Roompot Vakanties

Vakantieparken aan zee en in het bos

Roompot Vakanties ervaringen

8.1
318 ervaringen
Algemeen
8.1
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
8
De accommodatie
8.1
Service
8.2
Eetgelegenheden
7.8
Kindvriendelijkheid
8.3

318 Ervaringen met Roompot Vakanties

Beoordeling door Hans en Gerda Kieftenburg.

08 June 2014
9,9
Ferienresort Cochem — Een geweldige vakantie,alles klopt de omgeving het eten .Om nog eens terug te komen.Een 10 .

Beoordeling door danny

14 April 2014
9,9
Kustpark Egmond aan Zee — was heel gezellig goede service goed ligging heerlijk bos er omheen heerlijk zwembad goed supermarkt wel beetje duur  allen jammer was dat voor de jonge kinderen een golfkarretje werd rondgereden heel vroeg in de ochtend maar was ondanks dat gaaf top plek om de vakantie door te brengen zowel voor jong en oud

Beoordeling door Jokebrouwer-meus

01 April 2014
9,3
Ferienresort Cochem — Heerlijk langs de moezel fietsen mooi in elk seizoen en savonds is het heerlijk toeven in je eigen huisje

Beoordeling door J van de Hoek

21 March 2014
7,4
Bospark De Schaapskooi — Prima park. Heerlijke dagen gehad op park de Schaapskooi. Genoten van de omgeving, gefiets en gewandeld. Gewinkeld in Epe.Lekker gezwommen in het zwembad.

Beoordeling door mady

21 March 2014
9,0
Vakantiepark Weerterbergen — was echt heel fijn

Beoordeling door willem van Aarle

20 March 2014
6,3
Vakantiepark Bos en Duin — Goed gelegen park. huisjes mogen iets geupdate worden

Beoordeling door Adria Verhoef

16 March 2014
5,6
Recreatiepark Hunzedal — Ik verbleef in mijn eentje in huisje 352. Helemaal aan het eind van het park, naast de weg. s avonds geen lichtje ergens te zien.Voor een vrouw alleen niet prettig.Gemeld bij receptie maar ze zeiden alleen dat er meerdere huisjes om me heen verhuurd waren.Dat was ook wel zo, maar ik zag dat niet. Het huisje zelf is aan een grondige opknapbeurt toe. Het was vies, uit 1 slaapkamer ontbrak een heel stuk plafond, de stoel van het bankstel was helemaal versleten , kaal dus. En als het verwaarloosd is komt het helemaal zo ongezellig over. De veren komen door de bedden. En echt het was smerig. Het park zelf is ook aan restauratie toe, net zoals het zwembad doet het erg armoedig en verveloos aan.Mijn gehuurde fiets was oke! Watertemp van zwembad is prima. Al met al een domper, ik had het zo nodig en verheugde mij er zo op, het was een echte afknapper.

Beoordeling door Magritha

11 March 2014
9,0
Résidence Klein Vink — Een geweldig mooi park met prachtig mooie huisjes! Genoeg in en om het park te beleven! Ja voor ons is dit een van de mooiste parken van Nederland!

Beoordeling door anny

02 March 2014
8,6
Vakantiepark Hof Domburg — Heerlijk verblijven daar . Heel zonnige ruime huisjes.

Beoordeling door Moyson kristin

25 December 2013
9,9
Résidence Klein Vink — Schitterende luxe bungalows en genieten van een thermaalbad. Wat moet er nog meer zijn.

Beoordeling door p van oorschot

15 December 2013
9,3
Noordzee Résidence De Banjaard — was mooi,vooral het strand wij gaan weer terugkomen,verleden jaar zijn wqe in cadzand-bad geweest ook mooi,maar de banjaard heeft toch mijn voorkeur,en hele mooie herrinnerinnen,ik word altijd blij als in aan de banjaard terug denkt,betere reclame is er niet , mary grauss van oorschot.p van oorschot

Beoordeling door willy en annie serton

08 December 2013
9,0
Vakantiepark Herperduin — wij zijn er in 2013 geweest en hebben het super goed gehad het weer was de hele week perfect soms te warm we hadden eerst een 2 persoons huisje daar kon mijn vrouw niet tegen hebben we snel een 4 persoons gekregen zonder bijbetaling moesten wel zelf even schoonmaken de service van hun was echt super we zitten te denken om deze zomer weer te gaan ligt even aan de financien wij zijn 60 plussers kunnen dat over kindvriendelijkheid niet invullen en eten hebben we ook niet in het restaurant gedaan wel gehoord dat het heel goed was het eten

Beoordeling door j.borger

24 October 2013
9,0
Landgoed Het Grote Zand — rust rust en nog eens rust op een heerlijk park.prachtige omgeving gezellig en goed restaurant heerlijk zwembad,accomodatie\'s staan vrij veel bos en prachtige heiden kortom een schitterend park

Beoordeling door w ouwenbroek-paerel

30 September 2013
8,3
Buitenhof Domburg — heel goede berichten ook voor groepen kinderen willen weer terug mooi gelegen bos en strand voor herhaling vat baar

Beoordeling door sisca lammers

27 September 2013
9,7
Recreatiepark Hunzedal — een heel mooi park met lekker veel rust


in een woord geweldig
zou er nog een keertje heel graag heenwillen

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Roompot Vakanties geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Roompot Vakanties zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Roompot Vakanties.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje