EuroParcs

Resorts op A-locaties in Nederland én daarbuiten

EuroParcs ervaringen

4.8
183 ervaringen
Algemeen
4.9
Ligging van het park
6.2
Faciliteiten op het park
4.9
De accommodatie
4.8
Service
4.4
Eetgelegenheden
3.4
Kindvriendelijkheid
5.2

183 Ervaringen met EuroParcs

Kaira

Mooi park dichtbij Efteling

24 February 2023
8,7
EuroParcs Kaatsheuvel — Prima vakantiepark, sinds EuroParcs de eigenaar is is het veel beter geworden. Vakantiehuizen netjes en schoon, goede voorzieningen en wij zijn lekker naar de Efteling geweest.

Anoniem

Waardeloos!!!

07 February 2023
2,4
Resort Zuiderzee — Alles dicht op het park, bleek al ruim 2/3 mnd zo te zijn maar niet even melden bij het boeken! Je krijgt excuus en een bon van 50 euro ter compensatie maar staat natuurlijk niet in verhouding met de prijs die je betaald voor zo’n huisje! Als je de wc doortrok kwam het in de douche omhoog! Huisje lag vol zand, ramen goor enz

Mw Hout

Ivm sloop geen fijn park

01 February 2023
3,6
EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug — Grote delen van park zijn rommel, er wordt gesloopt. Geen fijne omgeving op park zelf. Meeste voorzieningen waren gesloten (geen minimarkt, brasserie), af en toe foodtruck met beperkt aanbod. Nieuwe huisjes en zwembad zijn wel mooi.

Huizing

Prachtig huis. We hadden nr 630.

01 February 2023
7,3
EuroParcs De IJssel Eilanden — De accommodatie was werkelijk geweldig. Uitzicht over de landerijen. Een extra groot terras op het zuiden waardoor je de hele dag van de zon kunt genieten, horren voor de ramen compenseert het gebrek aan airco, want de ramen kunnen echt niet open zonder horren, ivm de muggen. Verder zijn er 3 parkeerplaatsen bij het huisje! En de inrichting binnen is echt super, perfect schoon!
Afgelopen zomer geweest maar komen deze zomer weer. In 630 ????

B. v.d. Windt

Ongezellig park zonder horeca gelegenheden.

06 January 2023
4,1
Resort Zuiderzee — Kwamen bedrogen uit voor een kerstweekend, restaurant en alle horeca gelegendheden waren gesloten ivm het ontbreken van vergunningen terwijl dit al 2 maanden bekend was bij Europarcs geen enkele berichtgeving hierover ontvangen en/of compensatie. Blijkt maar weer dat de klant een nummer is.

Adri

Europarcs komt afspraken niet na. Vuurwerkvrij bestaat niet en ontbrekende horec

03 January 2023
3,6
Resort De Rijp — Vuurwerkvrij beloofd. Volop vuurwerk. Handhaving zou op het park (Resort de Rijp) zijn, nergens te bekennen, gasten konden ongestoord ruim anderhalf uur achter elkaar stoken.
Restaurant, snackbar en supermarkt hele periode gesloten. Bij receptie geklaagd, levert niets op. Klacht ingediend bij hoofdkantoor. Tja het gedrag van gasten hebben we niet in de hand. Geen reactie op ontbreken van handhaving. En ontbreken horeca en supermarkt, dat lag aan de pachter niet aan Europarcs. Kortom zoek het maar uit.

Yvonne

Zeer slechte accomodaties

02 January 2023
4,1
Resort De Rijp — Het huisje was zeer slecht!
Vies, slecht onderhouden, lekkage.
Waslijst aan mankementen.
Had niet in de verhuur mogen zitten.
Klacht niet serieus afgehandeld.
Verder geen gebruik gemaakt van park. Dus daar geen beoordeling over.

Henk

Bewegwijzering + Mankementen in bungalow

28 November 2022
6,1
Resort Zuiderzee — Bewegwijzering niet duidelijk aangegeven. In bungalow: ca 8 vliegen , prullenbak stuk, tv niet goed ingesteld (kabel , etc), 2 koortjes rolgordijn niet aanwezig, CV badkamer heeeel heet ( kan niet lager worden gezet in de badkamer/staat tegenover wasbak)….lijkt mij voldoende deze opsomming

Peter

Smerige bedoeling

08 November 2022
4,0
Resort De Achterhoek — Park was prima, misschien iets duidelijker nummers van de huizen aangeven. Alleen het huis was wel een ranzige bende. maar aangezien we extra auto bij het vakantiehuis mochten parkeren, kraken we niet alles af. Maar toch; etensresten nog op borden en vuil wasgoed van vorige bewoners nog in de douche. Alles vies stinken naar schimmel op badkamer....ronduit domper voor onze vakantie van een midweek. En klachten worden niet behandeld.....nooit meer EuroParcs

Merie

Zeer vieze huizen en slecht onderhouden

02 November 2022
2,9
Resort De Achterhoek — Zeer vies en doen niks met klachten.
Schoonmaak incl staat er....etensresten zitten nog op servies en vuile was oude bewoner hangt nog op douche dus word er dan gepoetst??? Ronduit vies of kapot alles

Anreb

Mooi park

28 October 2022
6,3
EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug — Jammer dat er bij een huisje voor 6 personen maar plek is voor 1 auto. Ons huisje was niet zo heel schoon. De ruiten konden echt een poetsbeurt gebruiken. De stofzuiger moest eerst leeggemaakt worden voor je hem kon gebruiken. Te weinig kastruimte in de keuken. De eettafel bij de tv. Vanaf het bankstel was tv kijken niet mogelijk. Het zwembad is veel te klein.

Kees Hagenaars

Rustig groen park in een prachtige omgeving

02 October 2022
8,6
Resort De Achterhoek — Prachtig groen en rustig park met een grote variatie aan woningen. De omgeving is schitterend met het prachtige coulissen landschap de leuke dorpjes, veel landgoederen en kastelen en de historische Hanzesteden Zutphen en Deventer dichtbij. Restaurant is goed evenals de snackbar.
Geweldig gebied om te wandelen en te fietsen met veel horeca onderweg.
Stefan

Fantastisch Miva-huis met hoog-laagbed

08 September 2022
8,7
EuroParcs Beekbergen — Wij zijn met onze gehandicapte dochter in een 6-persoons Miva-huis (BW3) geweest. Ruim, rolstoelvriendelijk huis met een grote badkamer, voorzien van een fijne douche en bad. En een hoog-laagbed wat erg handig is! Omgeving is mooi om te fietsen of te wandelen. Wij komen zeker terug.

Unknown

Goede locatie, rest kan veel beter

02 September 2022
5,7
Resort De Rijp — Bij aankomst was het huisje om 15 uur nog niet klaar, er kon niet gemeld worden hoe laat het dan wel klaar zou zijn, omdat de schoonmaak nog niet klaar was
Rond 16 uur mochten we naar het huisje.
De ligging van het huisje was super.
Maar het onkruid stond hoog, ramen waren vies en de hele buitenkant was niet schoon, buitenlamp was ook kapot.
Bij binnenkomst lag het welkomstpakket en het beddengoed in de hal op de grond gegooid.
Ook was het huisje niet schoon, zelfs lege verpakkingen van de vorige bewoners lagen onder de kussens.
Schimmel in de badkamer en doodgeslagen muggen tegen de wanden en het plafond.
Nadat we dit gemeld hadden zijn ze nogmaals het huisje komen schoonmaken.

Jammer dat er voor oudere kinderen niets te doen is. Op andere parken is er voor 11 plus ook in de avonden van alles te doen.
Zelfs in laatste week van de vakantie werd de stormbaan in de speeltuin afgebroken, jammer voor de kinderen die er nog wel waren.

Bediening op het terras was goed.
Service in de snackbar was bagger.
Duurde heel lang voordat je je bestelling had. En bij het huisje bleek de bestelling koud en niet compleet. En het was ook duur.

Zwembad is klein voor de grote van dit park, maar wel fijn om er te zwemmen.

Zou fijn zijn als er s avonds verlichting brand op het park als je na half 10 nog een ronde wil lopen.

Goede uitvalsbasis om leuke dingen te bezoeken in de omgeving.

Vriendelijk personeel bij de receptiew van Berge

mooi park en goede gelegen

26 August 2022
7,4
EuroParcs Beekbergen — schoonmaak kan veel beter we betalen daar voor dus zorg dat het ook gebeurt ,we zijn nu voor de derde keer geweest en 2 keer liet de schoonmaak te wensen over nu zat het douche putje verstopt met haren en dat was niet van 1 week en de ramen waren al in weken niet gelapt,
en op de deuren zaten nog allemaal vingers en dat voor € 1365 euro 7 nachten van vrijdag 19 augustus tot zaterdag 26 augustus 2022,

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van EuroParcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van EuroParcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van EuroParcs.