Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Op wintersport met Center Parcs

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 06 januari 2014 — 1 minuut lezen
Op wintersport met Center Parcs

Enerzijds heb je de beschikking over een tropisch zwemparadijs en anderzijds kun je in de winter genieten van tal van mogelijkheden om aan wintersport te doen. We hebben het natuurlijk over een verblijf in de wintermaanden op een vakantiepark in bijvoorbeeld het zuiden van Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk of Frankrijk. Een winterse parkvakantie dus.

Bij aanbieder van parkvakanties Center Parcs kun je deze winter weer op diverse parken terecht die gelegen zijn in de buurt van populaire wintersportgebieden. In Center Parcs Vakantiepark Hochsauerland verblijf je bijvoorbeeld in een heerlijke vakantiewoning op een park in de buurt van Winterberg.

Het mooie Sauerland in Duitsland is al te bereiken met zo’n vier uurtjes rijden. Je vindt in het Sauerland niet alleen het wintersportgebied Winterberg, maar ook Willingen. Beide skioorden zijn vanuit Vakantiepark Hochsauerland van Center Parcs prima te bereiken. Ze bevinden zich respectievelijk op zo’n 15 en 18 kilometer afstand van het park.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje