Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Molecaten neemt familiecamping De Wijde Blick over

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 07 november 2017 — 1 minuut lezen
Molecaten neemt familiecamping De Wijde Blick over

De familiecamping De Wijde Blick van Peter van Oost in Renesse wordt per 1 januari 2018 overgenomen voor familiebedrijf Molecaten.

Vanaf 1 januari 2018 zal familiebedrijf Molecaten zich gaan ontfermen over de fameuze familiecamping De Wijde Blick in Renesse op het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. Hiermee komt er voor soon-to-be-voormalig oprichter en eigenaar Peter van Oost een einde aan 55 jaar investeren in een prachtig vakantieoord.

Achttiende Molecaten park

Molecaten begon 50 jaar geleden met één vakantiepark aan het Veluwemeer. Met de toevoeging van familiecamping De Wijde Blick zal het aantal vakantieparken van de familie groeien naar achttien parken, waarvan zeventien in Nederland en één in Hongarije. De thema’s ‘Grenzeloos genieten in bos, zand en water’, ’Natuurlijk genieten’ en ‘Watersport & waterpret’ maken ieder park bijzonder en zorgen ervoor dat zowel de reuring- als rustzoeker aan hun trekken komt.

Camping De Wijde Blick

Gast blijft nummer één

Net als bij Van Oost staan aandacht en gastvrijheid ook bij Molecaten hoog in het vaandel. Duurzaam ondernemen is tevens een belangrijke waarde die perfect aansluit bij de al riant staande charismatische familiecamping. Huidige medewerkers koesteren, evenals Van Oost zelf, dierbare herinneringen aan het park. Zij gaan gewoon mee onder het bewind van Molecaten. Vanwege het solide karakter van Molecaten heerst er het volste vertrouwen dat de identiteit en de charme van familiecamping De Wijde Blick behouden blijft.

Ben jij al eens op dit bijzondere plekje in Zeeland geweest?

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties