Ooststappen Vakantieparken

Top vakantieparken in Nederland en België

Oostappen

Oostappen Groep Vakantieparken biedt u 10 vakantieparken op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Bij Oostappen kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en bovenal een compleet vakantieaanbod.

Op de mooiste plekjes in de mooiste provincies van Nederland vind je de prima vakantieparken van aanbieder Oostappen. Maar Oostappen heeft ook een aantal parken in België, zoals Recreatiepark Blauwe Meer, bij Lommel in Belgisch Limburg. Als je op zoek bent naar een vakantie waarin je totaal kunt ontspannen dan zit je op dit park goed. De kids zullen zich prima weten te vermaken in het buitenzwembad of de buitenspeeltuin en als ze zich toch dreigen te gaan vervelen dan kunnen ze altijd nog deelnemen aan het animatieprogramma. Maak ook eens een uitstapje naar de plaats Lommel, bijvoorbeeld om te shoppen.


10 Oostappen vakantieparken

Populaire parken van Oostappen

Oostappen

Vakantiepark Brugse Heide

  • Rustig park midden in de natuur
  • Super voor kinderen: animatie, buitenbad & indoor speelparadijs
  • Chalets + luxe kampeerplaatsen
Oostappen

Vakantiepark Arnhem

  • TOP Oostapppen vakantiepark op Veluwe
  • Fantastische omgeving en faciliteiten
  • Dagelijks nieuwe aanbiedingen!
Oostappen

Vakantiepark Elfenmeer

  • Beregezellig Oostappen vakantiepark
  • TOP faciliteiten: buitenzwembad, horeca & animatie
  • Altijd goede aanbiedingen

Oostappen ervaringen

5.7
20 ervaringen
Algemeen
5.6
Ligging van het park
6.4
Service
5.3
Het eten
5.4
Het onderkomen
5.5
Kindvriendelijkheid
6
Faciliteiten op het Park
5.6

5 Ervaringen met Oostappen

Mooie ligging, park beetje vervallen

07 november 2017
6,7
Marina Beach is een vakantiepark waar wij gemengde gevoelens aan overhouden. Dat komt vooral doordat er wat achterstallig onderhoud is. Onze Zeeuwse Mobilehome was oké, maar het mag allemaal best wat schoner en leuker ingericht worden. Het personeel doet wel echt haar best en is erg vriendelijk. De ligging en omgeving van het park is wel perfect om Zeeland verder te ontdekken. Lekker naar het strand, Vlissingen of Middelburg bijvoorbeeld. Al met al toch een leuke vakantie gehad en voordeel is ook dat dit park wel lekker goedkoop is te boeken (via een veiling gedaan).

Leuke, rustige camping voor een lang weekend!

19 juli 2017
7,0
Camping Blauwe Meer is een verzorgde, rustige camping, ideaal voor een gezinsvakantie. Wij waren er met onze eigen caravan, het eerste weekend van juni dus nog helemaal geen seizoensdrukte. Prachtig weer en een plekje met zicht op het meer bezorgden ons een ontspannend weekend. Het sanitair is vernieuwd en goed onderhouden, alleen spijtig dat de douches af en toe ijskoud waren. Heel vriendelijke mensen aan de receptie en in de snackbar/restaurant. Het leek ons dat ze hier nog niet helemaal klaar zijn voor het seizoen want eten op zondagavond was maar mogelijk tot 20u en op maandagmiddag al helemaal niet meer. We hebben er wel een heel fijn weekend gehad!

Leuke week achter de rug

19 juli 2017
8,4
Leuk vertoeven voor groot en klein !! Was 1ste x dat we naar daar gingen , en is zeker voor herhaling vatbaar !!

Leuk park in een goede omgeving.

08 november 2016
7,3
Hier in de herfstvakantie geweest met twee kleinkinderen. Het chalet waar wij in verbleven was matig qua inrichting. Enige vernieuwing zou wel op zijn plaats zijn.
De aankomst op het park was erg vriendelijk. Het animatieteam heeft ervoor gezorgd dat onze kleinkinderen het prima naar hun zin hadden. Tijdens de spel uurtjes konden wij heerlijk wandelen door de bossen rondom het park.
Er was een leuk verwarmd zwembad op het park. In de zomermaanden kon het dak worden geopend zodat het een open lucht zwembad werd. Er is voldoende speelgelegenheid in de buurt van de chalets. Weinig last gehad van de nabij gelegen snelweg. Het bezoek aan het park is voor een korte periode zeker voor herhaling vatbaar.

Eenvoudig kleinschalig park. Prima voor kinderen trouwens

04 november 2016
7,6
In de herfstvakantie een midweek doorgebracht op dit kleine park. Wij hadden een 4 persoons chalet. Ruim genoeg voor twee volwassenen en twee kinderen. Ik moet echter wel kwijt dat het chalet niet echt nieuw was. Alles was een beetje aan vervanging toe. Het rook ook niet echt fris, maar was gelukkig wel schoon.

Het animatieteam was zeer goed ingespeeld op kinderen van alle leeftijden. Ook erg leuk was het klim en springgedeelte binnen. Zeker ten tijde van wat minder weer een aanrader. Op het hele park waren voldoende speeltoestellen en trapveldjes waar de kinderen zich konden vermaken.

Voor het geld wat wij hebben betaald was het verblijf meer dan voldoende. Weet ecxhter niet of wij hier nog een keer terug komen.

Omgeving was afwisselend, bossen, steden en kleine dorpjes. Goed om te wandelen en fietsen.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Oostappen geweest? Deel jouw ervaring en maak kans op een vakantiechecque van € 100!

Plaats beoordeling

De reviews van Oostappen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Oostappen.

Gezelligheid, ontspanning en genieten dat biedt Oostappen ons elk jaar weer!
Fam. de Wit