Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

VIDEO: Het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs De Kempervennen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 26 maart 2018 — 2 minuten lezen
VIDEO: Het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs De Kempervennen

Zeg je Center Parcs, dan zeg je subtropisch zwemparadijs. Bij Center Parcs De Kempervennen gaat dit ook zeker op, want ooh wat is dit ook weer een vette Aqua Mundo! Bekijk onze spetterende video maar!

Center Parcs De Kempervennen is een prachtig bungalowpark in Noord-Brabant, vlak onder Eindhoven. Het park heeft 5-birdies. Oftewel dit park behoort tot de meest uitgebreide parken van Center Parcs. Met daadwerkelijk álles erop en eraan. Een Market Dome vol entertainment, shops en restaurants. Én natuurlijk een mooi Aqua Mundo zwembad. En mooi is hij zéker! 

Parkvakanties mocht zelf onlangs een plons nemen om de Aqua Mundo eens goed te testen en ervaren. Wel we kunnen kort zijn: hij is gaaf! Bekijk het onderstaande filmpje maar en oordeel zelf. Of, nog beter: kom zelf een dagje (of korte vakantie!) langs bij De Kempervennen natuurlijk. 

Het Aqua Mundo zwemparadijs van De Kempervennen

Video gezien? Dan krijg je toch spontaan zin om een weekendje of midweek naar bungalowpark De Kempervennen te boeken? Wij vonden deze Aqua Mundo in ieder geval één van de leukste van de Center Parcs parken in Nederland in ieder geval. En we hebben er intussen toch al een mooi  aantal  gezien :)

De wildwaterbaan van De Kempervennen is nét even anders doordat er écht leuke bochten en versnellingen in zitten. Bovendien kom je onderweg door een toffe grot. Ook leuk: de wildwaterbaan begint buiten, maar hij loopt ook deels binnen met een leuke chicane-bocht finish aan het einde. De aankleding is ook schitterend! 

Het peuterbad mag er ook zeker zijn. Dit kinder-doe-bad bestaat uit meerdere glijbaantjes, speeltoestellen, een waterval en de nodige leuke hoekjes: erg mooi gedaan! 

De grote glijbaan in het midden van het zwembad is leuk (donker met lichtjes onderweg!), al was het alleen al om het mooie uitzicht. Hier kun je prachtig de hele "dome" van de Aqua Mundo zien. Met een gaaf uitzicht over het golfslagbad. Over het golfslagbad gesproken: deze is ook goedgekeurd. De golven zijn nét iets hoger dan de gemiddelde golven bij Center Parcs. Doordat het bad in een Y-vorm loopt krijg je zelfs nog in één hoek erg heftige golfslag en opzwepend water bij de kant. Nice!

Verder is er nog een mooi buitenbad (met ligweide), zijn er whirlpools én kun je tropische vissen spotten (snorkel mee!) in een mooi Leven in Zee-bad. Deze laatse is een leuke ervaring voor jong en oud. Naast kleine vissen zwemt er ook een heuse haai! Maar wel achter het glas hoor ;)

Al met al is het zwembad van Center Parcs De Kempervennen dus een topper wat ons betreft. Samen met de Aqua Mundo's van De Eemhof en Het Heijderbos de leukste van Center Parcs in Nederland!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje