Naar Landal op Texel?

Geniet op Texel bij Landal GreenParks!

3 Landal vakantieparken op Texel

Naar een Landal vakantiepark op Texel? Bekijk hier alle Landal parken op dit mooie Waddeneiland! Texel is het grootste Waddeneiland van allemaal en is bij uitstek een plek om lekker uit te waaien. Door de grootte van het eiland biedt het net wat meer afwisseling dan de andere eilanden. Op Texel vind je veel natuur, duinlandschap, oneindige stranden en gezellige dorpen. Een vakantiepark is dé plek om te verblijven met je partner, gezin of gewoon met de hele familie. Landal Greenparks heeft 3 prachtige vakantieparken op Texel; Landal Sluftervallei, Landal Beachpark Texel en Landal Villapark Vogelmient. Landal Beachpark Texel en Landal Villapark Vogelmient liggen bij het centraal gelegen plaatsje De koog op Texel.

Wat Noordelijker op het eiland, bij het dorp De Cocksdorp, vind je Landal Sluftervallei. Dit kindvriendelijke park ligt op slechts tien minuten fietsen vanaf het strand. Met een leuk indoor zwembad, de Bollo Club, leuke speeltuin met air trampoline en speciale kinderbungalows is het een walhalla voor de kids.

Landal Beachpark Texel is een wat ruimer opgezet park. Hier heb je een vrijstaande villa helemaal voor jezelf. Er is geen overdekt zwembad, maar het strand is maar 15 minuten lopen. Het dorp De Koog is ook vlakbij, dus voor boodschappen of een hapje eten kun je hier terecht. Ook wel zo gezellig!

Landal Villapark Vogelmient ligt ook bij De Koog, maar nog dichterbij het strand dan Landal Beachpark Texel. Nog geen 5 minuten lopen en je staat met je voetjes in het zand. Dit villapark is ook iets kleinschaliger opgezet. Verder heeft Landal Villapark Vogelmient kleine strandhuisjes met een tafeltje, 2 stoelen en een parasol. Dan hoef je met mooi weer niet steeds te slepen met je spullen. Handig!

Landal Greenparks heeft dus drie vrij uiteenlopende parken op Texel. Maar of je nu met z’n tweeën gaat of met je hele gezin: je zult je niet gauw vervelen bij één van deze Landal parken op Texel.

>
Landal

Landal Beach Park Texel

  • Top park met luxe villa's
  • Ideale ligging midden op Texel
  • Dichtbij het strand, het bos én De Koog
Landal

Landal Villapark Vogelmient

  • Mooi en rustig park met luxe huisjes
  • Het strand, het bos én De Koog op loopafstand
  • Ideale uitvalsbasis op Texel
Landal

Landal Sluftervallei

  • Op en top genieten voor het hele gezin
  • Midden in de Texelse duinen
  • Binnenzwembad met peuterbad