Landal GreenParks

Ruim 90 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.3
642 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
8.2
Service
8.5
Eetgelegenheden
7.9
Kindvriendelijkheid
8.4

642 Ervaringen met Landal GreenParks

Geweldig park voor de kinderen!

31 March 2020
9,6
Landal Het Land van Bartje — Afgelopen zomer geweest bij Land van Bartje en we hopen deze zomer weer te gaan. We hebben het geweldig gehad. Even afwachten of het ook kan deze zomer. Anders gaan we met de herfstvakantie wel.

Wij hadden voor een maand op vier parken geboekt .

18 March 2020
9,0
Landal Sonnenberg — Geboekt voor een week op coldenhove , Reevallis , Sonneberg , Warsberg.
Door het corona virus werden de parken in Duitsland van de één op de andere dag gesloten , We werden perfect geholpen ook het afhandelen is op een prima manier verzorgt .
Bedankt landal greenparks voor de goede afhandeling een dikke 10

Miggelenberg is super, geweldig, leuk en te gek!

06 March 2020
9,3
Landal Miggelenberg — Wij hebben een geweldige midweek gehad bij Landal Miggelenberg. Alle vriendelijke medewerkers (en Bollo!!) bedankt!

100% genieten bij Land van Bartje

03 March 2020
9,3
Landal Het Land van Bartje — Het Land van Bartje is geweldig leuk. Vooral voor de kinderen fantastisch mooi. Heel veel te doen en een leuk zwembad erbij. Toppie!

Midweek in angepasste bungalow

20 February 2020
7,1
Landal Landgoed 't Loo — Bungalow fantastisch,Park: erg. Mooi.Helaas niet geschikt voor honden vanwege ligging in de buurt van het militaire Artillerie Oefenterrein.5Dagen Stress voor de hond !!

Fijne plek in Limburg

20 February 2020
8,1
Landal Domein De Schatberg — Wij hebben het hier enorm naar onze zin gehad. Ons huisje was supergezellig en het park is mooi aangelegd. Héél vriendelijke medewerkers. En verder lekker de omgeving verkennen!

Schitterend park

04 February 2020
8,7
Landal Waterpark Terherne — Waterpark Terherne is een lekker kleinschalig park met een fantastische ligging aan het water (en het dorpje Terherne). De huizen zijn luxe, schoon en lekker ruim. Het is geen park met heel veel activiteiten of een groot centrumgebouw, maar dat vonden wij juist fijn!

Slechte service restaurant

31 January 2020
4,4
Landal Rabbit Hill — Ik zit hier nu op de minuut af, anderhalf uur, op 1 koffie. Er is niemand in die tijd aan mijn tafeltje geweest. We wilde blijven eten....maar dat doen we wel elders.

Voor mensen die rust willen een heerlijk park

28 January 2020
7,0
Landal De Vlinderhoeve — Een park in aanbouw mooi op gezet.We hadden een leuk uitzicht op vijver met fontein vooral s,avonds met zijn lichtjes was het gezellig een heel aardige mevrouw bij de receptie die alles uitlag maar dat was niet veel want er is nog niks en dat weet je van tevoren als je tenminste de beoordelingen leest het huisje was super schoon al heb ik toch een minpuntje er stond een afgrijselijke vieze asbak buiten en die was niet van gisteren...nou ja vergeten.Wij gaan in ieder geval weer een keer terug.

Leuk park in Friesland

22 January 2020
9,0
Landal Esonstad — Landal Esonstad is helemaal gelegen in het noorden van Friesland (een lange rit voor ons), maar was de moeite helemaal waard. Het park is heel mooi gelegen bij het water een ideaal om de omgeving te ontdekken. De huisjes zijn heel leuk en schoon! Zwembad oké, indoorspeelparadijs erg mooi. De kinderen hebben genoten.

Dik in orde

14 January 2020
8,9
Landal Rabbit Hill — Een heel fijn park. Ook met slecht weer een echte aanrader!
Heerlijke herfstvakantie afgelopen jaar gehad.

Vaste klanten slecht behandeld

02 January 2020
3,9
Landal Sluftervallei — Ik ben al 8 jaren een vaste klant van Landal. In 2019 en 2020 respectievelijk tussen € 9k-10k aan huisjes geboekt (exclusief uitgaven op het park). Ik boek vaak 1 jaar vooruit. Ik ontving een aanbieding voor vroegboekkorting. Boeking moest voor 10-2-20 zijn gedaan. Ik heb voor 2020 drie boekingen van bijna 10k. Denk je dat ik korting van € 100 euro krijg? Nee..... Ik vind dat bizar. Nieuwe klanten krijgen deze korting wel, terwijl Landal maar moet afwachten of ze weer komen. Ik vind dit echt bijzonder en voel me als vaste klant zwaar benadeeld.

Genieten met het hele gezin

19 December 2019
8,3
Landal Hoog Vaals — Lekker weekendjeweg mogen beleven op het prachtige vakantiepark Hoog Vaals. De ligging is mooi en we hebben genoten van het Limburgse landschap. Onze bungalow was tiptop in orde. Schoon en van goede kwaliteit. Bedden beter dan gemiddeld. Vanuit het park hebben we diverse uitstapjes gedaan, maar ook hebben wij en de kinderen ons prima vermaakt op het terrein van het park zelf. Zwembad, leuke speeltuin, etc.

Topper

25 November 2019
9,0
Landal De Lommerbergen — Volop genieten op het Lommerbergen park. Heel veel te doen voor de kids, lekker zwemmen, etc. Ons weekend was geweldig!

Super verblijf

21 November 2019
8,7
Landal Sluftervallei — Een geweldig weekend gehad bij Landal Sluftervallei. De parkligging is perfect. Lekker fietsen. Bungalow was mooi. Zwembad niet in geweest, maar zag er wel goed uit. Lekker gegeten in restaurant. Aanrader!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos