Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal De Vlinderhoeve: hét nieuwe vakantiepark van Landal in Gelderland

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 08 maart 2019 — 2 minuten lezen
Landal De Vlinderhoeve: hét nieuwe vakantiepark van Landal in Gelderland

Landal De Vlinderhoeve is het nieuwe vakantiepark van Landal GreenParks. De Vlinderhoeve in Gelderland kan vanaf eind april geboekt worden.

En wat wij nu al gezien en gelezen hebben ziet er goed uit! Landal De Vlinderhoeve wordt dé nieuwe hotspot van Landal GreenParks. De grens van Gelderland en Overijssel vormt het prachtige decor van het nieuwe gezinspark. Dit voorjaar nog worden de eerste gasten verwelkomd. Op 26 april om precies te zijn, volgens Landal’s commercieel directeur Erik van Essen.

De Vlinderhoeve: ontspannen in een prachtige omgeving

Sereniteit en natuurschoon staan centraal in de bosrijke Gelderse gemeente Lochem. Maak een boswandeling, ontdek velerlei musea, ontspan in Thermen Bussloo, fiets langs de kastelen in de regio en breng een bezoek aan de Hanzesteden Deventer en Zutphen. Vervelen is geen optie in dit prachtige deel van ons land.

Ook op het nieuwe vakantiepark zelf geniet je met volle teugen. Zo neem je een duik in het binnenzwembad (in de loop van 2019 geopend), sla je een balletje bij de adventure golf en spelen de kids naar hartelust op het multifunctionele speelveld. Een restaurant, waar je aanschuift voor een smakelijke maaltijd, behoort tevens tot de vanzelfsprekende faciliteiten.

Royale bungalows

Landal De Vlinderhoeve is vooralsnog in aanbouw en zal haar deuren openen met 58 luxe vierpersoons bungalows in diverse typen. Alle stulpjes zijn van de nodige comfort voorzien. Zo heb je in elke woning een was-/droogmachine, een vaatwasser en een combimagnetron tot je beschikking.

Er komen twee type bungalows op De Vlinderhoeve. Type 4C: een 4-persoonsbungalow met 2 slaapkamers en Type 4-6C: een bungalow met 2 slaapkamers en een bedstee. Deze laatste bungalow is ideaal voor een gezin met 2 kinderen.

Bungalow type 4-6C, Landal De Vlinderhoeve

Een bungalow op Landal De Vlinderhoeve

Landal De Vlinderhoeve

Van binnen zien de bungalows er stijlvol uit

Landal De Vlinderhoeve bungalow

Slaapkamer in de bungalow

Daarnaast staat bij alle bungalows het hebben van privacy en veel ruimte hoog in het vaandel. Sommige verblijven liggen daarom letterlijk aan het water. Waar je ook verblijft, zowel jong als oud gaan op Landal De Vlinderhoeve een ontspannen vakantie tegemoet!

Binnenkort zullen wij uiteraard meer laten zien op de speciale parkpagina op Parkvakanties. Er kan overigens wel alvast geboekt worden!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje