Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

BIZAR: Gezin stapt uit bij cheetah's in Beekse Bergen en ontsnapt maar nét op tijd

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 11 mei 2018 — 1 minuut lezen
BIZAR: Gezin stapt uit bij cheetah's in Beekse Bergen en ontsnapt maar nét op tijd

In Safaripark Beekse Bergen bracht een Frans gezin zichzelf afgelopen week in levensgevaar door daadwerkelijk uit te stappen tijdens een autosafari in het dierenpark in Brabant. Ze wisten nog maar net te ontkomen aan de klauwen van de jachtluipaarden!

Een ander gezin maakte een filmpje van het dit ongelooflijke tafereel. Het Franse gezin (inclusief een klein kind!) stappen tot twee keer toe uit de auto. "Levensgevaarlijk" aldus de ooggetuigen. En dat blijkt ook wel als de Fransen bij de tweede keer worden beslopen door de cheetah's. Het loopt maar net goed af en ze weten weer in de auto te komen. Bekijk het filmpje maar!

Tegen de regels van het park

Libéma, eigenaar van Safaripark Beekse Bergen, bevestigt het verhaal en zegt erbij dat dit volledig tegen de regels is. "Nergens in het park mag je uitstappen. Dit wordt in het park op meerdere plekken én in meerdere talen gecommuniceerd."

Libéma ziet niet direct de noodzaak om naar aanleiding van dit voorval actie te ondernemen. In 2009 was er een vergelijkbare situatie toen mensen ook uitstapten tijdens een safari door het park. Toen werd een 9-jarig jongetje in zijn arm gebeten door een jachtluipaard.

Parkvakanties gaat binnenkort zelf ook op bezoek bij Vakantiepark Beekse Bergen. Uiteraard gaan we ook een ritje maken in het safaripark en nu weten we in in ieder geval wat we niet moeten doen!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje