Landal GreenParks

Ruim 90 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.3
618 ervaringen
Algemeen
8.4
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
8.2
Service
8.5
Eetgelegenheden
7.9
Kindvriendelijkheid
8.5

618 Ervaringen met Landal GreenParks

Fantastisch weekendjeweg

10 July 2019
9,0
Landal Rabbit Hill — Met de familie (9 kinderen mee) hadden we een heerlijk weekend op Landal Rabbit Hill. Een zeer mooi vakantiepark met vooral heel veel leuke dingen om te doen voor de kinderen. Ze hebben zich geen moment verveeld! Lekker zwemmen, leuke Bollo Club, het indoor speelparadijs viel ook zeker in de smaak. Het restaurant is trouwens ook erg mooi en we hebben er lekker gegeten. Huisjes waren netjes en lagen mooi in het bos. Ik kan het iedereen aanraden dit park.

Leuk park voor kinderen!

04 July 2019
8,7
Landal Het Land van Bartje — Het Land van Bartje is een ideaal vakantiepark voor wie met (jonge) kinderen een leuke plek zoekt met veel vermaak, een zwembad, speeltuin, etc. Wij zijn er inmiddels 3 keer geweest en elke keer was het weer genieten. Het zwembad is vooral bij de kids zeer populair. Ons huisje was ook steeds dik in orde. Mooi ruim en goed schoon. In de zomer, herfst of lente.. altijd is het fijn op dit park gehad!

Renovatie tijdens vakantie!

26 June 2019
6,0
Landal Landgoed 't Loo — Op zich een mooi park, goed gelegen en voldoende faciliteiten. Máár het grote nadeel ;
We hadden in eerst instantie geboekt bij Landal Coldenhove. Een paar weken voor onze vakantie kregen we een mailtje met daarin de info dat ze, in de periode dat wij er zouden zijn, het speelparadijs gingen renoveren. Fijn als je met een kind komt, het is rotweer, en je kan niet eens binnen spelen.
Gebeld naar Landal en het verhaal uitgelegd. Ze begrepen het volkomen. Telefonisch besloten om naar een ander Landal park te gaan (Landal t’ Loo) Er werd aan de telefoon niets verteld over dat ze daar ook aan het renoveren zijn!? Dus bij aankomst op dit park rennen en vliegen de monteurs, elektriciens, schilders etc ons om de oren. Het gehele zitgedeelte bij het zwembad / de bowlingbanen, darts & speelhal liggen compleet overhoop! Fantastisch Landal dat we dit van te voren even vermeld kregen. We betalen immers ook voor deze faciliteiten nietwaar?
Opa en oma kwamen nog even op bezoek, lopen blijkbaar de monteurs in de weg en worden compleet afgeblaft met ; “ Nee nee het is niet de bedoeling dat er hier gelopen wordt “. Dit was vlakbij de wasserettes. Pardon !?! Ook daar mogen we niet komen?
Begrijpelijk natuurlijk dat er dingen moeten worden gerenoveerd. Echter is het ongelooflijk dat je hier vtv niks over hoort !!!
Qua eetgelegenheden ; Enkel een snackbar waar je keuze hebt uit 3 snacks en het vernieuwde (Italiaanse) restaurant. Andere restaurant, je raad het al ; gesloten wegens verbouwing.
Om nog enigszins positief te eindigen ; de accommodatie was goed gelegen en netjes. Ligging van het park ook niets mis mee.
Maar nee, wij komen niet snel bij een Landal park weer terug! Als we dit geweten hadden waren we wel naar Centerparcs gegaan.

Genieten op de Cauberg

18 June 2019
8,5
Landal Kasteeldomein De Cauberg — Vakantiepark De Cauberg is een uitmuntend park bovenop de Cauberg zelf. Dat is trouwens wel een kleine klim, maar goed te doen. Voor fietsers is de ligging helemaal top, omgeving is prachtig. Op het park zelf ook goede faciliteiten. Zeer luxe allemaal. Niet zo uitgebreid (en kindvriendelijk) misschien als andere parken van Landal. Zwembad is er niet, maar je kunt gebruik maken van zwembad vlakbij. Restaurant is van goede kwaliteit. Valkenberg op loopafstand.

Genieten op vakantiepark Lommerbergen

18 June 2019
8,4
Landal De Lommerbergen — Landal Lommerbergen komen we bijna ieder jaar (het voelt inmiddels als thuiskomen). Vriendelijke mensen, heel veel leuke dingen om te doen voor kinderen, zwembad, etc etc. TOPPER!

Ideaal vakantiepark voor natuurliefhebbers

22 May 2019
8,7
Landal Natuurdorp Suyderoogh — Wie wil genieten van rust, ruimte en natuur moet zeker eens Natuurdorp Suyderoogh bezoeken. Een heel fijn park. Lekker rustig en mooi gelegen aan het water en het Lauwersmeer. Bungalows waren dik in orde.

Schitterend park

08 May 2019
9,9
Landal Miggelenberg — Vakantiepark Miggelenberg kunnen wij wel aanraden. De ligging is erg mooi op de Veluwe. Op het park staan mooie bungalows. Niet enorm modern, maar gezellig en netjes. Lekker ruim alles en veel groen. Zwembad, en mooie Brasserie. Goed weekend gehad met familie.

Fijn park

07 May 2019
9,6
Landal Heideheuvel — Landal Heideheuvel was bijna perfect! We waren met ons gezin (2 kinderen van 4 en 7 jaar) en alles was supergoed geregeld. Huisje helemaal goed (schoon) en leuke activiteiten voor de kinderen. Zwembad ook prima. De omgeving is mooi.

't Loo is top!

15 April 2019
9,0
Landal Landgoed 't Loo — Wij hebben een fantastisch weekendjeweg gehad op Vakantiepark 't Loo. Het huisje was dik in orde en schoon! Het park zelf is mooi aangelegd en lekker ruim en met een mooie plas in het midden. Restaurant lekker gegeten. Zwembad beetje klein, maar leuk voor de kleintjes. We hebben genoten!

Slechte klantvriendelijkheid na schade

09 April 2019
4,0
Landal Het Land van Bartje — Duurste huisjegehuurd bleek een slot plaat van een binnendeur uittesteken hier Dior een dure parajumperjas gescheurd melding hier van gemaakt bij de receptie onze fout wordt vergoed. Thuis gekomen alles netjes opgestuurd de bon foto’s en 6 weken later wordt er dood leuk vertelt laat maar dicht naaien en stuur de rekening maar op. Stel me dochter had met haar hoofd er langs gegaan zouden ze ook allen de pleister vergoeden. Schandalig behandeld hier

Rustig,vriendelijk,l privacy

14 March 2019
7,1
Landal Coldenhove — Ja zeker aanrader. Wij zijn al paar keer geweest..top

Perfect park om Zuid-Limburg te verkennen

22 February 2019
8,4
Landal Hoog Vaals — In de voorjaarsvakantie op Landal Hoog Vaals in een mooie bungalow verbleven. Erg mooi uitzicht vanuit ons huisje en het park zelf is verder ook erg goed bevallen. Zwembad, restaurant, supermarkt, allemaal dik in orde. Lekker fietsen in de omgeving!

Een gezellig mooi en schoon park, wat echt op kinderen is gericht voor alle leef

19 February 2019
9,9
Landal Het Land van Bartje — Wij hebben dit gewonnen via facebook parkvakanties, een weekend in een 6 pers luxe huisje!
Wauw wat een fantastisch park met een geweldige pony ranch erbij! Wij hebben echt enorm genoten en zeer zeker voor herhaling vatbaar! (Park land van bartje in ees)

Zo leuk en mooi park

13 February 2019
9,9
Landal Het Vennenbos — We gaan daar echt graag op vakantie. De kinderen die daar zo genieten. Maar na zware maanden zijn we al even niet meer geweest. Hoop stiekem snel weer te kunnen gaan!

Heel leuk gehad op het Vennenbos

12 February 2019
9,0
Landal Het Vennenbos — Ook onze 3e keer op Het Vennenbos was een groot succes. Het park blijft geweldig, vooral de kinderen kunnen hier hun lol niet op. Lekker in het zwembad, speeltuinen, etc. Gewoon op en top genieten. We hadden dit keer een huisje vlakbij het centrum. Erg handig. Ook weer lekker gegeten in de restaurants en de snackbar!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje