Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

8.2
314 ervaringen
Algemeen
8.2
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
8
De accommodatie
8.1
Service
8.2
Eetgelegenheden
7.8
Kindvriendelijkheid
8.3

314 Ervaringen met Roompot Vakanties

Overal ongedierte, dag en nacht.

05 July 2019
1,0
Waterpark Terkaple — Het was er afschuwelijk. Overal beestjes waarvan de eigenaars het rieten dak van beschuldigen, daarnaast is het personeel zeer grof en de schoonmakers klagen omdat je een fornuis niet hebt kunnen reinigen. Hallo, wij betalen toch al de forse schoonmaakkosten dus wat kom je zeuren? Goedkoop zijn jullie niet en laten we duidelijk maken dat mensen wel op vakantie zijn en soms geen zin hebben om ook nog een fornuis schoon te maken. Er werd ons verteld dat het onderkomen "bezemschoon" achtergelaten moest worden, donder toch effe op met je bezemschoon. Ik wilde verlengen, maar dat heb ik gelijk geannuleerd en ik raad iedereen af om naar dat park te gaan. Het personeel is grof en er is een overdaad aan insecten die dag en nacht over je heen lopen. Bah. Nooit meer.

Zonde nu geld, nooit meer

25 June 2019
2,5
Bungalowpark Het Hart van Drenthe — Hemelvaartweekend bij aankomst: Tuinset onder de vogelstront, onkruid 20 cm hoog, gras gemaaid maar niet opgeruimd (niet handig met spelende kinderen), douche zeer aan vervanging toe (vies, oud, schimmel voegen), kapotte horren voor de ramen, bedden liggen rot.. voelt de veren, deur slaapkamer kids komt direct op trap uit, geen kleding kast op kidskamer, weinig stopcontacten, geen stopcontact in badkamer (föhnen, scheren), smerige open haard, park erg gesloten opgezet (dik 2mhoge heggen overal omheen), alle huisjes waren bezet, maar je zag nauwelijks iemand. receptie open van 9 tot 5???, (broodjes kunnen pas na 9u opgehaald worden. Alleen op aankomstdag patatje te halen, na 20u mag er niet meer in de speeltuin gespeeld worden (afgesloten), het zeer kleine zwembad is dicht, luchtkussen plat, kortom er is voor kinderen dan niets meer te doen
Ook de midgetgolfbaan kan wel een opleukbeurt gebruiken (ziet er beslist niet uitnodigend uit). Wat een heerlijk hemelvaart weekend had moeten worden om bij te tanken werd een vreselijke tegenvaller. We zijn van ellende eerder naar huis gegaan. Kortom zonde vh geld

Prima weekendje weg

08 May 2019
8,0
Vakantiepark Weerterbergen — Via een aanbieding konden we een weekend naar Weerterbergen. De kinderen vonden het geweldig! Er is veel te doen op het park. Onze bungalow was mooi. Geen mankementen of problemen. We kijken nog vaak even naar de foto's van dit leuke weekend!

Nooit meer

30 January 2019
1,0
Roompot Beach Resort — Verschrikkelijk smerig huisje, slechte service, zee vol met zeewier je kon er echt niet zwemmen, overvolle vuilnis containers, ratten op de velden
Echt nooit meer

Verrasend mooi

19 September 2018
8,7
Landgoed Het Grote Zand — Mooi gelegen park. We hadden bungalow 99 vooraan op het park. Verrassend ruim en luxe. Echt een aanrader.

Leuk parm

02 September 2018
6,7
Resort Arcen — Opzich een leuk park alleen vonden wij het eten erg slecht

Rustig kleinschalig bungalowpark met zwembad

01 September 2018
6,7
Bungalowpark Het Hart van Drenthe — Huisje die we hadden was goed maar was wel aan een opknapbeurt toe. Het park zelf is goed. Genoeg voor de kinderen te doen, alleen weinig te doen 's avonds. Je kan niet een drankje en snackje doen tijdens een potje poolen. Je moet je in het huisje vermaken en gelukkig had ik genoeg bij om me bezig te houden.

Bewolkt maar toch een toffe vakantie gehad

29 August 2018
9,1
Vakantiepark Weerterbergen — Maak de speeltuigen gratis

Gastvrij,heerlijk eten,mooie locatie,en vooral een warm en veilig gevoel

26 August 2018
8,7
Appartementencomplex Bosch en Zee — Mooi appartement,precies zoals het moet zijn. Mooi uitzicht en lekker dichtbij de Koog ,strand en bos .

Beter dan verwacht, zeker voor herhaling vatbaar.

26 August 2018
8,4
Bospark Lunsbergen — Prima accommodatie, stacaravan was ruim en schoon, genoeg afstand naar de andere rondom t grasveld waardoor de kinderen wel makkelijk contact kregen, maar je toch enige privacy had. Eenvoudig zwembad maar prima voor de kinderen. Koos blijft leuk voor de kleintjes. Goede klantvriendelijkheid: Gehuurde fiets bleek te groot voor ons dochtertje, we kregen direct een andere. En kleingeld wisselen voor de zwembadkluisjes was ook geen enkel probleem.
Kijk wel even naar het onderhoud van de midgetgolf, sommige banen waren beschadigd.

Een ontspannen week op een kleinschalig park.

23 August 2018
6,6
Vakantiepark Het Drentse Wold — Rustig park in het Drents-Friese wold.
Een bezoek meer dan waard.
Leuke huisjes met flinke tuin en veel privacy.
Geen winkeltje aanwezig.

Super vakantie park

20 August 2018
8,9
Bospark 't Wolfsven — Heerlijk park vooral met goed weer, met slechter weer is er ook een binnenzwembad maar die is niet heel groot en voor de kinderen word er erg veel georganiseerd.

een fijn grote hoekwoning waar we al 10jaar ruim als gast welkom zijn.

11 August 2018
9,9
Marinapark Volendam — Alles op dit schitterende park is volledig helemaal perfect. ook de gastvrijheid en de goede service is helemaal top.
wij komen al ongeveer 10 jaar op dit park en steeds in het zelfde huis. Geweldig ruim van binnen, toppy. Iedereen op dit park willen wij bedanken voor de goede service. Bedankt allemaal.

Al twee keer op dit top park verbleven!

05 August 2018
8,0
Vakantiepark Weerterbergen — In de zomervakantie zijn wij hier 2 weken geweest. Toen zaten wij in een 6 persoons cottage. Heerlijke accomodatie in een prachtig groene omgeving gelegen. Tevens ook van alles voorzien wat nodig was. Voor een verfrissende duik konden wij terecht in het gezellige zwembad op het park.

Ook met een familieweekend zijn wij hier geweest. Toen zaten wij in een 12 persoons vakantiehuis die van alle gemakken voorzien was. Een heerlijke sauna en een zee van ruimte!

Kortom, alle twee de keren hebben wij hier onwijs genoten en komen wij zeker nog een keer terug!

Verzorgd park

02 August 2018
6,6
Vakantiepark Hellendoorn — Het is een leuk park, je kunt er van alles doen. Maar het mag met alles wel wat uitgebreider. Het park is zeker een aanrader, maar het dorp zelf ligt wat ver weg vanaf het park.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje