Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

8.1
324 ervaringen
Algemeen
8.1
Ligging van het park
8.4
Faciliteiten op het park
8
De accommodatie
8.1
Service
8.1
Eetgelegenheden
7.8
Kindvriendelijkheid
8.2

324 Ervaringen met Roompot Vakanties

cindy de jong

Beoordeling door cindy de jong

25 September 2014
8,1
Kustpark Egmond aan Zee — Kustpark Egmond aan Zee een mooi park waar je lekker tot rust komt en lekker uitwaaien aan zee. \r\n

Connie Mulder

Beoordeling door Connie Mulder

09 September 2014
8,6
Ferienresort Bad Bentheim — Onze ervaring is dat dit een van de plezierigste en netste parken van de Roompot is.\r\nwij zijn hier al een paar keer geweest en iedere keer met veel plezier.\r\nHet enigste minpuntje voor ons is het restaurant ,daar kan nog wel het een en ander aan verandert worden.Het klantvriendelijker maken en gezelliger zodat je er je thuis voelt waardoor je blijft zitten.Het afhaal eten is duur en niet geweldig,daar kan ook iets aan verbeterd.Verder zijn wij dik tevreden

Ellen Bakema

Beoordeling door Ellen Bakema

21 August 2014
9,6
Bospark Lunsbergen — We zijn inmiddels 4 keer in lunsbergen geweest. Het park is gemoedelijk, vertrouwd en veilig en het personeel vriendelijk en hulpvaardig. De kinderen vermaken zich prima in de speeltuin, het zwembad en met het enthousiaste animatieteam. Kortom, kinderen blij, wij blij en dit alles voor een gunstige prijs!

Gerrit Kootstra

Beoordeling door Gerrit Kootstra

16 July 2014
9,0
Ferienresort Bad Bentheim — Wij hebben een fantastische week gehad op park Bad Bentheim.
Het huis waar wij verbleven was werkelijk schitterend ! De kinderen hebben zich super vermaakt. Wij komen volgend jaar zeker terug !

Bart Deckers

Beoordeling door Bart Deckers

15 June 2014
8,1
Ferienresort Cochem — Wij zijn met de hele familie een weekend naar dit park geweest. Het huisje was netjes, schoon en ruim op gezet. Cochem is een gezellig en leuk stadje. Het eten is van hoog niveau. In het restaurant een veelzijdige keuze en veel variatie. Een golfclinic (ook voor niet-golfers) een echte aanrader.

Hans en Gerda Kieftenburg.

Beoordeling door Hans en Gerda Kieftenburg.

08 June 2014
9,9
Ferienresort Cochem — Een geweldige vakantie,alles klopt de omgeving het eten .Om nog eens terug te komen.Een 10 .

Hans en Gerda Kieftenburg.

Beoordeling door Hans en Gerda Kieftenburg.

08 June 2014
9,9
Ferienresort Cochem — Een geweldige vakantie,alles klopt de omgeving het eten .Om nog eens terug te komen.Een 10 .

danny

Beoordeling door danny

14 April 2014
9,9
Kustpark Egmond aan Zee — was heel gezellig goede service goed ligging heerlijk bos er omheen heerlijk zwembad goed supermarkt wel beetje duur  allen jammer was dat voor de jonge kinderen een golfkarretje werd rondgereden heel vroeg in de ochtend maar was ondanks dat gaaf top plek om de vakantie door te brengen zowel voor jong en oud

Jokebrouwer-meus

Beoordeling door Jokebrouwer-meus

01 April 2014
9,3
Ferienresort Cochem — Heerlijk langs de moezel fietsen mooi in elk seizoen en savonds is het heerlijk toeven in je eigen huisje

J van de Hoek

Beoordeling door J van de Hoek

21 March 2014
7,4
Bospark De Schaapskooi — Prima park. Heerlijke dagen gehad op park de Schaapskooi. Genoten van de omgeving, gefiets en gewandeld. Gewinkeld in Epe.Lekker gezwommen in het zwembad.

mady

Beoordeling door mady

21 March 2014
9,0
Vakantiepark Weerterbergen — was echt heel fijn

willem van Aarle

Beoordeling door willem van Aarle

20 March 2014
6,3
Vakantiepark Bos en Duin — Goed gelegen park. huisjes mogen iets geupdate worden

Adria Verhoef

Beoordeling door Adria Verhoef

16 March 2014
5,6
Recreatiepark Hunzedal — Ik verbleef in mijn eentje in huisje 352. Helemaal aan het eind van het park, naast de weg. s avonds geen lichtje ergens te zien.Voor een vrouw alleen niet prettig.Gemeld bij receptie maar ze zeiden alleen dat er meerdere huisjes om me heen verhuurd waren.Dat was ook wel zo, maar ik zag dat niet. Het huisje zelf is aan een grondige opknapbeurt toe. Het was vies, uit 1 slaapkamer ontbrak een heel stuk plafond, de stoel van het bankstel was helemaal versleten , kaal dus. En als het verwaarloosd is komt het helemaal zo ongezellig over. De veren komen door de bedden. En echt het was smerig. Het park zelf is ook aan restauratie toe, net zoals het zwembad doet het erg armoedig en verveloos aan.Mijn gehuurde fiets was oke! Watertemp van zwembad is prima. Al met al een domper, ik had het zo nodig en verheugde mij er zo op, het was een echte afknapper.

Magritha

Beoordeling door Magritha

11 March 2014
9,0
Résidence Klein Vink — Een geweldig mooi park met prachtig mooie huisjes! Genoeg in en om het park te beleven! Ja voor ons is dit een van de mooiste parken van Nederland!

anny

Beoordeling door anny

02 March 2014
8,6
Vakantiepark Hof Domburg — Heerlijk verblijven daar . Heel zonnige ruime huisjes.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos