Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Gave vernieuwingen op resort Hof van Saksen

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 31 december 2018 — 2 minuten lezen
Gave vernieuwingen op resort Hof van Saksen

Leuk nieuws vanuit Drenthe: Hof van Saksen, één van onze favoriete vakantieparken, gaat vernieuwen. Een nieuwe glijbaan, een adventure golfbaan, nieuwe boerderijen én de horeca wordt vernieuwd!

Nóg een nieuwe glijbaan!

Het Hof van Saksen telt op dit moment 166 Saksische boerderijwoningen en 66 vakantiehuizen. Daarnaast staat het Drentse park vooral bekend om zijn subtropische zwembad met drie fameuze glijbanen. De Bombo, de Intenso en de Presto vormen respectievelijk ’s werelds grootste indoorbandenglijbaan, de hoogste bandenglijbaan en de steilste speedslide.

Volgens woordvoerder Jeannette ten Kate van Landal GreenParks wordt hier een nieuwe bandenglijbaan aan toegevoegd. "Boven in de toren is er al rekening mee gehouden.".

Wauw, wij kunnen nu al niet wachten om deze nieuwe bandenglijbaan te gaan testen. Het zwembad wordt hierdoor dus nóg leuker dan hij nu al is. En hij is al te gek hoor! Bekijk het onderstaande filmpje dat wij maakten van het Hof van Saksen zwemparadijs maar ;)

Een adventure golfbaan en extra vakantieboerderijen

Ook staat er een nieuwe buitenspeelattractie op de planning: een heuse adventuregolfbaan. "Een soort minigolfbaan die op avontuurlijke wijze wordt ingericht" zoals Ten Kate het noemt.

Niet alleen de attracties worden vernieuwd. Ook de horecagelegenheden in het hoofdgebouw "Havezate" worden vernieuwd. Het eerste restaurant is al opgeknapt en voor het komende jaar staat het Grand Café van het park op de planning.

Tot slot zullen er ook nieuwe accommodaties worden toegevoegd. Er komen dus een aantal vakantieboerderijen bij op het resort. 

Bestemmingsplan in kannen en kruiken

Het bestemmingsplan voor de uitbreidingen is gereed en er zijn al de nodige voorbereidingen getroffen.

Ten Kate: "De gemeente Aa en Hunze heeft daar alle medewerking aan gegeven. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee. Maar hoeveel vakantieboerderijen er precies bijkomen en wanneer, daarvoor is het nog te vroeg. Dat plan staat nog in de kinderschoenen."

Wat de totale innovatiekosten bedragen staat daarom momenteel nog niet vast, volgens Jeannette ten Kate. Wel is er een duidelijke groei zichtbaar in de bezetting van het Hof van Saksen. Wij van Parkvakanties begrijpen die stijging in populariteit maar al te goed! De sfeervolle, luxe accommodaties, te midden van de prachtige regio, in combinatie met de sensationele attracties vormen namelijk een absolute succesformule. Lees onze eigen Hof van Saksen review maar!

Grote kans dat wij volgend jaar weer naar Nooitgedacht afreizen. Vooral om die nieuwe glijbaan te testen natuurlijk ;)

Deel dit artikel via:   Facebook TwitterAuteur: Redactie

Redactie

De Parkvakanties redactie onder leiding van Suzanne van Duijn. Boordevol vakantiepark inspiratie, ervaringen, tips, nieuws & méér. Wij ♥ van vakantieparken!Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje