Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

8.2
312 ervaringen
Algemeen
8.2
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
8.1
De accommodatie
8.2
Service
8.2
Eetgelegenheden
7.9
Kindvriendelijkheid
8.3

312 Ervaringen met Roompot Vakanties

Prima weekendje weg

08 May 2019
8,0
Vakantiepark Weerterbergen — Via een aanbieding konden we een weekend naar Weerterbergen. De kinderen vonden het geweldig! Er is veel te doen op het park. Onze bungalow was mooi. Geen mankementen of problemen. We kijken nog vaak even naar de foto's van dit leuke weekend!

Nooit meer

30 January 2019
1,0
Roompot Beach Resort — Verschrikkelijk smerig huisje, slechte service, zee vol met zeewier je kon er echt niet zwemmen, overvolle vuilnis containers, ratten op de velden
Echt nooit meer

Verrasend mooi

19 September 2018
8,7
Landgoed Het Grote Zand — Mooi gelegen park. We hadden bungalow 99 vooraan op het park. Verrassend ruim en luxe. Echt een aanrader.

Leuk parm

02 September 2018
6,7
Resort Arcen — Opzich een leuk park alleen vonden wij het eten erg slecht

Rustig kleinschalig bungalowpark met zwembad

01 September 2018
6,7
Bungalowpark Het Hart van Drenthe — Huisje die we hadden was goed maar was wel aan een opknapbeurt toe. Het park zelf is goed. Genoeg voor de kinderen te doen, alleen weinig te doen 's avonds. Je kan niet een drankje en snackje doen tijdens een potje poolen. Je moet je in het huisje vermaken en gelukkig had ik genoeg bij om me bezig te houden.

Bewolkt maar toch een toffe vakantie gehad

29 August 2018
9,1
Vakantiepark Weerterbergen — Maak de speeltuigen gratis

Gastvrij,heerlijk eten,mooie locatie,en vooral een warm en veilig gevoel

26 August 2018
8,7
Appartementencomplex Bosch en Zee — Mooi appartement,precies zoals het moet zijn. Mooi uitzicht en lekker dichtbij de Koog ,strand en bos .

Beter dan verwacht, zeker voor herhaling vatbaar.

26 August 2018
8,4
Bospark Lunsbergen — Prima accommodatie, stacaravan was ruim en schoon, genoeg afstand naar de andere rondom t grasveld waardoor de kinderen wel makkelijk contact kregen, maar je toch enige privacy had. Eenvoudig zwembad maar prima voor de kinderen. Koos blijft leuk voor de kleintjes. Goede klantvriendelijkheid: Gehuurde fiets bleek te groot voor ons dochtertje, we kregen direct een andere. En kleingeld wisselen voor de zwembadkluisjes was ook geen enkel probleem.
Kijk wel even naar het onderhoud van de midgetgolf, sommige banen waren beschadigd.

Een ontspannen week op een kleinschalig park.

23 August 2018
6,6
Vakantiepark Het Drentse Wold — Rustig park in het Drents-Friese wold.
Een bezoek meer dan waard.
Leuke huisjes met flinke tuin en veel privacy.
Geen winkeltje aanwezig.

Super vakantie park

20 August 2018
8,9
Bospark 't Wolfsven — Heerlijk park vooral met goed weer, met slechter weer is er ook een binnenzwembad maar die is niet heel groot en voor de kinderen word er erg veel georganiseerd.

een fijn grote hoekwoning waar we al 10jaar ruim als gast welkom zijn.

11 August 2018
9,9
Marinapark Volendam — Alles op dit schitterende park is volledig helemaal perfect. ook de gastvrijheid en de goede service is helemaal top.
wij komen al ongeveer 10 jaar op dit park en steeds in het zelfde huis. Geweldig ruim van binnen, toppy. Iedereen op dit park willen wij bedanken voor de goede service. Bedankt allemaal.

Al twee keer op dit top park verbleven!

05 August 2018
8,0
Vakantiepark Weerterbergen — In de zomervakantie zijn wij hier 2 weken geweest. Toen zaten wij in een 6 persoons cottage. Heerlijke accomodatie in een prachtig groene omgeving gelegen. Tevens ook van alles voorzien wat nodig was. Voor een verfrissende duik konden wij terecht in het gezellige zwembad op het park.

Ook met een familieweekend zijn wij hier geweest. Toen zaten wij in een 12 persoons vakantiehuis die van alle gemakken voorzien was. Een heerlijke sauna en een zee van ruimte!

Kortom, alle twee de keren hebben wij hier onwijs genoten en komen wij zeker nog een keer terug!

Verzorgd park

02 August 2018
6,6
Vakantiepark Hellendoorn — Het is een leuk park, je kunt er van alles doen. Maar het mag met alles wel wat uitgebreider. Het park is zeker een aanrader, maar het dorp zelf ligt wat ver weg vanaf het park.

Kindvriendelijk park

31 July 2018
7,7
Bospark Lunsbergen — Op aanraden van oma.Twee weken Kampern in Drenthe. Een heerlijk schone camping. De kinderen waren weg van Koos Konijn, de disco, animatie en de knutselclub. Wanneer gaan we weer vragen ze. In de omgeving genoeg te doen. Zwemmen in het zwemwater t.olde hemelriek. Mooi fietsomgeving. Wij komen terug

Genoeg faciliteiten maar sterk verouderde huisjes tijd voor flinke renovatie

31 July 2018
7,0
Vakantiepark Weerterbergen — Leuke activiteiten voor de kinderen, maar er zijn veel sterk verouderde huisjes die slecht onderhouden zijn. Al waren we veel op pad, het is niet fijn om meer bij de receptie te staan voor j e klachten dan dat je kunt genieten van de faciliteiten

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje