Landal GreenParks

Ruim 90 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.2
729 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.1
De accommodatie
8.2
Service
8.4
Eetgelegenheden
7.7
Kindvriendelijkheid
8.3

729 Ervaringen met Landal GreenParks

Manuela van Trigt

Huisjes erg gedateerd, heel duur voor wat je krijgt

16 June 2021
3,7
Landal Het Land van Bartje — Huisjes gedateerd. Te weinig plek voor activiteiten op basis van het aantal gasten. Voor onze kinderen was het 1 grote teleurstelling. Niet veilig voor hele jongen kinderen. Mensen rijden veel te hard.

Diny

Een tegenvaller dat je zo weinig zon had bij je bungalow.

14 June 2021
7,9
Landal Hoog Vaals — Betere parkeerplaats bij bungalow om te lossen en te laden. Ondanks dat een autovrijpark moet zijn reden er heel veel auto’s. Heel vreemd!

Deijkers

Geweldig park

03 June 2021
9,5
Landal De Reeuwijkse Plassen — Het park was geweldig, huisje zeer schoon en ruim , goede bedden, en de service/klantvriendelijkheid goed

Elisabeth

Kleinschalig rustig park

22 May 2021
7,7
Landal Heihaas — Professioneel, vlotte in en uitcheck
Voldoende comfort , geen gratis WiFi normaliter, hoort eigenlijk standaard jammer geen nespresso namen we maar meer
Hondenvrije bungalows beschikbaar en dat komt de hygiëne zeer ten goede ....ook niet toegestaan receptie en winkel , super goed
Leuk gourmetten volledig pakket op te halen en heel goed samengesteld alsook diner te bestellen en keurig bezorgd
Schoonmaak vloeren kan beter alsook onder de bedden , jammer
Badkamer klein en gedateerd . Toilet sterke urinegeur
Edoch hebben het fijn gehad .

Janine de Weeze

Perfect verblijf gehad

20 May 2021
8,2
Landal Waterpark Sneekermeer — Hele mooie huizen op Waterpark Sneekermeer. Mooi uitzicht over het water en je kunt zo gaan varen. Wij hebben mooie tochten gemaakt met ons gehuurde bootje. Leuke aanlegplaatsen rondom het Sneekermeer. Onze waterwoning was ruim en schoon.

Jan de Vries Lentsch

Kan een stuk beter

14 May 2021
5,6
Landal De Lommerbergen — Geen ontzettend slechte ervaring maar toch heb ik redelijk wat aan te merken.
- toen ik binnen kwam en de wc bril omhoog deed zat er een grote donkere rode vlek van onbekende substantie op de wc rand.
- Ons huisje was toch wel erg verouderd en niet meer helemaal van deze tijd. Dat was
duidelijk aan een renovatie toe.
- Er waren maar twee auto laadpunten voor het gehele park. Dus die waren continue bezet en er was nagenoeg niet tussen te komen.
- De televisie had een zeer flets beeld. Ik heb nog geprobeerd het beter in te stellen maar dat was nagenoeg niet mogelijk.
- Het WIFI netwerk viel steeds uit of je raakte de connectie kwijt en moest dan opnieuw contact maken en opnieuw inloggen. Dat inloggen verliep ook vaak niet vlekkeloos.
We hebben het wel leuk gehad maar dat had een stuk beter gekund.
- De prijzen waren best behoorlijk voor het gebodene nu het zwembad ook dicht was door de Corona.

ben Schuurman

superdure winkel, te weinig communicatie

12 May 2021
5,9
Landal De Lommerbergen — Ik kreeg een formulier om mijn ervaringen in te vullen.
Ik schreef: Veel verbouwings herrie op het park, pizza levering was niet mogelijk wat niet aangekondigd werd, winkel is heel duur, croissants voor €0,95 per stuk (bij AH 4 voor €1,00).
Deze klachten heb ik ingevuld, maar doet Landal daar iets aan?

ron pelle

3e keer op dit park maar zeer teleurstellend

05 May 2021
5,4
Landal Het Land van Bartje — jammer dat altijd alles is volgeboekt.
adventeren met van alles maar je kunt echt niks boeken.
paardjes zowiezo drama

Deborah

Prachtig weekend gehad op Port Greve

30 April 2021
9,9
Landal Port Greve — Het was een prachtig park mooie huisjes. Het eten in de brasserie en snackbar was goed. Net als de gourmet die wie hadden gereserveerd. Een zorgeloos weekend. We hebben genoten. En ondanks dat er covid heerst. Hebben we toch alles kunnen doen wat we wilde doen

Chantal

Midweek Drenthe

02 April 2021
7,0
Landal Het Land van Bartje — We hebben begin april een heerlijke midweek gehad op het land van bartje. We hebben met zijn 2e een 6persoonshuis (vanwege de sauna). Bij binnenkomst stinkt het hele huis naar rook, de vorige gasten hebben duidelijk binnen gerookt. Dit was jammer maar na een paar dagen luchten ging het beter met de geur. De ruimte in het huis was meer dan voldoende. Het huis heeft een hele grote tuin met veel privacy. De sauna was heerlijk. Qua hygiëne in het huis; de schoonmaak kan beter, bij aankomst rook het nog naar urine op het toilet. Op meerdere plekken lag stof. We wilde graag tennissen, er werd geadverteerd met een tennisbaan maar deze bleek niet meer bruikbaar en zou ook niet meer terug komen. We hebben 1 keer eten besteld van het restaurant. Het was lekker eten en meer dan genoeg! Al met een al een hele fijne week gehad!

Lieve en Gerard

Lekker even weg

25 March 2021
8,4
Landal Coldenhove — Prima weekend gehad in een mooi schoon huisje. Genoten van de natuur en omgeving. We werden vriendelijk geholpen.

haneke

het lijkt me leuk

16 March 2021
9,9

Fam. Steevens

Goed

19 February 2021
7,9
Landal Coldenhove — Alles was in orde. Vriendelijke mensen op dit park en het huisje was schoon en netjes. Voor herhaling vatbaar.

A. Kiewiet

Prachtig hier

10 February 2021
9,1
Landal Twenhaarsveld — In maart komen we weer , dat wordt voor de 3e keer. Heerlijk park en prachtige ligging van de huisjes. Vooral de boerderijtjes aan de rand van het park, daar kiezen we ook altijd voor. Nu maar duimen dat de faciliteiten open zijn!

Davy

Prachtig park

23 January 2021
8,2
Landal De Bloemert — Mooie huizen bij De Bloemert en de omgeving was schitterend. Ook lekker rustig!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.