Naar Roompot op Texel?

Twee mooie Roompot parken op Texel

2 Roompot vakantiepark op Ameland

Een Roompot vakantiepark op Texel staat bij uitstek garant voor een topvakantie! Texel is bij velen een favoriet onder de Waddeneilanden. Het is sowieso de grootste qua oppervlakte. Roompot telt er twee vakantieparken waar vanuit je met het hele gezin gemakkelijk op eilandexpeditie gaat.

Zowel Kustpark Texel als Appartementencomplex Bosch en Zee liggen centraal op het eiland vlak bij de bruisende badplaats De Koog. Struin vanuit je fijne thuisbasis direct langs de uitgestrekte duinen, maak een wadlooptocht, beklim de vuurtoren, breng een bezoek aan ecomare en proost op het goede leven bij een van de vele strandtenten.

Kustpark Texel ademt rust en ruimte door zijn groene ligging. Overnacht in een ruime chalet of een klassieke villa en laat je verwelkomen door de luxueuze inrichting. Eén ding is overigens zeker: vervelen is geen optie op deze plek. Het park beschikt over een subtropisch zwembad, wellness faciliteiten en velerlei speelmogelijkheden. Sla met de kids onder andere een balletje op de tennisbaan en doe mee met het uitgebreide activiteitenprogramma. Er is altijd wat te doen!

Wie van kleinschalig houdt, zit goed bij Appartementencomplex Bosch en Zee. Vanuit hier heb je de mooiste plekjes van het eiland direct binnen handbereik. Loop bijvoorbeeld in tien minuten naar het gezellige centrum van De Koog, waar je met z’n allen een terrasje pikt. In de nabije omgeving vind je eveneens een golfbaan en een zwembad. Daarnaast ben je uiteraard binnen no-time op het strand. Op het park zelf heb je een buitenbad, een poolbiljart en verschillende speeltoestellen tot je beschikking. In een van de studio’s of appartementen ga je een comfortabele nachtrust tegemoet en word je fris en fruitig wakker voor weer een nieuwe avontuurlijke dag.

Want dat je op Texel een avontuurlijke vakantie tegemoet gaat, staat buiten kijf. Dertig kilometer aan strand, pittoreske dorpjes, stolpboerderijen en heel veel schapen vormen het karakteristieke decor van dit eiland. Allemaal ingrediënten die jouw vakantie onvergetelijk maken!

 

>
Roompot

Kustpark Texel

  • Écht genieten op Texel
  • Bij strand en De Koog
  • Subtropisch zwembad en gratis Wifi
Roompot

Appartementencomplex Bosch en Zee

  • Top ligging bij strand en De Koog
  • Optimaal genieten van mooi Texel
  • Leuke appartementjes mét zwembad