Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Efteling Bosrijk groeit met 12 nieuwe Boshoeve groepsaccommodaties

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 19 maart 2019 — 2 minuten lezen
Efteling Bosrijk groeit met 12 nieuwe Boshoeve groepsaccommodaties

In Efteling Bosrijk, op loopafstand van de Efteling te midden van de Brabantse bossen, worden as we speak 144 extra slaapplekken gecreëerd. Komende zomer worden er twaalf nieuwe, duurzame en bovenal riante Boshoeve groepsverblijven opgeleverd.

De vraag naar groepsaccommodaties groeit. Met name onderkomens voor grotere groepen zijn erg in trek. Met de bouw van twaalf nieuwe Boshoeves speelt Efteling Bosrijk daar feilloos op in. Eveneens groeit hierdoor de interessefactor voor buitenlandse gasten. Een win-win op alle fronten dus.

Royale accommodaties in Efteling stijl

De twaalf Boshoeves bieden ruimte aan twaalf personen en staan per twee verdeeld over het vakantiepark. Ze hebben dezelfde uitstraling en inrichting als de acht al bestaande groepsaccommodaties en zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Van een ruime woonkamer en een grandioze keuken tot drie badkamers en zes slaapkamers vindt iedereen zijn eigen fijne plekje.

Efteling Bosrijk - Boshoeve groepsaccommodatie

De Boshoeves liggen mooi in de natuur

Boshoeve woning, Efteling Bosrijk

Slapen doe je natuurlijk ook á la Efteling

Bovendien zijn er twee kinderstoelen en twee babybedjes aanwezig voor de kleine telgen. Buiten vind je een groot terras, al dan niet aan het water. Dat wordt dus heerlijk genieten te midden van het vele groen.

Als extra luxe klap op de vuurpijl zijn de bedden bij aankomst al voor je opgemaakt en ligt er een welkomstpakket met keukendoeken etcetera voor je klaar. Ook de eindschoonmaak is inclusief. Wat overigens wel handig is om te weten, is dat de woningen níét te schakelen zijn tot verblijven voor 24 personen.

Duurzaamheid hoog in het vaandel

De natuur, het milieu en daarmee duurzaamheid zijn belangrijke peilers voor de Efteling. Voor de bouw van de nieuwe groepsverblijven is daarom voor een duurzame prefab-bouw gekozen.

Binnen creëer je een knusse vakantiesfeer met de energiebesparende ledverlichting en kook je elektrisch in de grote keuken. Ook voor de verwarming wordt er in de Boshoeves geen gas gebruikt.

Boshoeve, Efteling Bosrijk

Het zal je aan niets ontbreken op de nieuwe 12-peroons Boshoeve huizen

Tot slot worden de accommodaties aangesloten op een energiebesparend klimaatregeling-systeem dat het grondwater binnen de wereld van de Efteling circuleert en vervolgens terugpompt de bodem in.

Met twintig gevarieerde groepsaccommodaties, waarvan tevens een aantal rolstoelvriendelijk, biedt Efteling Bosrijk een ideale uitvalsbasis voor groepsuitjes. In het naastgelegen Vakantiepark Efteling Loonsche Land liggen ook nog eens vijftien groepsverblijven voor twaalf personen. Boek jouw ideale stulpje en maak er een onvergetelijke tijd van met z’n allen!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje