Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

8.2
295 ervaringen
Algemeen
8.2
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.1
De accommodatie
8.2
Service
8.2
Eetgelegenheden
7.9
Kindvriendelijkheid
8.4

295 Ervaringen met Roompot Vakanties

Leuk parm

02 September 2018
6,7
Resort Arcen — Opzich een leuk park alleen vonden wij het eten erg slecht

Bewolkt maar toch een toffe vakantie gehad

29 August 2018
9,1
Vakantiepark Weerterbergen — Maak de speeltuigen gratis

Beter dan verwacht, zeker voor herhaling vatbaar.

26 August 2018
8,4
Bospark Lunsbergen — Prima accommodatie, stacaravan was ruim en schoon, genoeg afstand naar de andere rondom t grasveld waardoor de kinderen wel makkelijk contact kregen, maar je toch enige privacy had. Eenvoudig zwembad maar prima voor de kinderen. Koos blijft leuk voor de kleintjes. Goede klantvriendelijkheid: Gehuurde fiets bleek te groot voor ons dochtertje, we kregen direct een andere. En kleingeld wisselen voor de zwembadkluisjes was ook geen enkel probleem.
Kijk wel even naar het onderhoud van de midgetgolf, sommige banen waren beschadigd.

Super vakantie park

20 August 2018
8,9
Bospark 't Wolfsven — Heerlijk park vooral met goed weer, met slechter weer is er ook een binnenzwembad maar die is niet heel groot en voor de kinderen word er erg veel georganiseerd.

een fijn grote hoekwoning waar we al 10jaar ruim als gast welkom zijn.

11 August 2018
9,9
Marinapark Volendam — Alles op dit schitterende park is volledig helemaal perfect. ook de gastvrijheid en de goede service is helemaal top.
wij komen al ongeveer 10 jaar op dit park en steeds in het zelfde huis. Geweldig ruim van binnen, toppy. Iedereen op dit park willen wij bedanken voor de goede service. Bedankt allemaal.

Al twee keer op dit top park verbleven!

05 August 2018
8,0
Vakantiepark Weerterbergen — In de zomervakantie zijn wij hier 2 weken geweest. Toen zaten wij in een 6 persoons cottage. Heerlijke accomodatie in een prachtig groene omgeving gelegen. Tevens ook van alles voorzien wat nodig was. Voor een verfrissende duik konden wij terecht in het gezellige zwembad op het park.

Ook met een familieweekend zijn wij hier geweest. Toen zaten wij in een 12 persoons vakantiehuis die van alle gemakken voorzien was. Een heerlijke sauna en een zee van ruimte!

Kortom, alle twee de keren hebben wij hier onwijs genoten en komen wij zeker nog een keer terug!

Verzorgd park

02 August 2018
6,6
Vakantiepark Hellendoorn — Het is een leuk park, je kunt er van alles doen. Maar het mag met alles wel wat uitgebreider. Het park is zeker een aanrader, maar het dorp zelf ligt wat ver weg vanaf het park.

Kindvriendelijk park

31 July 2018
7,7
Bospark Lunsbergen — Op aanraden van oma.Twee weken Kampern in Drenthe. Een heerlijk schone camping. De kinderen waren weg van Koos Konijn, de disco, animatie en de knutselclub. Wanneer gaan we weer vragen ze. In de omgeving genoeg te doen. Zwemmen in het zwemwater t.olde hemelriek. Mooi fietsomgeving. Wij komen terug

Genoeg faciliteiten maar sterk verouderde huisjes tijd voor flinke renovatie

31 July 2018
7,0
Vakantiepark Weerterbergen — Leuke activiteiten voor de kinderen, maar er zijn veel sterk verouderde huisjes die slecht onderhouden zijn. Al waren we veel op pad, het is niet fijn om meer bij de receptie te staan voor j e klachten dan dat je kunt genieten van de faciliteiten

Was leuk, maar niet voor herhaling.

30 July 2018
6,3
Bospark De Schaapskooi — Ik vond de stacaravan wat tegenvallen. En de camping was ook niet echt zo, eerlijk gezegd viel het me wat tegen.

Gezellig park,dichtbij bos en mooie omgeving.

30 July 2018
8,3
Résidence Klein Vink — Tja,is al poosje geleden dat wij er voor het laatst waren.
Was er fijn,ruime huizen,ruime tuin.Genoeg voor kinderen te doen.

Leuk park om een weekje door te brengen!!

19 July 2018
7,4
Vakantiepark Weerterbergen — leuk park vooral met kleinere kinderen zeker een aanrader!!

Het is heel leuk op het park eten goed je kan een scooter huuren en opladen

19 July 2018
9,4
Resort Arcen — Heel gezellig en leuk

Heerlijk park

16 July 2018
8,1
Vakantiepark Weerterbergen — Mooi groot park rust en ruimte en tegelijk wat te doen als je wilt. Alleen jammer dat de meubels wat ouderwets zijn.

Super genoten

15 July 2018
8,1
Vakantiepark Weerterbergen — Ben al meerdere keren geweest..met vrienden en familie..geen foto., reden was omdat diegene die het hst georganiseerd..is overleden

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje