Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Beestachtige kerstvakantie in Beekse Bergen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 25 december 2013 — 1 minuut lezen
Beestachtige kerstvakantie in Beekse Bergen

Als jij deze kerstvakantie van een on-Hollandse Kerst of oud en nieuw wilt genieten, dan is een verblijf op vakantiepark De Beekse Bergen zeker aan te raden. Op dit vakantiepark logeer je namelijk niet in zomaar een accommodatie, maar in een beestachtig leuk beschilderde ‘jungalow’.

Tijdens de kerstvakantie worden op het vakantiepark De Beekse Bergen van de Libéma Groep tal van activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Een verblijf op dit vakantiepark betekent dan ook dat je gegarandeerd een leuke tijd zult beleven. Denk bij de mogelijke activiteiten bijvoorbeeld aan workshops als ‘Cupcakes pimpen’ en ‘Pimp je vogelhuisje’.

Uiteraard kun je tijdens een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen rond de feestdagen ook gebruikmaken van de diverse faciliteiten die dit park te bieden heeft, zoals het zwemparadijs met overdekt ‘Junglebad’ en tal van andere sportfaciliteiten. Natuurlijk is het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen eveneens een leuke optie voor een geslaagd dagje uit.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje