Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Binnenkijken: Toffe Tiny House voor 4 personen op Droompark De Zanding (Foto's)

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 16 april 2019 — 5 minuten lezen
Binnenkijken: Toffe Tiny House voor 4 personen op Droompark De Zanding (Foto's)

Ooh wat een leuk huisje! Dit is een Tiny House op Droompark De Zanding. We nemen jullie even mee naar binnen hoor, want dit móet je even zien!

In deze aflevering van "Binnenkijken" geven we je middels een foto-verslag een inkijkje in een wel héél leuke accommodatie. Namelijk een zogenaamde "Tiny House". Hiervan zijn er meerdere te vinden in Nederland, maar deze vind je terug op vakantiepark Droompark De Zanding op de Veluwe.

Tiny House

Een Tiny House is knus!

Wat is een Tiny House eigenlijk?

Wat is een Tiny House? Wel, wat de naam in feite al zegt: een klein huisje. Nu zijn er wel meer kleine huisjes te vinden in Nederland, maar de "Tiny Houses" vertegenwoordigen eigenlijk een aparte stroming binnen de (vakantie)huizen. Een Tiny House is namelijk onderdeel van van een sociale stroming die zich afzet tegen de consumptiemaatschappij waarbij veel spullen, grotere huizen en een luxe (en duur!) leven als belangrijk worden gezien. Een Tiny House is juist klein en eenvoudig en is meer gericht op een minimalistische en milieuvriendelijke manier van leven. Kortom: minder huis en meer leven.

Tiny House huisje

Het interieur van een Tiny House

De Tiny House Movement is ontstaan in Amerika en heeft de laatste jaren in Europa en Nederland ook veel aanhangers gevonden. Er zijn mensen die in een Tiny House wonen, maar ook op vakantie- en bungalowparken vind je de Tiny Houses terug. Het is een leuke manier om vakantie te vieren en doorgaans wel een stuk luxer dan de camping. Ook op diverse vakantieparken van vakantiepark-keten Droomparken zijn Tiny Houses te vinden.

Tiny House voor 4 personen op de Veluwe!

Op Droompark De Zanding, bij het plaatsje Otterlo, kun je zelf ervaren hoe het is om te slapen in een Tiny House. Hier staat namelijk dit supergave optrekje midden tussen het groen van de Veluwe. Hier ga je even helemaal back to basic, máár slaap je wel in een comfortabel en vooral heel knus huisje!

Tiny House, Droompark De Zanding

De sfeervolle inrichting van de Tiny House (jep géén TV, wel een open haard).

Tiny House Plus, Droompark De Zanding

De landelijke kleuren en inrichting passen er goed bij

Dit is de Tiny House Plus, type TH4, waar je met 4 personen in kunt verblijven. Er zijn 2 slaapkamers, er is een keuken met zithoek en nog een aparte zithoek met loungebank en een open haard (dit is een paletkachel). Hóe gezellig!

Het leuke is dat je bij een Tiny House ook creatief met de ruimte moet omgaan en dát zie je ook terug bij deze 4-persoons Tiny House! Over elke centimeter is nagedacht en het geheel is heel gaaf en natuurlijk praktisch ingericht. De meubelen, decoraties en kleuren helpen hier ook goed bij, want ook dat hebben ze bij Droomparken wat ons betreft supergoed gedaan.

Tiny House, Droompark De Zanding

De eethoek met leuke zitbank

Keuken - Tiny House, Droompark De Zanding

De keuken is ook klein maar van alle gemakken voorzien

Tiny House, Droompark De Zanding

Met een trapje kom je bij één van de slaapkamers

Tiny House slapen, Droomparken

Het éénpersoonsbed aan de andere kant (met uitzicht!) 

Tiny House, Droomparken

Het tweepersoonsbed

Badkamer in de Tiny House, Droomparken

De badkamer / toilet is praktisch, maar luxe

Tiny House, De Zanding

Er is zelfs een douche aanwezig!

Tiny House

Genieten op je eigen terras!

En? Heb jij na het zien van deze foto's ook zin om hier een paar nachtjes te slapen? Wij van Parkvakanties vinden dit huisje er wel heel idyllisch uitzien! 

Er zijn op Droompark De Zanding meerdere Tiny Houses waar je uit kunt kiezen. Iedere woning is uniek en heeft weer zijn eigen inrichting. Er zijn bovendien tevens Tiny Houses voor 2 personen.

De 4-persoons Tiny House op Droompark De Zanding is te boeken vanaf € 213 voor één nacht of € 313 voor twee nachten.

Droompark De Zanding

Voor een ontspannen verblijf op een kleinschalig vakantiepark op de Veluwe is Droompark De Zanding een aanrader. Het park grentst rechtstreeks aan de Veluwe dus je kunt zo lopend of op de fiets de natuur in. Het park zelf is ook heerlijk groen. Er is bovendien een mooie recreatieplas met strand waar je in de warme maanden lekker kunt zwemmen! Rondom het water vind je ook diverse mooie villa's trouwens!

Droompark De Zanding

Droompark De Zanding is een plaatje om te zien!

Zwembad, Droompark De Zanding

Het zwembad op Droompark De Zanding

Is het nog te koud buiten om buiten te zwemmen? Dan is er nog het mooie overdekte zwembad. Een fijn zwembad om even lekker in te plonzen, baantjes te trekken of te ontspannen. Dit laatste kan ook prima bij de wellness voorzieningen die je bij het zwembad kunt vinden. 

Maar er is nog meer te doen op Droompark De Zanding hoor! Ga lekker lunchen of dineren bij Restaurant "B.A.S" of neem plaats op de Food Court met snackbar. Verder zijn er diverse speeltuinen en sportvelden, is er animatie voor de kinderen en kun je bij de Parkshop je boodschappen doen. Kortom: een volwaardig vakantiepark op de Veluwe!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje