Summio Parcs

Quality time voor iedereen

Summio Parcs

Summio Parcs is dé nieuwste vakantiepark-aanbieder in Nederland! Verblijf op een Summio park voor de beste quality time en geniet van fijne vakantiehuizen met je familie of vrienden. Ontdek jij één van de gastvriendelijke Summio parken?

Summio heeft enkele voormalige Landal en Roompot-parken overgenomen en heeft hierdoor direct al een mooi aanbod vakantieparken in Nederland. Je kunt een Summio Parc boeken in onder andere Friesland, Drenthe en Zeeland, maar ook in andere delen van het land is Summio al goed vertegenwoordigd. De bungalowparken zijn helemaal in Summio stijl, mooi gelegen aan de kust of in het bos en mét de kersverse Summio-mascotte Senno! De Summio-parken zijn stuk voor stuk heel kindvriendelijk dus ook gezinnen met (jonge) kinderen zitten bij Summio helemaal goed.

Bij Summio geniet je dus optimaal van je vakantie! Wist-je-dat Summio een label is van Dormio trouwens? Dormio is al jaren een vertrouwd gezicht van luxe vakantieparken in Nederland en daarbuiten. Wij zullen de komende maanden zelf ook diverse Summio Parcs voor jullie gaan testen en de ervaringen delen we natuurlijk in onze uitgebreide parkreviews. Fijne vakantie!


24 Summio Parcs vakantieparken

>

Populaire parken van Summio Parcs

Summio Parc Aquadelta

  • TOP ligging aan Grevelingenmeer
  • Één van de leukste parken in Zeeland
  • Prachtige luxe villa's

Summio Parc Port Greve

  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Veel te doen voor kinderen
  • Met overdekt zwembad en indoor speeltuin

Summio Waterpark De Bloemert

  • Geweldige ligging aan het water
  • Ga zeilen, vissen, fietsen óf het bos in
  • Nette ruime bungalows

Summio Parcs ervaringen

7.1
81 ervaringen
Algemeen
7.4
Ligging van het park
8
Faciliteiten op het park
6.7
De accommodatie
7.3
Service
7.3
Eetgelegenheden
6.1
Kindvriendelijkheid
7.1

81 Ervaringen met Summio Parcs

Erna Daane

Mooi huisje, organisatie niet best, geen faciliteiten op het park

08 June 2024
4,1
Summio Vakantiepark It Wiid — Het park vonden wij mooi, het huisje ook. Helaas geen restaurant of andere faciliteiten op het park. Hebben onterecht voor beddegoed moeten betalen. Gereclameerd maar geld èn ook de waarborg nog niet ontvangen. Tot 2 keer toe personeel in “ons “ huisje aangetroffen terwijl er niemand hoefde te zijn. Orginisatie lijkt mij niet op orde. Tel nr geeft alleen voicemail. Hoop nog dat ik iemand te spreken krijg maar lijkt lastig te worden.

Hummel

Herziening review

25 May 2024
7,5
Summio Waterpark De Bloemert — Hadden een vies huisje gekregen.na overleg een mooie nette bungalow gekregen. Personeel hartelijk dank voor dit mooie huisje.

Jolanda van den Berg

Een mooi en fijn park met ruime huizen.

18 April 2024
8,5
Summio Waterpark Zwartkruis — Goed onderhouden park, met ruime mooie huizen.
Vriendelijke receptie personeel, die erg behulpzaam zijn.

Trudy de Ruig

verouderde inboedel , alles werkt slecht en is vies

09 April 2024
4,1
Summio Landgoed Het Grote Zand — Net een weekend een huis op het park gehuurd, park ziet er vanbuiten mooi uit, maar eenmaal binnen viel het vies tegen. Het was vies, radiatoren waren ronduit smerig, de vaatwasser werkte slecht, je moest 3 x spoelen voordat het schoon werd. Alles bleef dus vies. Het douchegordijn zag er niet uit. Het was zo vies en hing er al vele jaren. Een schande dat dit gewoon verhuurd wordt.

Carl de Jong

saai park, nooit meer, afrader

29 March 2024
2,9
Summio Parc Port Greve — Zoals ook een eerder Dormio park is Summio niet veel beter. Je betaald de hoofdprijs en krijgt er rommel voor terug

M. Kroon

Wegens faillisement beheerder wordt verplichte borg erg laat retourneerd

21 March 2024
2,7
Summio Buitenplaats de Marke van Ruinen — Advies is om geen waarborg som (borg) te voldoen bij Summio Buitenplaats Marke van Ruinen. De beheerder is failliet maar wil nog wel borg ontvangen en deze dan later door bewindvoerder laten afhandelen.

Bohnen Britt

Hygiëne

13 March 2024
7,6
Summio Parc Duc de Brabant — Wij hadden een houten chalet. Wij waren hier een jaar eerder geweest en toen was het perfect. Nu was het echt smerig. van viezigheid dat uit de whirlpool kwam tot de kookplaat die was niet eens schoon. Overal stof en spinnenwebben. Het enige wat schoon was was het bed. heb de eerste avond dit 2u in de nacht bezig geweest met schoonmaken.

Sunil

Borg

06 February 2024
7,1
Summio Parc Aquadelta — Met park niets mis mee, wacht alleen al meer dan 2 maanden op mijn borg!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Summio Parcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Summio Parcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Summio Parcs.

Voor de eerste keer bij Summio Parcs geweest (Summio Parc Heihaas) en het was een hele aangename kennismaking. Erg mooi park en heel gastvrij ontvangst!
Helena en David