Libéma Vakantieparken

Top vakantieparken in Brabant

Libéma Vakantieparken ervaringen

8.5
16 ervaringen
Algemeen
8.6
Ligging van het park
8.8
Faciliteiten op het park
8.5
De accommodatie
8.5
Service
8.3
Eetgelegenheden
7.6
Kindvriendelijkheid
9

16 Ervaringen met Libéma Vakantieparken

Heerlijk park met attractiepas

24 August 2018
8,3
Vakantiepark Beekse Bergen — Dit jaar twee keer in het vakantiepark beekse bergen geweest. Een leuk vakantiepark met een leuk zwembad met glijbanen en als grootste pluspunt de attractiepas zo kun je onbeperkt 7 attracties tijdens je verblijf bezoeken. Naar het safaripark kun je met de bus of met een treintje en naar speelland met de bus of de boot.
Een park met veel plus punten. Een paar aandachtspunten zouden het verblijf perfect maken. De huisjes mogen wat beter schoongemaakt worden en een opknapbeurt gebruiken. De schoonmaak op het zwembad liet ook te wensen over.
Voor de rest echt een aanrader en we zullen er vast nog wel een keertje terug gaan!

Geweldige ervaring

12 July 2018
9,2
Safari Resort Beekse Bergen — Wij bezochten onlangs Safari resort Beekse Bergen voor een weekend en hebben hier een ongeëvenaarde ervaring gehad. Het resort is werkelijk prachtig. Enorm luxe en nog lekker nieuw. Onze bungalow was schitterend ingericht. Heel comfortabel (sauna!), strak, maar toch in de Afrikaanse stijl. Erg mooi gedaan. De bedden lagen ook fantastisch en het uitzicht.. ja dat maakt het helemaal geweldig. We konden vanuit ons huisje zo de giraffen, neushoorns, zebra's etc zien lopen. De kinderen wisten ook niet wat ze meemaakten. Natuurlijk hebben we ook het Beekse Bergen safaripark zelf bezocht, maar eigenlijk was het resort voor ons het hoogtepunt. Het centrumgebouw met lekker restaurant en terras (ook uitzicht op de wilde dieren) en het zwembad hielpen hier ook allemaal bij. Als je de kans hebt zou ik zeggen: boeken!

Heerlijk weekendjeweg

12 April 2018
8,9
Vakantiepark Beekse Bergen — We hebben een superleuk weekend gehad bij de Beekse Bergen. We sliepen in een bungalow in Afrikaanse stijl. Verder natuurlijk naar het safaripark geweest en veel mooie dieren gezien. Een plons in het Jungle zwembad was ook leuk (niet te lang) en een bezoek aan Speelland Beekse Bergen is ook goed bevallen. Super gehad dus en een hele leuke ervaring voor de kinderen en onszelf.

Leuk park met de kinderen

22 January 2018
8,4
Vakantiepark Dierenbos — Dierenbos is een leuk park voor een weekendjeweg met (jonge) kinderen. Lekker met de dieren spelen en knuffelen. Heerlijk! Ons huisje was verder ook prima. Wij hebben het erg naar onze zin gehad!

Ik ben hier met een grote groep op vakantie geweest in 1970

12 July 2017
8,0
Groepsaccommodatie het Zilveren Schor — Wij zijn hier met een grote groep jongens op vakantie geweest . Ik woonde op Meer en Bosch, het epilepsie centrum in Heemstede. Er was nog een grote groep vakantie gangers. In het midden was een grote danskuil. Wij hadden volksdansen geleerd en wij dansten hier De Maium. Het was voor ons een groot feest dat wij hier mochten doorbrengen en de andere groepen genoten van ons. Met het slotdiner moest iedereen zijn naam opzoeken en zat iedereen naast iemand anders en dat was natuurlijk bij kaarslicht.

Lekker weekendje weg met het gezin

07 June 2017
7,9
Vakantiepark Dierenbos — Wij hebben een superleuk verblijf gehad in Vakantiepark Dierenbos! Natuurlijk ga je hier ook (of zeg maar gerust vooral) heen voor de kinderen en die hebben een onvergetelijke tijd gehad! Lekker spelen in de speeltuinen, het zwembad, de bosrijke omgeving, de kinderboerderij, leuke animatie, etc. Het huisje (wij sliepen in een luxe bungalow "Damhert") was dik in orde. We wilden eigenlijk graag een kidsbungalow boeken, maar die was al vol, maar niet erg, want dit huisje was ook prima. Gezellige ingericht en van alle gemakken voorzien. Ze zijn van hout en ze staan lekker ruim opgesteld tussen de bomen en het water. Dat geeft dit vakantiepark nog wat extra's, die natuurbeleving. We hebben ook twee keer lekker gegeten in restaurant de Boswachtershoeve dat bij het park hoort. Met de gratis AttractiePas zijn we een dagje naar Safaripark Beekse Bergen geweest. Ook heel leuk. Al met al dus een topverblijf gehad!

Genieten met het hele gezin

10 April 2017
9,7
Vakantiepark Beekse Bergen — Superleuk weekend gehad in vakantiepark Beekse Bergen. De kinderen vonden het geweldig in de jungalow, de safari in het park. Helemaal top!

Plezierig vakantiepark

12 February 2017
9,6
Vakantiepark Beekse Bergen — Beekse Bergen hebben we in het najaar bezocht voor de eerste keer. Dit is ons bijzonder goed bevallen. De bungalows (jungalows) zijn leuk in stijl aangekleed, netjes ingericht en qua ruimte meer dan voldoende voor een weekendjeweg of zelfs een midweek. De combinatie met één of meerdere bezoeken aan Safaripark Beekse Bergen maakt dit park écht uniek! Het gehele gezin vond het geweldig om al die schitterende dieren in het echt te mogen zien. Leuk park!

Vakantiepark Beekse Bergen is top!

27 September 2016
9,9
Vakantiepark Beekse Bergen — Wat een heerlijk park! Wij verbleven in mei 2015 een lang weekend in het SafariCamp Beekse Bergen, en dat is toch wel een hele leuke ervaring (vooral voor kinderen). Je bent even helemaal weg. We verbleven in een compleet ingerichte safaritent. Ideaal en weer eens wat anders dan een bungalow of "standaard" vakantiehuisje. Het park zelf is ook leuk en van alle gemakken voorzien. Een safari mag natuurlijk niet ontbreken. Tussen alle Afrikaanse dieren..geweldig! De kinderen hebben genoten, en wij ook. We komen zeker nog eens terug.

Park Beekse bergen was top!

27 September 2016
9,3
Vakantiepark Beekse Bergen — Plezier voor het hele gezin! We zijn er een heel weekend geweest, maar komen zeker terug! Safaripark is een must natuurlijk.

Beoordeling door patricia

01 April 2013
8,6
Vakantiepark Beekse Bergen — we zijn er geweest met gezin met een jong kind.. maar het was super mooi veel te doen.. vooral met mooi weer is het super te doen daar

Beoordeling door Rudy en familie

10 April 2012
9,6
Vakantiepark Beekse Bergen — Vakantiepark Beekse Bergen is ons in alle opzichten uitstekend bevallen!! Wat een heerlijk park is dit zeg. We hadden met de familie een midweek geboekt en hebben volop genoten van het mooie weer, de fijne huisjes, het zwembad en natuurlijk ook het mooie Safaripark van Beekse Bergen. We gaan zeker nog eens!

Beoordeling door berg

19 January 2012
4,7
Vakantiepark Dierenbos — buiten zwembad open ???? buitenbad open wanneer wordt het warm was al in geen 20 jaar niet warm buiten alles hierover leugens????

Beoordeling door Dhr. Andriessen

04 December 2011
8,1
Vakantiepark Beekse Bergen — We hebben heerlijk genoten met de kinderen en kleinkinderen in het vakantiepark De Beekse Bergen. Ze kunt er alle \'kanten\' uit. Het park is goed verzorgd en leuk voor jong en oud.

Beoordeling door Fam. Kip

13 February 2010
8,1
Vakantiepark Dierenbos — Wij zijn dit weekend in het Vakantiepark Dierenbos geweest en hadden een boomhut gehuurd. Helemaal geweldig. Het park is erg leuk voor kinderen. Mooie speelvijver, leuk zwembad. De extra kaartjes die je krijgt zijn ook heel leuk. Wij zijn naar Sportiom geweest. De mensen zijn ook erg aardig, vooral de meneer die ons wilde helpen met het starten van de auto. Heel hartelijk dank.

Beoordeling door Mevr. van Binsbergen

21 June 2008
8,3
Vakantiepark Beekse Bergen — Wij hebben een geweldige vakantie gehad. We hadden een jungalow de luxe, luxe was het huisje zeker en het zag er allemaal keurig uit. Ons dochtertje van toen bijna 3 heeft enorm genoten, safaripark, speelland de speeltuintjes het zwembad. Het was in 1 woord fantastisch! We willen voor volgend jaar weer gaan boeken.

Deel jouw parkervaring

Ben jij in een vakantiepark van Libéma Vakantieparken geweest? Deel jouw ervaring!

Plaats beoordeling

De reviews van Libéma Vakantieparken zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens een vakantie in een huisje of bungalow van Libéma Vakantieparken.