EuroParcs

Resorts op A-locaties in Nederland

EuroParcs ervaringen

6.7
22 ervaringen
Algemeen
6.9
Ligging van het park
8.2
Faciliteiten op het park
6.9
De accommodatie
6.1
Service
6.5
Eetgelegenheden
5.7
Kindvriendelijkheid
6.8

22 Ervaringen met EuroParcs

Badkamer beschimmeld

02 November 2019
4,2
Resort Brunssummerheide — Badkamer beschimmeld. Vies!
Geen oplossing gekregen!!!
Wij gaan niet meer terug.

Slechte schoonmaak, onhygiënisch huisje

01 September 2019
4,3
Resort Veluwemeer — Wij hadden een huisje geboekt bij Nunspeet aan het veluwemeer, schoonmaakkosten moesten betaald worden bij het boeken ivm een hond. Bij aankomst was het huisje erg vies! Na melding is hier niks mee gedaan. De stof vlokken dwarrelde door het huisje, de haren lagen in de laden van het nachtkastje en het badkamermeubel, de wc was vies, de magnetron en koelkast bevatten nog allerlei viezigheid, er lag veel stof op de nachtkastjes en de spinnenwebben hingen in de hoeken van de kamers.
Uiteindelijk hebben we zelf het huisje schoon moeten maken.

Na het verblijf Hebben we dit vermeld bij het hoofdkantoor, deze weigeren echter de schoonmaak kosten terug te betalen. Dit maakt dat de service ook vanuit het hoofdkantoor slecht is.

Kortom ik zou het niet aanraden om bij europarcs een huisje te huren als je waarde hecht aan hygiëne.

Terleurstellend weekend.

01 September 2019
5,3
Resort Zuiderzee — Het park is nog niet klaar.
Niet kind vriendelijk , ze kunnen zo uit het stapelbed vallen.
Geen afdekplaatjes op de stopcontacten.
De slaapkamers zijn erg krap.
Geen honden uitlaatplek, maar wel poepzakjes.
Kijk goed wat U boekt, want interne/ externe interieur kan afwijken.
Na 17.00 uur alleen nog een parkwachter aanwezig.
Dus met andere woorden U kunt dus een heel ander huis krijgen dan op de afbeelding staat.

Leuk verblijf

13 August 2019
7,3
Resort De Wije Werelt — Zeker aanrader!

Drama parkbeheerder “Gerard” gewelddadig,arrogant,intimiderend

29 July 2019
3,3
Resort Zuiderzee — Wij hebben een flink douw van resort Zuiderzee. Met name de parkbeheerder “Gerard”. Deze man is gewelddadig tegen kinderen. Pakt onrechtmatig spullen af en als je in gesprek wilt met meneer dan bedreigd en intimideert deze meneer om je van t park af te zetten . Ook behandeld hij je als gast als een stuk stront. Wordt tijd dat deze meneer zn koffers gaat pakken en verdwijnt. Dit doet t park alles behalve goed. De receptie medewerkers zijn wel weer top. Netjes en vriendelijk.

Weekend op Resort Veluwemeer

28 September 2017
8,9
Resort Veluwemeer — Lekker weekendje weg geweest met de kids. Ze hebben zich heerlijk kunnen vermaken, leuke speeltoestellen en een heerlijk zwembad. Personeel is erg vriendelijk. Ook lekker kunnen eten in het restaurant

Wat nog meer?

28 September 2017
8,7
Resort Veluwemeer — over de paar dagen die wij op dit park hebben doorgebracht zijn we zeer enthousiast, erg genoten van een leuk weekend op dit park, ook het restaurant is een blijk van kwaliteit!

Vakantie met de kids

26 September 2017
9,4
Resort Veluwemeer — Lekker midweekje weg geweest. Park is nog in ontwikkeling maar zeker de moeite waard!! Goed en bekwaam personeel.

Heerlijk ontspannen weekje

19 July 2017
9,0
Resort Zuiderzee — Wat een ontzettend leuk park. Heerlijk gekampeerd. Wij zijn wezen varen, heerlijk wezen vissen en een dagje Walibi gedaan. Je kan op dit park en in deze omgeving gewoon heel veel doen. Eten is ook goed, supermarkt is wel duur. Toiletten schoon en het toiletpapier is inbegrepen. Je hoeft niet met je toiletrol over het park te lopen. Dat vind ik altijd zwaar irritant. Vriendelijk personeel.

Superleuke midweek

19 July 2017
8,0
Resort De Kempen — Wij hebben er net een superleuke midweek opzitten met de 2 kids. Veel speelgelegenheid, heel vriendelijk personeel, caravan van alles voorzien met een fijn terrasje en heel kindvriendelijk.

2 minpuntjes zijn het park wat niet zo goed onderhouden is (gras niet gemaaid, strand vol dennenappels, schuifaf strand verroest) en het zwembad is niet echt gepast voor kids van 1m-1m45 (plonsbadje voor peuters en zwembad 1m35 diepte).

Dit werd wel ruimschoots gecompenseerd door Marijn en zijn animatieteam die met zijn enthousiasme en activiteiten ervoor zorgden dat onze kids het een geweldig verblijf vonden !

Heerlijk rustige vakantie kunnen houden

19 July 2017
8,1
Resort De Kempen — Het park heeft zeer vriendelijk en meedenkend personeel welke probeert je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

De stacaravan waarin wij verbleven zag er keurig uit en lag heerlijk rustig terwijl het centrum goed bereikbaar is.

De uiterlijke verzorging van het park zelf zou iets netter kunnen maar is niet slecht.

Leuk, groot vakantiepark met alles erop en eraan.

19 July 2017
8,6
Resort De Kempen — Vakantiepark Zilverstrand is een groot park midden tussen de bossen met een leuk zwembad wat misschien wat klein is als het druk op het park is. Comforthome was netjes en (bijna) compleet. Krap als je met 6 personen zou gaan. Er zijn ook maar 4 eetkamerstoelen voor 6 personen. Fijne veranda aan de voorzijde. Groot springkussen en een mooi natuurzwemgelegenheid.

Super meevaller

19 July 2017
8,4
Resort De Kempen — Fijn familiepark. Vlotte en vriendelijke bediening door Ankie en Elwin en hun ploeg qua horeca. Voldoende bergruimte in de bungalow, alleen wat weinig bestek, e.d. Hier komen we nog eens terug.

Een rustig park met alle faciliteiten.

19 July 2017
7,3
Resort De Kempen — Hadden een caravan voor 8 personen maar binnen stonden er maar 4 stoelen. Caravan was niet zo goed gepoetst en terras was veel te glad bij regenweer.

Voor de rest was het een mooi park en de sanitaire gebouwen waren wel zeer proper.Hier zeker een pluim voor het poetspersoneel.

De rest van het personeel was ook zeer vriendelijk.

De glijbaan bij het meer was buiten dienst maar zou volgende week geschilderd worden....

Prima plek voor vakantie in Nederland

11 May 2017
8,1
Resort Brunssummerheide — Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Resort Brunssummerheide. Lekker genieten van de Limburgse gastvrijheid, natuur en gezelligheid. Het park is mooi opgezet met een zwemvijver en de brasserie vonden wij uitstekend.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van EuroParcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van EuroParcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van EuroParcs.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje