Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Landal Kaatsheuvel: nieuw en luxe vakantiepark

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 05 oktober 2017 — 1 minuut lezen
Landal Kaatsheuvel: nieuw en luxe vakantiepark

Nabij de Efteling overnachten met voorzieningen zoals je die van Landal gewend bent kan vanaf 2019 op het gloednieuwe Landal Kaatsheuvel.

Op zo’n twee kilometer van pretpark de Efteling, direct grenzend aan het dorpje Kaatsheuvel, komt een fonkelnieuw vakantiepark van Landal GreenParks. De naam van dit park wordt Landal Kaatsheuvel. De bouw is in volle gang: 104 recreatiewoningen, bestaande uit vier-, zes-, acht-, tien- en twaalfpersoonsbungalows variërend van comfort- tot luxeniveau en thema’s geheel gericht op kinderen, vormen de nieuwe basis waar vanuit vakantiegangers een ultiem weekend, weekje of langere tijd weg beleven. Vanaf medio september wordt er gestart met de verkoop van de eerste onderkomens.

Omgeving van Landal Kaatsheuvel

De mooie omgeving van Landal Kaatsheuvel: Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Bungalow bij Landal Kaatsheuvel

Visual van een 6-persoons luxe bungalow

Duurzaam vakantiepark

Ook met de faciliteiten op Landal Kaatsheuvel wordt flink uitgepakt. Zo kan je als gast genieten van een binnenzwembad en zijn er voor de kinderen diverse speelmogelijkheden. De receptie en ParkShop zullen je van alle informatie en eventuele benodigdheden voorzien. Dit allemaal met duurzaamheid als één van de belangrijkste kernwaarden, want mede dankzij gescheiden afvalinzameling, het gebruik van zonnepanelen en led-verlichting zal het park bij opening direct het Green Key Gold-certificaat toegewezen krijgen. Holle bolle Gijs’ "papier hier" (van de Efteling) wordt daarmee naadloos doorgetrokken naar het nieuwe luxueuze vakantieoord.

Een sprookje dat werkelijkheid wordt

Landal Kaatsheuvel biedt een geweldige combinatie van rustieke natuur, wervelende reuring in nabijgelegen attracties van de Efteling of Safaripark Beekse Bergen en bruisende steden als Breda, Den Bosch en Tilburg vlak in de buurt. Voor een sprookjesachtige en tegelijkertijd milieuvriendelijke vakantie weet je waar je naar toe gaat binnenkort!

Landal Kaatsheuvel zal waarschijnlijk in 2019 de eerste gasten mogen verwelkomen. Wij zijn benieuwd!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+Auteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties