Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs Het Meerdal

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 13 februari 2018 — 1 minuut lezen
VIDEO: Het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs Het Meerdal

Ga jij binnenkort naar Center Parcs Het Meerdal? Dan ben je vast benieuwd naar het Aqua Mundo zwembad. In dit filmpje zie je waarom het subtropische zwemparadijs van Het Meerdal zo leuk is!

Center Parcs Het Meerdal is een heerlijk vakantiepark in Limburg. Van fijne bungalows tot een gezellige Market Dome. En van talloze leuke activeiten tot jawel: een prachtige Aqua Mundo! In dit zwembad waan je je even in tropische sferen en kunnen jij en de kinderen zich vermaken met verschillende waterattracties. Enfin: bekijk zelf de beelden maar!

De Aqua Mundo van Het Meerdal

Center Parcs zijn dé bungalowparken om eens lekker los te gaan (óf te ontspannen!) in een subtropisch zwembad tijdens je weekend of midweekje weg. Wat dat betreft zit je in Het Meerdal ook prima! Het is dan wellicht geen 5-sterren vakantiepark, zoals bijvoorbeelde De Eemhof of Het Heijderbos, Center Parcs Het Meerdal doet met haar Aqua Mundo niet heel veel onder voor deze parken. 

Zo is er in de Aqua Mundo van Het Meerdal ook "gewoon" een golfslagbad, een buitenbad, een leuke wildwaterbaan, bubbelbaden, een peuterbad (kinder-doe-bad) en natuurlijk glijbanen! Er is een familieglijbaan, maar ook erg tof is de lekker lange grote glijbaan. Deze is meer dan 100 meter lang!

Ook leuk aan het zwembad van Het Meerdal is het Kruidenbad. Inderdaad: hier zwem je in een bad waar er diverse kruiden aan het water zijn toegevoegd. Heerlijk rustgevend en zelfs stimulerend (of helend) voor lichaam en geest. Zéker proberen!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties