Landal GreenParks

Ruim 85 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.3
603 ervaringen
Algemeen
8.4
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
8.2
Service
8.5
Eetgelegenheden
7.9
Kindvriendelijkheid
8.4

603 Ervaringen met Landal GreenParks

Geweldig park

18 January 2019
7,9
Landal De Lommerbergen — Lekker eten. Schoon huisje.

Zeer goed vermaakt!

11 January 2019
8,7
Landal Landgoed 't Loo — Afgelopen herfstvakantie hebben wij een midweek in Landgoed 't Loo gezeten met ons gezin en het was heerlijk om even weg te zijn! Het park is heel erg mooi gelegen en ons huisje was knus en schoon. Er zijn veel leuke dingen om te doen in de omgeving (ook met kinderen). Verder zwembad en restaurant waren dik in orde. Ook even speciale vermelding voor de medewerkers van Landal Landgoed 't Loo: stuk voor stuk toppers! Wij komen nog een keer terug, zo leuk vonden wij het.

Geweldige vakantie

02 January 2019
8,7
Landal Beach Resort Ooghduyne — Het park was goed. Mooie huisjes ook ruim. Veel te doen voor de kinderen dichtbij strand wat ook lekker is. Zwembad ook leuk alleen vrij klein wat erg jammer is. Kinderen zijn snel uitgekeken. Bowlen en informatie spelen leuk voor de kinderen die kunnen hun eigen gang gaan. Zou het park zeker aanbevelen.

Fantastisch!

27 November 2018
8,7
Landal Beach Villa's Hoek van Holland — Déze huisjes OP het strand zijn werkelijk ongekend. Wat een luxe om zo wakker te mogen worden met uitzicht op de zee, het strand en het heerlijke geluid van de golven. Ons weekendje was geweldig. Het huisje was eigenlijk alles wat we nodig hadden. Hoogst aanbevolen!

Echt een super park voor kinderen

15 October 2018
8,4
Landal De Lommerbergen — Zou zeker aanraden voor gezinnen. Kinderen kunnen zicht top vermaken en dan als ouder heb je het ook zeker top!

1,5 week Landal de Lommerbergen

30 September 2018
7,9
Landal De Lommerbergen — Wij zijn met onze 3 jonge kinderen van 2, 4, en 5 jaar oud op
Vakantie geweest naar de Lommerbergen.
Wij hadden een vakantie geboekt van 1,5 week en we hebben ons prima vermaakt.
Geen klachten over het huisje of de ligging, gewoon goed. Wij zijn ook met weinig tevreden , als we maar goed kunnen slapen en alles netjes is.
Het zwembad vonden onze kids geweldig en ook de indoor speeltuin.
De restaurantjes zijn leuke en het is prima ..... alleen prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, vrij duur en de supermarkt ook, maar goed dat mag de pret niet drukken.
Ook leuk is het om te fietsen in de omgeving.
Wij komen hier zeker terug

We gaan de derde keer er weer heen

26 September 2018
8,1
Landal Het Vennenbos — Het was goed. Er mogen een paar aangepaste bungalows bij komen.

Heerlijk rustig, lekker wandelen

17 September 2018
8,3
Landal De Veluwse Hoevegaerde — Park was ruim opgezet, ruimte om het huisje om hier heerlijk buiten te genieten . Ook als je fietsen wilt
Huren is aan de hond gedacht,er zijn hondenkaren voor achter de fiets.huisjes zijn ruim en van gemaken voorzien. Ik heb hier heerlijk genoten met mijn hond

Het is een gezellig Park en vriendelijk ontvangst.. Aldus tevreden !

10 September 2018
9,1
Landal Heideheuvel — Raad het zeker iedereen aan. fijn en rustig Park. zeer vriendelijk personeel. ''met als extra een verrassing bij aankomst. Huisje zeer schoon. (geef het daarom zeker een 9)

Super mooi park

04 September 2018
9,3
Landal Landgoed 't Loo — Is een mooie park met veel mogelijkheden. Er is voor iedereen wel wat te doen, zowel voor jong en oud. Huisjes zijn netjes en schoon. Heb eigenlijk geen minpuntjes.

Zeer mooie accomodatie, vlakbij het strand

03 September 2018
8,0
Landal Sluftervallei — Wij zaten in een kinderbungalow, wat zeer ruim was en leuk ingericht.
Het zwembad is wat simpel, maar wel met glijbaan. De parkwinkel is wat klein, maar voldoende. Goede service en het gourmetarrangement is ook aan te raden; mooi volledig pakket. Het eten in de brasserie is wat gewoon. Wat we jammer vonden is dat we binnen moesten zitten om wat te eten en niet op het terras konden blijven zitten met het mooie weer.
De zee is op loop-/fietsafstand en dat is echt super!

Top weekend

03 September 2018
7,7
Landal Het Vennenbos — Park is leuk huisje was mooi alleen 1 puntje in de nieuwe keuken geen kastje om je boodschappen in te doen en op het park mis ik wel speeltuintje voor de kleinste voor de rest leuk park

Top park

02 September 2018
9,1
Landal Orveltermarke — Echt een top locatie top voor kids en ouders en top huisjes echt vakantie!!!!

Mooi park, goede voorzieningen. Oude huisjes

02 September 2018
7,0
Landal De Lommerbergen — Park is mooi, goed onderhouden. Eten is ook goed, alleen huisjes zijn erg verouderd. Daar mag wel wat aan gebeuren.

Schoon, ruim en kindvriendelijk

02 September 2018
8,1
Landal Hochwald — Geweldige faciliteiten voor kinderen (mooie grote speeltuin, verzorgde binnenspeeltuin, leuke kidsclub, veel activiteiten. Schoon en ruim opgezet park in mooie omgeving. De standaardhuisjes zijn netjes, maar basic, maar er zijn ook luxere huisjes. Zeer geschikt park voor een korte vakantie met kinderen.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje