Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Mooie vernieuwde cottages en voorzieningen bij Center Parcs Port Zélande

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 28 december 2017 — 4 minuten lezen
Mooie vernieuwde cottages en voorzieningen bij Center Parcs Port Zélande

Door luxueuze innovaties in cottages, lodgetenten, de Market Dome en Aqua Mundo is het bijzonder gelegen Center Parcs Port Zélande nu nóg leuker. Komt dat zien!

Eerder berichtten we je al dat Center Parcs door middel van een grondige renovatie wil investeren in de toekomst van haar bungalowparken. Vakantiepark Center Parcs Port Zélande hoort daar natuurlijk ook bij en dit heeft een paar prachtige vernieuwingen voortgebracht. Parkvakanties zet ze voor je op een rij.

Vernieuwde cottages bij Port Zélande

Vorig jaar zijn de cottages van Port Zélande vernieuwd. En deze doorgevoerde vernieuwingen lonken nú om ervaren te worden! Met een variatie in Comfort, Premium en VIP-niveau in zowel de twee-, vier-, zes-, als ach-persoons cottages is er voor iedere portemonnee een geschikt onderkomen. De huisjes zijn van buiten gerenoveerd en hebben een mooi kleurtje gekregen. Daarnaast hebben veel cottages van binnen ook een nette opfrisbeurt gekregen. 

Cottage bij Center Parcs Port Zélande

Nieuwe inrichting van Center Parcs Port Zélande

Keuken van een cottage, Center Parcs Port Zélande

De keuken is van alle gemakken voorzien!

Luxe cottage met sauna, Center Parcs Port Zélande

Wil je luxe? Boek een cottage mét sauna bij Port Zélande

Alles wat je tijdens een onbezorgde vakantie wenst, heb je bij deze vernieuwde cottages hier binnen handbereik. Van een trendy keuken en huiselijke zitkamer tot een ruim buitenterras en frisse badkamer, waarvan sommige zelfs uitgerust zijn met een ingebouwd Bluetooth Soundsystem of bubbelbad. Zie je jezelf al zitten?

Ontdek Zeeland

Uiteraard geniet je tijdens je verblijf niet alleen van het comfort van je eigen huisje en de fijne faciliteiten zoals het Aqua Mundo zwembad, de vele activiteiten en de shops, restaurants en entertainment in de Market Dome, nee: ook is het dé ideale uitvalsbasis om Zeeland te verkennen! Maak een heerlijke strandwandeling of fiets een rondje langs de kust, Zeeuwse dorpen en uiteraard mag een bezoek aan de Deltawerken ook niet ontbreken! Voor meer tips lees ons artikel: de mooiste bezienswaardigheden van Zeeland.

Gave kinderbungalows

Met speciale kinder- en mindervalidenaccommodaties wordt tevens een specifiek segment aangesproken. Zo is de kindercottage uitgerust met aangepast kindermeubilair, beschikt het over een extra speelkamer met speelgoed waar je kroost naar hartelust ravot en vind je in de achtertuin een speelhut met privéglijbaan. Deze hut zit rechtstreeks vast aan de cottage. De kinderen gaan dit écht heel leuk vinden!

Déze Nieuwe generatie Kindercottage is geschikt voor 4 personen, heeft 2 slaapkamers en een oppervlakte van 79m². Wees er wel op tijd bij met boeken, want deze bungalows zijn erg populair!

Kindercottage, Port Zelande

De Kindercottage mét glijbaan bij Center Parcs Port Zélande

Mindervaliden-cottage

Ook heeft Center Parcs geïnvesteerd in verbeterde mindervaliden-bungalows. De mindervaliden-cottage heeft, naast alle faciliteiten die in elke woning vanzelfsprekend zijn, een aangepaste inrichting en is daarmee makkelijk toegankelijk.

Mindervaliden-cottage bij Center Parcs Port Zélande

Leuk: De nieuwe Water Playhouse in de Aqua Mundo

Ook centrale faciliteiten, zoals de nieuw gedecoreerde Market Dome en de - met onder andere een Water Playhouse uitgebreide - Aqua Mundo zijn vernieuwd. En vooral die Water Playhouse maakt het zwembad van Port Zélande nóg leuker! 

Parkvakanties was afgelopen zomer op bezoek bij Port Zélande en toen was de Water Playhouse nog in aanbouw. Dus we moeten nog een keertje terug :). We maakten wel dit filmpje van het zwembad van Port Zélande!

Water Playhouse in het zwembad van Center Parcs Port Zélande

De compleet nieuwe Water Playhouse in de Aqua Mundo

Nieuw: Safaritenten bij Port Zélande

Wanneer je nog dichter bij de natuurpracht van het vele water en groen wilt komen, waar Port Zélande mee omringd is, is overnachten in een ruime en stijlvolle safaritent een must! De luxe ingerichte Lodgetenten halen, mede dankzij een houten privéveranda, het buitenleven binnen en vice versa.

Safaritent, Center Parcs Port Zélande

Inkijkje in een lodgetent bij Port Zélande

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties