Ooststappen Vakantieparken

Top vakantieparken in Nederland en België

Oostappen

Oostappen Groep Vakantieparken biedt u 10 vakantieparken op de mooiste plekjes in Gelderland, Zuid-Nederland en België. Bij Oostappen kunt u rekenen op kwaliteit, veiligheid, gastvrijheid, kindvriendelijkheid en bovenal een compleet vakantieaanbod.

Op de mooiste plekjes in de mooiste provincies van Nederland vind je de prima vakantieparken van aanbieder Oostappen. Maar Oostappen heeft ook een aantal parken in België, zoals Recreatiepark Blauwe Meer, bij Lommel in Belgisch Limburg. Als je op zoek bent naar een vakantie waarin je totaal kunt ontspannen dan zit je op dit park goed. De kids zullen zich prima weten te vermaken in het buitenzwembad of de buitenspeeltuin en als ze zich toch dreigen te gaan vervelen dan kunnen ze altijd nog deelnemen aan het animatieprogramma. Maak ook eens een uitstapje naar de plaats Lommel, bijvoorbeeld om te shoppen.


11 Oostappen vakantieparken

>

Populaire parken van Oostappen

Vakantiepark Brugse Heide

  • Rustig park midden in de natuur
  • Super voor kinderen: animatie, buitenbad & indoor speelparadijs
  • Chalets + luxe kampeerplaatsen

Vakantiepark Arnhem

  • TOP Oostapppen vakantiepark op Veluwe
  • Fantastische omgeving en faciliteiten
  • Dagelijks nieuwe aanbiedingen!

Vakantiepark Marina Beach

  • Voordelig bij Oostappen Vakanties
  • Héérlijk park met alle voorzieningen
  • Het hele jaar door topaanbiedingen!

Oostappen ervaringen

4.1
285 ervaringen
Algemeen
3.6
Ligging van het park
5.4
Faciliteiten op het park
4.2
De accommodatie
3.2
Service
3.7
Eetgelegenheden
3.9
Kindvriendelijkheid
4.7

285 Ervaringen met Oostappen

Peter gilles is de nieuwe maffia

Ranzige ouwe bende

18 March 2023
2,0
Park Blauwe Meer — Het was kwalitatief uitermate teleurstellend
Harde bedden alles was vies spinnenwebben missend keuken gerei duur ben na een nacht weg gegaan terwijl ik voor 2 weken had geboekt .. aan geld terug geven doen ze niet

Kells

Zeer slecht

13 March 2023
3,0
Vakantiepark Marina Beach — Beter brand je al die vieze lelijke oude blauwe hutjes af! Oude rotzooi en dat is nog zacht uitgedrukt een grote vetboel. Wij waren er in okt en het is gewoon zonde van je geld beter blijf je thuis. Achterons stond een huis met mensen die spacend over t park liepen. Meneer gilles laat de werkelijkheid niet zien bij zn massa is kassa. Mensen blijft hier weg!!!

Marie

Vies

14 February 2023
1,3
Vakantiepark Prinsenmeer — Nooit meer geweest in de zomer zijn eerder naar huis gegaan vies en nog eens vies.

Jan van Gils

Smerig en oud

24 January 2023
2,7
Vakantiepark Prinsenmeer — Vieze chalets. Oud en aftands. Duidelijk volop gehatseflatst op de bedden door voorgaande gasten. Sporen zichtbaar. Vies toilet. Schimmel.
PG geef geld uit aan modernisering ipv peperdure opzichtige auto en vakantie.

Mark

Barre ervaring rijker

28 December 2022
3,4
Vakantiepark Prinsenmeer — Ik raad dit park niet aan. Ik heb er nog steeds nachtmerries van. Hygiëne is ondermate slecht. De drollen lagen op de bril. Het huisjes stonk en zat onder de schimmel. Borden waren kapot en ik miste pannen. Mijn bed was harder dan steen,

Ontevreden

Wat een drama park een regelrechte aanfluiting

20 December 2022
2,7
Vakantiepark Prinsenmeer — Nou daar komt het smerig alles plakte, misten een matras. Kregen als opmerking we hebben er ook geen. Toen we thuis waren kregen we telefoon dat een een matras ontvreemd hadden. Nou ik zeg je hier wil je niet eens op liggen. Stinken, vlekken erop.

Centerparcs lover

SLECHSTE VAKANTIE OOIT!

11 December 2022
1,0
Vakantiepark Prinsenmeer — Dit is echt de slechste vakantie die ik ooit heb gehad. Zwembad was vies en zat vol met haren en pleisters. Op de vloer lagen kaugom, haren en pleisters! Het chalet was ook vreselijk! Oude tv gaten in het chalet de deur ging niet goed dicht. De wc was niet eens schoon! Er lag poep in het toilet en het rook er ook naar. In het chalet hing ook nog is een rook lucht. Op de deur stond duidelijk dat je niet mag rooken maar wat vind ik in het keukenkastje? Een asbak. De bedden waren oud en gammel er zaten vlekken in jet beddengoed en het was er gewoon opgegooit. Er zat ook nog is een mega dikke spin boven het bed! Er lag overal stof en er hingen overar spinnenwebben. De vloer kraakte als een gek en ben er bijna 2 keer over gestruikeld door loszittende planken. Er zaten bloedvlekken op het plafond en het plafond was ook wel erg laag hoor! Ik ben 1.98m lang en ik stoote mijn hoofd de hele tijd tegen die rot lamp, die het geneens deed! De bank was vies vol gaten en vol vlekken. Er was een los stuk van de plank van de bank er gewoon weer opgeschroeft. De douche kop zat vol met calk en er zat megs veel schimmel in de badkamer. Personeel is ook heel onvriendelijk. Ik ben doodziek tuisgekomen! Ga hier gewoon nooit heen! ❤️Ga naar Centerparcs! Dat is wel leuk❤️

Sjakie

Rotzooi

06 December 2022
2,1
Vakantiepark Prinsenmeer — Sluiten dit park bolle Gillis. Wat een aanfluiting. Als de rest van je parken ook zo zijn, dan ben je een oplichter

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Oostappen geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Oostappen zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Oostappen.

Gezelligheid, ontspanning en genieten dat biedt Oostappen ons elk jaar weer!
Fam. de Wit