Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal Berger Duinen: nieuw Landal park in Noord-Holland

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 27 mei 2019 — 2 minuten lezen
Landal Berger Duinen: nieuw Landal park in Noord-Holland

Landal Berger Duinen wordt het nieuwe vakantiepark van Landal GreenParks in Noord-Holland. In het duingebied tussen de dorpen Bergen en Schoorl worden 72 luxe vakantiewoningen gebouwd. Gaaf!

Ja, dames en heren: Landal GreenParks komt álweer met een nieuw vakantiepark. Onlangs werd Landal De Vlinderhoeve (een nieuw park in Gelderland) aangekondigd en na de zomer opent Landal Kaatsheuvel haar deuren, máár in de kop van Noord-Holland was nog ruimte voor een mooi Landal park. En zie daar: Landal Berger Duinen!

Genieten in de duinen 

Landal Berger Duinen is pas het derde vakantiepark van Landal op het vaste land van Noord-Holland, want alleen Landal Beach Resort Ooghduyne en Landal Strandhuisjes Julianadorp zijn daar tot nu toe te vinden. Landal Berger Duinen ligt iets zuidelijker bij de leuke badplaats Schoorl en zoals de naam al doet vermoeden ligt het park ook daadwerkelijk in de duinen. Hoe fijn is dat! Vanuit je vakantiewoning wandel of fiets je dus zo door het mooie duingebied de Schoorlse Duinen.

Strand Schoorl

Zonsondergang op het strand van Schoorl

Ook dagtripjes naar historische steden als Alkmaar en Hoorn zijn leuk om te doen vanuit Berger Duinen. Meer zin om het rustig aan te doen? Nuttig een lunch in Bergen aan Zee, maak een strandwandeling of bezoek het kunstenaarsdorp Bergen.

Luxe vakantiewoningen

En de woningen zelf? Die zien er bij voorbaat al héél fraai uit vinden wij. Oké, het is nog maar een impressie (lees: digitale tekening), maar ooh die stijlvolle huizen met rieten daken en lekker veel ruimte eromheen wil je toch direct boeken? In totaal worden er 72 recreatiewoningen gerealiseerd op Landal Berger Duinen.

De woningen zijn zó gemaakt dat ze perfect in het duinlandschap passen. Modern en toch landelijk. De huizen zijn er in verschillende formaten: 4-, 6- en 8-persoons. De woningtypen variëren van Comfort, tot Luxe tot zelfs Extra Luxe! Ja ja, dan kun je straks onder je eigen rieten dak genieten van wellness in je loungebad of op je eigen terras een lekker wijntje drinken bij de buitenhaard.

Qua overige faciliteiten wordt Landal Berger Duinen niet een heel uitgebreid vakantiepark. Er komt namelijk alleen een receptiegebouw met een kleine supermarkt en daarnaast kun je nog fietsen huren.

De opening van Landal Berger Duinen is in de zomer van 2020 als alles volgens plan verloopt. Wij kijken er naar uit!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje