Landal GreenParks

91 vakantieparken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.1
762 ervaringen
Algemeen
8.2
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
8
De accommodatie
8.1
Service
8.3
Eetgelegenheden
7.5
Kindvriendelijkheid
8.2

762 Ervaringen met Landal GreenParks

Karin Bakkers

Mooie waterwoningen

26 January 2022
8,0
Landal Waterpark Sneekermeer — Wie wil genieten van een waterrijke omgeving zit hier goed. Hier kijk je uit over het Sneekermeer en de huizen zijn prachtig! Bootje huren en lekker varen.

fam. Aarends

Heerlijk op dit park

26 January 2022
8,7
Landal Waterparc Veluwemeer — Wij komen hier al meerdere jaren achterelkaar en het is altijd volop genieten met onze familie. Lekker groot huis en mooie plek!

Anja

Mooi ruim opgezet park

25 January 2022
8,2
Landal Landgoed 't Loo — Park met mooie ruime luxe bungalows.
Blij verrast bij het betreden van de bungalow. Alles ziet er keurig en schoon uit. Zwembad is modern en heeft leuke faciliteiten voor de kleinere kinderen. Helaas was dankzij de lockdown de horeca gesloten. We hadden graag van het gezellig uitziende restaurant gebruik willen maken. Maar ach…. overmacht. Bestellen en afhalen of laten bezorgen kon wel. Prima geregeld. Receptie uiterst vriendelijk en behulpzaam. We gaan graag nog eens met de kleinkinderen terug, dan in de zomer zodat we ook van het meer kunnen genieten.

Matthieu

Verblijf 21-01-22 - 24-01-22

24 January 2022
8,7
Landal De Lommerbergen — Top park! Huisje rook fris en was proper! Heel vriendelijk personeel en ondanks corona hebben we ook van de faciliteiten genoten. Elke dag gaan zwemmen, een keer gaan bowlen, toffe minigolf … Noem maar op. Wel spijtig dat we geen koffietjes konden drinken in ‘Grand Café’, zoals gewoonlijk. We zijn al jaren klant van Landal en komen elk jaar met plezier terug. ‘t Was een tof weekend hier!

Sylvia

Ondanks lockdown toch geweldig

14 January 2022
8,3
Landal Kasteeldomein De Cauberg — Het was er gezellig en mooi aangekleed. Leuke verassing gehad voor de hondjes.

Kate

Pas op! Al je geld kwijt bij Landal als je Corona krijgt

13 January 2022
1,0
Landal Dwergter Sand — Iemand uit ons reisgezelschap wordt ziek met symptomen van COVID-19. Testuitslag is op de eerste dag van geplande vakantie bekend. Na een uur in de wacht staan eindelijk iemand te spreken krijgen. Ondanks annuleringsverzekering al ons geld weg want dit wordt niet gedekt en Landal houdt onmenselijk vast aan de regels en biedt ons noch een omboeking aan noch een voucher. Het geld is binnen, zoek het maar uit, klant! Wat een akelige hebberds.

Stanley

Top park

08 January 2022
8,9
Landal Het Land van Bartje — Kom er al jaren en we hebben het er altijd erg naar het zin.
Fantastische fiets omgeving en behulpzaam en prettig personeel.
In de bossen kun je uren rond "dwalen" . Ideaal voor hondenliefhebbers.
Erg veel te doen voor kinderen in alle leeftijden en de nieuwe bike adventure lijkt mij een grote hit voor de kleintjes.
Accommodaties in allerlei afmetingen en mooi in het groen gelegen.
Echt een aanrader.

L Boender

Kom er al jaren, elk jaar een genot

04 January 2022
8,0
Landal Sluftervallei — Voor onze behoeften voldoet het park prima als 55+'sers. Ik schrok me lam bij het reserveren van de prijzen voor dit jaar 2022 voor een periode van gewoonlijk 3 weken zijn we nu meer dan 1000 euro méér kwijt tov het vorige jaar in 2021. Vraag en aanbod bepalen de prijzen zeggen ze, maar ik vind het groots misbruik maken van de situatie, misselijkmakend gewoon.

Gerda

Door Corona konden we niet uit uit eten eerder was het oke

27 December 2021
5,3
Landal Heihaas — Het Park prima, maar deze corona tijd mis ik heel veel en betaal je toch volledig, zou 150 terug krijgen. nog niet ontvangen.
Wat mijn tegen viel de hygiëne, veel stoffige leidingen, spinnenwebben, zakdoekjes bij aankomst nog onder het matras, kopjes, glazen achter aangezet niet schoon, ramen vol handen, ik denk als niets open is zorg dat de hygiëne goed is. Ook tafeltje stuk mijn tip maak het klantvriendelijk in deze tijd. iets extra's is geen overbodige luxe als je voor 3 dagen 750,00 betaal.

K. Postma

0 Klantvriendelijkheid

22 December 2021
3,0
Landal Aelderholt — Wij wilden onze reservering ivm coronamaatregelen omboeken. Met name omdat het met een kind van 1,5 nogal vervelend is dat het zwembad dicht is en de binnen speeltuin. Telefonisch is Landal nauwelijks bereikbaar. Op een bepaald moment heb ik 25 min aan de lijn gehangen, waarna opeens de verbinding wordt verbroken. Van klantvriendelijkheid hebben ze blijkbaar nog nooit gehoord. Vervolgens is er geen enkele flexibiliteit en kan niet meegedacht worden in oplossingen. De boeking is wat dit is en je kan een voucher van 25% krijgen. Daar heb je alleen wat aan als je nog een keer geboekt. Die kans acht ik heel klein. Ik begrijp dat niet iedereen zomaar kan annuleren, maar in deze tijden verwacht ik ook flexibiliteit en klantvriendelijkheid. Hiervoor moet je duidelijk niet bij Landal zijn.

Marcel

Omboeken, ho maar!

13 December 2021
1,7
Landal Sonnenberg — Ivm nieuwe maatregelen in Duitsland wilden wij graag omboeken. (Wij waren ook niet geinformeerd als door Landal beweerd).
Met de flexibele omboekgarantie van Landal zou dat eenvoudig moeten zijn.
Helaas een blok beton is flexibeler.
Geen, echt geen mogelijkheid tot omboeken

Jammer van de eenzijdige benadering door Landal.
Dan geen Landal meer, nooit meer.

Anneke

Geld weg...............

13 December 2021
5,0
Landal Wirfttal — Nooit meer bij Landal Greenparks boeken.
I.v.m. de coronamaatregelen wilden we omboeken van een huisje in Duitsland naar een huisje in Nederland. Naar Landal gebeld maar omboeken was onmogelijk. Krijgen geen voucher of iets dergelijks. Je bent gewoon je geld kwijt in deze periode.
Zeer klantonvriendelijk, denken totaal niet mee. 1 advies boek nooit bij Landal!!!!

Saskia

Zeker niet zorgeloos boeken!

09 December 2021
3,8
Landal Winterberg — Overal geruststelling op de site dat je kan boeken zonder risico. Annuleren bij quarantaine zou zomaar kunnen, maar pintje bij paaltje is t geld weg. Geen mogelijkheden om om te boeken, geen enkel medeleven vanuit het service (of gebrek aan service) loket. Kijk uit, betaal niet van tevoren!

Matthieu

Altijd tof daar.

26 November 2021
8,0
Landal Het Vennenbos — We zijn er al zowat 6 keer met de familie naartoe gegaan en toch blijft Landal Het Vennenbos leuk. Zeker een aanrader!

Petra Jansen

Geweldig...klein min puntje teweinig licht om te koken in de keuken.. is persoon

25 November 2021
9,0
Landal Strand Resort Ouddorp Duin — Geweldig.. super vriendelijk personeel!!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.