EuroParcs

Resorts op A-locaties in Nederland én daarbuiten

EuroParcs ervaringen

4.7
228 ervaringen
Algemeen
4.7
Ligging van het park
6.1
Faciliteiten op het park
4.9
De accommodatie
4.7
Service
4.3
Eetgelegenheden
3.3
Kindvriendelijkheid
5.1

228 Ervaringen met EuroParcs

Fam koolen

Huisje super armoedig

14 June 2024
5,9
EuroParcs De Zanding — Wij logeerden in huisje 9 geheim van Otterloo.
Volgens de omschrijving was het een luxe villa.
Maar dat was het helemaal niet, het zag er armoedig uit.
Op de slaapkamers was nauwelijks opbergruimte nergens geen haakje of kleerhangers om iets op te hangen.
Op de badkamers stond een vieze vloer trekker om de vloer mee schoon te maken.
Het was er ook niet heel schoon.
De dekbedden waren ook allemaal verschillend.
Kortom, niet boeken dit huis.


Struikie

Huisje, boompje en zeer vuil.

12 June 2024
5,1
EuroParcs Maasduinen — Ik heb 2 overnachtingen gehad, meer dan genoeg. Bedden liggen niet echt lekker, maar je gaat al stuk op de schoonmaak, dikke onvoldoende. Radiatoren die zijn al een jaar niet zijn schoongemaakt, de vuiligheid op de kastdeuren, in stopcontacten, de ramen die al weet ik niet hoelang geen wisser hebben gezien. Dus de verhouding het bedrag met wat je ervoor krijgt, bagger. Plus vandaag in 8:15 de sleutel inleveren, receptie nog dicht. Dit park nooit meer.

Priscilla

Prima

02 June 2024
5,7
EuroParcs Beekbergen — De accommodatie, was prima! Zwembad was zeer matig. Geen leuke faciliteiten. Zwembad was ook niet hygiënisch. Het personeel, was ook niet klantvriendelijk. Voor het geld, verwacht je meer. Restaurant want prima en de ligging.

Fleur

Verschrikkelijke week

23 May 2024
1,0
EuroParcs Markermeer — slechtste ervaring ooit voor een vakantie. bij aankomst 3x van huisje moeten switchen omdat het niet goed was: 1e keer betraden nog net niet de sigarettenrook tegemoet terwijl we een niet-roker huis geboekt hadden, het 2de huisje was zo smerig (tomatensaus door de bestekladen, vieze sokken in de badkamer, gebruikte toiletten - lees poep - niet doorgespoeld, tafels waar de etenswaren nog aan vast geplakt zaten... etc) dat we naar een 3de zijn verhuisd die we uiteindelijk genomen hebben omdat het al 8uur was en de kinderen honger hadden. Maar ook hier overal vlekken, vlokken stof, viezigheid, kapotte meubels etc... daarnaast, in een vakantie met kids boek je voor het gemak iets waar je kunt eten en zwemmen, 's ochtends een broodje halen.... vergeet het maar, alles was gewoon dicht en zeker niet van te voren gecommuniceerd... sterker nog, op de deur van het restaurant stond dat ze alle dagen open waren maar op 1 avond konden we maar naar het restaurant, maar toen we wilden boeken werd ons vertelt dat we niet konden eten van de menu kaart maar alleen konden kiezen uit schnitzel of visfilet want dat hadden ze in de diepvries.... ook bij het zwembad stonden dagelijkse openingstijden, is nog geen moment open geweest... mensen! echt zonde van je geld! ik zou zeggen, ga ergens anders heen!

Pascal

verschrikkelijke vieze vliegenplaag en er wordt niets tegen gedaan!

18 May 2024
4,3
EuroParcs Marina Strandbad — Het antwoord is: "meneer, wij zijn een park in ontwikkeling!"
Ammehoela, wij hadden het huisje direct naast de afvalcontainers!
En verhuizen naar een ander huisje is totaal niet bespreekbaar, ondanks de lage bezettingsgraad van amper 10%.
Nooit meer voor ons EuroParcs!
Het zit al in de naam ingebakken, men denkt bij dit park alléén maar aan de euro's en de gasten dienen gewoon te betalen en kunnen verder voor de rest gewoon verreken, SCHANDALIG!


Judith

Klanttevredenheid staat niet bovenaan. Geld verdienen wel

09 May 2024
1,0
EuroParcs Ruinen — Een enorm slechte klantenservice en geen empathie of meedenkend personeel. We zouden een lang weekend naar Europarcs gaan, maar door het overlijden van twee naasten hebben we zowel vrijdag als zaterdag een uitvaart. Europarcs zegt: ja dat is dan jammer. U kunt annuleren en krijgt 10% terug. Klanttevredenheid staat bij Europarcs niet hoog in het vaandel.

Chalina

Laatste keer EuroParcs voor ons!

03 May 2024
5,0
EuroParcs Zuiderzee — We hebben al heel wat parken bezocht, maar deze spande de kroon! Wat een smerig huisje.

Badkamer vol met schimmel, te ranzig! Zodra je de hete douchekop erop houdt zie je de viezigheid wegspoelen.
Ook de douchecabine was ronduit goor te noemen.

Slaapkamer + woonkamer vol met stof en troep. Onder de bank vonden we nog speelgoed van de vorige bewoner en onder de stoelen voor het raam lag een vieze sok.
Dekbed ook vol met gaten….




A.Lodewijks

Waterdruk is te laag

24 March 2024
6,6
Resort De Achterhoek — Park wordt steeds mooier en verzorgder. Alleen de waterdruk, door alle nieuwe huisjes, is ècht ondermaats

R.J. de Vries

Schitterend park in waterrijke omgeving.

23 March 2024
8,5
EuroParcs De IJssel Eilanden — Wij verbleven in huisje 332 direct aan het water midden op het park. Een briljant 4-persoon huisje dicht bij receptie en faciliteiten. Een aanrader voor jong en oud!

Bert Doum

Zeer slecht

21 March 2024
4,5
EuroParcs De Wiltzangh — Wij hadden de website van Europarcs de Wiltzangh in Ruinen een Heidelodge zien staan en deze was volgens de website was nr. 142 nog vrij in de periode 6 t/m 16 september 2024, toch zijn wij even naar het park gereden om de ligging te bekijken. Na de belichting wilden wij bij de receptie een reservering plaatsen maar daar bleek de de betreffende bungalow in die periode al gedeelte bezet was, de medewerkerster zei dat wij maar gewoon eb boeking via internet moesten en dan maar moesten afwachten.
Te gek voor woorden, ook op mijn email over dit voorval wordt niet gereageerd.
Een waardeloze service en totaal niet klantvriendelijk.

Ger van der Boon

Dramatisch gelegen en vies

14 March 2024
4,3
Resort De Biesbosch — Wat een narigheid. Pal naast de snelweg. Geen geluidsschermen.
Chalets waar de schimmel in groeit.

dirk

Typisch smerig vakantiehuisje

22 February 2024
5,0
EuroParcs De Zanding — Ach ja, de standaard-zaken op in het EuroParcs vakantie-huisje De Zanding. Weer jammer dat de schoonmaak te weinig tijd heeft.
Dit kom je tegen:
- pas later kunnen inchecken omdat de schoonmaak nog niet gereed was. Het is alleen de vraag of er uberhaupt is schoongemaakt...
- de standaard huisstofzuiger niet bruikbaar en boordevol stof, wel handig dat de ze de bedrijfsstofzuiger nog in de slaapkamer hebben laten staan.
- stoffig en met spinragen.
- 2 broodjes onder de bank van eerdere huurders.
- glasstukken in het hoogpolige vloerkleed.
- afzuigkap met volle koolstoffilters en blaast vetgeuren de woonruimte in.
- rookvrij huisje stinkt op toilet naar rook.
- aangekoekte resten in de oven.
- eetkamertafel plakt ontzettend.
- halve kinderspeeltuin staat onder water.
- achter het huis staat een dompelpomp het te hoogstaande water met veel lawaai weg te pompen, ook 's nachts.
- zwembad voor de helft in gebruik voor leszwemmers en restaurant gesloten midden in de vakantie-periode.
- wel vriendelijke medewerkers bij de ontvangst.

Vonk

Hoezo vuurwerkvrij

08 January 2024
4,9
EuroParcs Kaatsheuvel — We boeken van 29 dec tm 5 januari een vuurwerk vrij park.
Op website staat vermeld ons park is vuurwerk vrij echter de openbare weg niet.
Bij aankomst krijgen we al per auto een doosje sterretjes. Best raar toch.

Vanaf 31 dec rond de middag heel de dag geknal gehad. En niet zomaar geknal. Wat blijkt? Achter ons 10 meter Bell villa en links van ons Landal 30 mtr verder. De bommen werden gewoon over de heg gegooit vanuit bell villa tegen ons huisje. De vuurpijlen van landal tegen de raam. En om ons heen allemaal mensen met honden. En een vrouw met copd die vanweg het kruit moeite had met ademen. Gevolg zeer bange honden. Die van angst binnen plassen, poepen, overgeven ed. Nog meer vuurwerk als normaal thuis. Rond uit schandalig. Onze hond is sinds vandaag pas weer zichzelf. Andere mensen zijn zelfs snachts nog vertrokken vanwege vuurwerk wat tot 6 uur smorgens werd gegooit. Mensen betalen veel geld en kiezen vanwege dieren vuurwerk vrij park. Wees eerlijk en vermeld op de website. Ons park is vuurwerk vrij maar de 2 aangrenzende parken niet en daar mag dus vuurwerk afgestoken worden. Echt schandalig. Pure geldklopperij/oplichting.

3x gemeld bij receptie dat riolering niet goed is. Douche bak loopt vol en niet weg. Water loopt zo badkamer in. Wc borrelt. Gootsteen keuken borrelt. 2 x iemand geweest maar die kan niks doen. Dus zelf maar het douche putje open gemaakt en de overloop eruit gehaald.

Melding gemaakt dat er bij een deur water naar binnen komt. Geen reactie.

Schimmel in badkamer en kitranden aan de vloer in huiskamer.

Vieze witte vlekken op kussen van bank.

Vies dekbed. Grote witte plakkerigge vlek.

Vloer vol haren.

M. PvB

Kaal park, mooi uitzicht en huisje, zeer klantonvriendelijk.

04 January 2024
3,7
EuroParcs De IJssel Eilanden — Park was kaal en ongezellig. Huisje mooi en schoon met uitzicht op water. Huisje was geboekt vanwege praktische verblijfsredenen en niet voor vakantie. Zou daar nooit zo'n kaal park voor kiezen maar blijkbaar zijn er mensen die houden van weinig bomen en vlak en water.
Zeer onaangename ervaring in de nacht na overlijden van mijn vader in Kampen. Park was op de hoogte van reden van verblijf, geen vakantie maar zieke vader vlakbij. Helaas ging het plotseling slecht en waren wij de hele dag en groot deel van de nacht aan het waken tot overlijden. Bij terugkomst bij het park was natuurlijk de slagboom gesloten, dat begrijpen wij. Wat wij niet begrijpen is dat na aanbellen en uitleggen van de situatie er ijskoud werd gesteld dat we 3 uur lang moesten wachten op de parkeerplaats tot 7 uur in de ochtend! Nogmaals uitgelegd wat er aan de hand was en ik mijn moeder van 83 in de auto had die met rollator loopt, zeer moeizaam. Het regende en was koud en donker. Weer werd er gezegd dat het vanwege parkrust niet mogelijk was. Na zeker 20 minuten wachten, bellen, huilen was medewerker nr 3 in staat de slagboom te openen. Medewerkster bij de receptie de volgende ochtend was zeer vriendelijk en geschrokken, heeft een boze interne klacht ingediend. Niets op vernomen. Na een week zelf een klacht ingestuurd, standaard zakelijke en kille reactie met zelfs de ongepaste opmerking dat ze hoopten dat onze vakantie (!) i.p.v. verblijf.... verder prettig geweest was en ze hoopten ons weer terug te zien. Nooit maar dan ook nooit meer Europarcs!

Camila Santos

Super slecht park

30 December 2023
1,7
EuroParcs Beekbergen — Wij zijn enorm misleid door de beschrijving op de website van EuroParcs Beekbergen. Ook het personeel was niet vriendelijk na het melden van een aantal klachten en ervaring die wij hadden ondervonden. Wij zijn hier nog geen 12 uur en willen hier geen uur langer blijven

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van EuroParcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van EuroParcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van EuroParcs.