DroomParken

Even lekker weg...

DroomParken

Droomparken heeft 14 prachtige vakantieparken in Nederland. Droomparken staat garant voor kwalitatief hoogwaardige vakantieparken op de meest fantastische locaties. In uw droombungalow ervaart u de sensatie  van optimale vrijetijdsbeleving.

De naam Droomparken is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen en als je op een vakantiepark van deze aanbieder verblijft, dan is het soms ook net alsof je even droomt. Droomparken Vakantieparken staat namelijk garant voor een hoge kwaliteit, fantastische locaties en tal van faciliteiten. Neem bijvoorbeeld Droompark Hooge Veluwe, dat prachtig gelegen is bij Arnhem in de provincie Gelderland. Of ga een lang weekend naar Droompark Maasduinen in de mooie provincie Limburg. Hier kun je gebruik maken van faciliteiten als een binnenzwembad, een buitenspeeltuin, een sauna en diverse sportvelden. In de omgeving kun je mooie fietstochten maken.


13 DroomParken vakantieparken

>

Populaire parken van DroomParken

Droomparken

Droompark Beekbergen

  • Genieten van de natuur op de Veluwe
  • Fijne vakantiewoningen
  • Overdekt zwembad, restaurant, supermarkt, wellness
Droomparken

Droompark De Zanding

  • 5-sterrenvakantie op de Veluwe
  • Leuke arrangementen en recreatie
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen
Droomparken

Droompark Maasduinen

  • Genieten van Limburgse gastvrijheid én natuur
  • Modern park met bungalows en chalets
  • Overdekt zwembad + strand met meertje

DroomParken ervaringen

6.6
14 ervaringen
Algemeen
6.6
Ligging van het park
7.6
Faciliteiten op het park
6.4
De accommodatie
6.4
Service
6.6
Eetgelegenheden
6
Kindvriendelijkheid
6.4

14 Ervaringen met DroomParken

Mevr J.H.

Matig, luxe chalet noem ik niet luxe

20 June 2020
3,7
Droompark Maasduinen — Redelijk park, wel een goed restaurant erbij: Sophia, met een gezellig buitenterras.
We hadden een luxe chalet, ik vond het standaard.
Een simpel tuinset, slechte zachte hoofdkussens waar ik over gemaild heb maar niks meer van gehoord.
Matrassen waren goed.
Schoonmaak middelmatig, geen supermarktje op park,
Veel mensen wonen daar in een chalet. Sommige vertrekken dan al rond 05.30 uur naar hun werk. Dichtslaande autodeuren en startende auto naast je slaapkamer elke ochtend.
Wij zaten in chalet 16, daarnaast buren die er wonen met een erg drukke dochter die heel de tijd gilde en dramde.
Ik kon daardoor niet een boek lezen op mn terras. Zonde van mn vakantieweekje.
Servies en pannen voldoende, de handleiding vaatwasser klopt niet.
Filmnet is fijn en de WiFi is goed.
Al met al niet voor herhaling vatbaar voor ons en achteraf bezien 620 euro voor een week was het het vele geld niet waard.

Gerrie

Buiten schoolvakanties weinig te beleven op het park zelf

18 June 2020
4,7
Droompark Bad Hoophuizen — Wij verblijven momenteel in hulst cube 33 Huis zit vol met spinnen Kapot bed Gordijnen hangen nog met 1 haak vast. Zijn kapot. Geen horren maar wel heeeeeel veel muggen en ander ongedierte waardoor je de ramen liever niet open zet. Als het zonnetje schijnt wordt het er erg warm. Geen airco. Kapot 2-persoonsbed. Wij verblijven hier nu na de coronatijd. Maar pas op! Dit huisje is absoluut niet schoongemaakt en voldoet ook echt niet aan de regels die ertoe leiden dat je bang bent hier iets op te lopen. Na klachten doen ze het af met een ontbijtje dat je in de supermarkt mag halen. Daarna hoor of zie je noemand meer en mag je niet klagen. Ze nemen niet eens de moeite om te komen kijken. Wij komen hier niet meer heeeeel jammer.

Michel

Cube de Luxe Schoneveld zonder tuin

23 August 2019
4,5
Droompark Schoneveld — Park zelf is mooi aangelegd, wij hadden het duurste huisje helaas zonder aangelegde tuin. Met management is niet te praten, blijven volhouden dat er een tuin is. Huisje was 1 jaar oud, met een braakliggende tuin vol onkruid en distels. Hierdoor konden wij de helft van de kavel niet gebruiken!!

Albers

Wat een tegenvaller, zeer slechte service

28 July 2019
3,9
Droompark De Zanding — Inventaris niet ingericht op het aantal personen, schimmelvorming in de douche, huis uitgeleefd, gevaarlijke gebreken en liggend aan een sloot zonder hekje wat het voor kleine kinderen erg gevaarlijk maakt.

Ondanks dat het hoogseizoen is was er veel niet open. Veel bouwwerkzaamheden waardoor er veel materialen lagen overal en busjes rondreden.

De zwemvijver was wel leuk voor de kleinste kinderen. Voor tieners niets te doen.

Slechte service bij de receptie, zelden zo slecht behandeld helaas. Gewoon een slechte prijs/kwaliteitverhouding. Geen aanrader dus.

Lida Stunnenberg

Prima park !

12 July 2018
7,6
Droompark Beekbergen — Het park was wat we er van verwachtte het huisje was niet schoon ! Verder fijn werkende gehad !

cor duran

Een park om zeker terug te komen

04 November 2016
9,0
Droompark De Zanding — Dit jaar ben ik met mijn vrouw en een aantal kleinkinderen in het hoogseizoen wezen kamperen op de camping behorende bij dit schitterende park. Wij kregen een grote plek toegewezen. We stonden niet ver van het toiletgebouw vandaan. Het toiletgebouw was een beetje gedateerd. Het werd wel twee maal per dag schoon gemaakt, maar alles was ouderwets en dus zeker niet meer van deze tijd. Als je zag wat een mooie bungalows er op het park staan, hadden wij gehoopt dat het toiletgebouw ook wel wat mooier had kunnen zijn. Maar gelukkig wel schoon.
Er was iedere dag voor de kinderen volop animatie door een super enthousiast animatieteam. Het binnenzwembad werd door onze kleinkinderen veelvuldig bezocht. Bij heel mooi weer is het ook goed vertoeven in en rond de grote vijver op het terrein.
In de omgeving veel wandel en fietspaden.
Wij zullen zeker terugkomen om nog een keer te kamperen op het park

Ron Visser

Beoordeling door Ron Visser

31 July 2013
6,1
Droompark De Zanding — We staan nu twee weken op droompark de Zanding en elke werkdag worden er chalets geplaatst. Hiervoor worden er met shovels plekken leeg gehaald en afgevlakt. Dit gaat gepaard met herrie en stank en veel rondwaaiend zand. Genieten van de rust is er helaas niet bij. Ondanks protesten van de gasten en toezeggingen om met de werkzaamheden te stoppen gaat het werk gewoon door. Volgens de manager gaan de werkzaamheden nog zeven jaar duren. Je mag onbeperkt met de auto op de camping rondrijden maar veel mensen negeren de maximale snelheid. Hier is geen enkel toezicht op, men heeft zelfs de snelheidsremmende drempels verwijderd. Voor jonge kinderen worden er veel activiteiten georganiseerd maar voor oudere kinderen (12+) wordt er erg weinig gedaan. Het jeugdhonk en de trampolines zijn 
enkele jaren geleden gesloten en daar is helaas niets voor terug gekomen. De camping richt zich steeds meer op een ouder publiek, voorheen profileerde men zich vooral als een familie camping.

mevr:N.gROENBAST

Beoordeling door mevr:N.gROENBAST

08 May 2013
9,0
Droompark Bospark Garderen — RUSTIEK MOOIE DROM OMGEVING,LEKKER WANDEL EN FIETS MOGELIJKHEID.
ZAL DIT PARK AANBEVELEN AAN EEN IEDER.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van DroomParken geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van DroomParken zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van DroomParken.

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos