Landal op de Veluwe?

Alle Landal vakantieparken op de Veluwe

8 Landal parken op de Veluwe

Naar een Landal park op de Veluwe kan héél goed! Er zijn 8 parken. Bekijk ze hier! De Veluwe in provincie Gelderland is een prachtig, bosrijk beschermd natuurgebied van maar liefst 1000 km2 gelegen tussen de steden Zwolle, Apeldoorn, Arnhem en Harderwijk. Het gebied bestaat uit loofbos, naaldbos, zandverstuivingen, heidevelden en tientallen beken.

Tussen al dit groen lopen ook nog eens vossen, dassen, edelherten, wilde zwijnen en reeën rond. Ben je meer het actieve type? Dan kun je gaan mountainbiken, klimmen, paardrijden of zeilen op het Veluwemeer. Een verblijf op de Veluwe boek je natuurlijk bij 1 van de 8 vakantieparken van Landal Greenparks.

Landal Landgoed ’t Loo bij 't Loo-Oldebroek is het meest Noordelijk gelegen park van Landal op de Veluwe. Dit kindvriendelijke vakantiepark heeft 366 ruim vrijstaande bungalows en kenmerkt zich door een grote recreatieplas met strand, tokkelbaan, aquapark, speeltuin, springkussen en beachbar. Er zijn op Landal Landgoed ’t Loo meerdere eetgelegenheden, een leuk zwembad, een indoor speelplaats, speelboerderij, kids entertainment en dierenweide.

Landal Heihaas vlak onder Putten is met 186 vrijstaande bungalows een wat kleiner, rustiger en heel kindvriendelijk park. Er is een niet al te groot zwembad, een goed aangeschreven bistro, een supermarkt, de Bollo club, speeltuin en dierenweide. Vanuit dit vakantiepark bezoek je makkelijk Putten en Ermelo, en voor de kinderen ben je zo in het Klimbos of Dolfinarium.

Landal De Veluwse Hoevegaerde bij Putten ligt nog net wat Zuidelijker dan Landal Heihaas en is een perfect park om vanuit de omgeving te verkennen. Met 164 gelijkvloerse, vrijstaande accommodaties, deels aan het water, is het een mooi rustig park. Je kunt er vissen of met mooi weer zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad. Er is verder een bistro op het park, een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een jeu-de-boulesbaan.

Landal Rabbit Hill bij Nieuw Milligen is een familiepark bij uitstek. Het park heeft 290 bungalows, en is prachtig gelegen in de bossen. Er is een overdekt zwembad, een vernieuwd speelparadijs, een buitenzwembad en een dierenweide. Er zijn een aantal eetgelegenheden waaronder een compleet vernieuwde brasserie met allerlei streekgerechten. Landal Rabbit Hill heeft verder een bowlingbaan, een supermarkt, verschillende speeltuinen en een tokkelbaan. Of neem de kinderen mee naar de Apenheul of de Julianatoren, die zitten om de hoek!

Landal Heideheuvel bij Beekbergen heeft 242 vrijstaande bungalows en ligt midden in de Veluwse bossen. Er is op het park een (klein) zwembad met peuterbad, er zijn meerdere eetgelegenheden, dierenweide, midgetgolf, meerdere speeltuinen en zelfs een speellandschap. De kinderen kunnen los met knutselen in het atelier en er is een entertainment programma. Natuurlijk wandel of fiets je vanuit dit park ook zo de natuur in.

Landal Coldenhove bij Eerbeek is een middelgroot, kindvriendelijk park met 364 bungalows en 5 safaritenten. Er is een leuk overdekt zwembad, een prachtige brasserie, een bowlingbaan, een indoor speelparadijs en zelfs een escaperoom. Buiten zijn er meerdere speelgelegenheden, midgetgolf en een boogschietbaan. Voor de kleintjes is er een Bollo huisje en is er een dierenweide. Zowel jong als oud vermaken zich kostelijk op dit park.

Landal Miggelenberg bij Hoenderloo is het meest Zuidelijk gelegen vakantiepark van Landal op de Veluwe. Met 270 bungalows is het een middelgroot park. Het park ligt midden in de bossen en is erg geschikt voor gezinnen met kinderen. Er is een leuk overdekt zwembad en er is een fantastische brasserie gebouwd in een kas. Er is verder een dierenweide, een beauty centre, midgetgolf, de Bollo club, meerdere speeltuinen, een avonturenhof en een tokkelbaan.

Rondom de Veluwe heeft Landal nog de parken Landal Parc Veluwemeer en Landal Stroombroek. Landal Parc Veluwemeer heeft 140 villa’s en 120 appartementen, een overdekt en een openluchtzwembad. Dit park is gelegen aan het Veluwemeer! Landal Stroombroek ligt onder Doetinchem en heeft 225 vrijstaande bungalows, 6000 m2 aan beauty & wellness en een recreatieplas met strand. 

>
Landal

Landal Landgoed 't Loo

 • Bosrijk én gelegen rondom mooie plas
 • Comfortabele vrijstaande huisjes
 • Geweldige animatie voor de kids
Landal

Landal Heihaas

 • Op en top genieten op de Veluwe
 • Bezoek het gezellig stadje Putten
 • Overdekt zwembad mét peuterbadje
Landal

Landal Rabbit Hill

 • Plezier voor jong en oud
 • Ontdek de Veluwe vanuit je bungalow
 • Héél kindvriendelijk: met zwembad, indoor speeltuin, Bollo Club
Landal

Landal Heideheuvel

 • Gastvrij én zeer kindvriendelijk park
 • Even helemaal weg in Gelderland
 • Zwembad, speeltuinen, restaurant met terras
Landal

Landal Miggelenberg

 • Direct aan De Hoge Veluwe
 • Erg kindvriendelijk: zwembad, animatie én Avonturenhof
 • Prima restaurant met patio
Landal

Landal Coldenhove

 • Héérlijk Landal park met veel faciliteiten
 • Kinderen love it: zwembad, indoor speeltuin, Bollo Club
 • Prachtig gelegen in de natuur
Landal

Landal Waterparc Veluwemeer

 • Nieuw Landal park met luxe bungalows
 • Veel leuke uitstapjes in de buurt
 • Overdekt zwembad en boot verhuur