Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Center Parcs Park Zandvoort krijgt spectaculaire metamorfose voor €40 miljoen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 06 maart 2018 — 3 minuten lezen
Center Parcs Park Zandvoort krijgt spectaculaire metamorfose voor €40 miljoen

Center Parcs Park Zandvoort wordt compleet vernieuwd! Center Parcs investeert €40 miljoen euro in de uitgebreide renovatie van het vakantiepark.

Wauw, wat een mooi nieuws van Center Parcs! Het inmiddels bijna 30 jaar oude vakantiepark Park Zandvoort gaat volledig op de schop. Het betreft een grondige renovatie, nog niet eerder door Center Parcs vertoont op deze manier. Zo worden niet alleen de bungalow huisjes van binnen én buiten vernieuwd, het gehele bungalowpark krijgt een nieuwe look!

Alle parkvoorzieningen worden onder handen genomen. Het Aqua Mundo zwembad, de Market Dome, de restaurants, het bijbehorende hotel aan de boulevard en de Beach Factory (indoor entertainment-hal) worden gemoderniseerd.

Center Parcs Park Zandvoort ligt mooi aan zee

De mooie ligging van Center Parcs Park Zandvoort aan de zee en de boulevard

Center Parcs zet hiermee opnieuw een goede stap in de richting om het stempel "verouderde huisjes" van zich af te schudden. Afgelopen jaar kondigde Center Parcs immers ook al een investering in De Huttenheugte aan en werd Port Zélande vernieuwd.

Het duurt overigens nog wel even: de verbouwing op Park Zandvoort zal in januari 2019 van start gaan. Wij zijn op de Parkvakanties-redactie in ieder geval al zéér benieuwd: wordt het een 4-birdies park óf misschien zelfs een 5-birdies park? 

De cottages op Park Zandvoort

Belangrijk onderdeel van de vernieuwingsslag bij Park Zandvoort zijn natuurlijk de renovatie van de vakantiewoningen op het park. Ze staan er al een tijdje, maar misschien herken je ze straks wel niet eens meer. De huisjes worden namelijk goed aangepakt! Van binnen én van buiten.

Aan de binnenkant krijgen de woningen een moderne luxe uitstraling. Nieuwe kleuren, meubels en decoratie, maar ook het sanitair en de keukens worden vernieuwd. Aan de buitenkant worden de daken, terrassen en groenvoorziening verfraaid.

Nieuwe bungalow inrichting van Center Parcs Park Zandvoort

Nieuwe inrichting van een huisje op Center Parcs Park Zandvoort

Vernieuwde cottage Center Parcs Park Zandvoort

Een vernieuwd huisje in de duinen

Luxe cottage, Center Parcs Park Zandvoort

De cottages krijgen een luxe uitstraling

Er zullen straks drie typen bungalows zijn waarin je kunt overnachten. Dit zullen vermoedelijk, zoals we al gewend zijn van Center Parcs, een Comfort cottage, een Premium cottage en een VIP cottage zijn. De meest luxe variant (de VIP bungalow) zal voorzien worden van een sauna én whirlpool. Klinkt goed hè?

Daarnaast krijgt Park Zandvoort 10 kindercottages. Deze bungalows zijn speciaal ingericht voor gezinnen met (jonge) kinderen en kennen we ook al van andere Center Parcs parken. 

Een wildwaterbaan!

Waar we bij Parkvakanties ook écht blij van worden is dat er aan het Aqua Mundo zwembad van Park Zandvoort een wildwaterbaan wordt toegevoegd. Hoe vet is dat? Het subtropische zwembad van Park Zandvoort stond nou niet bepaald bekend als de leukste van het land, maar met déze uitbreiding is de Aqua Mundo in één klap een stuk aantrekkelijker! 

Wij weten op dit moment nog niet welke andere vernieuwingen het Aqua Mundo zwembad en de Market Dome zullen krijgen, maar zodra er nieuws is dan plaatsen wij dit op het Parkvakanties-blog.

Center Parcs verkoopt huisjes op Park Zandvoort

"Hoe financiert Center Parcs deze grootscheepse renovatie?" zul je je misschien afvragen. Wel, door de ruim 400 vakantiehuisjes alsook de voorzieningen van Park Zandvoort in de verkoop te doen. De verkoop aan particulieren en professionele beleggers moet €140 miljoen euro opleveren verwacht Enrico de Koster, regionaal directeur vastgoed bij het Franse moederconcern Pierre & Vacances Center Parcs Group.

Huisje te koop bij Park Zandvoort

De huisjes op Park Zandvoort worden verkocht

Heb je dus wat geld over en lijkt een Center Parcs huisje je een goede investering? Dan is dit je kans. :) De kosten voor de huisjes liggen tussen de €158.000 en €550.000. De exploitatie, het beheer en het onderhoud regelt Center Parcs. Het rendement is vast niet slecht, maar gek genoeg heb je zelf als eigenaar van een Center Parcs vakantiehuisje géén recht op verblijf in het huisje.

Geïnteresseerde kopers kunnen zich melden bij Center Parcs.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje