Naar Landal op Terschelling?

Twee mooie Landal parken op Terschelling

2 Landal vakantieparken op Terschelling

Met je gezin even helemaal tot rust komen? Bezoek dan een Landal park op het eiland Terschelling. 80% van dit mooie eiland bestaat uit natuur waarvan 30 kilometer aan strand. De vier dorpen op Terschelling, West-Terschelling, Midsland, Hoorn en Oosterend zijn heel gezellig én bruisen van het leven. Landal heeft op dit prachtige eiland twee parken: Landal West-Terschelling en Landal Schuttersbos.

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling ligt op loopafstand van het havenstadje West-Terschelling, het bos, de duinen en het strand. Het park bestaat uit een modern appartementencomplex met 2,4 en 6-persoonsappartementen. De appartementen zijn geschikt voor gezinnen met (kleine) kinderen. Er is een speeltuin voor de kids en een speelhal met pool en air hockey.

Landal West-Terschelling staat vooral bekend om zijn mooie appartementen en de ligging van het park aan het bruisende stadje West-Terschelling. West-Terschelling heeft allerlei leuke restaurantjes waar je kunt eten. 

Mocht je het nog dichterbij huis willen zoeken, dan kun je ook gaan eten bij Brasserie Bonte Piet in het centrumgebouw. De brasserie heeft ook een broodjesservice en de mogelijkheid om maaltijden af te halen. Tenslotte biedt Landal West-Terschelling gratis WIFI met een snelle verbinding.

Landal Schuttersbos

Wie eerder op zoek is naar een fijn huisje in een rustige omgeving, voelt zich waarschijnlijk meer op z’n plek bij Landal Schuttersbos. Dit park met 41 cottages voor 2-4 personen of 4-6 personen ligt midden in de natuur op ongeveer 2 kilometer vanaf het strand. Dit park staat vooral bekend om de centrale ligging op het eiland, de rust (verwacht geen zwembaden, animatieteams of ballenbakken) en ook hier is het personeel bijzonder vriendelijk.

De cottages hebben een bedstee, dat wordt vechten! Voor de kinderen zijn er verder een aantal speeltuinen, met als klap op de vuurpijl een échte speelboot. En om jezelf extra te verwennen maak je natuurlijk gebruik van de broodjesservice van Landal Schuttersbos.

Tips met kinderen naar Terschelling

Met kinderen naar Terschelling? Dan hebben we tenslotte van Parkvakanties nog wat tips voor je. Met kleinere kinderen kun je lekker ravotten op het strand of bezoek het wrakkenmuseum met speeltuin, kinderboerderij ’t Hooivak of de Formerumermolen. Met wat grotere kinderen is het superleuk om een boottochtje te maken (wie ziet de eerste zeehond?), maak een huifkartocht of bezoek één van de vele bunkers op Terschelling. 

>
Landal

Landal Schuttersbos

  • Rust, ruimte en natuur
  • Mooi kleinschalig park met fijne huisjes
  • Lekker fietsen en wandelen op Terschelling
Landal

Landal West Terschelling

  • Top-ligging op Terschelling
  • Comfortabele appartementen
  • Fietsverhuur

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos