Ooststappen Vakantieparken

Top vakantieparken in Nederland en België

Oostappen

Oostappen Groep Vakantieparken biedt u 10 vakantieparken op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Bij Oostappen kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en bovenal een compleet vakantieaanbod.

Op de mooiste plekjes in de mooiste provincies van Nederland vind je de prima vakantieparken van aanbieder Oostappen. Maar Oostappen heeft ook een aantal parken in België, zoals Recreatiepark Blauwe Meer, bij Lommel in Belgisch Limburg. Als je op zoek bent naar een vakantie waarin je totaal kunt ontspannen dan zit je op dit park goed. De kids zullen zich prima weten te vermaken in het buitenzwembad of de buitenspeeltuin en als ze zich toch dreigen te gaan vervelen dan kunnen ze altijd nog deelnemen aan het animatieprogramma. Maak ook eens een uitstapje naar de plaats Lommel, bijvoorbeeld om te shoppen.


11 Oostappen vakantieparken

Populaire parken van Oostappen

Oostappen

Vakantiepark Brugse Heide

  • Rustig park midden in de natuur
  • Super voor kinderen: animatie, buitenbad & indoor speelparadijs
  • Chalets + luxe kampeerplaatsen
Oostappen

Vakantiepark Zilverstrand

  • TOP Oostappen park mét subtropisch zwembad
  • Gezelligheid op Zilverstrand Plaza
  • Indoor speelpaleis & animatie
Oostappen

Vakantiepark Arnhem

  • TOP Oostapppen vakantiepark op Veluwe
  • Fantastische omgeving en faciliteiten
  • Dagelijks nieuwe aanbiedingen!

Oostappen ervaringen

5.2
21 ervaringen
Algemeen
4.9
Ligging van het park
6.2
Service
4.7
Het eten
5.1
Het onderkomen
4.8
Kindvriendelijkheid
5.5
Faciliteiten op het Park
5.1

5 Ervaringen met Oostappen

Prima verblijf gehad

30 maart 2017
7,3
Ondanks de vele slechte ervaringen op internet met Vakantiepark Zilverstrand toch een weekend hier geweest en gewoon een fijn verblijf gehad! Er zijn nieuwe beheerders die alles doen om het iedereen naar de zin te maken. Van een vies huisje was ook zeker geen sprake. Gewoon lekker genieten van rust, ruimte en natuur!

Leuk park in een goede omgeving.

08 november 2016
7,3
Hier in de herfstvakantie geweest met twee kleinkinderen. Het chalet waar wij in verbleven was matig qua inrichting. Enige vernieuwing zou wel op zijn plaats zijn.
De aankomst op het park was erg vriendelijk. Het animatieteam heeft ervoor gezorgd dat onze kleinkinderen het prima naar hun zin hadden. Tijdens de spel uurtjes konden wij heerlijk wandelen door de bossen rondom het park.
Er was een leuk verwarmd zwembad op het park. In de zomermaanden kon het dak worden geopend zodat het een open lucht zwembad werd. Er is voldoende speelgelegenheid in de buurt van de chalets. Weinig last gehad van de nabij gelegen snelweg. Het bezoek aan het park is voor een korte periode zeker voor herhaling vatbaar.

Eenvoudig kleinschalig park. Prima voor kinderen trouwens

04 november 2016
7,6
In de herfstvakantie een midweek doorgebracht op dit kleine park. Wij hadden een 4 persoons chalet. Ruim genoeg voor twee volwassenen en twee kinderen. Ik moet echter wel kwijt dat het chalet niet echt nieuw was. Alles was een beetje aan vervanging toe. Het rook ook niet echt fris, maar was gelukkig wel schoon.

Het animatieteam was zeer goed ingespeeld op kinderen van alle leeftijden. Ook erg leuk was het klim en springgedeelte binnen. Zeker ten tijde van wat minder weer een aanrader. Op het hele park waren voldoende speeltoestellen en trapveldjes waar de kinderen zich konden vermaken.

Voor het geld wat wij hebben betaald was het verblijf meer dan voldoende. Weet ecxhter niet of wij hier nog een keer terug komen.

Omgeving was afwisselend, bossen, steden en kleine dorpjes. Goed om te wandelen en fietsen.

Beoordeling door Olga

30 december 2013
3,3
waardeloze service! alleen als je directeur bent mag je buiten eten. nergens een bordje dat alleen binnen gegeten kan worden, ook geen uitzondering bij 25 graden!

Beoordeling door monique en frank

29 mei 2013
8,6
prima vakantiepark we gaan zeker weer terug en dat is volgende maand al

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Oostappen geweest? Deel jouw ervaring en maak kans op een vakantiechecque van € 100!

Plaats beoordeling

De reviews van Oostappen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Oostappen.

Gezelligheid, ontspanning en genieten dat biedt Oostappen ons elk jaar weer!
Fam. de Wit