EuroParcs

Resorts op A-locaties in Nederland

EuroParcs ervaringen

4.9
140 ervaringen
Algemeen
5
Ligging van het park
6.2
Faciliteiten op het park
5.1
De accommodatie
4.7
Service
4.5
Eetgelegenheden
3.3
Kindvriendelijkheid
5.3

140 Ervaringen met EuroParcs

Truus

Zeer onaardig personeel bij de balie

15 November 2021
4,7
EuroParcs De Woudhoeve — Een keer maar nooit meer, prachtig park maar de sfeer is waardeloos

Teleurgestelde klant

NIET DOEN!!

12 November 2021
2,9
Resort De Rijp — Eerder schreef ik al een uitgebreide recensie met titel NIET DOEN!!

6 weken na vertrek heb ik nog steeds de borg voor de sleutel niet terug. Op de klacht is verder nog steeds niet inhoudelijk gereageerd.

Hoe moeilijk kan het zijn om toegezegde borg terug te geven??


Anoniem

NOOIT MEER!

08 November 2021
1,1
EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug — Huisjes zijn er nieuw gebouwd in de Oh zo "Groene" omgeving.. alles behalve dat! wat een baggerzooi! Het had geregend en het pad naar de huisjes toe was drekkig en vol met kuilen. met de opmerking of ze niet nog wat zand hadden kunnen storten of een drainage aanleggen werd niet op gereageerd.. en alleen maar de opmerking geplaatst dat ze nog in aanbouw waren en er niets aan konden doen dat er plassen lagen.. Let wel, ik kon er met de kinderwagen niet doorheen.


Zwembad is ontzettend klein. Daarnaast staan er allemaal nieuwe lampen ter verlichting op het park. je weet wel van die fijne schijnwerpers die lekker de slaapkamer binnen komen.. en je dus geen oog dicht doet. Parkeergelegenheid voor eventuele bezoekers is ver te zoeken. het terrein staat tenslotte altijd vol omdat ze een aantal plekken hebben weggehaald... Wat een slechte organisatie! enne Pas de foto's op de website aan.. de huidige foto's zijn van het oude park. stelletje oplichters! Ik wacht nog op mijn geld van de borg van de sleutel. Nee mensen! doe het niet!


Teleurgestelde klant

NIET DOEN!!

05 November 2021
3,3
Resort De Rijp — Mijn advies: doe het niet. En helemaal niet als je slecht ter been bent.
We hadden speciaal een huisje met badkamer en slaapkamer beneden. De hele hoge opstap bij voor- en achterdeuren was een verrassing. Zwembad was niet toegankelijk met rolstoel, restaurant en winkeltje met veel moeite en de sauna al helemaal niet te bereiken. Het buitenbad ging plots dicht.

Het huisje was best vies en in de laatste week gingen ze bij het huisje naast en voor ons vrolijk de buitenboel lopen schuren. We zaten daar om de bouwoverlast van verbouwing thuis te ontlopen...

Op klachten werd niet gereageerd. Bij noodzakelijke verlenging mocht de kortingsbon niet worden ingewisseld. Dat kon "bij volgende boeking". Op de klachten wilden ze niet ingaan. Uiteindelijk werd er een restitutie beloofd, maar niet uitgekeerd.
Na veel bellen en zeuren is de restitutie binnen. Nu de borg voor de sleutel nog...
De telefoniste roept dan zonder mijn gegevens te bekijken standaardzinnen als 'het komt vandaag want het is vrijdag'. Helaas niet de juiste vrijdag. De betaling was nog niet ingevoerd, zucht...

We zijn uiteindelijk maar eerder naar huis gegaan. Liever thuis kamperen met bouwoverlast dan langer bij europarcs!

Harm

Klacht over een vieze huisje wordt keihard weggewuifd. Nooit meer Europarcs!

29 October 2021
1,3
Resort De Wije Werelt — Op het oog een leuk park met een gunstige ligging. Echter de huisjes zijn vies, stoffig en slecht onderhouden. Klaag je erover, dan kun je naar enige compensatie fluiten. Waarom betaal ik schoonmaakkosten? Waarom servicekosten? Klantvriendelijk? Servicegericht? Bullshit!

Escobar

Vieze accommodatie en bedroevende service

28 October 2021
3,1
Resort De Wije Werelt — Leuk park op een mooie locatie. Echter de afhandeling van een terechte klacht zorgde voor een bittere nasmaak. De tegemoetkoming bestaande uit een kortingsbon kon dit niet wegspoelen. Service en klantvriendelijkheid komen niet in Europarcs boekje voor.

Kees

Accomodatie en park

14 October 2021
5,7
EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug — Accommodatie was super. Heel mooi en schoon. Het was met regen niet te doen om het huisje uit te komen. Neem laarzen mee anders kun je lopend niet weg. 3x naar de receptie hiervoor maar het was niet te verhelpen. Vraag dus bij de boeking welk huisje en neem de 500 nummers niet.
Restaurant: Eten was heerlijk maar de bediening liet wel te wensen over.
Personeel ging zelf eten terwijl er nog gasten in het restaurant zitten.
Zwembad was dicht wegens renovatie.

Teleurgestelde klant

Slechte service ivm booking

07 October 2021
3,0
EuroParcs Buitenhuizen — Al paar jaar komen wij op droomparken ivm evenement in de omgeving. Helaas via booking.com verkeerde boeking gedaan en verzoek gedaan om park om te zetten naar ander park van Droomparken. Booking.com is welwillend en belt met droomparken. Daar wil men geen millimeter meebewegen en de boeking kan niet omgezet worden. Er jammer en niet klantgericht. Niet van deze tijd.

Dick van Dijk

Huisje aan de A 16

28 September 2021
4,9
EuroParcs Hooge Veluwe — Rommelig.

De hele dag verkeersherrie.

Joop labee

Vies park betreft bungalows

26 September 2021
7,3
Resort De Achterhoek — Slecht vies gebrekkig veel kapotte dingen

Samuel

Veel betalen, weinig service en comfort/ ronduit slecht

26 September 2021
1,7
EuroParcs Bad Hoophuizen — Ontzettend saai en goedkoop ingericht huisje, rumoerig park, chagarijnig personeel, nooit doen!!!!

Jeanet Jonker nker

Vies, stoffig, smerig. Nooit weer!

23 September 2021
4,2
EuroParcs Bad Hoophuizen — Werkzaamheden, welliswaar aangekondigd, begonnen om 7.15 uur. Bij aankomst overal stof. Naam schrijven in de luxaflex en vensterbanken. Bij douchen bleef het water staan, nader inspectie: giga toef haar in de afvoer. Bezem vol haar en stofzuiger met aangeklit vuil. Wij hebben het huis schoner achtergelaten dan toen we erin kwamen.

E.mullenders

Accomodatie is gedateerd

22 September 2021
6,4
EuroParcs Noordwijkse Duinen — Huisje was niet goed gepoetst,aan receptie extra poets beurt gevraagd.Ventilatie roosters waren smerig,lampen onder spinnewebben en prikkelende neus en ogen van het stof in huis.Geen stopcontact in doucheruimte,dus scheren niet mogelijk.Schuifkast slaapkamer gaat zwaar.Sluitwerk raam slaapkamer zit los.Bekleding tuinstoelen ligt in berging waarvan de deur niet open en dicht is te krijgen,bekleding is vies.Huisje is aftands en gedateerd en overal is wel iets niet in orde.Eigenaar moet zich schamen om deze accomodatie zo te verhuren.Geld niet waard.Bewoners zouden financieel gecompenseerd moeten worden.

Klaas

Vies huisje, en geen parkeer beleid.

20 September 2021
2,3
EuroParcs De Zanding
Bij aankomst niet duidelijk waar de receptie is. 200 meter verderop en 3 bochten verder kom je deze toch tegen.

Bestelde kinderstoel stond nog niet klaar. Fijn als je een hongerig kind hebt die al 2 uur in de auto heeft gezeten. Dus maar op schoot eten gegeven. Kinder stoel kwam na een belletje later op de avond.

Muziek tot midden in de nacht 50 huisjes verderop. Helaas is er geen parkbeheer dus maar wachten tot het gebonk afgelopen is.

Laadpaal 1 op de kaart: niet aangemeld nog bij leverancier
Laadpaal 2: in storing
Laadpaal 3: 2 benzine auto’s op de plek geparkeerd

Schimmel in de badkamer. Stof en viezigheid onder het bed en de kastjes

Geen brandmelder in het huisje!!?

Groen onderhoud niet aangekondigd. Verzet je auto even en zit heel de middag in de herrie. Fijn als je kleine wil slapen.

Parkeerplaatsen en op rotonde bij receptie staan continu auto’s, die daar alleen even voor inchecken horen te staan. Lekker parkeerbeleid. Word geen actie op ondernomen

Eten in horeca is droog, zout en karig belegd. 3/10

Mij zien ze hier in ieder geval NOOIT meer terug

Anoniem

Nachtmerrie

11 September 2021
2,0
EuroParcs De Zanding — Ons huisje was uitgewoond, vies, schimmel op de muur vd slaapkamer, overal muizenpoep, plinten zaten los en staken omhoog, overal stof, stopcontact liet los... op een gegeven moment moesten we er gewoon om lachen. Toch plezier voor 1200 euro per week. Maar wij zouden je aanraden: ga nooit naar droompark de zanding. Dromen zijn hier bedrog.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van EuroParcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van EuroParcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van EuroParcs.