Landal GreenParks

91 vakantieparken midden in de natuur

Landal GreenParks last minutes

Zoek jij een Landal last minute aanbieding? Dan zit je hier goed! Wij verzamelen hier namelijk alle last minute aanbiedingen en kortingsacties van Landal GreenParks.

Landal last minutes

Als jij goedkoop op vakantie wilt bij Landal dan doe je er goed aan om de last minute acties en kortingen goed in gaten te houden. Gelukkig kan dat heel eenvoudig, want wij doen dit voor je! Bekijk simpelweg regelmatig deze pagina om op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen, de laatste prijswijzigingen en mooiste deals van Landal. 

Last minutes + kortingen overzicht

Dit zijn de meest actuele last minutes van Landal. De korting op een verblijf kan oplopen tot 40%, maar dan moet je vaak wel een beetje flexibel zijn.

Last minutes ➡ Tot 35% korting
➤ Bekijk Info & Boek

Zomervakantie ➡ Tot 20% korting
➤ Bekijk Info & Boek

Meivakantie ➡ Tot 30% korting
➤ Bekijk Info & Boek

Hoe krijg ik korting bij Landal?

Landal GreenParks hanteert een helder kortingbeleid. Er zijn geen actiecodes of vaste kortingen zoals een 55+ korting of jonge gezinskorting. Landal wil juist liever transparant zijn en je gelijk de juiste prijs tonen die op dat moment geldig is.

Wat Landal wél doet is regelmatig extra korting bieden in bepaalde periodes en soms in bepaalde regio's. Dit doen ze eigenlijk gedurende het gehele jaar en de kortingen kunnen oplopen tot wel 40% op de boekingssom van je accommodatie! Dat is dus behoorlijk aantrekkelijk.

Doorgaans zijn er kortingen voor zowel de schoolvakanties als de periode daarbuiten. De hoogte van de korting baseert Landal op de vraag & aanbod dus wie écht last minute boekt heeft vaak de beste deal. Echter heb je dan wel veel minder keuze. Daarom is het ook voordelig als je een flexibel kunt zijn wat betreft vakantiepark, accommodatie of zelfs land of regio.

Op vakantie bij Landal

Bij Landal GreenParks heb je keuze uit meer dan 80 vakantieparken. Alle parken hebben een mooie ligging in de natuur, bijvoorbeeld middenin het bos of lekker aan de kust. De bungalowparken zijn er diverse formaten en dit geldt ook voor de diverse bungalows. Deze zijn er van groot tot klein. Je hebt dus best veel keuze .Maar één ding is zeker: een vakantie bij Landal is onvergetelijk!

Last Minutes Landal

Wij hebben zelf ook al vele vakanties bij Landal doorgebracht en hiervan doen wij regelmatig verslag in ons inspiratie blog. Zo maken we bijvoorbeeld uitgebreide parkreviews (met véél foto's!) van onze bezoeken aan Landal parken. Bekijk onze artikelen over Landal maar eens. Mocht je vragen hebben dan mag je ook altijd contact opnemen

Ontvang de beste deals in je mail

Wil jij direct weten wanneer er een nieuwe Landal aanbieding of kortingsactie is? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief! Op die manier weet jij als eerste wanneer er nieuwe aanbiedingen zijn en kun je gelijk je slag slaan!

Uiteraard geldt voor alle deals namelijk ook dat wie het eerst komt... En daarnaast heb je als voordeel dat als je tijdig erbij bent dat je ook meer keuze hebt. Dat gaat dan niet alleen om welk Landal park je wilt verblijven, maar bijvoorbeeld ook welk type huisje / bungalow je kunt kiezen.