Landal GreenParks

Ruim 90 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.2
717 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
8.2
Service
8.4
Eetgelegenheden
7.7
Kindvriendelijkheid
8.3

717 Ervaringen met Landal GreenParks

Fam. Steevens

Goed

19 February 2021
7,9
Landal Coldenhove — Alles was in orde. Vriendelijke mensen op dit park en het huisje was schoon en netjes. Voor herhaling vatbaar.

A. Kiewiet

Prachtig hier

10 February 2021
9,1
Landal Twenhaarsveld — In maart komen we weer , dat wordt voor de 3e keer. Heerlijk park en prachtige ligging van de huisjes. Vooral de boerderijtjes aan de rand van het park, daar kiezen we ook altijd voor. Nu maar duimen dat de faciliteiten open zijn!

Davy

Prachtig park

23 January 2021
8,2
Landal De Bloemert — Mooie huizen bij De Bloemert en de omgeving was schitterend. Ook lekker rustig!

Ben Seppen

Lekker weekje weg

15 January 2021
6,4
Landal Twenhaarsveld — In het algemeen een leuk park, mooi groot huisje, maar als het gaat vriezen worden de paden spekglad en na melding bij de receptie dat er wel gestrooid mag worden werd er gezegd "oh is het glad dan" In die week is er dan ook niets gestrooid, diverse mensen zijn al onderuit gegaan maar werd niets aan gedaan.

Jantine

Fijn verblijf

13 January 2021
9,0
Landal Strand Resort Ouddorp Duin — In deze tijd waarin niet veel kan toch wel een heerlijk verblijf gehad in een groot en luxe huis. Veel strandwandelingen gemaakt en ook door de duinen gewandeld. Het park is erg mooi aangelegd.

Ben en Christa van Raath

Leuke week!

13 January 2021
8,9
Landal Orveltermarke — Wij zijn voor 4 weken geweest en hebben een 4 tal klachten opgegeven. 11 januari zijn we weer geweest en alles was weer in orde. Gewoon geweldig, en we bedanken Orveltermarke hiervoor.

Karin

Heerlijk park

12 January 2021
9,0
Landal Coldenhove — Net terug van een weekje op het mooie park, heerlijk gewandeld heerlijk gegeten prima geregeld door de brasserie en pizzeria, wordt lekker warm en keurig aan je huisje bezorgd.
Ondanks de maatregelen een goed ontvangst op het mooie park Coldenhoven voor herhaling vatbaar.

Felia de G

Prima huisje op mooie plek op Terschelling

07 January 2021
8,3
Landal Schuttersbos — We hebben een heel fijne week gehad bij Landal op Terschelling. De huisjes staan mooi centraal op het eiland en zijn een prima uitvalsbasis. Het huisje zelf was ook mooi en alles hadden we wat we nodig hadden. Fietsen huren is wel aan te raden.

Ria Bosman

Geen fijne week gehad!

04 December 2020
3,6
Landal De Reeuwijkse Plassen — Wij zijn een week op Landal de Reewijkse plassen geweest. Bij aankomst schrokken we behoorlijk, we waren afgegaan op de foto s die Landal op de site heeft staan, maar die zijn duidelijk enorm gefotoshopt! Het park oogt grauw, desolaat bijna. Natuurlijk is het in november anders dan midden in de zomer, maar dit was echt ongekend teleurstellend.
Bij binnenkomst is er links een grote parkeerplaats waar geschakelde woningen naast staan, het oogt vreselijk. Ons eigen huis was mooi, daar valt niets op af te dingen, luxe en mooi gelegen, maar.....de bedden waren vreselijk slecht, totaal ingelegen. We hebben beide slecht geslapen en forse rugpijn, daarnaast was het in het huis ontzettend warm en het was nauwelijks te regelen. We hebben de hele week boven alle ramen open gehad, dag en nacht en dan wagenwijd. WE hadden ook nog de pech dat er tegenover ons jongeren in een huis zaten die voor behoorlijke overlast zorgden. Daar moet ik wel aan toevoegen dat , nadat we dit gemeld hadden, Landal dit oppakte en we geen last meer hadden, maar dit kwam ook omdat zij na een weekend weer vertrokken denk ik. Wat ik niet goed begreep is waarom ze ons zo dicht bij elkaar plaatsten , terwijl er genoeg vrij stond op het park.
Het was echt een heel erg teleurstellende ervaring, we zijn doodmoe terug gekomen van vakantie, maar met allebei forse rugpijn. Daarnaast zit je een week op een park waar nauwelijks groen is, en wat mede daardoor, een behoorlijke sombere uitstraling heeft. Ik zou er nooit meer naar toe willen.
Op de foto s zie je o.a de parkeerplaats aan het begin, met daarnaast de geschakelde woningen ( je zult daar zitten!) , en ook een foto van hoe Landal het op de site heeft staan en hoe het in het echt is.

Ellen Meijer

Rustige fijne vakantie

19 November 2020
7,4
Landal Kaatsheuvel — Ik en mijn man hebben een rustige fijne vakantie gehad. Helaas is mijn man minder goed met traplopen en vond hij het erg lastig dat de douche op de eerste verdieping was. Het bad was beneden dat wij erg raar vonden.
Verder vonden we de fietsroutes erg goed aangegeven en wij houden erg van fietsen.

Fenna

Toppertje!

01 November 2020
8,3
Landal De Vers — Eerder dit jaar plaatste ik al een recensie over dit park en we besloten in herhaling te vallen en nogmaals te boeken. Dit keer verbleven we samen met opa en oma tijdens de laatste nazomerdagen in een nieuwe accommodatie 8C2. Wat een heerlijkheid! Alle ruimte, fijne meubels en super goed geïsoleerd. De kids hebben genoten van de bezoekjes aan Bollo, het zwembad en de speeltuin en ook de rest van de familie vermaakte zich uitstekend. De ene helft verkende per mountainbike en hardlopend de omliggende bossen en de andere helft liever het winkelgebied in Venray.
We hebben echt genoten en gaan dit park zeker nogmaals bezoeken!

Ger S

Smerig huisje met veel mankementen

26 October 2020
4,2
Landal De Reeuwijkse Plassen — Huisje bij aankomst was vuil, veel defecten zoals vaatwasser, sunshower, thermostaat.

E. Berkema

Super

26 October 2020
9,4
Landal Rabbit Hill — Heerlijk verblijf gehad in de herfstvakantie. Ondanks alle regeltjes was het allemaal super goed geregeld en de medewerkers verdienen een dikke 10! Kinderen vonden het geweldig. Ook in het zwembad alles fijn voor elkaar. Huisje mooi ruim en schoon. Ik kan dit park iedereen aanbevelen!

fam pruijs

mooi park,veel natuur prima huisje

25 October 2020
8,7
Landal Heideheuvel — Wij komen hier al 6 keer,dus dat zegt genoeg.

Edwin

Geen bereikbaarheid

19 October 2020
1,0
Landal Beach Park Texel — Boeken ging snel. Nu wil ik de boekingsdatum wijzigen. Op internet is geen optie aanwezig om dit aan te vragen, mail wordt niet beantwoord en telefoon niet opgenomen.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.