Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Hoogste bandenglijbaan Benelux op Hof van Saksen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 02 maart 2018 — 1 minuut lezen
VIDEO: Hoogste bandenglijbaan Benelux op Hof van Saksen

De glijbanen op vakantiepark Hof van Saksen zijn écht te gek. In dit filmpje zie je hoe leuk de Intenso-bandenglijbaan is. Glij je even mee?

Afgelopen jaar zijn er maar liefst drie nieuwe glijbanen toegevoegd aan het Hof van Saksen zwembad. Stuk voor stuk hele toffe glijbanen. Het zwembad van 5-sterren resort Hof van Saksen was al leuk, maar door deze uitbreiding staat het zwembad met stip bovenaan de leukste vakantiepark zwembaden van Nederland! De pers is het daar ook over eens, want de Bombo-glijbaan werd onlangs zelfs verkozen tot beste glijbaan van Nederland!

De Intenso glijbaan

In dit filmpje laten we je zien hoe de Intenso-glijbaan eruit ziet. Dit is een glijbaan waar je (alleen of met zijn tweeën) in een band vanaf gaat. Deze glijbaan is maar liefst 187,5 meter lang en met 18,5 meter ook gelijk de hoogste bandenglijbaan van de Benelux! Oh en nog leuker: onderweg wordt je getrakteerd op toffe lichteffecten. Vooraf kun je zelf bepalen welke kleuren en lichteffecten je te zien krijgt. Hoe dat gaat? Bekijk het filmpje maar!

Gaaf hè? De minimale leeftijd om er vanaf te mogen is trouwens 7 jaar. Uiteraard staat veiligheid voorop! Het is daarom daarnaast ook verplicht dat de kinderen minimaal 1,20 meter lang zijn en beschikken over zwemdiploma A.

Het Hof van Saksen zwembad

Ben je benieuwd hoe de rest van het Hof van Saksen zwembad eruit ziet? Bekijk dan ook dit filmpje: VIDEO: Het gave zwembad van Hof van Saksen

Er staan overigens voor in de nabije toekomst nog 2 glijbanen gepland. Bovenin de toren waar de waterglijbanen starten kun je dat al zien, maar wanneer deze nieuwe glijbanen gebouwd en geopend worden weten we nog niet. We houden jullie op Parkvakanties uiteraard op de hoogte!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje