Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

8.1
327 ervaringen
Algemeen
8.1
Ligging van het park
8.4
Faciliteiten op het park
8
De accommodatie
8
Service
8.1
Eetgelegenheden
7.7
Kindvriendelijkheid
8.2

327 Ervaringen met Roompot Vakanties

Donald Pranger.

Waardeloze vakantie van 10 dagen!!!

28 July 2020
5,3
Vakantiepark Klein Vink — Geheel niet volgens verwachting, wij hadden een mooie plaats gereserveerd in maart ( voor Corona) op veld D.
Toen wij arriveerden werd er medegedeeld dat op onze plek tenten van Roompot stonden dus dat we waren verplaatst zonder enig overleg!!
Wij moesten naar veld K recht tegenover de schuur van het park waar om 7.00 uur de trekkers stonden warm te draaien en daarna vertrokken over het park. Ons uitzicht was een blinde muur!!
Volgens de boekingssite was er op het hele park Wifi, maar helaas niet op onze plek te ontvangen. Naar de receptie om te vragen hoe dat zat ( ik moet als directeur van een bedrijf gewoon bereikbaar blijven )
Helaas bleek er op dat deel van het park helemaal geen wifi te zijn!!
Ik moest via mijn telefoon een hotspot aanmaken om internet te kunnen ontvangen. Toen ik daarover ging klagen bij de receptie werd mij door een meisje van hooguit 16 jaar verteld dat ik blij mocht zijn dat ik op dit park mocht verblijven!! Ik had onderwijl voor € 60,00 internet MB's bij moeten kopen bij mijn eigen provider. Dat was mijn zaak zei het zelfde meisje. Toen ik daarna vroeg of er iemand aanwezig was die mij wel kon helpen kreeg ik als antwoord: die zegt het zelfde als ik. Ik vroeg laat diegene maar even komen was het antwoord diegene heeft hier geen tijd voor daar kon ik het meedoen, zij ging gewoon een ander helpen. Als ik verder klachten had moest ik maar kontakt opnemen met het hoofdkantoor!!
Gedaan en na een week nog geen antwoord gehad. Ik vind dit een schandalige gang van zaken!!

Fenna

Op en top Veluwe!

08 July 2020
7,7
Bungalowpark Hoenderloo — Met 6 volwassenen en 1 baby verbleven wij een weekend in een type Bosvilla 6-7. Met een oppervlakte van maar liefst 130 vierkante meter hadden we genoeg ruimte tot onze beschikking. Het park ligt ontzettend mooi tussen het Veluwse groen. In ons tuintje konden we hier goed van genieten! Het seizoensgebonden zwembad heeft een uitschuifbaar dak en dat was in het regenachtige weekend dat wij er waren een fijne bijkomstigheid. Op loopafstand bevindt zich 't Pannekoekhuis Hoenderloo waar we lekker hebben gegeten. Al met al prima park om een weekendje met familie te vertoeven!

wendy

Onzettend vieze bungalow

04 July 2020
7,0
Vakantiepark Weerterbergen — Ons huisje was bij aankomst erg vies. Met een enorme rij bij de receptie maar besloten deze zelf goed schoon te maken, slecht begin van een midweekje weg. De volgende ochtend direct melding gemaakt maar daar kunnen ze niks mee want ik heb het zelf al opgelost! Absoluut niet wat ik gewent ben van Roompot.

Fam. Oosterhoff

Top bungalow en mooi park

19 May 2020
9,4
Recreatiepark De Tolplas — Afgelopen meivakantie zaten we in Twentse bungalow nummer 111. Heel goed onderhouden, schoon en een prachtige tuin met veel privacy. In de bungalow zat zelfs een stoomcabine en een kleine sauna. Genoten van het prachtige weer en de rust. In de omgeving hebben we lekker gewandeld met onze hond in het bos. Wij komen zeker weer terug!

Renée van Beuningen

Kindervilla niet heel gezellig

19 May 2020
5,7
Noordzee Résidence De Banjaard — Verbleven tijdens de coronacrisis. Rustig op het park. Wij waren er met onze peuter van 3,5 jaar en 3 maanden oude baby. Specifiek gekozen voor een kindervilla. Huis was gerestyled, woonkamer en keuken helemaal prima. De bovenverdieping zijn ze echter vergeten. Verouderde badkamer, handdouche alleen op te hangen op 2 meter hoogte. De slaapkamers zeer ongezellig. Er staan alleen bedden, een nachtlamp en een kast. Niks geen aankleding, zitje of wat dan ook. Weinig stopcontacten. Had persoonlijk medelijden met de kinderen om er te slapen. De zogenaamde ingerichte kinderkamer had alleen een poster van Koos Konijn. Ledikant was een simpel campingbedje. Van een kindervilla verwacht ik wel iets meer gezelligheid, met name voor de kids.

Tuin echt super, heel ruim en zonnig. Ook schaduwplekken.
Ruim opgezet park, diverse voorzieningen, dichtbij de zee.

judith en Paul Gijs Bella

Heel leuk vankantie huis is er mooi

09 March 2020
8,7
Vakantiepark Schaijk — Wij vindt het vankantiehuisje zijn er mooi
Heel mooi park

Petra

Vuurwerk

31 December 2019
5,6
Vakantiepark Herperduin — Vuurwerk vrij park
Durfde vandaag het bos niet in met de honden bij dit park
Woon er 3 min vandaan
Knalt er de hele dag
Schandalig dit

Grace

Wat een nare week was dit

11 December 2019
2,3
Marinapark Volendam — Ik zou het park nooit aanraden. Er mankeert hier van alles. Vervelende ervaringen gehad geïntimideerd, praten met een bedreigende stem, onbeschoft, klantvriendelijkheid niet. Lopen heel veel Polen door het park wat wij als niet veilig ervaren. Medewerkers in karretjes scheuren door het park heen ben bijna aangereden. Huisjes was niet schoon, ontbrak van alles, geen haakjes voor je keukendoeken, kraan zat niet vast, koelkast lekt, geen haakjes in de. badkamer maar 1 haakje. Beschuldiging van iets wat niet waar was kregen een officiële waarschuwing en als wij dat niet ondertekende zouden wij er gelijk uitgezet worden ( 0.15 uur). 2 klachten ingediend werd slecht geluisterd en het afdoen met een ontbijtje nou echt niet. Vandaag contact gehad met het televisie programma Radar en daar gaan ze dit tot op de bodem uitzoeken. Wat een slecht park. En dan nog niet over het personeel te praten achter de receptie. Vandaag klacht besproken gewoon aan de balie bij de receptie nooit van privacy gehoord. Bah ben blij dat ik weer thuis ben. En dan nog vragen plaats je 3 mooiste foto’s nou die heb ik niet! Wat moet er zo mooi zijn van een vakantie die totaal verpest is en eerder weggegaan. Onbeschofte bende daar!!!

Martinique

Heerlijk verbleven in gerestylede bungalow

27 November 2019
8,0
Vakantiepark Hof Domburg — Perfect gelegen park vlakbij dorp en zee. Mooi zwembad met wel ietwat gedateerde glijbanen. Gerestylede bungalow, de 6a, was netjes en comfortabel met goede bedden, keuken, douche en zeer ruime tuin. Voor herhaling vatbaar!

E.Koopman

superweekend gehad.

08 October 2019
8,6
Recreatiepark Hunzedal — vrieger 7 jaar op de camping gestaan met de kids, nu waren met 3 pers in n chalet. de ochtend erna werd ik gebeld of alles naar wens was. super hoor. erg attent. fijne dagen gehad en bij n leuke aanbieding gaan we volgend zomer 2 weken

John

Mooi park

22 September 2019
8,7
Vakantiepark Aquadelta — Mooi park. Schone kamer. Fietsverhuur is goed. Service is goed. Mooie omgeving voor wandelen en fietsen. Jammer dat het hotelgedeelte opgeheven wordt. Hiervoor geven wij een 1.

