Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Hof van Saksen heropent stijlvol Italiaans restaurant Gusto

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 13 maart 2019 — 2 minuten lezen
Hof van Saksen heropent stijlvol Italiaans restaurant Gusto

Luxe resort Hof van Saksen in Drenthe heeft restaurant Gusto compleet vernieuwd en het resultaat is schitterend! Maak je klaar voor een heerlijke culinaire ervaring op zijn Italiaans.

Middels vernieuwende Italiaanse, internationale allure verrast Landal’s Hof van Saksen wederom. Restaurant Gusto pronkt vanaf nu namelijk op een nieuwe plek in het centrumgebouw de Havezate, namelijk direct naast de entree, waar eerst het Grand Café was gevestigd. En dat heeft goed uitgepakt! Een mix van trendy interieur, kindvriendelijke faciliteiten en smaakvolle Italiaanse hoogstandjes bezorgen je een culinair spektakel waar je geen genoeg van krijgt.

De vernieuwing van Gusto is onderdeel van nóg meer Hof van Saksen vernieuwingen die die dit jaar plaatsvinden. Het resort wordt alsmaar mooier en wij kunnen na ons vorige bezoek (lees onze Hof van Saksen review) niet wachten om weer eens terug te gaan!

Het nieuwe interieur van restaurant Gusto

De vernieuwde eetgelegenheid in restaurant Gusto is met zorg ingericht. Zo is er meer zitruimte, volop daglicht, een bijzonder verlichtingsconcept waarmee een warme, mediterraanse ambiance gecreëerd wordt én is er extra aandacht voor de kids. Een aparte speelruimte met een lego-wand van maar liefst zeven meter en lego-steentjes in de kleuren van de Italiaanse vlag zorgen bijvoorbeeld voor het nodige vertier.

Restaurant Gusto, Hof van Saksen

Het design interieur van restaurant Gusto

Ook beschikt het restaurant over een speciale kinderkaart voorzien van (woord)spelletjes en leuke weetjes over Italië. Naast de specialiteiten op de kindermenukaart kunnen de kleintjes ook kiezen voor hapjes van ‘de grote mensenkaart’. Uiteraard worden de gerechten in passende porties geserveerd.

Passie voor Italiaans eten en meer

Dat de liefde voor de Italiaanse keuken voorop staat moge duidelijk zijn. Vol passie worden de lekkerste pasta’s en pizza’s uit de speciale steenoven getoverd. Uitsluitend bereid met dagverse ingrediënten. Omdat bij het Hof van Saksen naar perfectie gestreefd wordt, mag je daarbij de hoogst mogelijke gastvrijheid verwachten. En dat te midden van een decor waar je u tegen zegt. Want check de muurschildering, het in het oog springende behang en de marmeren tafelbladen met print. Ook dat is smullen geblazen! De vele groene planten maken de mediterraanse beleving compleet.

Kortom, Hof van Saksen is absoluut een van de oogappels van Landal GreenParks in Drenthe. Dit hippe, verrassende, gloednieuw Italiaans concept bewijst dat nog een keer met verve!

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje