Landal GreenParks

Ruim 90 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.3
708 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
8.2
Service
8.4
Eetgelegenheden
7.8
Kindvriendelijkheid
8.4

708 Ervaringen met Landal GreenParks

Ellen Meijer

Rustige fijne vakantie

19 November 2020
7,4
Landal Kaatsheuvel — Ik en mijn man hebben een rustige fijne vakantie gehad. Helaas is mijn man minder goed met traplopen en vond hij het erg lastig dat de douche op de eerste verdieping was. Het bad was beneden dat wij erg raar vonden.
Verder vonden we de fietsroutes erg goed aangegeven en wij houden erg van fietsen.

Fenna

Toppertje!

01 November 2020
8,3
Landal De Vers — Eerder dit jaar plaatste ik al een recensie over dit park en we besloten in herhaling te vallen en nogmaals te boeken. Dit keer verbleven we samen met opa en oma tijdens de laatste nazomerdagen in een nieuwe accommodatie 8C2. Wat een heerlijkheid! Alle ruimte, fijne meubels en super goed geïsoleerd. De kids hebben genoten van de bezoekjes aan Bollo, het zwembad en de speeltuin en ook de rest van de familie vermaakte zich uitstekend. De ene helft verkende per mountainbike en hardlopend de omliggende bossen en de andere helft liever het winkelgebied in Venray.
We hebben echt genoten en gaan dit park zeker nogmaals bezoeken!

Ger S

Smerig huisje met veel mankementen

26 October 2020
4,2
Landal De Reeuwijkse Plassen — Huisje bij aankomst was vuil, veel defecten zoals vaatwasser, sunshower, thermostaat.

E. Berkema

Super

26 October 2020
9,4
Landal Rabbit Hill — Heerlijk verblijf gehad in de herfstvakantie. Ondanks alle regeltjes was het allemaal super goed geregeld en de medewerkers verdienen een dikke 10! Kinderen vonden het geweldig. Ook in het zwembad alles fijn voor elkaar. Huisje mooi ruim en schoon. Ik kan dit park iedereen aanbevelen!

fam pruijs

mooi park,veel natuur prima huisje

25 October 2020
8,7
Landal Heideheuvel — Wij komen hier al 6 keer,dus dat zegt genoeg.

Edwin

Geen bereikbaarheid

19 October 2020
1,0
Landal Beach Park Texel — Boeken ging snel. Nu wil ik de boekingsdatum wijzigen. Op internet is geen optie aanwezig om dit aan te vragen, mail wordt niet beantwoord en telefoon niet opgenomen.

Fam. Rodriques

Topper

19 October 2020
9,1
Landal Het Land van Bartje — Land van Bartje is ons supergoed bevallen. Ook in deze tijd, want alles is super geregeld. De kinderen hebben een toptijd gehad, zwemmen, spelen, Bollo, klimmen klauteren, etc. Ons vakantiehuis was mooi schoon en lekker ruim. Wij komen nog een keertje terug hier!

Niels

Heerlijk

12 October 2020
7,9
Landal Het Vennenbos — Mooi huisje, goede ligging en leuke faciliteiten. Goed geanticipeerd op Corona. Restaurant met spareribs is echt een tegenvaller. Soep was lauw, spareribs was het vlees goed maar de smaak viel tegen. Het dessert kon echt zo niet. Hier moeten jullie echt iets aan doen. Dus eten was echt een tegenvaller.



Laura

Leuk park, mooie omgeving. Veel wandel en fietspaden. Winkels in de buurt

12 October 2020
8,3
Landal De Lommerbergen — Het park was en is super. Voor iedereen wat te doen

Jessica

Leuk park, veel te doen

12 October 2020
8,6
Landal Landgoed 't Loo — Ik beveel dit park zeker aan een kom er graag nog een keer terug. Voor jonge en oudere kinderen genoeg activiteiten en vermaak. Het zwembad is wat klein en daardoor ben je er wel snel klaar.
Reserveren voor 1 van de restaurants is lastig momenteel. Snel volgeboekt, dus niet voldoende capaciteit.

L tromp

Leuk park

12 October 2020
6,6
Landal Aelderholt — Ondanks de corona alles prima geregeld huisje gedateerd maar netjes en schoon voor de kids genoeg te beleven kortom een aanrader als je niet super veel eisen hebt maar toch een leuke vakantie wil hebben!

A.Arts

1 keer maar helaas nooit meer

06 October 2020
4,7
Landal Village l'Eau d'Heure — Omdat onze eerder vakantieplannen niet doorging besloten we om naar een landal park te gaan. Als eerst ligt het park voor fietser zoals wij super gelegen. Er zijn meerdere routes en met de mountainbike zijn er ook meerdere mogelijkheden. Echter zullen wij niet zo snel meer voor landal kiezen. Het huisje was bij aankomst ronduit smerig. Er zat overal hondenhaar en het stonk ontiegelijk naar natte hond. Zelfs na een 2e schoonmaakbeurt van 5 minuten was het huisje nog niet schoon. Wat ik snap met 5 minuten. We hebben het huisje uiteindelijk zelf maar schoongemaakt. De tuin lag vol met hondenpoep, wat buiten zitten in het zonnetje ook niet aangenaam maakt. Na 3 keer naar de receptie moeten gaan met hangende pootjes met de vraag of ze maar weer terug kwamen, omdat er nogsteeds hondenpoep lag was voor ons iets te veel. We hebben nul response gehad van landal met een excuus.

Peter

Vaste klanten niet beloond

20 September 2020
5,1
Landal Sluftervallei — Ik ben een goede vaste klant van landal. Wat ik niet begrijp is dat iedereen elke keer aanbiedingen krijgt en ik niet. Ze hebben daarnaast ook geen loyaliteitsprogramma. Ik besteed vele euro's per jaar aan Landal al meerdere jaren en moet om kortingen smeken en krijg die niet als je een jaar vooruit boekt terwijl anderen een folder in de bus krijgen en ik niet :-(

E. Kok

Fijn park

17 September 2020
8,9
Landal Waterparc Veluwemeer — Prachtige villa voor 10 personen,wij hebben in juni met kinderen en kleinkinderen heerlijk genoten.

Herman

Leuk park en in fietsrijke omgeving.Het is goed vertoeven in Putten

09 September 2020
8,4
Landal Heihaas — Zie bovenstaande

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos