Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Filmpje: Zó gaaf is het zwembad van Center Parcs De Eemhof

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 29 september 2017 — 2 minuten lezen
Filmpje: Zó gaaf is het zwembad van Center Parcs De Eemhof

Het Aqua Mundo zwembad van Center Parcs De Eemhof is één van de leukste van Nederland! Waarom? Bekijk déze video maar!

Het subtropische zwembad van De Eemhof

Als er iets is waar wij enthousiast van worden bij een bezoek aan een Center Parcs bungalowpark dan is dit wel de Aqua Mundo, oftewel het subtropische zwembad. Center Parcs staat erom bekend dat de zwembaden écht waanzinnig zijn. En bij Center Parcs De Eemhof is dit niet anders! Sterker nog: het subtropische zwemparadijs van De Eemhof zou zo maar eens hét tofste zwembad van heel Nederland kunnen zijn!

Het zwembad van De Eemhof heeft namelijk echt alles in zich: een gave wildwaterbaan, een groot golfslagbad, meerdere spectaculaire glijbanen, een zogenaamde Flow Rider (een golf waarop je kunt surfen) en de Turbo Twister (hier ga je met een band vanaf). Verder is er uiteraard een buitenbad, bubbelbad, sauna en een kinderbad / peuterbad met glijbaantjes voor de jongere kinderen. 

Uiteraard heerst er ook zo'n heerlijk tropisch sfeertje zoals je van Center Parcs gewend bent (lees: palmbomen, veel groen, etc). Enfin: het zwembad is een topper en om dit even helemaal duidelijk te maken hebben wij van Parkvakanties een compilatie-video gemaakt. We nemen je mee naar het zwembad, en roetsjen van de glijbanen en wildwaterbaan. Are you ready?

Krijg je al zin om een plons te nemen? Mocht je meer willen weten en zien: bekijk dan ons uitgebreide foto-verslag van het het zwembad van De Eemhof

Dit is trouwens ook officieel het eerste filmpje op het nét geopende Parkvakanties YouTube-kanaal! Wil je in de toekomst meer leuke vakantiepark en/of zwembad filmpjes zien? Klik dan rechtsboven even op de knop "Abonneren". Tot de volgende video!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties