EuroParcs

Resorts op A-locaties in Nederland én daarbuiten

EuroParcs ervaringen

4.8
190 ervaringen
Algemeen
4.8
Ligging van het park
6.1
Faciliteiten op het park
4.9
De accommodatie
4.8
Service
4.3
Eetgelegenheden
3.3
Kindvriendelijkheid
5.2

190 Ervaringen met EuroParcs

J.van Rheenen

Mooie omgeving.

28 July 2022
6,6
EuroParcs De Zanding — Jammer dat er in het hoogseizoen stacaravans geplaatst moeten worden lijk vandaag wel een bouwput (28-7-22). Op De Zanding.

Andrea

Never. Oplichterij

26 July 2022
1,6
EuroParcs IJsselmeer — Na een jaar hard werken eindelijk vakantie.
Ons oog viel op Enkhuizer strand.

Bij aankomst zoeken we ons rot naar receptie. Blijkt lobby te zijn.
Ach ja kan gebeuren.

Vouwwagen opzetten.
Ja we wisten dat de ondergrond grind zou zijn. Wat we alleen niet wisten dat dit 15 cm grind zou zijn met daaronder puin. Begint goed. De haringen krom. Zelfs de steen haringen.

Tent staat.
Even een bakkie en genieten van het uitzicht zoals op website staat vermeld. Alleen jammer maar 1 mtr breed uitzicht. De rest is begroeit met torenhoge berenklauwen. Bomen. Brandnetels. Bramen.

Jawel lekker dineren buiten met dit prachtige weer. Alleen jammer van al dat zand in ons eten als bouw verkeer van en naar de bouwkeet gaat.

Laten we zoeken naar het strand. Het heet tenslotte Enkhuizer strand zonder strand dus. Je kan en mag bij het park niet eens het water in.

Op naar de speeltuin. Welke speeltuin. Bedoel je springkussen en een schommel.

Oke opzoek naar animatie. Sorry dat is 2x in de wk 1.5 uur en niet geschikt voor kinderen van 13.
Kinderdisco. We zetten muziek aan en doe de rest zelf.

Op de site zagen we prachtige foto van strandpaviljoen op het park waar mensen eten. Website vermeld is in onderhoud. Onderhoud is toch schilderen ed. Nee hoor is er wel maar geen vergunning. Dus weer een leugen.

Mvg er staat een food truck is dagelijks geopend van 16 tot 19 uur.
Weer mooi mis. Alleen vrij zat en zondag. Gaat goed dus.

Laten we lekker broodjes bestellen. Mmm weinig keus en pas vanaf 8.30 beschikbaar.

Oke na al dat ploeteren. Laten we gaan douche.
Het water was nog kouder als het ijsselmeer. Helaas geen douche terwijl het 35 gr was. En jawel van de 10 dagen 4 dagen geen warm water en waarvan ik zelf 2 dagen de storings dienst gebeld.

Dag waarin het hard waait en flink regent. Woehoe we gaan lekker warm douche nadat ik ben uitgegleden op de beton platen die voor het douche gebouw liggen.

Jaaa dag later. De zon schijnt. Laten we

Patricia

Europarcs Limburg

24 July 2022
5,7
Resort Limburg — Net een weekje gehad,de service en klantvriendelijkheid is super.Het chalet ziet er mooi uit maar wordt slecht schoongemaakt,urine zat al weken in de wc en de stank was ondraaglijk.Verder was de inventaris slecht,geen koekepan of simpel aardappelschil mesje was aanwezig.

Het zwembad was klein en het strandbad was vies,lag hondenstront.Tevens staat er in de folder dat er in het meer glijbanen zijn maar die zijn weggehaald.Verder is er om 21.00 voor pubers niks meer te doen.Alles gaat dicht en dat terwijl zij zeggen dat er een dorpsplein is met levendige muziek...Het is een mooi park voor ouderen maar zeker niet met pubers.

Michel

Nooit meer!!!!!!

23 July 2022
2,8
EuroParcs Marina Strandbad — Dit park in Olburgen viel ons zwaar tegen. Snackbar maar 2 dagen van de week open van 1630-2000. Het park is één grote bouwput. Vrachtwagen rijden af en aan met chalets. Om 0800 zijn de bouwvakkers al aan het timmeren en zagen. Zwembad is erg klein voor zo'n park en geen toezicht bij het zwembad. Er waren ook mensen die met kleding het zwembad in gingen. We hebben 3 keer moeten vragen voor een parasol maar hebben niks gehad. In het restaurant was geen eens sinas want dat moest nog geleverd worden. In het restaurant was het eten ook niet goed dit kwam omdat er maar 1 Kok was. We zouden 10 dagen gaan maar naar 4 dagen zijn we al weg gegaan. Er zit in dit park helemaal geen sfeer. De animatie is zwaar onderpijl want de mensen die het doen zijn zelf nog kinderen

Tiel Groenestege

Zeer slecht Chalet

15 July 2022
5,6
EuroParcs Noordwijkse Duinen — Het Park was Mooi maar niet chalet nummer 195, schandalig dat dit aan mensen verhuurd wordt, Slaapkamer kon je je niet aan of uitkleden, vloer onstabiel, Senseo apparaat niet Compleet enz. Echt geen aanrader.

Assie

Slechte service!

05 July 2022
4,1
Resort Limburg — Het park en het net gerenoveerde huisje hadden flink wat mankementen! Ook de service is echt slecht. Ze strooien met bonnen voor koffie met gebak als compensatie in de hoop dat je dan tevreden bent. Helaas staat het weggooien van eten omdat de koelkast niet werkt en het 12 weken niet kunnen werken omdat je gestruikeld bent over slecht asfalt niet in contract met een waardebon voor koffie met gebak.

Ed van Bodegraven

Ruime onvoldoende voor schoonmaak en staat van bungalow

05 July 2022
5,1
EuroParcs IJsselmeer — Bungalow zeer slecht schoongemaakt met daarnaast tal van gebreken aan inrichting. Ventilatie bijna onmogelijk (1 raam op 1 verdieping kon open) waardoor warm en benauwd. 9 van 10 aanwezigen last van huidaandoening door bed wantsen. Onderhoudsmensen bevestigden slechte staat van onze en meerdere bungalows na gebruik door festivalpubliek.

Piet

Balen

23 June 2022
4,6
Resort De Biesbosch — Huisje was schoon en goed uitgerust, rust was er helaas ver te zoeken,vanwege de A16 ,maar ook vanwege onderhoudswerkzaamheden 20 meter van ons terras/huis, toen we daarover informeerden,werden we zeer onprofessioneel te woord gestaan,of wij maar even rekening wilden houden met hun planning, verder kregen we te horen:maak je niet druk,moet ik t snachts maar komen doen dan, het was n grote klus met cirkelzagen en al,doe dat lekker in de winter, totaal geen oog voor t feit dat wij de klant waren, en vakantie wilden vieren,wij zijn naar huis gegaan,dit nooit weer.

Juma

Afstand strand 60min wandelen.Restaurant en cafetaria 2 dagen gesloten?

15 June 2022
4,8
EuroParcs Noordwijkse Duinen — Afstand strand 60min lopen, erg ver!
Restaurant en cafetaria 2 dagen gesloten vd week?
Hagen hoog voor de chalets, opgesloten gevoel.
Auto's rijden hard in het park.
Comfortabele chalets.

Anoniem

10 dagen in een nieuwe vakantie woning

06 June 2022
7,7
EuroParcs Hooge Veluwe — Leuk park voor ons gezin.kinderen konden zich tegoed vermaken.
Ligging is goed.dicht bij Arnhem.de ingang van het park is tegen over de ingang van park de hoge Veluwe.


Linda

Europarcs Zuiderzee is geen aanrader

22 May 2022
2,7
Resort Zuiderzee — Wij hebben vandaag uitgecheckt bij een weekje bij Europarcs Zuiderzee en dit is erg tegen gevallen. Wij komen hier al jaren en velen familieleden met ons. Wij hadden een gerestyled huisje geboekt en we vragen ons af wat ze hiermee bedoelen. Het meubilair past niet bij elkaar en plakt, de vaatwasser doet niet goed zijn werk (uiteindelijk veel zelf af moeten wassen), de televisies gaven alleen maar slecht beeld, in de dekbedhoezen zaten gaten, de douchecabine lekte, de wc-bril zat los en wij hebben de eerste 3 dagen niet kunnen douchen, omdat de temperatuur kapot was en je op zijn koudste op circa 45 graden kon douchen. Het grootste probleem was het niet kunnen douchen; hier heb ik 4x achteraan gebeld zodat we uiteindelijk na 3 dagen konden douchen. Helaas hebben wij geen passende oplossing aangeboden gekregen. Wij hebben dit een aantal keer gemeld en de bij de receptie geven ze aan dat het vervelend is, maar verder geven ze geen gehoor. Het vervelendste is dat wij een weekje er tussenuit wilden, omdat onze eigen badkamer thuis vervangen gaat worden. Helaas hebben wij totaal niet onbezorgd kunnen genieten. Je betaalt hier fors en dit vinden wij normaal niet erg wanneer je de kwaliteit hiernaar ook ontvangt, maar voor deze 'kwaliteit' is het de helft van de prijs nog niet eens waard. Erg jammer!

Conny Saly-Dee

Stof bende

18 May 2022
5,0
EuroParcs De Zanding — Het park is in 2 gedeeld een gedeelte netjes geasfalteerd en het andere gedeelde zoals camping en huisjes is de hele dag stof happen echt heel ernstig
Lekker gezond op vakantie in het bos
Er wordt niet gecontroleerd het eigen personeel racen op het park parkeerbeleid is waardeloos een auto bij accommodatie niemand doet dat geen controle echt vreselijk allemaal

Dagmar

BBQ betaald maar nooit gekregen...

02 May 2022
6,1
Parc du Soleil — Park was op zich prima. Huisjes hadden beter onderhouden kunnen worden.
Hadden voor Koningsdag een BBQ via de originele app van EuroParcs besteld. Vooraf betalen.... (Zeker niet goedkoop).
Nou tot op heden geen BBQ gezien. Dit gemeld bij receptie maar we wachten nog steeds op ons geld.. Slechte service!!!!
Restaurant was trouwens wel heel goed, niet goedkoop.

Brian

Verschrikkelijk vakantie park

10 April 2022
1,6
EuroParcs Resort Utrechtse Heuvelrug — Ik hoop dat er nooit meer iemand in zee gaat met europarcs de meest verschrikkelijke vakantie gehad wordt zeer slecht geholpen en je bent gewoon een nummertje die het chalet huurt. Wat een aanfluiting

Miranda

Mooi park

03 April 2022
8,7
EuroParcs De IJssel Eilanden — Mooie moderne huisjes aan het water, heerlijk in de zomer met een sloep

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van EuroParcs geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van EuroParcs zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van EuroParcs.