Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal Sandybrook: Het nieuwe vakantiepark van Landal in Engeland

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 26 september 2018 — 1 minuut lezen
Landal Sandybrook: Het nieuwe vakantiepark van Landal in Engeland

Landal GreenParks heeft met de opening van Landal Sandybrook wederom een nieuw vakantiepark in Engeland toegevoegd. Dit is alweer het vierde Landal park in Engeland. Splendid!

De zuidzijde van het Peak District National Park vormt het decor van het nieuwe Landal Sandybrook. Waar zeg je? Wel, in de buurt van het pittoreske Ashbourne, tussen Manchester en Birmingham. Yes, je leest het goed: Groot-Brittannië. Landal Sandybrook is alweer het vierde Engelse bungalowpark van Landal GreenParks!

Landal Sandybrook: Everyones cup of tea

Met een enorme variëteit aan mooie landschappen, indoor én outdoor-activiteiten kan het niet anders dan dat je hier een toptijd tegemoet gaat met het hele gezin. Je slaapt in een van de 55 chalets, waarvan enkele uitgerust zijn met een jacuzzi.

Landal Sandybrook zwembad

Het zwembad van Landal Sandybrook

Omgeving Landal Sandybrook

De omgeving van Landal Sandybrook is ideaal om per fiets te ontdekken

Luxe op Landal Sandybrook

Ook op het park komt luxe je tegemoet in alle mogelijke vormen. Zo neem je een weldadige duik in het overdekte zwembad en speel je met de grandioze opblaasbare WaterWalkerz ballen. Neem snorkel les, ga mountainbiken of bergklimmen en speel samen met de kids in de diverse speeltuinen. Vervelen?! Dat kennen de Engelsen niet.

Wij durven met zekerheid te stellen dat naast het eerder geopende -en populaire- Landal Darwin Forest, Landal Kielder Waterside en Landal Gwel an Mor, ook Landal Sandybrook menig vakantiehart zal veroveren.

Landal Sandybrook is vanaf nú boekbaar op de website van Landal.

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter

Tags: Landal , Sandybrook


Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje