Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Vakantiepark Beekse Bergen in beeld

Artikel geschreven door: Laurens Taekema
Door Laurens Taekema op 12 februari 2019 — 2 minuten lezen
VIDEO: Vakantiepark Beekse Bergen in beeld

Is Vakantiepark Beekse Bergen een leuk vakantiepark? Jazeker! Bekijk dit filmpje maar. De beelden geven een mooie sfeerimpressie van ons weekend in een Jungalow op Beekse Bergen. Uiteraard gingen we ook naar Safaripark Beekse Bergen!

Vakantiepark Beekse Bergen is een compleet vakantiepark gelegen direct naast Safaripark Beekse Bergen. Het is dus een ideale plek om te overnachten als je van plan bent naar het Safaripark te gaan. De entree voor het Safaripark is namelijk gratis, want met de AttractiePas die je bij een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen krijgt kun je zó naar binnen. 

Máár Vakantiepark Beekse Bergen zelf is sowieso erg leuk! Het park is prachtig gelegen rondom een groot meer (het Victoriameer), slapen doe je in toffe Jungalows (dit zijn bungalows in Afrikaanse stijl) en de overige voorzieningen zijn ook dik in orde! Zo vind je in en om het "Afrika Club" centrumgebouw een lekker overdekt zwembad, een goed restaurant met mooi terras, een Kids Club, midgetgolfbaan, speeltuinen en een supermarkt. De omgeving is ook mooi groen en ook fijn: Speelland Beekse Bergen ligt direct naast het park en is een geweldig uitje voor met de kids! Kortom: een aanrader. Bekijk ons filmpje en laat je overtuigen!

Onze ervaring: "Echt te gek!"

Ja, wij kunnen ons weekendjeweg op Vakantiepark Beekse Bergen in één woord samenvatten: superleuk! De kinderen vonden het slapen in de Jungalow geweldig. Het is misschien niet de direct de meest moderne accommodatie, maar die Afrikaanse look deed het erg goed!

Het was echt ideaal om vanuit ons huisje binnen 10 minuten naar de ingang van Safaripark Beekse Bergen te rijden. We hebben daar vervolgens een hele leuke dag gehad en hoe chill is het om vervolgens ook weer in no-time weer terug te zijn in de Jungalow? Want de kinderen waren echt wel moe hoor na het bezoek aan het Safaripark. Handig dus!

Op een andere dag hebben we Speelland Beekse Bergen bezocht. Dit is nóg makkelijker om te doen, want je loopt gewoon naar de Afrika Club en stapt daar op een boot die je over het meer naar Speelland brengt. Handig én leuk! Speelland Beekse Bergen was sowieso een feestje. Het is een soort kleinschalig pretpark met leuke attracties en ook deze kun je "gratis" met de AttractiePas bezoeken. Top!

Je snapt inmiddels wel: wij zullen ons weekend op Beekse Bergen niet snel vergeten. Wil je meer lezen en zien? Lees dan ook even onze uitgebreide review van Vakantiepark Beekse Bergen.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Laurens Taekema

Laurens Taekema

Laurens — 1979. Oprichter van Parkvakanties. Sport graag veel: wielrennen óf schaatsen. Drinkt: groe­ne thee man­go & ko­kos. Eet: vegetarisch. Vakantie = avontuur met het gezin, ver weg of dichtbij!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje