — Park ligt dichtbij het leuke plaatsje Putten! De Brasserie is geweldig, heerlijk eten voor schappelijke prijzen

George dikkescheij huisje79

1e dag geen eten de kok was het zat om17 15 s.avonds tv om de 5minuten valt beel

16 May 2022
6,4
Summio Landgoed Het Grote Zand — Vertel dat je rest dicht is omdat je geen personeel hebt tv die aldoor uitvalt leuke 1e dag

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Summio Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Summio Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Summio Parcs.