EuroParcs

Resorts op A-locaties in Nederland én daarbuiten

EuroParcs ervaringen

4.8
217 ervaringen
Algemeen
4.7
Ligging van het park
6.1
Faciliteiten op het park
4.9
De accommodatie
4.7
Service
4.3
Eetgelegenheden
3.4
Kindvriendelijkheid
5.2

217 Ervaringen met EuroParcs

dirk

Typisch smerig vakantiehuisje

22 February 2024
5,0
EuroParcs De Zanding — Ach ja, de standaard-zaken op in het EuroParcs vakantie-huisje De Zanding. Weer jammer dat de schoonmaak te weinig tijd heeft.
Dit kom je tegen:
- pas later kunnen inchecken omdat de schoonmaak nog niet gereed was. Het is alleen de vraag of er uberhaupt is schoongemaakt...
- de standaard huisstofzuiger niet bruikbaar en boordevol stof, wel handig dat de ze de bedrijfsstofzuiger nog in de slaapkamer hebben laten staan.
- stoffig en met spinragen.
- 2 broodjes onder de bank van eerdere huurders.
- glasstukken in het hoogpolige vloerkleed.
- afzuigkap met volle koolstoffilters en blaast vetgeuren de woonruimte in.
- rookvrij huisje stinkt op toilet naar rook.
- aangekoekte resten in de oven.
- eetkamertafel plakt ontzettend.
- halve kinderspeeltuin staat onder water.
- achter het huis staat een dompelpomp het te hoogstaande water met veel lawaai weg te pompen, ook 's nachts.
- zwembad voor de helft in gebruik voor leszwemmers en restaurant gesloten midden in de vakantie-periode.
- wel vriendelijke medewerkers bij de ontvangst.

Vonk

Hoezo vuurwerkvrij

08 January 2024
4,9
EuroParcs Kaatsheuvel — We boeken van 29 dec tm 5 januari een vuurwerk vrij park.
Op website staat vermeld ons park is vuurwerk vrij echter de openbare weg niet.
Bij aankomst krijgen we al per auto een doosje sterretjes. Best raar toch.

Vanaf 31 dec rond de middag heel de dag geknal gehad. En niet zomaar geknal. Wat blijkt? Achter ons 10 meter Bell villa en links van ons Landal 30 mtr verder. De bommen werden gewoon over de heg gegooit vanuit bell villa tegen ons huisje. De vuurpijlen van landal tegen de raam. En om ons heen allemaal mensen met honden. En een vrouw met copd die vanweg het kruit moeite had met ademen. Gevolg zeer bange honden. Die van angst binnen plassen, poepen, overgeven ed. Nog meer vuurwerk als normaal thuis. Rond uit schandalig. Onze hond is sinds vandaag pas weer zichzelf. Andere mensen zijn zelfs snachts nog vertrokken vanwege vuurwerk wat tot 6 uur smorgens werd gegooit. Mensen betalen veel geld en kiezen vanwege dieren vuurwerk vrij park. Wees eerlijk en vermeld op de website. Ons park is vuurwerk vrij maar de 2 aangrenzende parken niet en daar mag dus vuurwerk afgestoken worden. Echt schandalig. Pure geldklopperij/oplichting.

3x gemeld bij receptie dat riolering niet goed is. Douche bak loopt vol en niet weg. Water loopt zo badkamer in. Wc borrelt. Gootsteen keuken borrelt. 2 x iemand geweest maar die kan niks doen. Dus zelf maar het douche putje open gemaakt en de overloop eruit gehaald.

Melding gemaakt dat er bij een deur water naar binnen komt. Geen reactie.

Schimmel in badkamer en kitranden aan de vloer in huiskamer.

Vieze witte vlekken op kussen van bank.

Vies dekbed. Grote witte plakkerigge vlek.

Vloer vol haren.

M. PvB

Kaal park, mooi uitzicht en huisje, zeer klantonvriendelijk.

04 January 2024
3,7
EuroParcs De IJssel Eilanden — Park was kaal en ongezellig. Huisje mooi en schoon met uitzicht op water. Huisje was geboekt vanwege praktische verblijfsredenen en niet voor vakantie. Zou daar nooit zo'n kaal park voor kiezen maar blijkbaar zijn er mensen die houden van weinig bomen en vlak en water.
Zeer onaangename ervaring in de nacht na overlijden van mijn vader in Kampen. Park was op de hoogte van reden van verblijf, geen vakantie maar zieke vader vlakbij. Helaas ging het plotseling slecht en waren wij de hele dag en groot deel van de nacht aan het waken tot overlijden. Bij terugkomst bij het park was natuurlijk de slagboom gesloten, dat begrijpen wij. Wat wij niet begrijpen is dat na aanbellen en uitleggen van de situatie er ijskoud werd gesteld dat we 3 uur lang moesten wachten op de parkeerplaats tot 7 uur in de ochtend! Nogmaals uitgelegd wat er aan de hand was en ik mijn moeder van 83 in de auto had die met rollator loopt, zeer moeizaam. Het regende en was koud en donker. Weer werd er gezegd dat het vanwege parkrust niet mogelijk was. Na zeker 20 minuten wachten, bellen, huilen was medewerker nr 3 in staat de slagboom te openen. Medewerkster bij de receptie de volgende ochtend was zeer vriendelijk en geschrokken, heeft een boze interne klacht ingediend. Niets op vernomen. Na een week zelf een klacht ingestuurd, standaard zakelijke en kille reactie met zelfs de ongepaste opmerking dat ze hoopten dat onze vakantie (!) i.p.v. verblijf.... verder prettig geweest was en ze hoopten ons weer terug te zien. Nooit maar dan ook nooit meer Europarcs!

Camila Santos

Super slecht park

30 December 2023
1,7
EuroParcs Beekbergen — Wij zijn enorm misleid door de beschrijving op de website van EuroParcs Beekbergen. Ook het personeel was niet vriendelijk na het melden van een aantal klachten en ervaring die wij hadden ondervonden. Wij zijn hier nog geen 12 uur en willen hier geen uur langer blijven

Lars

Nooit weer!!!

01 December 2023
1,0
Resort Poort van Amsterdam — Van service hebben ze nog nooit gehoord.
Behoeft verder geen lange toelichting.
Boek niet bij EutoParcs!

Johanna Jonker

Niemand is geïnteresseerd

07 November 2023
5,0
EuroParcs Buitenhuizen — Vanwege het werk van mijn man, was dit de beste optie. Maar er mankeert echt van alles aan de accommodatie. De eerste kamer vies dekbed. Smerig toilet. Handdoeken niet ververst. Vitrage smerig. Tweede accommodatie. Een waslijst aan gebreken. Geen glas gordijnen, koffie apparaat kapot, wc bril zit los, luxaflex kapot, wastafel verstopt. Helft servies en bestek ontbreekt. Ga voor de volgende keer wat beters zoeken.

Kuipers

Slechtste park ooit.

25 October 2023
1,0
EuroParcs Zuiderzee — Vies huisje overal in elke kamer en hoek stofdraden, insecten,spinnenwebben. Afval en hondenstront in de tuin, kapotte meubels binnen .Als je er wat van zegt wordt er NIETS mee gedaan ,zodat je het alsnog zelf kan oplossen.
Aan de kapotte meubels werd niets gedaan, het huisje werd niet alsnog schoongemaakt.Dit moesten we zelf doen
Wanneer je een kapotte vaatwasser hebt en dan zegt wanneer je er niet bent dat ze dan ook NIET naar binnen mogen vanwege de hond, gaat de technische dienst er zonder je toestemming gewoon tòch in en sluiten de bungalow vervolgens niet af.Vaatwasser werd ook iet gerepareerd, moesten we ook zelf doen.

De receptie lijkt wel een aula van een crematorium en de medewerkers daar zitten er ook bij alsof ze daar vandaan komen ,die zijn overduidelijk niet gewend met levende mensen te communiceren.Europarcs doet NIETS met klachten. Wat een verschrikking ,eens maar nooit meer.

coba

koud zwemwater

15 October 2023
5,4
EuroParcs Kaatsheuvel — het zwemwater was onder het vriespunt in okt.

Aletta

Smerig, slecht onderhouden, heel erg klein.

14 September 2023
5,1
Resort Limburg — De ligging was fantastisch. Gulperberg, staat niet in het rijtje.
Verder was alles vies, vet en beschimmeld. Nauwelijks WiFi, echt om te janken. Zeer slecht onderhouden en super klein.
Nooit meer europarcs. Ze lijken heel gelikt op tv, maar zijn super slecht. Ik zie in de reviews dat ik niet de enige ben. Waarom gaan mensen hier nog naartoe, het is ook nog onwijs duur.

Vrijmoed

Zeer slecht

11 September 2023
4,7
EuroParcs Zuiderzee — Wij hebben de Waterlodge gekozen voor ‘n midweek.
De ramen zijn zeer vies, en aan de buitenkant van het raam hangt het vol met spinnen, je kan geen raam open zetten.
De kraan in de keuken zit los,
Gordijnen in de slaapkamers zijn half vast aan de rails. Voor de wifi moest het buitenkastje
opengebroken worden voor de code.
Eind conclusie, ontzettend vies.
Geen aanbeveling. Zonde van je Geld.


Joeri

Niet gastvrij, verouderd, vies en slechte bedden.

04 September 2023
3,6
EuroParcs Zuiderzee — We hadden een weekend bij Europarcs Zuiderzee geboekt. Wat een teleurstelling! Het chalet was zwaar verouderd, niet goed schoon (o.a. vieze vaat) en de bedden waren bizar slecht. Een tweepersoonsmatras dat zoveel vulling miste dat er een enorm gat in zat. Zo groot dat het zelfs niet opgevuld kon worden door er een opgevouwen dekbed onder te leggen. Twee keer geklaagd, totaal geen medewerking, begrip, oplossing of tegemoetkoming. Ze hebben het matras niet vervangen. Bij de tweede keer klagen stuurden ze ons nonchalant door naar Booking. Wij namen contact op met Booking, waarna Booking contact opnam met Europarcs. Zonder succes, want ze weigeren elke vorm van verantwoordelijkheid en bieden geen compensatie aan. 3 nachten slecht geslapen met rugklachten als gevolg. Zelfs een simpele oplossing als een ander matras aanbieden, werd door Europarcs geweigerd. Ze zetten duidelijk in op winst en niet op ervaring van gasten. Een absolute afrader.

Jack en Wil Kostwinder

Het chalet was smerig.

27 August 2023
5,6
EuroParcs Maasduinen — Park ziet er mooi uit.Wij hebben aangegeven dat het smerig was.Kwam er iemand met een doekje met azijn de ramen doen.Was niet eens een dweil met stok aanwezig.De kookplaat was vet.We hebben alles doorgegeven bij de receptie.Hopelijk doen ze er wat mee.Wij verbleven in B058.

Gale Coehorst

Slechte service Europarcs qua annuleren

27 August 2023
6,7
EuroParcs Bad Hoophuizen — Op dit park sta ik graag. We komen er al een lange tijd. Eigenlijk een soort van vaste klanten. Maar nu voelde ik me zeer aan de kant gezet. Mijn dochter had een verkeerde datum ingevoerd. Tijdens het boeken. Toen er daar aan kwamen konden we gelukkig nog op de camping. Dat was fijn. Dus een extra betaling voor het goede weekend. Ze zeiden daar dat we het andere weekend niet konden annuleren. Maar we hebben het toch geannuleerd en naar 8 van de 44 euro terug gekregen. Ik vind het echt jammer dat dat zo gaat. Doe niet zo moeilijk en stort het bedrag gewoon terug. We hadden ons in het weekend vergist. We hebben daar een heel weekend gestaan. En nu je niet tegemoet komen als vaste klant vind ik zet teleurstellend. Na het bellen met Europarcs zeiden ze nog dat het niet zo werkte. Jammer, ze hadden het wel beter uit kunnen leggen...

Herman

Nooit meer eurocamps cadzand

27 August 2023
2,1
Resort Poort van Zeeland — Uit de grond gestampt park met chalets. Dit is een soort caravan zonder wielen waar alles rammelt als je er rondloopt. Het park ligt aan de enige drukke weg naar het dorp en de auto's schijnen met hun koplampen naar binnen. De prijzen zijn enorm hoog.

Als je naar de wc gaat dan gaat er een soort motor rammelen in de afvoer waardoor je 30 minuten moet wachten voordat je verder kan slapen.

Nooit meer Europarcs

José Nijhuis

Schitterende bosrijke omgeving

20 August 2023
7,4
Resort De Achterhoek — Zeker een aanrader

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van EuroParcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van EuroParcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van EuroParcs.