Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

7.9
371 ervaringen
Algemeen
8
Ligging van het park
8.3
Faciliteiten op het park
7.8
De accommodatie
7.8
Service
7.9
Eetgelegenheden
7.3
Kindvriendelijkheid
8

371 Ervaringen met Roompot Vakanties

Raechelle

Smerig en slechte service!!!

07 June 2021
4,1
Noordzee Résidence Cadzand-Bad — Huizen en straatjes zien er op het eerste gezicht leuk en gezellig uit. Maar wat een luxe villa zou moeten zijn blijkt een gedateerd smerig huisje te zijn in hele slechte staat. Haren en vlekken op het beddengoed, toilet was niet schoongemaakt en stonk naar pis, bestek en borden hartstikke smerig en in het hele huis vuil en vlekken. Dit bij de receptie aangegeven en ze zouden het oplossen, toen we terug kwamen ban het diner bleek dat er niks aan het probleem was gedaan maar inmiddels was de receptie dicht en niemand meer te bereiken. Bij het uitchecken vroeg de dame of alles naar wens was, het antwoord was “nee” en haar reactie hierop was “ok”.

Daphne postma

GEEN SERVICE !

24 May 2021
5,0
Beach Resort Nieuwvliet-Bad — Eigenlijk had het zo moeten kunnen zijn om geen enkele ster te geven dan had ik dit ook gedaan.
Waardeloos bedrijf en zorgen dat je hier niet boekt. Ga maar even lekker uitgebreid lunchen of dineren en leg je telefoon maar even op niet bereikbaar.
Je staat zo 1.5 uur in de wacht lekker klantvriendelijk.
Mijn dochter en schoonzoon hadden geboekt naar aanleiding van hun huwelijk. Opeens was Corona daar. Meedenken of om boeken na veel contact van mijn dochter en schoonzoon HOooo maar. Zelfs schoonvader kon niet doorbreken op hun ijzeren model.
Flexibel nee hoor, lekker zakken vullen, ja hoor.
Bedankt Roompot voor voor jullie service en meedenken. Weg geld z’n 1200 euro schandalig

Texel gekkies

T blijft smerig op Kustpark texel

24 May 2021
5,7
Kustpark Texel — Kustpark texel ziet er prachtig uit maar t blijft schijnbaar moeilijk om de huisjes schoon te krijgen. Op andere roompot parken hebben we qua schoonmaak betere ervaringen.
Wij gaan niet meer naar de receptie om aan te geven wat er vies is. Wij willen dan geen schoonmaakploeg meer in huis dus doen t zelf maar en weet je zeker dat t schoon is. In een eerdere review kreeg ik t antwoord dat t bekend is en dat ze er mee aan de slag gaan.(2 jaar geleden). Er is nog niks mee gedaan. Bij de receptie hoorde ik nog iemand klagen dat t huisje vuil was. Dan wordt t keurig genoteerd. Receptie is vriendelijk maar dat is t dan.
Gewoon een lange neus naar de klanten hoor!!!
Gore moltons ( *stinken)/ vlekken op dekbedden/ matrassen vol zand( terwijl t strandseizoen nog moet beginnen, dus van vorige zomer waarschijnlijk) doorgezakte matrassen. Stof overal onder. Bank versleten/ eetkamer stoelen zo versleten dat je op t hout zit. Oven deed t niet. Monteur kwam kijken , kon er niks mee dus verder geen reaktie gekregen. Omdat er niks voor de kinderen te doen is(logisch in coronatijd) zou t roompot wel sieren om de midgetgolf gratis te doen, al zou er alleen voor de volwassenen maar betaald hoeven worden zou al veel vriendelijker over komen. Al met al : zo n smerige boel voor zoveel geld????

Jan Jan

Afzetters

22 May 2021
3,1
Roompot Beach Resort — Waardeloos, intens smerig en hopeloos gebrekkig. Wat een kans (beach house) om er iets moois van te maken echter overduidelijk financieel gedreven. Opex laag houden, prijzen hoog voor een zo hoog mogelijk financieel resultaat. Schaamteloos.

Johan Kraaijenhof

Mooie ligging, huisje gedateert en niet schoon en compleet.

10 May 2021
6,6
Vakantiepark Weerterbergen — Het park lag in een prachtig gebied en de opstelling van het park was ook erg mooi.
De accomodatie was niet schoon (zie foto's hieronder) en zeer gedateerd. We misten ook dingen. De douche was of heel heet of koud. De bedden waren ook slecht.
Hierdoor was de prijs/kwaliteitverhouding ver uit balans in vergelijking met andere roompot parken, zoals het park op Ameland.

Yvonne

Wat een prachtige plek voor een camping! Helaas is het sanitair slecht.

08 May 2021
7,4
Bospark 't Wolfsven — Voelt een beetje als “Afroom pot” en niet als Roompot. Wat een geweldige ligging en kans voor een vakantiepark. Maar op de camping zijn de voorzieningen echt ondermaats. Oud, niet van deze tijd en gebreken. Hoe fijn zou het zijn als het daar ook zou voldoen aan het Roompot gevoel. Maar dit voelt meer als geld verdienen zonder waar te maken waar je voor staat.... dit kan echt veel beter!

E. Broere

Schitterende omgeving, huisje kan beter

01 May 2021
7,7
Landgoed Het Grote Zand — Het Grote Zand is schitterend gelegen, tussen bos en heide, echt voor wandel en fietsliefhebbers.
Het Park zou meer aandacht mogen geven aan onderhoud: overal liggen takken, asfalt op de weg is gescheurd, tafeltennistafel en jeu de boulesbaan zien er oud uit, aan het begin van het seizoen verwacht je dat dat netjes is, nieuw gravel en schoongemaakt. Het lijkt of de nadruk ligt op het bouwen van nieuwe accommodaties in plaats van onderhoud.
Ook de tuinen en daken van de huisjes verschillen: totaal verwaarloosd, tot mooi aangelegd, totaal vermosd tot stralend schoon.
Park is 1 richting verkeer, maar dat staat heel slecht aangegeven, waardoor gevaarlijke situaties ontstaan.
Ons huisje, nr 276 lag mooi, maar de tuin was zwaar verwaarloosd, stonden nauwelijks planten in, en overal mos, ook op de bestrating. Meubilair is ook gedateerd, en aan vernieuwing toe.
Personeel is zeer vriendelijk! Leuke fietsen en skelters te huur. Wifi is erg traag, dit moet beter in 2021.
Eindconclusie: park met heel veel potentie, waar de bezem nog wel even doormoet.

Henk de Vries

Fantastisch gelegen .net en leuk park met prima bungalows

27 March 2021
8,1
Bungalowpark Schin op Geul — Alles prima, heel vriendelijk personeel. Eenvoudige horeca

Elly

Mooi park met prachtige huizen

27 March 2021
8,5
Buitenplaats De Hildenberg — Voornamenlijk fietsen, golf, wandelen, uitstapjes. Kinderpark Duinenzathe en het Bosbad zijn beiden vlakbij. Voor jonge kinderen is het fijn, oudere kinderen zoeken misschien meer vertier.
Wij hadden het heerlijk: in een prachtig, schoon en goeduitgerust huis voor 6 personen. Roegte 1. Fijne tuin met genoeg privacy.
We komen terug :-)

Alberdina

Dunimar is een mooi park met mooie huisjes. De omgeving en het strand is top.

26 March 2021
9,9
Duinresort Dunimar — Vriendelijk personeel. Mooie huisjes. Leek wel Spaans. Het leek net alsof we in Spanje waren.
Het strand was geweldig. We zaten in huisje nummer 29. Heel mooi uitzicht aan de rand van het park. We komen zeker terug.

Peter

Blijf daar weg

26 March 2021
5,5
Kustpark Klein Poelland — Net terug, het enige positieve aan het park is de rust en de prijs. Maar de huisjes zijn verschrikkelijk gedateerd, praktisch alles vraagt om onderhoud en vooral om schoonmaak
Het is er gewoon smerig. Troep van de vorige bewoners zoals sokken onder het bed , over jaren, achter gelaten rommel. De keuken inventaris moet je eerst afwassen. Sanitair ook niet schoon. Terras meubilair onder het stof en vogelpoep
Bedden zijn aan vervanging toe, je zakt er in weg
Receptie blinkt niet uit in klantgerichtheid


Martinique

Fijn verblijf in Urban Villa vlakbij stad en strand

25 February 2021
8,0
LARGO Noordzee Resort Vlissingen — Largo Vlissingen heeft de perfecte ligging voor als je tijdens je verblijf dicht bij het strand maar ook bij de levendigheid van een stad wilt verblijven. De trap op vanuit het park en je staat aan het begin van Boulevard Bankert (park ligt tussen de boulevard en een woonwijk). De Urban Villa waarin we sliepen was zeer comfortabel. Houd er wel rekening mee dat er weiniig faciliteiten OP het park zijn. Maar genoeg in de buurt!

Jamey

Erg leuk park!

28 January 2021
8,8
Beach Resort Nieuwvliet-Bad — In de nazomer zijn wij op Beach Resort Nieuwvliet-Bad verbleven in een prachtige villa. Wat een mooi park is het zeg! Veel nieuwe faciliteiten en een mooi centrumgebouw en vooral het zwembad is super. De kinderen hebben zich op en top vermaakt. En je kunt ook zo het strand op wandelen. Dit park was eigenlijk veel leuker dan we verwacht hadden!

Erik

Ondanks kind van 2 jaar moet je zonder dat je iets kan maar gaan of geld kwijt!

22 January 2021
1,0
Vakantiepark Aquadelta — Geen klantgerichte service, lang wachten op antwoord per mail.
Maar vinden dat je met een kind van 2 gewoon moet gaan ondanks 0 faciliteiten. Als je in de zorg werkt er niet ver vooruit kan kijken ben je al helemaal kansloos.
Nooit meer naar Roompot!

Joke Koerts

Eetgelegenheden en faciliteiten door corona even niet van toepassing.

03 January 2021
2,7
Vakantiepark Weerterbergen — Huisjes zijn niet schoon.....vloeren zijn vies en de spinnenwebben hangen overal!!! Schandalig!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.