Parkvakanties blog

Inspiratie voor je vakantie

Wooh: Het nieuwe Kids waterpark Playa in het Duinrell Tikibad is geopend (Filmpje!)

Artikel geschreven door: Redactie
Door Redactie op 07 juli 2017 — 1 minuut lezen
Wooh: Het nieuwe Kids waterpark Playa in het Duinrell Tikibad is geopend (Filmpje!)

Het Kids Waterpark Playa in het Tikibad is nú officieel geopend. Afgelopen woensdag mochten onder het toeziend oog van de burgemeester van Wassenaar de eerste kinderen de nieuwe glijbanen (4 stuks!), sproeiers, watervallen en het vewarmde speelbad proberen.

Volop waterpret in het Tikibad

Met de opening van het Playa Waterpark is er maar liefst duizend vierkante meter extra waterplezier aan het Tikibad toegevoegd. Playa waterpark is speciaal voor kinderen t/m 12 jaar. En wat vinden de kids er zelf van? Die zijn helemaal blij! Bekijk in het onderstaande filmpje de eerste reacties :)

Met de uitbreiding van het waterpark heeft het Tikibad inmidels 1,3 kilometer aan glijbanen. En wie denkt dat Duinrell alleen aan de jongere kinderen heeft gedacht heeft het mis. Want in mei dit jaar werd ook al de enorm spectaculaire Triton glijbaan in gebruik genomen. Déze glijbaan is 20 meter hoog, 163 meter lang en heeft 3 mega-trechters! Echt iets voor de daredevils dus. Vooruit..ook daar nog een filmpje van!

Vakantiepark Duinrell

Heb jij nu ook zin om het Tikibad (en natuurlijk attractiepark Duinrell) te bezoeken en ook nog te blijven overnachten? Boek dan een verblijf in Vakantiepark Duinrell. Dan slaap je in een comfortabele bungalow (of ook wel "Duingalow") of luxe lodgetent en heb je onbeperkt toegang tot het Tikibad en attractiepark Duinrell. Ideaal voor een weekendjeweg of korte vakantie. Op de Duinrell website boek je eenvoudig je verblijf en vind je vaak ook nog goede aanbiedingen of speciale arrangementen met extra korting!

Deel dit artikel via:   Facebook Twitter Google+
Gerelateerde artikelen

Browse op categorie

Volg Parkvakanties