Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

7.9
361 ervaringen
Algemeen
8
Ligging van het park
8.3
Faciliteiten op het park
7.8
De accommodatie
7.9
Service
8
Eetgelegenheden
7.5
Kindvriendelijkheid
8.1

361 Ervaringen met Roompot Vakanties

Martinique

Fijn verblijf in Urban Villa vlakbij stad en strand

25 February 2021
8,0
LARGO Noordzee Resort Vlissingen — Largo Vlissingen heeft de perfecte ligging voor als je tijdens je verblijf dicht bij het strand maar ook bij de levendigheid van een stad wilt verblijven. De trap op vanuit het park en je staat aan het begin van Boulevard Bankert (park ligt tussen de boulevard en een woonwijk). De Urban Villa waarin we sliepen was zeer comfortabel. Houd er wel rekening mee dat er weiniig faciliteiten OP het park zijn. Maar genoeg in de buurt!

Jamey

Erg leuk park!

28 January 2021
8,8
Beach Resort Nieuwvliet-Bad — In de nazomer zijn wij op Beach Resort Nieuwvliet-Bad verbleven in een prachtige villa. Wat een mooi park is het zeg! Veel nieuwe faciliteiten en een mooi centrumgebouw en vooral het zwembad is super. De kinderen hebben zich op en top vermaakt. En je kunt ook zo het strand op wandelen. Dit park was eigenlijk veel leuker dan we verwacht hadden!

Erik

Ondanks kind van 2 jaar moet je zonder dat je iets kan maar gaan of geld kwijt!

22 January 2021
1,0
Vakantiepark Aquadelta — Geen klantgerichte service, lang wachten op antwoord per mail.
Maar vinden dat je met een kind van 2 gewoon moet gaan ondanks 0 faciliteiten. Als je in de zorg werkt er niet ver vooruit kan kijken ben je al helemaal kansloos.
Nooit meer naar Roompot!

Joke Koerts

Eetgelegenheden en faciliteiten door corona even niet van toepassing.

03 January 2021
2,7
Vakantiepark Weerterbergen — Huisjes zijn niet schoon.....vloeren zijn vies en de spinnenwebben hangen overal!!! Schandalig!

Benzelf

Omboeken niet mogelijk

17 December 2020
2,7
Resort Arcen — Op 15 november 2020 geboekt voor het Resort Arcen een luxe villa 6a geboekt voor de periode van 24 - 28 dec 2020. Echter gelet op de algehele lockdown is er momenteel niets meer te beleven te doen in en rondom Arcen. Vandaar dat wij de reservering wilden verzetten naar 26 maart 2021. Echter ik las dat het tot 28 dagen voor aankomst mogelijk was om gratis je boeking te wijzigen. Duidelijk was ook dat deze termijn inmiddels verstreken was. Maar het was destijds nog niet bekend dat het op dit moment een totale lockdown is. Want door het instellen van de lockdown is er wel iets wezenlijks veranderd. Ik snap dat er een kostenplaatje aan vast zit en was uiteraard bereid eventueel een x - bedrag bij te betalen. Het kan toch niet zo zijn dat wij een soort van verplicht worden met de kerst in een huisje te verblijven en waar buiten het huisje niets te doen is. Daarvoor hebben wij niet geboekt. Wij gaan geen lol beleven aan 5 dagen in een soort van "quarantaine" in een bungalow. Want zeg nu zelf, wat is er buiten het huisje te beleven. We hadden gekozen voor het park vanwege de liggen tav Maastricht, Roermond, De Hertog Jan Brouwerij, de wellness etc. Maar dat zit er allemaal niet in op dit moment. Ik heb geleerd te denken in mogelijkheden, niet in onmogelijkheden. Volgens mij moet hier toch een oplossing voor te vinden zijn. En ik zeg nogmaals ik wil NIET onder de boeking uit, maar ik wil deze verplaatsen, met als reden de sinds maandag ingestelde lockdown. Echter Roompot blijft zich verschuilen achter de door hen gestelde voorwaarden, die al enige jaren geleden opgemaakt zijn en waarbij geen ruimte is voor eventuele bijzondere omstandigheden. Dossier gesloten wordt door hen verwoord, na door mij verzonden 2 mails.

Roorda

Roompot geeft valse beloftes en niet om veiligheid van hun klanten

17 December 2020
1,1
Vakantiepark Klein Vink — Ik moet tijdens de full lockdown naar mijn vakantiebestemming. Hoewel Roompot beloftes doet van zorgeloos op vakantie met omboekgarantie, blijkt deze alleen 28 dagen van tevoren te werken. Dus als ik 28 dagen van tevoren wist dat er een lockdown zou zijn en bijna alle services weg zouden vallen kon ik omboeken.
Zeer halstarrig is het niet meewerken of meedenken om iets op te lossen, dus alleen uit op het geld en gezondheid van de klant interesseerd hun geen bal. Zal de Zeeuwse zuinigheid zijn.

Swerts gilbert

Opgepast voor aanbiedingen in corona tijd

22 November 2020
3,9
Villapark De Soeten Haert — Roompot geeft op dit moment een aanbieding , buiten gewone uitpakkers . Hierin zit de toeristenbelasting inbegrepen en de prijzen zijn nu laag voor de accomedatie . Deze aanbieding is nu te boeken en de periode is tot februari . Als de boeking niet kan doorgaan kan je omboeken naar een andere periode , gevolg , dezelfde accomedatie is dan veel duurder en bovendien komt er nog een toeristenbelasting bovenop daar deze buiten de periode valt , bij mij was dit voor hetzelfde van 99 naar 300 euro (X3) Heb meer dan 10 mails gestuurd maar het antwoord was steeds BETALEN

Anja

Mooie uitstraling. Accommodatie in gebreken

29 October 2020
6,0
Marinapark Volendam — Zeer mooi park en centraal gelegen. Veel te doen in de omgeving ( volendam, purmerend, Zaanse schans). De accommodatie liet wat te wensen over. Wij waren met 3 volwassenen en 2 kinderen (4 En 1 jaar oud). Wij hadden een babypakket gehuurd. Daarmee kregen wij een campingbed met topper en een kinderstoel. De kinderstoel was een Ikea kinderstoel maar we konden ons kind er niet in vast zetten want er waren geen bandjes, Daarnaast was er wel een bevestiging van een trapje maar het trapje zelf ontbrak. Ook waren de stopcontacten niet beveiligd dus niet bepaald kindvriendelijk. Ook de accommodatie liet te wensen over. Ketel had geen druk waardoor verwarming en douche soms geen warm water hadden. Dit werd na een belletje direct opgelost. Maar 2 dagen later moest hij nog een keer bijgevuld worden. Daarnaast kwam er op dag 3 en 4 een muis in de accommodatie. Hier is melding van gemaakt en er is gif en een muizenval achter de keukenplint geplaatst. Het bleek een bekend probleem te zijn. Helaas liep de muis gewoon de kamer rond terwijl er de volgende dag een kind van 1 rond kruipt.... ook waren er in de nok van de kamers en bij de lampen veel spinnen inclusief web. Verder was het wel schoon en de bedden liggen lekker.

Cats

Geld kwijt, een symbolische middelvinger konden we krijgen. Nooit meer!

22 September 2020
1,0
Vakantiepark Weerterbergen — Geld kwijt! Nooit meer!
Ook voor roompot zal Corona een moeilijke tijd zijn(geweest). Jammer dat ik dat voor ze heb moeten betalen.
Na een annulering in maart vanwege corona lockdown een nieuwe datum geprobeerd te plannen in september. Dit is gelukt. Jammer dat er niet bij verteld werd dat de huur van 100€ in eens 220€ werd. We hadden 2 huisjes geboekt dus het ging het van 200€ naar 440€.
Het rare was dat onze familie, geboekt via vakantie veilingen, dezelfde omboeking hadden, voor een duurder huisje en niets hoefde bij te betalen.
Wij zijn nooit akkoord gegaan met deze nieuw boeking. Na 6 maanden mailen en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn. Zelf het initiatief moeten nemen om te annuleren. Heel erg triest dat Roompot de annulering rekent vanaf de €440,-rekening waar we nooit mee akkoord gegaan zijn. Inplaats van de €200,— rekening dat oorsponkelijk was. Jammer dat we de hoogste annuleringskosten moeten betalen terwijl we al 6 maanden proberen om het recht te zetten. Dan had ik beter in april kunnen annuleren. Borg kwijt, huur kwijt... geld kwijt...
Reactie van Roompot “wij blijven bij ons standpunt en verder communicatie zal verder uitblijven”
Dit lees ik als het opsteken van een middelvinger.
Na annulering nog een mail gestuurd met het verzoek tot een specificatie van de Annuleringskosten. Daar kwam de reactie op dat deze binnen een week gemaild zou worden. Nu 4 weken later nog steeds geen mail. Maar dat verbaasd ons ook niet meer.

Nee, voor ons nooit meer.

W. Gerrits

Samen met mijn vrouw ben ik op 21 augustus bij Roompot Hildenberg n Appelscha ge

20 September 2020
4,0
Buitenplaats De Hildenberg — Inrichting van de bungalow was gedateerd. Nog net geen beeldbuistelevisie. ramen kun je helaas niet vastzetten om te luchten.

Cora Plasmans

Heerlijk park in een prachtige omgeving.

20 September 2020
8,4
Bospark De Schaapskooi — De bungalows zijn weer in de verhuur dat heeft even geduurd maar de renovatie is prachtig gedaan. Voorheen kon het behoorlijk vochtig zijn maar dat hebben ze allemaal goed aangepakt. Ik mis wel de berging daar konden 2 fietsen in maar daar heb je dan wel een aparte toilet voor terug...dan de fietsen maar onder de overkapping zetten.

Ingrid

Mooi park met wel min punten over de schoonmaak

11 September 2020
6,7
Water Village — Zeer mooi park met mooie huisjes.
Schoonmaak kon beter zeker in deze tijd.

Hayo de Wit

Maakt waar wat het belooft.

07 September 2020
8,9

Coninckx

WB comfort huisje

06 September 2020
5,9
Vakantiepark Weerterbergen — Het gerenoveerde huisje was toch niet helemaal in orde, heb een verschil gemerkt met het vorige huisje in dezelfde categorie, maar dit was niet de moeite om te vermelden bij de receptie. Het reserveringssysteem van het zwembad vond ik niet goed, 2 x zwemmen op 1 week, vind ik veel te weinig, zal dan voorlopig geen boeking meer doen tot ik meer kan gaan zwemmen, ofwel moet de prijs aangepast worden want je krijgt geen waar voor je geld op deze manier

HENNY BUIJSMAN

In 4 persoons Chalet ( stacaravan) gezeten

06 September 2020
7,6
Vakantiepark Hunzedal — Op het Park valt niets ❗️aan te merken
Jammer dat bij aankomst alles vol met vliegen zat
Verder ,na melding bij de receptie : b.v overleden stofzuiger, werd alles super snel opgelost ❗️
Ivm Corona: van faciliteiten geen gebruik gemaakt

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.