Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Center Parcs Les Ardennes opent vernieuwde Action Factory

Artikel geschreven door: Christina Nijenhuis
Door Christina Nijenhuis op 12 april 2019 — 2 minuten lezen
Center Parcs Les Ardennes opent vernieuwde Action Factory

De nieuwe Action Factory van Center Parcs Les Ardennes in België is een supertof indoor actiepark voor het hele gezin. En hij is nu geopend. Wat je er allemaal kunt doen? Wij vertellen het je!

Het Indoor Speelparadijs is voor de kleintjes. Trampolines, verschillende glijbanen, klimrekken, bouwblokken, kanonnen met schuimballen en nog veel meer. De kindjes kunnen helemaal los.

Een Laser Labyrinth

En dan het Laser Labyrinth. Iedereen die “Wie is de mol?” kijkt, kent dit uitdagende parcours. Probeer het doolhof door te komen zonder de laserstralen aan te raken, want anders krijg je strafpunten. Leuk voor grote en kleine mensen!

De Speleo Tunnel is een megalang gangenstelsel door een net echt rotsblok. Je moet een helm met lamp op om erdoor te komen, net echt.

Een indoor Minigolf 

Minigolf saai? Echt niet! Deze Indoor Interactieve Minigolf zit vol special effects en je speelt zelfs meerdere keren in het donker met prachtige effecten in UV licht.

En dan zijn we er nog niet. Er is een fantastische klimwand en je kunt ook nog boogschieten leren met een instructeur die je alle ins en outs leert.

Terwijl de kinderen nog even doorgaan, kunnen jullie wat eten of drinken in het restaurant met zicht op de activiteiten. Wat wil een mens nog meer?

Aqua Mundo, Center Parcs Les Ardennes

De Aqua Mundo van Center Parcs Les Ardennes is te gek!

Center Parcs Les Ardennes: topper in België

Center Parcs Les Ardennes in België, Vielsalm, ligt aan de oostkant van België, dichtbij de grens met Duitsland. Het park is prachtig gelegen, midden in de Belgische Ardennen. Veel van de accommodaties zijn vernieuwd en er is écht zoveel te doen.

Kortom: Een superpark voor het hele gezin! Het Aqua Mundo zwembad heeft een fantastisch grote duo glijbaan, een mooi groot peuterbad, een golfslagbad en heerlijk warme bubbelbaden. Je hebt veel activiteiten in de regio en op het park kun je bij meerdere restaurants aanschuiven om te eten. Les Ardennes, here we come!

Let op: de nieuwe Action Factory is geopend vanaf 28 juni 2019

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Christina Nijenhuis

Christina Nijenhuis

Christina — 1980. Mama-blogger @ Parkvakanties. Kids: 2 dames (2010 / 2012) & 1 jongetje (2017). ♥ Houdt van: hardlopen, vakantie, gezinsleven, het koffiemomentje en life in general.Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje