Ooststappen Vakantieparken

Top vakantieparken in Nederland en België

Oostappen

Oostappen Groep Vakantieparken biedt u 10 vakantieparken op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Bij Oostappen kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en bovenal een compleet vakantieaanbod.

Op de mooiste plekjes in de mooiste provincies van Nederland vind je de prima vakantieparken van aanbieder Oostappen. Maar Oostappen heeft ook een aantal parken in België, zoals Recreatiepark Blauwe Meer, bij Lommel in Belgisch Limburg. Als je op zoek bent naar een vakantie waarin je totaal kunt ontspannen dan zit je op dit park goed. De kids zullen zich prima weten te vermaken in het buitenzwembad of de buitenspeeltuin en als ze zich toch dreigen te gaan vervelen dan kunnen ze altijd nog deelnemen aan het animatieprogramma. Maak ook eens een uitstapje naar de plaats Lommel, bijvoorbeeld om te shoppen.


11 Oostappen vakantieparken

>

Populaire parken van Oostappen

Vakantiepark Brugse Heide

  • Rustig park midden in de natuur
  • Super voor kinderen: animatie, buitenbad & indoor speelparadijs
  • Chalets + luxe kampeerplaatsen

Vakantiepark Arnhem

  • TOP Oostapppen vakantiepark op Veluwe
  • Fantastische omgeving en faciliteiten
  • Dagelijks nieuwe aanbiedingen!

Vakantiepark Marina Beach

  • Voordelig bij Oostappen Vakanties
  • Héérlijk park met alle voorzieningen
  • Het hele jaar door topaanbiedingen!

Oostappen ervaringen

4
418 ervaringen
Algemeen
3.5
Ligging van het park
5.2
Faciliteiten op het park
4.1
De accommodatie
3.2
Service
3.6
Eetgelegenheden
3.8
Kindvriendelijkheid
4.6

418 Ervaringen met Oostappen

Charlotte

Vreselijk

13 June 2024
1,3
Vakantiepark De Berckt — Nooit hier boeken, accommodatie beschimmeld, niets te doen voor kinderen, zwembad niet open, je word misleid door mooie foto's.
Horeca was ook niet open, dat stond wel duidelijk vermeld op de website en waren we van op de hoogte, maar van het zwembad word je echt misleid.

Gebeld met klantenservice om te overleggen, maar krijgt daar een stug iemand die gelijk al aangeeft niets te kunnen betekenen en we online een klacht in kunnen dienen.
Bij de vraag of daar mijn vraag wel serieus behandeld word, word gezegd dat deze waarschijnlijk niet in behandeling genomen word.

We hadden een midweek geboekt, maar zijn woensdag al weer naar huis gegaan.
Nooit, nooit daar boeken
Delano Tokkie

Ben je Tokkie? ..dan voel je je hier thuis.

11 June 2024
5,0
Vakantiepark Arnhem — Wat een armoe. Een paar steekwoorden. Onveilig gevoel, Tokkies, Delano's, Hoop herrie, Chenaya's, Vervuiling. Shagrokende, Bierdrinkers. Ik kom hier niet graag weer.

E.Defilet

Wat een slecht park

23 May 2024
1,0
Vakantiepark Marina Beach — Op dit park willen de Oostblokkers nog niet verblijven. Het park is vervallen, vies en aan de leegstand te zien vertrekken de vaste gasten ook al. Had 2 huisjes geboekt waarvan we er 1 niet konden gebruiken om deze niet tijdig klaar voor verhuur was en de verwarming was kapot.Van het andere huisje was het slot van de voordeur kapot en de salontafel was 1 grote splinter. We zouden hiervoor compensatie krijgen maar hebben dit nooit ontvangen. Inmiddels heeft de boef het park verkocht. Ga hier a.u.b nooit naartoe het is zonde van je geld.

danielle

zeer slecht en heeeel vies

22 May 2024
3,9
Park Hengelhoef — de toiletten zitten onder de uitwerpselen en plas bij de receptie. het zwembad was dicht vanwege storing glijbanen 2 van de 3 stuk. geluidsoverlast door festival dus voor nood weer naar huis maar reactie ho maar dus ga nooit weer heen

J.vermeij

Wat een slecht onderhouden park.nooit meer.

21 May 2024
2,7

Ina Bassa

Slechte accomodatie, onvriendelijk personeel, wilde graag naar huis, nooit meer

18 May 2024
1,6
Vakantiepark Boschbeek — Ik raad het sterk af.
Wel in het bos, is mooi.
Verder alles ver onder de maat.

ilayda

blauwe caravan

12 May 2024
1,6
Vakantiepark Marina Beach — toen ik naar binnen ging met mijn vriendin zagen we op het bed in de kasten overal en nergens spinnen en allemaal andere beestjes ik ben gekomen om hier vakantie te houden en niet om 3 dagen achter elkaar te schoonmaken. de muren waren kapot en de nacht kast ook. Er was overal stof en onder de bedden was er ook allemaal beestjes en dekens die ze aan ons gaven waren vies en er waren vlekken der op. Ik geef onze caravan nummer 11 een 1,00 niet een mooie gewenste plek!

Barry Eickhout

Oud,vies en achterstallig park

10 May 2024
3,3
Park Hengelhoef — Vies smerig park!! Zoal Petertje zegt alles moet schoon,veilig en netjes. Hier is helemaal niks wat goed is. Ben op meerdere parken geweest van hem en dat was wel netjes. Dit is geen Topcamping maar een FLOPCAMPING en het personeel rijd alleen maar rondjes met een peukkie in hun mond.
Een oud en gedateerd park is helemaal niet erg,maar je mag wel verwachten dat het schoon is en alles functioneert.

Nooit meer naar de Hengelhoef
Oja,internet bereik is ook erg matig hier.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Oostappen geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Oostappen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Oostappen.

Gezelligheid, ontspanning en genieten dat biedt Oostappen ons elk jaar weer!
Fam. de Wit