Ooststappen Vakantieparken

Top vakantieparken in Nederland en België

Oostappen

Oostappen Groep Vakantieparken biedt u 10 vakantieparken op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Bij Oostappen kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en bovenal een compleet vakantieaanbod.

Op de mooiste plekjes in de mooiste provincies van Nederland vind je de prima vakantieparken van aanbieder Oostappen. Maar Oostappen heeft ook een aantal parken in België, zoals Recreatiepark Blauwe Meer, bij Lommel in Belgisch Limburg. Als je op zoek bent naar een vakantie waarin je totaal kunt ontspannen dan zit je op dit park goed. De kids zullen zich prima weten te vermaken in het buitenzwembad of de buitenspeeltuin en als ze zich toch dreigen te gaan vervelen dan kunnen ze altijd nog deelnemen aan het animatieprogramma. Maak ook eens een uitstapje naar de plaats Lommel, bijvoorbeeld om te shoppen.


11 Oostappen vakantieparken

>

Populaire parken van Oostappen

Vakantiepark Brugse Heide

  • Rustig park midden in de natuur
  • Super voor kinderen: animatie, buitenbad & indoor speelparadijs
  • Chalets + luxe kampeerplaatsen

Vakantiepark Arnhem

  • TOP Oostapppen vakantiepark op Veluwe
  • Fantastische omgeving en faciliteiten
  • Dagelijks nieuwe aanbiedingen!

Vakantiepark Marina Beach

  • Voordelig bij Oostappen Vakanties
  • Héérlijk park met alle voorzieningen
  • Het hele jaar door topaanbiedingen!

Oostappen ervaringen

4
381 ervaringen
Algemeen
3.5
Ligging van het park
5.2
Faciliteiten op het park
4.1
De accommodatie
3.2
Service
3.6
Eetgelegenheden
3.8
Kindvriendelijkheid
4.6

381 Ervaringen met Oostappen

Anoniem

Eerste en laatste keer

25 September 2023
3,0
Vakantiepark Prinsenmeer — Sub tropisch zwembad, koud
Gratis whirlpool, zwaar achterstallig onderhoud
Gratis sauna, uitgeschakeld
Gratis Turks stoombad, gesloten
Gratis midgetgolf, ondergelopen en dus niet bespeelbaar
Caravans vies en ernstig gebrekkig. Ben je langer dan 1,70 dan is de caravan al gauw te laag.
Er is geen wifi.
Er mag gerookt worden in de caravans, dat was ons niet op voorhand verteld en kregen geen keuze bij de boeking. Dit gemeld per mail en geen reactie ontvangen.
Geen toezicht, tot diep in de nacht harde muziek op het park. Park vol met Poolse arbeiders, geeft toch een andere sfeer dan vakantie.
Zwaar vervallen park, helft gevuld met sloop caravans en afval.
Nooit meer iets van oostappen voor ons!

jules mol

niet veel positiefs

23 September 2023
3,9
Vakantiepark De Berckt — we waren hier een korte week.
al bij aankomst in de chalet hadden we gelijk al een paar punten,
zoals de douche waar nog haar van de vorige huurder in lag en in HING.
(dan nog niet over de schimmel gesproken die ook ruim aanwezig is)
nog die zelfde avond heb ik verschillende dode insecten in het huis aangetroffen.
tevens is er slecht schoon gemaakt we vonden nog een aanrecht dat plakte en kastjes met een stof laag etc.
daarnaast is de vloer rot heb ik het idee.
de houten meubels zijn aan vervangingen toe of op zijn minst wat onderhoud.
wil je als nederlander tv kijken raad ik u aan een cursus duits tenemen anders geen tv.
de service is wel oke maar het slechtst wat ik vond op dit park is dat alle tijden van de horeca niet goed of helemaal niet gevolgd worden zoals onderandere de bar de ene dag dicht vervolgens de andere dag tot een uur of 22.00 open.
maar die kan ook om 20.00 dicht gaan.

Pieters

Eens en nooit meer schandalig gewoon zo,vies en achterstallig onderhoud

22 September 2023
5,1
Vakantiepark Prinsenmeer — De aankomst was al onbeleefd , er werd gelijk geschreeuwd door een grote man dat je je auto buiten de poort moest zetten en lopen na de receptie, snel geregeld verder dat wel bij receptie maar bij aankomst huisje sloeg de schrik om je lijft het leek wel een horrorfilm zo vies en stinken klacht gemeld bij receptie gebeurt niks meer ,zelf maar schoonspullen gekocht in supermarkt en Elf schoongemaakt belachelijk, veranda levensgevaarlijk overal gaten en kapotte planken en rotte planken je zakt er gewoon doorheen , veel arbeiders uit buitenland op park die verblijven en hard rondrijden , luidruchtig muziek hard aan , warm water in badkamer maar een minuut daarna ijskoud water , en een pissttraaltje , personeel erg onvriendelijk en snauwerig , koelkast defect , kachel defect , verlichting werkt halve bak , zwembad overal roestplekken en stinken heel erg na chloor waarna je daarna hoofdpijn hebt te hoge concentratie chloor,badkamer , plinten allemaal schimmelplekken, stinkt na urine lucht kortom kom hier niet laat je niet overhalen net als ons door de prijs want het is een grote drama en teleurstelling

Inge

Nooit meer

18 September 2023
2,4
Vakantiepark Prinsenmeer — Wij zijn een weekendje in Prinsenmeer geweest. Hadden 2 huisjes naast elkaar. Maar wat een smerige boel was het. De slaapkamer roken muf. Bij het ene huisje kon je de wc niet goed doortrekken en moest je sorry je ontlasting een setje geven en het rook er muf. In het andere huisje lag de douchedeur er na 1 keer douchen uit. Er zat een plak gesmolten kaas tegen de huiskamer muur geplakt. Als je daar wilde koken had je niet genoeg pannen. Ja 3 kleintjes en een koekenpan .
De kinderen hebben zich gelukkig kunnen vermaken in het zwembad. Veel horeca war niet open. Jammer. Het park zou ook goed toeven moeten zijn voor de mensen met een kleine portemonnee maar helaas.

Maike

Nooit meer

17 September 2023
1,0
Park Hengelhoef — We hadden een huisje voor 8 personen geboekt om een weekend te genieten. Helaas bij aankomst was het genieten al snel weg. Haar prop en schimmel in de badkamer. Vlekken op de lakens. Gelukkig hadden we wat schoonmaak spullen bij ons en hebben we eerst een uur gepoetst. Jammer dat je weekend zo moet beginnen. In de avond veel overlast harde muziek rook geur die je kamer naar binnen komt. In de woonkamer is totaal geen sfeer. Buiten moet je uit kijken dat je niet uit geleid want het is er spek glad. We dachten leuk even te gaan spelen in de indoor speel tuin. Maar helaas werd dit snel een mindere ervaring kinderen rennen als gekke rond geen begeleiding er wordt nergens op gelet. Waar we al helemaal van schokken is dat er in de indoor speeltuin naast je kind een joint word gemaakt en de restjes die op de grond vallen laten liggen. Schandalig. Dan het eten in het restaurant. We dachten gezellig om half 9 in de avond nog een borrel te drinken met wat bittergarnituur dit kon helaas niet meer want de keuken was al gesloten. In de ochtend rond 11 uur wilde we een gebakje eten maar dit kon pas na 12 uur. Dit zijn natuurlijk Kleine dingetjes wat jammer zijn. Helaas is het avond eten niet te eten slappe friet half gaar en onvriendelijk en onervaren personeel. De leeftijd van het personeel betwijfel ik of ze al in de horeca

Myrthe

Nooit meer naar toe

16 September 2023
1,4
Park Hengelhoef — Wij hadden 2 nachtjes geboekt. Wij waren in totaal met 5 persoon waar van 1 kindje van 2.5jaar. Ten 1e kindvriendelijk nou dat was het zeker niet, ook was er binnen een indoorspeeltuin, daar was niemand van het park te bekennen om wat toezicht te houden. Ook was er een persoon die daar binnen een (joint) aan het draaien was.. nou sorry dit was ook de druppel. Het personeel bij t restaurant ook niet erg sociaal . Het eten daar in tegen ook niet bepaald lekker. Het huisje was nog vies we hebben hier zelf nog veel aandacht aan besteed dit schoon te maken. Ook stonk het naar rook. Het beddengoed was vies veel vlekken. De douche was al helemaal vies!! In een hoekje lag er propje met haar BAHBAH. Wij zullen dit zeker niet aanraden. Slechter dan slecht .

Borren

Massa is Kassa

09 September 2023
3,0
Vakantiepark Marina Beach — Omdat het goedkoop is, mag je eigenlijk niet erover klagen. toch doe ik het, want ook voor je goed wil je goed hebben, Vooral als je de folders moet geloven is het een prikkie voor al dat moois, nu dat mooie nog vinden. de eerste blauwe stacaravan , alles uitgepakt en ja hoor mijn man zakte bijna door de badkamervloer, daar was het verrot. Ook de tv hangde los met open draad aan de muur en het stonkt en was vies. Naar de receptie en de beste meneer aan de balie, daar kregen we direct een andere blauwe caravan. Deze was goed, na de controle van ons. Schoon ook. Maar ook veel dingen kapot, geen haakjes voor de handdoeken, of voor de jassen. Kastje van de badkamer kon niet open. Het is gewoon oude en niet verzorgd caravan, buiten zakte ik zelf door stuk lat, het is opletten waar je voeten neerzet, paar spijkers stonden omhoog, lekker voor de blote voeten. Langs deze camping was ook een snelweg, geen enkel rust. constant drukke verkeer, Ambulance kwamen vaak voorbij. zeer gehorig en ook snachts. De 2 resturants was maar eentje open, na 17,00 uur. de andere was gesloten en dicht getimmerd. we mooie veld om te zitten maar de weinig onderhoud. Gelukkig wel om de hoek bij de camping kan je direct einden fietsen, die waren mooi aangelegd door bosbeheer. En je zit overal dichtbij en het is ook niet duur deze camping.

van Leijsen

Veel gebreken op heel het park.

07 September 2023
3,4
Vakantiepark Marina Beach — Niks was open, veel gebreken op heel het park. Het is echt een vervallen boel.Geloof niet wat er allemaal aangegeven staat, want er klopt niets van. Check eerst de ervaringen voor je boekt.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Oostappen geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Oostappen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Oostappen.

Gezelligheid, ontspanning en genieten dat biedt Oostappen ons elk jaar weer!
Fam. de Wit