Landal GreenParks

Ruim 90 parken midden in de natuur

Landal GreenParks ervaringen

8.2
742 ervaringen
Algemeen
8.2
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
8.1
De accommodatie
8.1
Service
8.3
Eetgelegenheden
7.6
Kindvriendelijkheid
8.3

742 Ervaringen met Landal GreenParks

Nico Langedijk

Luxe Wellness in Landal Berger Duinen

24 September 2021
9,0
Landal Berger Duinen — We hebben een fantastische tijd gehad in Landal Berger Duinen. We hadden een 6p Extra Luxe Welness huisje geboekt en dat was zeker de moeite waard. Lekker genieten in Hot tub, Green Egg BBQ en veel meer luxe. De lokatie is perfect met Bergen, Schoorl en de duinen om de hoek. Het park is net geopend op 31 juli 2021 dus alles is nog super nieuw!

Michel Janssen

Onbereikbaar, telefoon wordt steeds verbroken

20 September 2021
4,4
Landal Amerongse Berg — Ik zou Landal iig niet aanraden. Ze gooien de telefoon steeds op ("wegens corona... jaja het is nu september en corona speelt al lang niet meer)

N. De Boer

Niet wat we van Landal gewend zijn!

16 September 2021
4,6
Landal Village l'Eau d'Heure — De mooie omgeving en de eerste indruk van het huisje beloofden een fijne vakantie, maar wat viel dat tegen. Het huisje was stoffig, de oven werkte nauwelijks, de vaatwasser was onbruikbaar want alles kwam er net zo vuil weer uit als dat het er in ging, de gebruiksaanwijzing vd sauna was absoluut niet voor de sauna in ons huisje, en ga zo maar verder.
Op het park zelf was alle horeca rond etenstijd gesloten met als alle restaurants in de omgeving.
Iets positiefs? De bedden sliepen goed.

Artur

OPLICHTERS €1158,50 KWIJT

08 September 2021
2,3
Landal Winterberg — Vakantie naar DE geboekt (Winterberg €1158,50) na 3 dagen gebeld en advies gekregen omboeken of annuleren krijgt je geld terug want anders moeten zelf kinderen vanaf 0 jaar 5 dagen in qarantaine.Na 8 dagen veranderen regeles in DE dus nieuwe vakantie geboekt (Warsberg €890) maar naar andere plek want daar was vol. Vandaag gebeld waar blijf mijn geld voor eerste boeking? AANDWOORDT VAN LANDAL JE KRIJT GEEN €1158,50 KUNNEN WIJ NIET'S AAN DOEN!!!! OPLICHTERIJ NIET NORMAA!!!!L

Danielle Van Plateringen

Mooi park! Vies Huisje Helaas!

31 August 2021
8,4
Landal Twenhaarsveld — Wij zijn nu op Landal Twenhaarsveld, Helaas bij aankomst was ons huisje heel vies, De pannen druipte het vet af! En de vaatwasser lag nog een vieze opschep lepel in! De vloer was zo zwart dat wij 3 emmers zwart vuil met water hadden, De spinnenwebben met hele grote spinnen erin hangen in de hoeken van de muur! Wij hebben 3x de vaatwasser aangezet om alles goed schoon te krijgen! Wij hebben een comfort hondenbungalow geboekt, Wij gaan ook eerder naar huis toe jammer ik had graag gezien dat alles beter en schoner was in de Bungalow, Verder is alles top, De ligging is ook heel mooi! Vooral als je honden heb er is veel te doen, Wij zijn afgelopen 25 juni getrouwd zelfs daar hadden ze aan gedacht met een super lief kaartje en een fles Proseco, Maar wij komen helaas niet meer terug .. vooral wat wij betaald hebben voor een midweek had ik er meer van verwacht! Jammer! Want het is echt een super mooie omgeving en mooi park! En het eten uit de snackbar en brasserie is echt super lekker en goed!!! Aanrader!!

Ben Schelen

Weekje weg op de veluwe

28 August 2021
7,4
Landal Rabbit Hill — Rabbit Hill is een fijn park, prima voor een weekje weg.
Wij hadden een 8-persoons bungalow, 8C.
Met 4 personen was dit goed te doen. Alleen één kleine badkamer was wel lastig, laat staan met 8.
Wij vroegen ons af hoe je met 8 personen in dit huisje kan zitten.
De keuken heeft weinig bergruimte en het 4 pits gastoestel voldoet prima voor 4 personen maar niet voor 8.
In de kamer stond een meubel met ongebruikte koelkast. De koelkast was beschimmeld en geeft onverzorgde indruk. haal dat ding dan weg.
Het huisje was niet schoon bij ontvangst. In de hete lucht oven was gefrituurd en stonk en rookte verschrikkelijk. Deze hebben we moeten schoonmaken. Daarna prima verse broodjes.

A.j de klerk

Wezen eten brasserie

15 August 2021
4,3
Landal Heihaas — Wij waren geen gast,maar op door rijs en hadden zin met de 2 kinderen te gaan eten
Helaas was er geen kinder menu en weinig keus in eten, op zich geen probleem.
Had een biefstuk besteld en de vrouw mosselen. En voor af een broodje met saus.
Dat duurde al bijna 3 kwartier voor qe dat kregen, de rest was na een uur er ook.
Voor dat geld helaas weinig.
Laaste keer dat we daar eten, helaas

Suzanne

Rustig park maar gedeelde faciliteiten met camping Molencaten ernaast belabberd!

14 August 2021
6,4
Landal Waterparc Veluwemeer — We hadden een huis voor 6 personen achterin het park waardoor we rustig zaten. Omgeving was dus prettig en dichtbij het strand Veluwemeer. Helaas heeft het park weinig tot geen faciliteiten en maak je gebruik van de faciliteiten van de naastgelegen camping Molencaten. Jeugdhonk van 11-17 jaar was verschrikkelijk. Allemaal rokende en drinkende jongeren waardoor wij onze dochters van 11 daar niet achterlieten. Ernaast de kidsclub waar activiteiten werden georganiseerd maar veel overlast van het naastgelegen jeugdhonk. Ook beveiliging kon de opstandige jongeren niet aan. Meerdere malen gedoe hier geweest met politie erbij.
Personeel van het restaurant en supermarkt erg vriendelijk en ook van Landal zelf.
Accomodatie hebben wij schoner achtergelaten dan toen wij er zelf in gingen. Stofzuiger rook enorm vies.

Mars

Wijziging corona-regels: dan ben je de sjaak! Niet boeken!

28 July 2021
1,0
Landal Warsberg — Als plots de inreis-regels veranderen en je kunt naar het land/park van keuze, dan ben je de klos!! Landal niet bereikbaar, er wordt ook vanuit hen geen contact opgenomen over een oplossing.
Je bent je geld kwijt in de vorm van een voucher: die nu niet te gebruiken want alles vol, en je kunt van je reeds gespendeerde geld ook niks anders boeken.
Nooit meer Landal voor ons, schandalige onderneming!

T.keus

Belachelijk klantonvriendelijk!!

27 July 2021
1,0
Landal Het Vennenbos — Wij hebben voor komende week een reservering staan bij Landal het Vennenbos, nu is ons gezin positief getest op Corona en kunnen wij dus niet op vakantie omdat we in quarantine zitten, in elk contact dat wij hebben gehad met Landal (die je ook pas na een hoop moeite te pakken krijgt) word ons verteld, sorry we kunnen niks doen. Belachelijk vind ik het! Als hun dicht moeten door Corona moeten we allemaal maar begripvol zijn maar onze vakantie waar we het hele jaar hard voor hebben gewerkt word ons gewoon afgepakt! Een vakantie van €1600 en ze steken het geld gewoon in hun zak! Wij gaan nooit meer naar Landal ,ze zijn ons geld niet waard!

Renee Planting

Vreselijke vakantie gehad, en vreselijke klantenservice

16 July 2021
2,7
Landal Beach Resort Ooghduyne — Vreselijke accommodatie. Whirlpool ging s'nachts random aan, daardoor veel geluidsoverlast, tafel was wankel, geen servicepakket gekregen van receptie. Na klacht zijn de klusjesmannen lang geweest die maar de helft van de informatie gekregen hadden. We kregen als boodschap dat we maar moesten wennen aan de whirlpool want die ging gwn aan i.v.m. een bacterie die in het water kon ontstaan. Na dit nieuws zijn we meteen vertrokken en hebben we een klacht ingediend bij Landal, hun antwoord was kort gezegd daarop:" wat vreselijk, bij uw volgende verblijf krijgt u gratis handdoekenservice en een fles wijn van ons". Ik ga nooit meer boeken bij Landal.

Wim Dingemans

Twenhaarsveld elke keer weer een plezier om te verblijven

10 July 2021
8,6
Landal Twenhaarsveld — Wij gaan voor de derde maal dus zeker een park om aan te raden

Betty van der meer

Minder naar ons zin dan voorgaande jaren

02 July 2021
7,3
Landal De Lommerbergen — We wisten niet dat je alleen op de plaza kon eten of snackbar keuze heel beperkt vieze pindasaus. Mooi opgeknapt huisje maar douchevloertje spekglad ook waren de broodjes burgers heel lauw we komen pas weer als t weer helemaal klaar is. En zwembad weer onbeperkt open is. Ook fietsen niet oke zadels poreus. Waardoor natte broek ketting maakt herrie. Moet betere controle op

Manuela van Trigt

Huisjes erg gedateerd, heel duur voor wat je krijgt

16 June 2021
3,7
Landal Het Land van Bartje — Huisjes gedateerd. Te weinig plek voor activiteiten op basis van het aantal gasten. Voor onze kinderen was het 1 grote teleurstelling. Niet veilig voor hele jongen kinderen. Mensen rijden veel te hard.

Diny

Een tegenvaller dat je zo weinig zon had bij je bungalow.

14 June 2021
7,9
Landal Hoog Vaals — Betere parkeerplaats bij bungalow om te lossen en te laden. Ondanks dat een autovrijpark moet zijn reden er heel veel auto’s. Heel vreemd!

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Landal GreenParks geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Landal GreenParks zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Landal GreenParks.