Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Recreatiepark De Leistert opent twee nieuwe speeltuinen

Artikel geschreven door: Christina Nijenhuis
Door Christina Nijenhuis op 15 mei 2019 — 1 minuut lezen
Recreatiepark De Leistert opent twee nieuwe speeltuinen

Recreatiepark De Leistert, camping én bungalowpark in Roggel (Limburg), is misschien wel het meest kindvriendelijke park van Nederland. En nu opent De Leistert ook nog twee nieuwe speeltuinen!

La Selva Food en Drinks is hét familierestaurant van De Leistert en het ligt in het Buitenhof, dat is het bungalowpark gedeelte. Tegenover het terras van La Selva Food en Drinks is een leuk speelveld gecreëerd met schommels, duikelrekken, boomhutten, trampolines, een klauterbos en een delta-parcours, wel mini natuurlijk. Het restaurant grenst trouwens ook aan de indoor speeltuin “De La Selva (= jungle) Playground”. Dus ook als het weer slechter is, kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Zo kunnen papa en mama rustig genieten van een kopje koffie.

Spelen met water

Eén nieuwe speeltuin is natuurlijk al heel leuk, maar de nieuwe water-speelzone is pas écht fantastisch! Het is een “natuurlijke” speelomgeving met touwbruggen, stappalen en oversteekplaatsen van keien. Er loopt een riviertje door de speeltuin heen waar je een dam kunt bouwen. Je kunt er touwslingeren, de uitkijktoren beklimmen en nog veel meer! Let op: je hebt wel je zwembadpasje nodig om gebruik te maken van deze waterspeelplaats.

Speelparadijs La Selva, Recreatiepark De Leistert

Volop speelplezier bij La Selva indoor playground

Top bungalowpark in Limburg

Recreatiepark De Leistert ligt bij het plaatsje Roggel, aan de Noordkant van de prachtige provincie Limburg. Het park kent twee gedeeltes, de 5-sterren camping en De Buitenhof, waar je kunt verblijven in een vakantiebungalow die is gebouwd in boerderijstijl.

Het is een perfect park voor gezinnen met (jongere) kinderen. De faciliteiten zijn oneindig. Een subtropisch zwembad, een verwarmd buitengolfslagbad, een indoor speelparadijs, een fietscrossbaan, een heel actief recreatieteam, een strand, meerdere sportvelden, vet coole speeltuinen en nog veel meer. Need we say more? Op naar recreatiepark De Leistert!

Meer lezen over De Leistert? Lees dan onze uitgebreide review van Buitenhof De Leistert.

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Christina Nijenhuis

Christina Nijenhuis

Christina — 1980. Mama-blogger @ Parkvakanties. Kids: 2 dames (2010 / 2012) & 1 jongetje (2017). ♥ Houdt van: hardlopen, vakantie, gezinsleven, het koffiemomentje en life in general.Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje