Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

8
355 ervaringen
Algemeen
8
Ligging van het park
8.4
Faciliteiten op het park
7.9
De accommodatie
7.9
Service
8.1
Eetgelegenheden
7.6
Kindvriendelijkheid
8.1

355 Ervaringen met Roompot Vakanties

Swerts gilbert

Opgepast voor aanbiedingen in corona tijd

22 November 2020
3,9
Villapark De Soeten Haert — Roompot geeft op dit moment een aanbieding , buiten gewone uitpakkers . Hierin zit de toeristenbelasting inbegrepen en de prijzen zijn nu laag voor de accomedatie . Deze aanbieding is nu te boeken en de periode is tot februari . Als de boeking niet kan doorgaan kan je omboeken naar een andere periode , gevolg , dezelfde accomedatie is dan veel duurder en bovendien komt er nog een toeristenbelasting bovenop daar deze buiten de periode valt , bij mij was dit voor hetzelfde van 99 naar 300 euro (X3) Heb meer dan 10 mails gestuurd maar het antwoord was steeds BETALEN

Anja

Mooie uitstraling. Accommodatie in gebreken

29 October 2020
6,0
Marinapark Volendam — Zeer mooi park en centraal gelegen. Veel te doen in de omgeving ( volendam, purmerend, Zaanse schans). De accommodatie liet wat te wensen over. Wij waren met 3 volwassenen en 2 kinderen (4 En 1 jaar oud). Wij hadden een babypakket gehuurd. Daarmee kregen wij een campingbed met topper en een kinderstoel. De kinderstoel was een Ikea kinderstoel maar we konden ons kind er niet in vast zetten want er waren geen bandjes, Daarnaast was er wel een bevestiging van een trapje maar het trapje zelf ontbrak. Ook waren de stopcontacten niet beveiligd dus niet bepaald kindvriendelijk. Ook de accommodatie liet te wensen over. Ketel had geen druk waardoor verwarming en douche soms geen warm water hadden. Dit werd na een belletje direct opgelost. Maar 2 dagen later moest hij nog een keer bijgevuld worden. Daarnaast kwam er op dag 3 en 4 een muis in de accommodatie. Hier is melding van gemaakt en er is gif en een muizenval achter de keukenplint geplaatst. Het bleek een bekend probleem te zijn. Helaas liep de muis gewoon de kamer rond terwijl er de volgende dag een kind van 1 rond kruipt.... ook waren er in de nok van de kamers en bij de lampen veel spinnen inclusief web. Verder was het wel schoon en de bedden liggen lekker.

Cats

Geld kwijt, een symbolische middelvinger konden we krijgen. Nooit meer!

22 September 2020
1,0
Vakantiepark Weerterbergen — Geld kwijt! Nooit meer!
Ook voor roompot zal Corona een moeilijke tijd zijn(geweest). Jammer dat ik dat voor ze heb moeten betalen.
Na een annulering in maart vanwege corona lockdown een nieuwe datum geprobeerd te plannen in september. Dit is gelukt. Jammer dat er niet bij verteld werd dat de huur van 100€ in eens 220€ werd. We hadden 2 huisjes geboekt dus het ging het van 200€ naar 440€.
Het rare was dat onze familie, geboekt via vakantie veilingen, dezelfde omboeking hadden, voor een duurder huisje en niets hoefde bij te betalen.
Wij zijn nooit akkoord gegaan met deze nieuw boeking. Na 6 maanden mailen en van het kastje naar de muur gestuurd te zijn. Zelf het initiatief moeten nemen om te annuleren. Heel erg triest dat Roompot de annulering rekent vanaf de €440,-rekening waar we nooit mee akkoord gegaan zijn. Inplaats van de €200,— rekening dat oorsponkelijk was. Jammer dat we de hoogste annuleringskosten moeten betalen terwijl we al 6 maanden proberen om het recht te zetten. Dan had ik beter in april kunnen annuleren. Borg kwijt, huur kwijt... geld kwijt...
Reactie van Roompot “wij blijven bij ons standpunt en verder communicatie zal verder uitblijven”
Dit lees ik als het opsteken van een middelvinger.
Na annulering nog een mail gestuurd met het verzoek tot een specificatie van de Annuleringskosten. Daar kwam de reactie op dat deze binnen een week gemaild zou worden. Nu 4 weken later nog steeds geen mail. Maar dat verbaasd ons ook niet meer.

Nee, voor ons nooit meer.

W. Gerrits

Samen met mijn vrouw ben ik op 21 augustus bij Roompot Hildenberg n Appelscha ge

20 September 2020
4,0
Buitenplaats De Hildenberg — Inrichting van de bungalow was gedateerd. Nog net geen beeldbuistelevisie. ramen kun je helaas niet vastzetten om te luchten.

Cora Plasmans

Heerlijk park in een prachtige omgeving.

20 September 2020
8,4
Bospark De Schaapskooi — De bungalows zijn weer in de verhuur dat heeft even geduurd maar de renovatie is prachtig gedaan. Voorheen kon het behoorlijk vochtig zijn maar dat hebben ze allemaal goed aangepakt. Ik mis wel de berging daar konden 2 fietsen in maar daar heb je dan wel een aparte toilet voor terug...dan de fietsen maar onder de overkapping zetten.

Ingrid

Mooi park met wel min punten over de schoonmaak

11 September 2020
6,7
Water Village — Zeer mooi park met mooie huisjes.
Schoonmaak kon beter zeker in deze tijd.

Hayo de Wit

Maakt waar wat het belooft.

07 September 2020
8,9

Coninckx

WB comfort huisje

06 September 2020
5,9
Vakantiepark Weerterbergen — Het gerenoveerde huisje was toch niet helemaal in orde, heb een verschil gemerkt met het vorige huisje in dezelfde categorie, maar dit was niet de moeite om te vermelden bij de receptie. Het reserveringssysteem van het zwembad vond ik niet goed, 2 x zwemmen op 1 week, vind ik veel te weinig, zal dan voorlopig geen boeking meer doen tot ik meer kan gaan zwemmen, ofwel moet de prijs aangepast worden want je krijgt geen waar voor je geld op deze manier

HENNY BUIJSMAN

In 4 persoons Chalet ( stacaravan) gezeten

06 September 2020
7,6
Recreatiepark Hunzedal — Op het Park valt niets ❗️aan te merken
Jammer dat bij aankomst alles vol met vliegen zat
Verder ,na melding bij de receptie : b.v overleden stofzuiger, werd alles super snel opgelost ❗️
Ivm Corona: van faciliteiten geen gebruik gemaakt

Ben Been

Plezierig vertoeven in Klein Vink. Smaakt naar meer.

06 September 2020
8,1
Vakantiepark Klein Vink — Prima park en zeker een aanrader voor liefhebbers van rust en wandelen!

Koosje Been-Osinga

Prima park voor een aangenaam verblijf

05 September 2020
8,3
Vakantiepark Klein Vink — Nauwelijks iets op aan te merken

Ryssens

Een toffe plek om te vertoeven

05 September 2020
8,2
Vakantiepark De Katjeskelder — Goed. De mensen waren vriendelijk en hulpvaardig.niet zo evident met de corona.toch een toffe tijd. Zeker een aanrader.

Janssen

Aangename vakantie plek

04 September 2020
8,3
Résidence Klein Vink — Prima park groot opgezet met de carona maatregelen netjes .

Arian en john

Leuk vakantie park

04 September 2020
8,6
Kustpark Egmond aan Zee — Het park was ruim opgezet erg netjes personeel was erg vriendelijk we hebben daar 10 dagen met plezier gezeten .ook het chalet was erg netjes en ruim lag ook ideaal . Helaas heb ik geen foto's omdat we daar zaten ivm woonruimte maar we zijn zeker van plan om nog eens erna toe te gaan ..Alles dichtbij winkels en strand ideaal je hoeft je niet te vervelen hier. Ik heb een aantal foto's van het chalet en 1,dat we een vos voor de deur hadden leuk

Suzanne Smeets-Feij

Zeer veelzijdig park

04 September 2020
6,4
Vakantiepark Weerterbergen — Park met enorm veel faciliteiten, van vissen tot tennissen, en van zwemmen tot boogschieten. Ook winkel met uitgebreid assortiment, wel erg prijzig. Eten op park is goed, maar ook duur! Frites met schnitzel 18 euro, is voor dit park voor de gewone man, duur. Openingstijden beperkt, dat is jammer. Personeel receptie en winkel vriendelijk. Ja in de horeca mag dit een heel stuk verbeterd worden. Ligging is prachtig. Mooie gerenoveerde huisjes, alleen bergruimte in woonkamer en slaapkamer was in oudere huisjes beter. Wij komen meermaals per jaar, en is iedere keer weer thuiskomen! Coronamaatregelen zijn ok!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos