Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Bombo glijbaan op Hof van Saksen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 05 oktober 2018 — 2 minuten lezen
VIDEO: Bombo glijbaan op Hof van Saksen

De Bombo glijbaan op resort Hof van Saksen is verkozen tot beste glijbaan van Nederland. Waarom? Dát zie je in dit te gekke filmpje!

We hebben al veel geschreven over het supertoffe zwembad van resort Hof van Saksen. In onze uitgebreide Hof van Saksen review bijvoorbeeld. Hier lees je sowieso álles over dit ongelooflijk fijne vakantiepark in Drenthe, maar je leest er ook hoe het ons verging die eerste keer dat we van de Bombo glijbaan af gingen. Wát een sensationele rit was dat! Maar eigenlijk kunnen we er nog zo veel over vertellen. Beelden zeggen in dit geval meer dan woorden. Daarom delen wij dit filmpje van de Bombo waterglijbaan. Hou je vast!

De Bombo glijbaan is té gek!

Tja. Need we say more? Deze Bombo glijbaan is een absolute knaller en alleen deze glijbaan is al reden genoeg om een verblijf op Hof van Saksen te boeken. Gelukkig zijn er trouwens nog veel meer redenen ;)

Natuurlijk móet je de Bombo-glijbaan wel zelf ervaren, want het filmpje verklapt veel, maar dat gevoel op het moment dat je die trechter insuist is ongeëvenaard! Werkelijk, wij vonden dit héél erg vet. En we zijn niet de enige. De Bombo glijbaan is afgelopen jaar geheel terecht verkozen tot beste glijbaan van Nederland. 

Je deelt je Bombo ervaring overigens altijd met iemand anders, want je gaat in een 4-persoons band naar beneden. Hier moet je minimaal met zijn tweeën in. Maar met zijn vieren is natuurlijk wel zo gezellig! En dan begint de rit...

Eerst even opbouwen. Alles onder controle. Leuke bochtjes. Langzaam neemt de snelheid toe.... en dan... WHOAAAAAAA word je als een kogel die cone ingeschoten. En in die enorme trechter met een diameter van maar liefst 19 meter schiet je dan een paar keer heen en weer. Daarna de buis weer in richting het einde. Love it!

Meer beelden van het Hof van Saksen zwembad

Wil je meer zien van het gave zwembad van Hof van Saksen? Bekijk dan ook de onderstaande filmpjes.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje