Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Vakantiepark Witterzomer krijgt een nieuw indoor speelparadijs

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 04 maart 2019 — 2 minuten lezen
Vakantiepark Witterzomer krijgt een nieuw indoor speelparadijs

Kijk dit is nou leuk nieuws! Vakantiepark Witterzomer opent nog voor de zomer een compleet nieuw indoor speelparadijs. Hier gaan je kinderen zich zéker vermaken!

Als het eens wat minder weer is dan hoeven de kinderen zich dus absoluut niet meer te vervelen straks. Deze mooie nieuwe indoor speeltuin op Vakantiepark Witterzomer ziet er gaaf uit en is een perfecte aanvulling op het al zeer uitgebreide aanbod in faciliteiten op Witterzomer. 

Een gave indoor speeltuin

Hoe gaat de indoor speeltuin van Vakantiepark Witterzomer er dan uit zien? Erg leuk! Er komen diverse speelhoeken, glijbanen en plekken om te klimmen en klauteren voor de kinderen. De speeltuin is geschikt voor de leeftijden 0-14 jaar en onderverdeeld in verschillende zones:

0-2 jaar: veilig op ontdekkingstocht
3-9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen
10-14 jaar: stoere activiteiten en samen chillen

De nieuwe indoor speeltuin zal in de loop van Mei dit jaar geopend worden! 

Let op: het indoor speelparadijs zal dit eerste zomerseizoen alleen beschikbaar zijn voor parkgasten. Daarna zullen ook daggasten er tegen betaling gebruik van kunnen maken.

Bowlen!

Alsof dat nog niet genoeg is worden er op Witterzomer ook nog eens 4 bowlingbanen gemaakt. Deze krijgen een plek in de kelder.  Jong of oud, sportief of niet: bowlen is voor iedereen en daarom zeer geschikt voor uitjes met grootouder, ouders en/of kleinkinderen. 

Horeca en groepsruimte

Ouder en grootouders genieten van een kop koffie, terwijl ze de kinderen vanaf deze plek heerlijk zien spelen. De dag afsluiten met een hapje eten behoort ook tot de mogelijkheden. Naast de algemene ruimte komt er ook een groepsruimte welke gehuurd kan worden voor een verjaardag of familiedag etc.

Vakantiehuis, Vakantiepark Witterzomer

Een vakantiehuis op Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer is een zeer compleet vakantiepark middenin Drenthe. Er zijn volop leuke dingen om te doen voor jong en oud. Wat dacht je van een tof openlucht zwembad, sportvelden, midgetgold, tennisbanen en een fietscrossbaan. Eten kan bij de Brasserie of haal zelf boodschappen in de supermarkt. Voor de kids is er ook nog een uitgebreid recreatieprogramma. 

Overnachten kan op vele diverse manieren. In een bungalow, tent of chalet bijvoorbeeld. Er is voor ieder wat wils.

Kortom: Vakantiepark Witterzomer is een aanrader in Drenthe wat ons betreft en met het nieuwe indoor speelparadijs en bowling helemaal!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje