EuroParcs

Resorts op A-locaties in Nederland

EuroParcs ervaringen

7.5
17 ervaringen
Algemeen
7.5
Ligging van het park
8.5
Faciliteiten op het park
7.3
De accommodatie
6.8
Service
7.5
Eetgelegenheden
7.4
Kindvriendelijkheid
7.4

17 Ervaringen met EuroParcs

Weekend op Resort Veluwemeer

28 September 2017
8,9
Resort Veluwemeer — Lekker weekendje weg geweest met de kids. Ze hebben zich heerlijk kunnen vermaken, leuke speeltoestellen en een heerlijk zwembad. Personeel is erg vriendelijk. Ook lekker kunnen eten in het restaurant

Wat nog meer?

28 September 2017
8,7
Resort Veluwemeer — over de paar dagen die wij op dit park hebben doorgebracht zijn we zeer enthousiast, erg genoten van een leuk weekend op dit park, ook het restaurant is een blijk van kwaliteit!

Vakantie met de kids

26 September 2017
9,4
Resort Veluwemeer — Lekker midweekje weg geweest. Park is nog in ontwikkeling maar zeker de moeite waard!! Goed en bekwaam personeel.

Heerlijk ontspannen weekje

19 July 2017
9,0
Resort Zuiderzee — Wat een ontzettend leuk park. Heerlijk gekampeerd. Wij zijn wezen varen, heerlijk wezen vissen en een dagje Walibi gedaan. Je kan op dit park en in deze omgeving gewoon heel veel doen. Eten is ook goed, supermarkt is wel duur. Toiletten schoon en het toiletpapier is inbegrepen. Je hoeft niet met je toiletrol over het park te lopen. Dat vind ik altijd zwaar irritant. Vriendelijk personeel.

Superleuke midweek

19 July 2017
8,0
Resort De Kempen — Wij hebben er net een superleuke midweek opzitten met de 2 kids. Veel speelgelegenheid, heel vriendelijk personeel, caravan van alles voorzien met een fijn terrasje en heel kindvriendelijk.

2 minpuntjes zijn het park wat niet zo goed onderhouden is (gras niet gemaaid, strand vol dennenappels, schuifaf strand verroest) en het zwembad is niet echt gepast voor kids van 1m-1m45 (plonsbadje voor peuters en zwembad 1m35 diepte).

Dit werd wel ruimschoots gecompenseerd door Marijn en zijn animatieteam die met zijn enthousiasme en activiteiten ervoor zorgden dat onze kids het een geweldig verblijf vonden !

Heerlijk rustige vakantie kunnen houden

19 July 2017
8,1
Resort De Kempen — Het park heeft zeer vriendelijk en meedenkend personeel welke probeert je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

De stacaravan waarin wij verbleven zag er keurig uit en lag heerlijk rustig terwijl het centrum goed bereikbaar is.

De uiterlijke verzorging van het park zelf zou iets netter kunnen maar is niet slecht.

Leuk, groot vakantiepark met alles erop en eraan.

19 July 2017
8,6
Resort De Kempen — Vakantiepark Zilverstrand is een groot park midden tussen de bossen met een leuk zwembad wat misschien wat klein is als het druk op het park is. Comforthome was netjes en (bijna) compleet. Krap als je met 6 personen zou gaan. Er zijn ook maar 4 eetkamerstoelen voor 6 personen. Fijne veranda aan de voorzijde. Groot springkussen en een mooi natuurzwemgelegenheid.

Super meevaller

19 July 2017
8,4
Resort De Kempen — Fijn familiepark. Vlotte en vriendelijke bediening door Ankie en Elwin en hun ploeg qua horeca. Voldoende bergruimte in de bungalow, alleen wat weinig bestek, e.d. Hier komen we nog eens terug.

Een rustig park met alle faciliteiten.

19 July 2017
7,3
Resort De Kempen — Hadden een caravan voor 8 personen maar binnen stonden er maar 4 stoelen. Caravan was niet zo goed gepoetst en terras was veel te glad bij regenweer.

Voor de rest was het een mooi park en de sanitaire gebouwen waren wel zeer proper.Hier zeker een pluim voor het poetspersoneel.

De rest van het personeel was ook zeer vriendelijk.

De glijbaan bij het meer was buiten dienst maar zou volgende week geschilderd worden....

Prima plek voor vakantie in Nederland

11 May 2017
8,1
Resort Brunssummerheide — Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Resort Brunssummerheide. Lekker genieten van de Limburgse gastvrijheid, natuur en gezelligheid. Het park is mooi opgezet met een zwemvijver en de brasserie vonden wij uitstekend.

Prima verblijf gehad

30 March 2017
7,3
Resort De Kempen — Ondanks de vele slechte ervaringen op internet met Vakantiepark Zilverstrand toch een weekend hier geweest en gewoon een fijn verblijf gehad! Er zijn nieuwe beheerders die alles doen om het iedereen naar de zin te maken. Van een vies huisje was ook zeker geen sprake. Gewoon lekker genieten van rust, ruimte en natuur!

Beoordeling door Mevr. de Wit

07 September 2014
8,3
Resort Limburg — Een mooi park maar pas op dat het niet te commercieel wordt.\r\nDeze opmerking is goed bedoeld maar er zijn heel veel gasten die echt komen voor de rust, ook houden heel veel gasten van privacy als je buiten zit wil je niet constant gestoord worden een tip van een vaste klant van Landgoed Hommelheide.\r\nSommige chalets zijn  veel te dicht op elkaar gebouwd dus geen privacy.\r\n

Beoordeling door mevrouw de wit

23 July 2013
8,6
Resort Limburg — Wij hopen binnenkort weer naar landgoed hommelheide te komen in het najaar dus helaas nu iets te prijzig voor ons helaas misschien kunnen we al in augustus komen dit ligt puur aan de prijzen van het chalet woj zijn twee jaar geleden heel veel keren op het landgoed geweest 

Beoordeling door Menno

24 March 2013
2,4
Resort De Kempen — Wat een drama! Er was geen water, zwembad was dicht en zelfs de verwarring (gevoelstemperatuur -10) deed het niet! Na drie huizen te hebben beken (die allemaal nog overhoop lagen en te vies voor woorden was), toch maar geld teruggevraagd. Dit kon alleen via het hoofdkantoor en of je dan maar een formuliertje in wilt vullen om (hopelijk) ons geld terug te krijgen. Afwachten maar...weer naar huis gegaan, want zelfs de kinderen waren er helemaal klaar mee! Nooit meer!

Beoordeling door Wouters

01 November 2012
3,6
Resort De Kempen — Normaal gezien gaan we steeds naar een ander park maar we wilden een iets anders proberen.En het leek ons wel iets om naar dit vakantiepark te gaan. De avond dat we daar aankomen was het niet al te druk aan de recepitie maar het personeel was er aan eten voor onze neus maar hielpen ons wel verder en wezen ons onze luxe caravan aan. Na wat zoekwerk gingen we naar binnen en dit was echter alles behalve wat we ons ervan hadden voorgesteld. De verwarming was van voor de oorlog en macheerde van gaan kanten en stonk verschrikkelijk. De bedden waren zeer klein en zeer smal en dit hadden we ons niet aan verwachte en dit met drie kleine kindjes. Niet te doen en als je co vergiftiging wou was dit the place to be. Dus wij terug naar de receptie waar we uiteindelijk mits meerprijs konden kiezen uit een bungalow. Ze gaven ons deze maar wisten niet wat ze ons gaven. Bungalow was prima in orde en zag er vrij recent uit en ideaal voor de kleintjes.
Het park zelf moet drigend geinvesteerd worden in minder caravans en meer bungalows en meer inzetten op verfijning qau infrastuctuur. Zwembad hong een zeer irritante geur en was zeer vuil zo ook de pashokjes. De dames die onze kindjes moesten entertainen zaten in een hoekje een boekske te lezen??? Opgelet brood en andere zaken zijn ver te zoeken en als je slim bent ga je even naart de buren sun parcs voor te shoppen.

Neen hier komen we niet meer naar toe of er zou dratisch iets moeten gedaan worden aan de uitbouw van het park en zijn faciliteiten. O ja er was een jongen Arjan die ons zeer goed geholpen heeft deze jongeman verdient een pluim hij was de enige in het park die we regelmatig zagen.
o ja op maandag wanneer we de sleutels terug moesten brengen was er om 11h nog steeds niemand aan de receptie toch jammer; we waren precies aan ons lot overgelaten of het was precies failliet verklaart. Helaas dit was dus geen succes.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van EuroParcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van EuroParcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van EuroParcs.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje