DroomParken

Even lekker weg...

DroomParken

Droomparken heeft 14 prachtige vakantieparken in Nederland. Droomparken staat garant voor kwalitatief hoogwaardige vakantieparken op de meest fantastische locaties. In uw droombungalow ervaart u de sensatie  van optimale vrijetijdsbeleving.

De naam Droomparken is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen en als je op een vakantiepark van deze aanbieder verblijft, dan is het soms ook net alsof je even droomt. Droomparken Vakantieparken staat namelijk garant voor een hoge kwaliteit, fantastische locaties en tal van faciliteiten. Neem bijvoorbeeld Droompark Hooge Veluwe, dat prachtig gelegen is bij Arnhem in de provincie Gelderland. Of ga een lang weekend naar Droompark Maasduinen in de mooie provincie Limburg. Hier kun je gebruik maken van faciliteiten als een binnenzwembad, een buitenspeeltuin, een sauna en diverse sportvelden. In de omgeving kun je mooie fietstochten maken.


13 DroomParken vakantieparken

>

Populaire parken van DroomParken

Droomparken

Droompark Beekbergen

  • Genieten van de natuur op de Veluwe
  • Fijne vakantiewoningen
  • Overdekt zwembad, restaurant, supermarkt, wellness
Droomparken

Droompark De Zanding

  • 5-sterrenvakantie op de Veluwe
  • Leuke arrangementen en recreatie
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen
Droomparken

Droompark Maasduinen

  • Genieten van Limburgse gastvrijheid én natuur
  • Modern park met bungalows en chalets
  • Overdekt zwembad + strand met meertje

DroomParken ervaringen

5.4
21 ervaringen
Algemeen
5.5
Ligging van het park
6.6
Faciliteiten op het park
5.3
De accommodatie
5.3
Service
5.1
Eetgelegenheden
4.6
Kindvriendelijkheid
5.6

21 Ervaringen met DroomParken

Wies

Geld niet waard

20 January 2021
5,7
Droompark De Zanding — Vanwege corona hadden we besloten om een luxer weekendje weg te gaan voor mijn verjaardag. We boekten een tiny house met prive hottub, dat dachten we tenminste. Bij aankomst op het park bleek dat de hottub niet beschikbaar was vanwege de coronaregels, omdat deze gedeeld werd met andere huisjes. Als we dit geweten hadden, hadden we waarschijnlijk niet geboekt. Het huisje zag er erg leuk uit, maar bij aankomst was het erg koud. Toen het na een halfuur nog niet warmer was dan 12 graden hebben we de klantenservice gebeld. Die zouden iemand sturen en toen die persoon eindelijk kwam bleken wij niet op het lijstje te staan dus was ons huisje niet klaar gemaakt. Die persoon vertrok weer om een speciale stofzuiger en pellets te halen voor de kachel. Drie uur na aankomst was het eindelijk warm in het huisje. Op zondag moesten we al om 10:00 uur uitchecken en kleine details zoals zeep en kaarsjes voor de kaarsenhouders die overal stonden misten. Kortom het geld echt niet waard.

S.barari

Vals beloftes

25 December 2020
2,7
Droompark Maasduinen — Slecht personeel en slechtste service ooit op n park,stel oplichters maoen verschil tussen klanten.als je allochtoon bent moet je 500 euro borg betalen en ze bieden je van alles aan wat ze niet na kunnen komen.wat n kut klantenservice en personeel.Bah bah

Anoniem

Slechte service

18 December 2020
1,0
Droompark Beekbergen — Ronduit slecht, geen goed woord voor over. Niks was geregeld, niks stond klaar. Bagger bedrijf, echt nooit weer. Waardeloos. Geen greintje respect. KUT bedrijf.

Judith van Remortel

Deze zomer geweest

04 September 2020
8,1
Droompark Maasduinen — genoten. Jammer dat er geen buiten zwembad is en het zwembad zo klein maar verder perfect!

Gerda v d

onhygiënisch en oplichting!

23 August 2020
2,9
Droompark De Zanding — Accommodatie was zeer onhygiënisch. Teleurstellende vakantie afgesloten met een enorme borgsom welke onterecht werd ingehouden, Oplichting! Achteraf meerdere negatieve recensies over de groepsaccommodatie op het park waarbij veelvuldig de borgsom onterecht wordt ingehouden. Dit betreft bedragen van 500 tot 1200 euro.

Mark

Niet aan te raden, enorme borgsom onterecht ingehouden!

23 August 2020
2,1
Droompark De Zanding
Niet aan te raden voor groepsaccommodaties. Borg ten allen tijden onterecht ingehouden na slechte afspraken hierover. Het bedrag van 500 euro ingehouden na een enkele en onterechte waarschuwing over geluidsoverlast. Vergelijkbaar geval van vriendengroep op het zelfde moment het bedrag van 1200 euro ingehouden.
Uiteindelijk het park uitgestuurd door de politie omdat er geen mogelijkheid was voor discussies!

Luuc

Ordinaire oplichters!

23 August 2020
1,0
Droompark De Zanding — Borg van €1200 na één waarschuwing volledig ingehouden, net als bij 4 andere groepen. Op 1 ochtend liefst €3000 euro verdiend met het inhouden van borg. Schandelijke service, ga hier nooit heen!!

Mevr J.H.

Matig, luxe chalet noem ik niet luxe

20 June 2020
3,7
Droompark Maasduinen — Redelijk park, wel een goed restaurant erbij: Sophia, met een gezellig buitenterras.
We hadden een luxe chalet, ik vond het standaard.
Een simpel tuinset, slechte zachte hoofdkussens waar ik over gemaild heb maar niks meer van gehoord.
Matrassen waren goed.
Schoonmaak middelmatig, geen supermarktje op park,
Veel mensen wonen daar in een chalet. Sommige vertrekken dan al rond 05.30 uur naar hun werk. Dichtslaande autodeuren en startende auto naast je slaapkamer elke ochtend.
Wij zaten in chalet 16, daarnaast buren die er wonen met een erg drukke dochter die heel de tijd gilde en dramde.
Ik kon daardoor niet een boek lezen op mn terras. Zonde van mn vakantieweekje.
Servies en pannen voldoende, de handleiding vaatwasser klopt niet.
Filmnet is fijn en de WiFi is goed.
Al met al niet voor herhaling vatbaar voor ons en achteraf bezien 620 euro voor een week was het het vele geld niet waard.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van DroomParken geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van DroomParken zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van DroomParken.