Knol

Een park waar ze hard mee bezig moeten gaan

21 August 2019
4,3
Bospark De Schaapskooi — De chalets moeten echt aan gepakt worden. Oud en kapot alles binnen. En ze moeten veel beter schoongemaakt worden. Ze zijn namelijk erg vies ☹☹ . En ze moeten meer dingen regelen voor kinderen is vrij weinig om met en voor ze te doen. Hebt u kleine kinderen leuk park grootte kinderen minder te doen. Erg jammer. Zou ik weer hier weer heen gaan helaas nee

samia

verschrikkelijke park roompot Kamperland, alleen de omgeving is mooi

19 August 2019
2,0
Roompot Beach Resort — de omgeving top, maar wat in het park zit verschrikkelijk.
Receptie medewerker en parkmanager heel onvrienelijk, vuilnisbakken lopen over keer om keer, meeuwen hebben regelmatig eten, hun uitwerpsel vind je overal zelf op de autos die in de buurt geparkeerd staan.
Veel belichting op het park is kapot, sinds manden wordt dit gemeld maar niets gebeurt, antwort van Roompot de lamp bij de pal wordt regelmtig gestolen, toevalig is er iemand het hele jaar aanwezig in zijn caravan naast deze lantaren.... lachen.....zwarte scheidingspal afgebroken
steekt 20cm uit de grond bij een voedpad, het stukje staat precies in een schaduwvlak je ziet het niet plus dat de verlichting bij deze weg kapot is. Iemand valt over deze pal in het donker en heeft zich behoorlijk zeer gedaan dan pas komt er een soort hoedje overheen, maken ? nee waarom? Dit jaar was de park allang niet meer zo bezet als vorig jaar, overal hoor je als maar klachten van de bezoekers ier op het Park, zelf veel vaste Gasten lopen weg en klagen. Gezellig is anders. Hier is alleen geld belangrijk en niet de gast.

Boume

Overal ongedierte, dag en nacht.

05 July 2019
1,0
Waterpark Terkaple — Het was er afschuwelijk. Overal beestjes waarvan de eigenaars het rieten dak van beschuldigen, daarnaast is het personeel zeer grof en de schoonmakers klagen omdat je een fornuis niet hebt kunnen reinigen. Hallo, wij betalen toch al de forse schoonmaakkosten dus wat kom je zeuren? Goedkoop zijn jullie niet en laten we duidelijk maken dat mensen wel op vakantie zijn en soms geen zin hebben om ook nog een fornuis schoon te maken. Er werd ons verteld dat het onderkomen "bezemschoon" achtergelaten moest worden, donder toch effe op met je bezemschoon. Ik wilde verlengen, maar dat heb ik gelijk geannuleerd en ik raad iedereen af om naar dat park te gaan. Het personeel is grof en er is een overdaad aan insecten die dag en nacht over je heen lopen. Bah. Nooit meer.

R.post

Zonde nu geld, nooit meer

25 June 2019
2,5
Bungalowpark Het Hart van Drenthe — Hemelvaartweekend bij aankomst: Tuinset onder de vogelstront, onkruid 20 cm hoog, gras gemaaid maar niet opgeruimd (niet handig met spelende kinderen), douche zeer aan vervanging toe (vies, oud, schimmel voegen), kapotte horren voor de ramen, bedden liggen rot.. voelt de veren, deur slaapkamer kids komt direct op trap uit, geen kleding kast op kidskamer, weinig stopcontacten, geen stopcontact in badkamer (föhnen, scheren), smerige open haard, park erg gesloten opgezet (dik 2mhoge heggen overal omheen), alle huisjes waren bezet, maar je zag nauwelijks iemand. receptie open van 9 tot 5???, (broodjes kunnen pas na 9u opgehaald worden. Alleen op aankomstdag patatje te halen, na 20u mag er niet meer in de speeltuin gespeeld worden (afgesloten), het zeer kleine zwembad is dicht, luchtkussen plat, kortom er is voor kinderen dan niets meer te doen
Ook de midgetgolfbaan kan wel een opleukbeurt gebruiken (ziet er beslist niet uitnodigend uit). Wat een heerlijk hemelvaart weekend had moeten worden om bij te tanken werd een vreselijke tegenvaller. We zijn van ellende eerder naar huis gegaan. Kortom zonde vh geld

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos