Landal GreenParks

Ruim 85 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.3
609 ervaringen
Algemeen
8.4
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
8.2
Service
8.5
Eetgelegenheden
7.9
Kindvriendelijkheid
8.4

609 Ervaringen met Landal GreenParks

Rustig,vriendelijk,l privacy

14 March 2019
7,1
Landal Coldenhove — Ja zeker aanrader. Wij zijn al paar keer geweest..top

Perfect park om Zuid-Limburg te verkennen

22 February 2019
8,4
Landal Hoog Vaals — In de voorjaarsvakantie op Landal Hoog Vaals in een mooie bungalow verbleven. Erg mooi uitzicht vanuit ons huisje en het park zelf is verder ook erg goed bevallen. Zwembad, restaurant, supermarkt, allemaal dik in orde. Lekker fietsen in de omgeving!

Een gezellig mooi en schoon park, wat echt op kinderen is gericht voor alle leef

19 February 2019
9,9
Landal Het Land van Bartje — Wij hebben dit gewonnen via facebook parkvakanties, een weekend in een 6 pers luxe huisje!
Wauw wat een fantastisch park met een geweldige pony ranch erbij! Wij hebben echt enorm genoten en zeer zeker voor herhaling vatbaar! (Park land van bartje in ees)

Zo leuk en mooi park

13 February 2019
9,9
Landal Het Vennenbos — We gaan daar echt graag op vakantie. De kinderen die daar zo genieten. Maar na zware maanden zijn we al even niet meer geweest. Hoop stiekem snel weer te kunnen gaan!

Heel leuk gehad op het Vennenbos

12 February 2019
9,0
Landal Het Vennenbos — Ook onze 3e keer op Het Vennenbos was een groot succes. Het park blijft geweldig, vooral de kinderen kunnen hier hun lol niet op. Lekker in het zwembad, speeltuinen, etc. Gewoon op en top genieten. We hadden dit keer een huisje vlakbij het centrum. Erg handig. Ook weer lekker gegeten in de restaurants en de snackbar!

Top park op Texel!

29 January 2019
9,1
Landal Sluftervallei — Vakantiepark Sluftervallei is een dikke aanrader voor gezinnen met (jonge) kinderen. Leuke huisjes midden in de duinen en het strand is om de hoek (stukje fietsen). Vuurtoren is ook leuk om naartoe te gaan (ook niet ver op de fiets). Het zwembad is overdekt en lekker, maar niet heel groot. Maar prima hoor. Verder veel leuke dingen om te doen en het restaurant wat ook bij het park hoort is perfect. Lekker eten en ziet er tip top uit. Wij komen snel weer een keer genieten van dit fijne plekje op Texel!

KLANTONVRIENDELIJK VOOR MINDERVALIDEN

27 January 2019
3,9
Landal Natuurdorp Suyderoogh — Onze vakantie moet nog beginnen en het valt nu al tegen. Wij krijgen zojuist de reispapieren binnen en zien eigenlijk nu pas dat je los aan kunt geven als je een slaapkamer op de begane grond wilt hebben. Ik ben slecht te been en heb een invalidenkaart.

Ik heb zojuist gebeld met de KLANTENSERVICE van Landal en gevraagd of wij in een huisje kunnen met een slaapkamer op de benedenverdieping.

Het antwoord van de dame aan de telefoon is: Dit is alleen mogelijk nadat u een bijbetaling heeft gedaan van 20 euro!!

Heel klantvriendelijk om mensen met een beperking 20 euro extra in rekening te brengen. Voor mij de laatste keer naar Landal.......

Geweldig park

18 January 2019
7,9
Landal De Lommerbergen — Lekker eten. Schoon huisje.

Zeer goed vermaakt!

11 January 2019
8,7
Landal Landgoed 't Loo — Afgelopen herfstvakantie hebben wij een midweek in Landgoed 't Loo gezeten met ons gezin en het was heerlijk om even weg te zijn! Het park is heel erg mooi gelegen en ons huisje was knus en schoon. Er zijn veel leuke dingen om te doen in de omgeving (ook met kinderen). Verder zwembad en restaurant waren dik in orde. Ook even speciale vermelding voor de medewerkers van Landal Landgoed 't Loo: stuk voor stuk toppers! Wij komen nog een keer terug, zo leuk vonden wij het.

Geweldige vakantie

02 January 2019
8,7
Landal Beach Resort Ooghduyne — Het park was goed. Mooie huisjes ook ruim. Veel te doen voor de kinderen dichtbij strand wat ook lekker is. Zwembad ook leuk alleen vrij klein wat erg jammer is. Kinderen zijn snel uitgekeken. Bowlen en informatie spelen leuk voor de kinderen die kunnen hun eigen gang gaan. Zou het park zeker aanbevelen.

Fantastisch!

27 November 2018
8,7
Landal Beach Villa's Hoek van Holland — Déze huisjes OP het strand zijn werkelijk ongekend. Wat een luxe om zo wakker te mogen worden met uitzicht op de zee, het strand en het heerlijke geluid van de golven. Ons weekendje was geweldig. Het huisje was eigenlijk alles wat we nodig hadden. Hoogst aanbevolen!

Echt een super park voor kinderen

15 October 2018
8,4
Landal De Lommerbergen — Zou zeker aanraden voor gezinnen. Kinderen kunnen zicht top vermaken en dan als ouder heb je het ook zeker top!

1,5 week Landal de Lommerbergen

30 September 2018
7,9
Landal De Lommerbergen — Wij zijn met onze 3 jonge kinderen van 2, 4, en 5 jaar oud op
Vakantie geweest naar de Lommerbergen.
Wij hadden een vakantie geboekt van 1,5 week en we hebben ons prima vermaakt.
Geen klachten over het huisje of de ligging, gewoon goed. Wij zijn ook met weinig tevreden , als we maar goed kunnen slapen en alles netjes is.
Het zwembad vonden onze kids geweldig en ook de indoor speeltuin.
De restaurantjes zijn leuke en het is prima ..... alleen prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, vrij duur en de supermarkt ook, maar goed dat mag de pret niet drukken.
Ook leuk is het om te fietsen in de omgeving.
Wij komen hier zeker terug

We gaan de derde keer er weer heen

26 September 2018
8,1
Landal Het Vennenbos — Het was goed. Er mogen een paar aangepaste bungalows bij komen.

Heerlijk rustig, lekker wandelen

17 September 2018
8,3
Landal De Veluwse Hoevegaerde — Park was ruim opgezet, ruimte om het huisje om hier heerlijk buiten te genieten . Ook als je fietsen wilt
Huren is aan de hond gedacht,er zijn hondenkaren voor achter de fiets.huisjes zijn ruim en van gemaken voorzien. Ik heb hier heerlijk genoten met mijn hond

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje