Ooststappen Vakantieparken

Top vakantieparken in Nederland en België

Oostappen

Oostappen Groep Vakantieparken biedt u 10 vakantieparken op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Bij Oostappen kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en bovenal een compleet vakantieaanbod.

Op de mooiste plekjes in de mooiste provincies van Nederland vind je de prima vakantieparken van aanbieder Oostappen. Maar Oostappen heeft ook een aantal parken in België, zoals Recreatiepark Blauwe Meer, bij Lommel in Belgisch Limburg. Als je op zoek bent naar een vakantie waarin je totaal kunt ontspannen dan zit je op dit park goed. De kids zullen zich prima weten te vermaken in het buitenzwembad of de buitenspeeltuin en als ze zich toch dreigen te gaan vervelen dan kunnen ze altijd nog deelnemen aan het animatieprogramma. Maak ook eens een uitstapje naar de plaats Lommel, bijvoorbeeld om te shoppen.


9 Oostappen vakantieparken

>

Populaire parken van Oostappen

Oostappen

Vakantiepark Brugse Heide

  • Rustig park midden in de natuur
  • Super voor kinderen: animatie, buitenbad & indoor speelparadijs
  • Chalets + luxe kampeerplaatsen
Oostappen

Vakantiepark Arnhem

  • TOP Oostapppen vakantiepark op Veluwe
  • Fantastische omgeving en faciliteiten
  • Dagelijks nieuwe aanbiedingen!
Oostappen

Vakantiepark Elfenmeer

  • Beregezellig Oostappen vakantiepark
  • TOP faciliteiten: buitenzwembad, horeca & animatie
  • Altijd goede aanbiedingen

Oostappen ervaringen

5.1
32 ervaringen
Algemeen
4.9
Ligging van het park
5.8
Faciliteiten op het park
5.3
De accommodatie
4.7
Service
4.8
Eetgelegenheden
5
Kindvriendelijkheid
5.5

32 Ervaringen met Oostappen

Petra

Vakantie park onwaardig

13 August 2020
2,1
Vakantiepark Marina Beach — We zouden deze week verblijven in Marina beach . Maandag aangekomen een rondje gemaakt op het park . Het park is in een hele slecht staat van onderhoud . Overal kapotte huisjes , het groen word niet bijgehouden .
Overal slingert afval rond , plastic, kapot glas .
Je ziet ook nergens iemand van het park .
Douche gelegenheden zien er zo slecht en armoedig uit . Indoor speeltuin was gesloten .
We hebben een aantal nachten doorgebracht in het vervallen huisje tussen de huisjes van de gastarbeiders . Ik heb al veel gezien maar dit sloeg echt alles . Naar dit park moet je ook echt nooit naar toe gaan . Slecht ,slecht !

Danny

De foto s van de site zijn van een ander park genomen

11 August 2020
1,0
Vakantiepark Marina Beach — Heel het park is een grote bende . Niets is goed , huisjes is een vieze oude bende . Niks is schoongemaakt . Het linnen van de vorige bewoners lag er nog .

Hier moet je nooit naar toe gaan , werkelijk te slecht voor woorden

Olga Pardoela

Ongezellige, en erg niet schoon

27 July 2020
2,6
Vakantiepark Marina Beach — Niks te doen, huisjes erg niet schoon. Omgeving te dichtbij bij ge autobaan.
Nooit meer.. Echt teleurstelling

anoniem

Dit park bestaat niet meer

20 July 2020
1,0
Vakantiepark Elfenmeer — Dit park bestaat niet meer

Van Summeren

Een minder prettige vakantie

18 June 2020
4,3
Vakantiepark Hengelhoef — Het enige wat we dachten was even lekker gaan genieten van onze vakantie. Een maal daar aangekomen was het huisje vies,oud en het dak was lek. Daardoor zat het huisje vol met schimmels en kwam ik met ademhaling problemen bij een dokter uit die zei dat het beter was dat ik naar huis ging. Deze arts wist mij ook te vertellen nog voor dat ik zei op welke camping ik zat "u komt van de hengelhoef af zeker" zegt genoeg over de camping accommodaties denk ik. Personeel is bot en chagrijnig en staan met te weinig man in de keuken om de drukte aan te kunnen moet een uur wachten op een kopje soep en dan is hij ook nog koud. Het zwembad was wel echt mooi.

Olink

Zeer slecht voor de 2 de keer

12 June 2020
4,6
Vakantiepark Prinsenmeer — Voor mijn vrouw en kinderen had ik een park geboekt via Ooststappen. Eenmaal daar aangekomen belde mijn vrouw op dat het huisje met schimmel zat en scherpe randen. Z’n huisje geef je niet aan een gezin met kinderen. Zaterdags geprobeerd te bellen, maar ze konden niks doen. Het park was overboekt en blijkbaar hebben ze mijn vrouw en kinderen in een huisje gestopt die niet op de lijst staat. Na klacht ingediend te hebben. Kregen wij keurig een tegoedbon om opnieuw een park te boeken. Dat is moet ik eerlijk zeggen een top service. Nu besloten wij het park Prinsenmeer te boeken. Vrouw en kinderen hadden zin het weekend en kwamen vandaag 12 juni 2020 aan op het park. Teleurgesteld wordt ik gebeld. En zie de foto’s op de app. Muren nat grond nog nat. Te schandalig dat men hier gezinnen in durf te stoppen. Uiteraard laat ik het hier niet bij zitten want dit kan gewoon echt niet. Foto’s kan ik optioneel erbij doen. Ik hoop dat u deze foto’s kunt zien en hoop ook uw mening te krijgen. Dhr. N.Olink

Angela

Vies vies vies

22 August 2019
2,3
Vakantiepark Brugse Heide — Klein park
Douch bij zwembad kapot
Alle skelters kapot
Mobile home te goor wil een hond nog niet slapen
Schimmel, beestjes, muf

Soer

1 keer nooit méér

12 August 2019
3,4
Vakantiepark Prinsenmeer — We zitten deze week nog steeds op Prinsenmeer tot maandag 5 augustus. op maandag kwamen we aan, mobile home wel schoon maar erg verouderd, veren voel je door het matras heen. dus erg slecht geslapen, wat ook nog voor een slecht nacht heeft gezorgd was het geluidsniveau van de horeca, we zaten helemaal aan de andere kant van het park, maar een herrie, ongelooflijk dit duurde tot 1 uur, daarna kennelijk nog een feestje een stuk verderop.
volgende ochtend ons beklag gedaan bij de receptie, we konden het noodnummer bellen snachts maar het is een park voor jong en oud vinden ze. helaas voor onze baby van 15 maanden absoluut niet geschikt.
Wij hebben ons eigen plan getrokken, en vanaf de tweede nacht een airbnb in de buurt geboekt, ook omdat er naast ons huisje allemaal stroomkabels, stekkerdozen en glas rondslingerd.
Dit was voor ons 1 keer maar nooit weer naar oostappen.


Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Oostappen geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Oostappen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Oostappen.

Gezelligheid, ontspanning en genieten dat biedt Oostappen ons elk jaar weer!
Fam. de Wit

Win een gratis vakantie
naar Landal Het Vennenbos!

Verblijf jij straks in een 6-persoonsbungalow op Landal Het Vennenbos? Schrijf je in op de nieuwsbrief!
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Vennenbos Landal Het Vennenbos