Landal GreenParks

Ruim 90 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.3
660 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
8.2
Service
8.5
Eetgelegenheden
7.8
Kindvriendelijkheid
8.4

660 Ervaringen met Landal GreenParks

Mieke Bakker

Een mooi park in een mooie rustige omgeving

28 June 2020
8,6
Landal Mooi Zutendaal — Het was een modern ingericht chalet nr.408. Schoon en comfortabel. Het park was rustig in de bossen gelegen. Vanwege corona maatregelen waren een paar faciliteiten dicht ( zwembad, indoor speelhal ) en het restaurant bezorgde de bestelde maaltijden.

Voor de rest kan ik het park aanbevelen.

Fenna

Lekker even paar dagen tussenuit

19 June 2020
8,0
Landal De Vers — In het vroege voorjaar verbleven wij een midweek in een type 4L landhuis. Dit is een gerenoveerde woning met onder andere sauna en sunshower. Wij vonden het huis aan de binnenkant te donker en onhandig ingedeeld, hierdoor oogde het ongezellig. Ook was er hier en daar slordig gewerkt door de klussers. Het park zelf daarentegen is erg netjes aangelegd en met aanwezigheid van zwembad en leuke speeltuin kunnen kids zich prima vermaken. Tevens ligt het op loopafstand van Overloon. Hier kun je de lekkerste ijsjes eten bij Clevers.
O en vergeet niet het Zoo Parc te bezoeken. Zo mooi aangelegd dat je je af en toe net in Afrika waant!

Fenna

Top voor weekend weg!

19 June 2020
8,4
Landal Coldenhove — Lang lang geleden hier een stage voor school volbracht en mijn man verraste me na 15 jaar na dato met een weekendje weg naar dit park. Toen was het al een leuke bestemming voor gezinnen met kinderen maar dit is het inmiddels alleen maar meer geworden! Geweldige binnen- en buitenspeeltuin, vernieuwd restaurant en er worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Wij verbleven in bungalow type 4C en deze is niet zo ruim maar wel netjes ingericht. Je bevind je midden in de bossen dus je hoeft niet ver om een wandeling te door de natuur te maken. Echt een aanrader!

Fam. Elzen

Te gek park

18 June 2020
9,1
Landal Rabbit Hill — Wij vonden Rabbit Hill helemaal geweldig. Ons huisje was ruim, schoon en stond mooi tussen de natuur (eekhoorntjes!). Heel leuk voor kinderen en verder mooie omgeving. Lekker genieten hier!

Fenna

Ligging bijna on-Nederlands

17 June 2020
8,3
Landal De Waufsberg — Ideaal park om je even in buitenland te wanen terwijl je je nog steeds bevindt binnen de grens. De huizen zijn schitterend en sommige hebben uitzicht over de heuvels. Wij verbleven in een 6L accommodatie en deze was zeer luxe ingericht. In het op het park gelegen restaurant Gasterij Henry VIII hebben we lekker gegeten. Ook onze dreumes vermaakte zich er prima en kreeg als klap op de vuurpijl een rondleiding van de kok door de keuken. Faciliteiten zoals zwembad of animatie ontbreken dus dit is vooral een locatie om van je rust te genieten en tripjes in de omgeving te maken. En dat kan volop! Fiets- en wandeltochten, shoppen in Maastricht en in elk dorpje is er wel een mogelijkheid voor koffie met 'vla'.

Fenna

Fijne week in december

17 June 2020
8,4
Landal Mont Royal — Tussen de drukke feestdagen door verbleven wij een week in nieuw type bungalow 4L. Wat een geweldig huisje met super uitzicht over de Moezel! Van alle gemakken voorzien met onder andere vloerverwarming en sauna. In het vernieuwde restaurant een lekkere schnitzel gegeten en diverse keren het zwembad bezocht. Geen spectaculaire attracties maar een recht toe recht aan zwembad met daarbij een klein peuterbadje. Ons zoontje vond de kleine kinderboerderij en het Bollo huisje op het park ook erg leuk.
Tijdens ons verblijf hebben we enkele kerstmarkten bezocht in Traben Trabach en Bernkastel Kues en dit zijn beide aanraders!

Fenna

Favoriete Landal park in Duitsland

17 June 2020
8,3
Landal Eifeler Tor — De titel zegt het al, we zijn hier inmiddels drie keer geweest en vertoeven hier graag. Niet zo ver van huis en toch in een compleet andere omgeving! De appartementen en bungalows liggen tegen een helling aan en kijken uit op het schitterende landschap van de Rureifel. Elke keer verbleven wij in een 4LA1 appartement en deze zijn mooi ingericht met als extra een sauna.
Restaurant Casa Ruscello hebben wij twee maal uitgeprobeerd maar beide keren was de kwaliteit niet om over naar huis te schrijven. Het zwembad is niet groot maar fijn om even te vertoeven en voor de kleinsten is er een apart peuterbadje. Voor de wandelaars onder ons is het leuk vanuit het park langs rivier de Rur naar Heimbach te lopen. In dit dorpje kun je in het winterseizoen heerlijk wild eten bij restaurant Eifeler Hof of ga likeurtjes proeven bij Delicat Feinkost. Verdere aanraders zijn; een bezoek aan Vogelsang ip, shoppen in city outlet Bad Munstereifel en het vakwerkdorpje Monschau.

Fenna

Fijn centraal gelegen park

17 June 2020
7,3
Landal De Reeuwijkse Plassen — Met familie hebben wij een weekend vertoeft in een 6L1 woning. Dit was voor ons ideaal vanwege de vele woonlagen en twee badkamers. Hierdoor had ieder stel genoeg privacy. De woning lag mooi aan het water en we hadden zelfs zicht op een zwanenpaar wat langs kwam zwemmen!
Het zwembad is fijn om even te vertoeven maar stelt niet zo veel voor. Met name geschikt voor banenzwemmers. Er is wel een peuterbad maar dit heeft geen speelattributen en is vrij saai te noemen. Ook is er een speelzolder met klimtoestel en dergelijke. Deze is vooral geschikt voor oudere kinderen.
In de omgeving is genoeg te doen. Kaasstad Gouda is om de hoek en Avifauna is leuk om eens te bezoeken.

Fenna

Super bestemming voor lang en kort verblijf

17 June 2020
8,1
Landal Aelderholt — Heel fijn park tussen het groen van het Drentse platteland. Dit is echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Er wordt erg veel georganiseerd door het animatieteam en er is een leuk zwembad om je een aantal uurtjes te vermaken. Wij verbleven in een bungalow type 6B. Keurig en volledig ingericht maar verwacht geen luxe. Enkele tips om in de omgeving te ondernemen zijn; kabouterland in Exloo, monumentendorp Orvelte of waan je in Italiaanse sferen bij Pizzeria Ristorante Trivio Del Villaggio in Meppen. Tevens worden er gedurende het zomerseizoen vele leuke streekmarkten georganiseerd.

Fenna

Zomer en winter een leuke bestemming!

16 June 2020
8,2
Landal Winterberg — In het voorjaar dit park bezocht met man en dreumes van anderhalf jaar oud. Het ligt fantastisch in de heuvels, dichtbij de pistes. Natuurlijk was daar in dit seizoen geen gebruik van te maken maar vanuit het chalet konden we op pad voor de mooiste wandelingen. Zoontje in de draagzak en gaan! Voor een beetje geoefende wandelaar is het goed te doen lopend naar Winterberg te gaan. Hier zijn allerlei leuke winkels te vinden en kun je je tegoed doen aan 'Kaffee und Kuchen'.
Ons zoontje kon zich prima vermaken in het warme peuterbadje in het zwembad. Enkele water spuitende speelattributen van Bollo en zijn vriendjes maken het heel aansprekend voor de kleinsten. Er is tevens een heel leuke speeltuin maar deze is met name voor wat oudere kinderen geschikt.

Enkele tips; recreatiegebied Hillestausee bij mooi weer, per trein de omgeving ontdekken met de gratis Sauerland card, Ewers sokken outlet in Medebach en niet te vergeten een heerlijke wafel eten bij Eiscafe San Remo in het leuke dorpje Schmallenberg. Zij hebben de beste!

Weinig nadelen te melden maar wij waren bijvoorbeeld niet zo te spreken over ons 'diner' van de snackbar. Zulke grote eters zijn we niet maar dit waaide bijna van je bord als je niet uit keek...
Het park is, doordat het trapsgewijs in de heuvels ligt, niet geschikt voor mindervaliden. Mochten wij ooit terug gaan zullen we een voorkeursboeking doen voor een bungalow welke laag gelegen is, in de buurt van de faciliteiten. Dit is met kleine kinderen toch wel handig.

J.P. den Ouden

Prima gelegen park bij de Koog en 15 minuten van strand

13 June 2020
8,3
Landal Beach Park Texel — Keurig onderhouden park met geheel vrijstaande vakantiehuizen.
Zéér compleet ingerichte woningen waarvan aantal met 2 badkamers. Ook sauna, was- en droogmachine, interne berging en prima bedden.
Aanrader voor een rustige vakantie.

A de Rijke

Naar onze zin gehad

04 June 2020
8,7
Landal Esonstad — Esonstad is prima bevallen. Leuke huisjes en mooi park. Restaurant goed en voor kinderen veel leuke dingen te doen.

Geertruida-Geesje

Aanrader,no 72 rustig gelegen, ruime Berging 2E- bike stroom,2e toilet boven !

27 May 2020
7,3
Landal Natuurdorp Suyderoogh — Ruim opgezet Park,ook erg fijn is,dat er voor veel Alle leeftijden wel iets te doen is,fietsen, relaxen,wandelen,met de Boswachter op Pad,Zwemmen,
Kano varen. Doe Zoo Leens ,Lekkere Vis opnLauwersoog en het Mooie
Vissersdorpje Zoutkamp en daar het Visserij Museum bekijken .

BJ Hogewoning

Super super vakantie park

17 May 2020
9,9
Landal Hochwald — Een super park daar geweest met gezin ieder jaar soms 2keerin een jaar van 1985 tot 2004 geweldig gezellig geweest

H. Koet

Mooi Friesland

17 May 2020
8,7
Landal Waterpark Terherne — Fantastisch mooie huizen aan het water. Leuk dorpje en lekker Friesland verkennen.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos