Landal GreenParks

Ruim 90 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.3
703 ervaringen
Algemeen
8.3
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
8.2
De accommodatie
8.2
Service
8.4
Eetgelegenheden
7.8
Kindvriendelijkheid
8.4

703 Ervaringen met Landal GreenParks

Peter

Vaste klanten niet beloond

20 September 2020
5,1
Landal Sluftervallei — Ik ben een goede vaste klant van landal. Wat ik niet begrijp is dat iedereen elke keer aanbiedingen krijgt en ik niet. Ze hebben daarnaast ook geen loyaliteitsprogramma. Ik besteed vele euro's per jaar aan Landal al meerdere jaren en moet om kortingen smeken en krijg die niet als je een jaar vooruit boekt terwijl anderen een folder in de bus krijgen en ik niet :-(

E. Kok

Fijn park

17 September 2020
8,9
Landal Waterparc Veluwemeer — Prachtige villa voor 10 personen,wij hebben in juni met kinderen en kleinkinderen heerlijk genoten.

Herman

Leuk park en in fietsrijke omgeving.Het is goed vertoeven in Putten

09 September 2020
8,4
Landal Heihaas — Zie bovenstaande

Annie

Een week in maart geweest, heel fijn

07 September 2020
9,0
Landal Coldenhove — Het park is heel mooi alleen we konden niet veel omdat alles vanaf het weekend gesloten was door de corona daar was niets aan te doen. een saaie week geweest wij hadden dat kado gekregen van onze zoon voor onze trouwdag dus was wel balen maar niets aan te doen jammer dat de mensen niet een vergoeding terug hebben gekregen dat was wel zo netjes geweest

Annie

2 weken in november geweest 2019 de verjaardag van mijn man gevierd

07 September 2020
7,6
Landal Twenhaarsveld — Het park was super erg mooi park daar zou ik nog heel vaak naar toe gaan met de verjaardag van mijn man kreeg hij een kaart met een bon voor het restaurant van 25 euro heel attent maar ze verplichten je dan wel om te gaan eten daar anders heb je er niets aan zo kan ik ook wel iets kado doen in coldehove krijg je een fles wijn dat is tenminste iets waar je wat aan heb dan word er niets verplicht dus daar geen verjaardag meer

Vercouter Anne-Marie

Amazing te verblijven in de " Droomboom" met 2 kleinkinderen! WOW!

07 September 2020
8,7
Landal Miggelenberg — Fijn! Wel, hou rekening met de vakantieperiodes van BelgiĆ«...er was iets te weinig begeleiding voor lagere schoolkinderen ( in het begin van juli) dat is een - punt! (

N van de W

Super vakantie gehad!

07 September 2020
7,9
Landal Coldenhove — In de zomervakantie twee weken geweest. Super vakantie gehad ondanks covid. Alles goed geregeld. Speciaal programma voor tieners naast de activiteiten die al gepland zijn. Ligging midden in de natuur. Huisje 6 B heeft als enig nadeel dat in de douche de afscheiding van het douchegedeelte zodanig is dat de hele badkamer nat is tijdens douchen omdat het scherm open is aan de onderkant.

M. Jansen

Fantastisch

06 September 2020
9,1
Landal De Lommerbergen — Heerlijke midweek gehad in de laatste week van de zomervakantie. Wij zaten in een vernieuwde bungalow. Toppark voor kinderen! Leuk animatieteam. Veel activiteiten te doen. Redelijk goed eten in de restaurants. Broodjesservice super. Hoefde s ochtends je bungalow niet uit voor verse broodjes voor het ontbijt. We konden ondanks de coronamaatregelen iedere dag zwemmen. Gewoon top. Wij komen snel weer terug!

F.vanBaten

Heel fijn park

06 September 2020
9,4
Landal Landgoed De Elsgraven — Top park, vriendelijk en goede locatie

de bruine

een heerlijke rustige week en toch veel gedaan

06 September 2020
7,1
Landal De Vers — mooi park aan rand van bossen met uren wandelplezier
ook in de omgeving is veel te doen
ivm corona niet van zwembad gebruik gemaakt -helaas

de bruine

een heerlijke rustige week

06 September 2020
7,0
Landal Aelderholt — goed park , je moet er niet gaan eten als je weinig tijd hebt, lang wachten.
het meeste wat je besteld krijg je niet of iets anders.
als je naar het ijs buffet gaat en je komt terug, zitten er ondertussen andere mensen aan je tafel.
je moet je ijsje dus staande opeten .

A.A. van Lint

Heel vriendelijke bediening en behulpzaam.

06 September 2020
9,3
Landal Hoog Vaals — Park bijzonder mooi aangelegd Paden duidelijk aangegeven. Omgeving mooi landelijk en vriendelijk.
Mooi museum om de hoek.

konning jghm

Een gezellige week in vennebos

05 September 2020
8,1
Landal Het Vennenbos — het is een schoonpark en vriendelijke medewerker
Auto vriendelijk park.

Sieds en Tryntsje Tjepkema

Door een zangjubileum overboeking, prettig geregeld.Bij aankomst heideplantje

05 September 2020
8,4
Landal Heideheuvel — Heel goed, vriendelijk personeel.Bevelen dit Park veel aan vrienden aan.

ton van tol

Topweek

04 September 2020
7,7

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos