Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

De Efteling komt met eigen speciaalbiertje

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 21 april 2018 — 3 minuten lezen
De Efteling komt met eigen speciaalbiertje

Pretpark De Efteling heeft een nieuw eigen biertje: 't Verdiende Loon. Het speciaalbiertje is sinds deze week exclusief verkrijgbaar bij Vakantiepark Efteling Loonsche Land.

Het is voortaan éxtra genieten op Vakantiepark Efteling Loonsche Land, want je kunt er nu een heerlijk eigen gebrouwen speciaalbiertje bestellen. Uit handen van niemand minder dan Roodkapje nam Fons Jurgens (voorzitter Raad van Bestuur van de Efteling) het eerste flesje van '’t Verdiende Loon in ontvangst.

’t Verdiende Loon - De Efteling

Speciaalbier ’t Verdiende Loon

De Efteling maakte vorig jaar bekend dat ze een nieuwe biersoort wilde uitbrengen. De naam werd gekozen door middel van een prijsvraag via Facebook, waaraan maar liefst 8.000 mensen hebben deelgenomen. 

Het nieuwe Efteling drankje is een blond biertje met 6,8% alcohol en wordt gebrouwen door Stadsbrouwerij Sint Chrispijn in Waalwijk. De smaak is volgens de bierbrouwer fris en fruitig en voor iedereen toegankelijk. Gasten van Vakantiepark Efteling Loonsche Land kunnen het bier bestellen in Restaurant De Proeftuyn. Een flesje kost € 3,50 of je kunt een flesje meenemen voor € 3,-.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land bordje

De bordjes wijzen de weg in Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Hotel en restaurant, Vakantiepark Efteling Loonsche Land

De toegang tot het hotel en restaurant van Efteling Loonsche Land

Restaurant De Proeftuyn, Efteling

Restaurant De Proeftuyn

't Verdiende Loon is overigens niet het eerste Efteling biertje dat het levenslicht ziet. Op Vakantiepark Efteling Bosrijk is al enkele jaren ook een eigen Efteling biertje verkijgbaar: het Bosrijkse Brouw.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Vakantiepark Efteling Loonsche Land is sinds afgelopen zomer geopend. Parkvakanties heeft er vlak na de opening al een kijkje mogen nemen (helaas niet om te blijven slapen) en we waren zeer onder de indruk! Het park is lekker ruim opgezet en heeft een fijne natuurlijke look. Veel groen, waterpartijen, houten speeltoestellen voor de kinderen en een klein dierenverblijf.

Overnachten kan in verschillende accommodaties, maar allemaal zijn ze op de natuur gebaseerd. Zo kun je slapen in robuuste (maar héle sfeervolle)  huisjes in het bos, op de heide of in de duinen. Of wat dacht je van een boomhut of vakantiewoning aan het water? Ook biedt Efteling Loonsche land nog hotelkamers aan in het opvallende hotel en kunnen groepen terecht in een gave 12-persoons Schaapskooi. 

Vakantiewoning van Vakantiepark Efteling Loonsche Land

De themakamers op het Loonsche Land mét uitzicht op het water

Duinwoning, Vakantiepark Efteling Loonsche Land

In de duinwoning ben je helemaal één met de natuur

Hop hop, zó naar De Efteling

Naast het feit dat Loonsche Land een heel mooi en fijn vakantiepark is, is natuurlijk hét grote pluspunt dat het park een directe ligging naast het Efteling attractiepark heeft! In 20 minuten loop je zó vanuit je huisje naar het pretpark. Voor wie liever wil fietsen: je kunt ook een fiets huren op het park. Óf je neemt het treintje dat regelmatig rijdt. Net als het parkeren van je auto bij het vakantiepark is deze service van Vakantiepark Efteling Loonsche Land gratis.

Kortom: Efteling Loonsche Land is ideaal voor iedereen die tijdens een weekendje Efteling wil genieten van al het moois wat het attractiepark (én het vakantiepark!) te bieden hebben. Én het is er nu extra goed toeven met 't Verdiende Loon biertje!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje