Landal Miggelenberg

Landal Miggelenberg ervaringen

8.1
34 ervaringen
Algemeen
8
Ligging van het park
8.6
Faciliteiten op het park
7.9
De accommodatie
8.1
Service
8.2
Eetgelegenheden
7.6
Kindvriendelijkheid
8.4

34 Ervaringen met Landal Miggelenberg

Vercouter Anne-Marie

Amazing te verblijven in de " Droomboom" met 2 kleinkinderen! WOW!

07 September 2020
8,7
Fijn! Wel, hou rekening met de vakantieperiodes van België...er was iets te weinig begeleiding voor lagere schoolkinderen ( in het begin van juli) dat is een - punt! (

J. Bakker

Park voor iedereen

24 August 2020
9,9
Mooie bungalows midden in de natuur!

Esther

Miggelenberg is super, geweldig, leuk en te gek!

06 March 2020
9,3
Wij hebben een geweldige midweek gehad bij Landal Miggelenberg. Alle vriendelijke medewerkers (en Bollo!!) bedankt!

Nathalie en familie

Schitterend park

08 May 2019
9,9
Vakantiepark Miggelenberg kunnen wij wel aanraden. De ligging is erg mooi op de Veluwe. Op het park staan mooie bungalows. Niet enorm modern, maar gezellig en netjes. Lekker ruim alles en veel groen. Zwembad, en mooie Brasserie. Goed weekend gehad met familie.

Jannie

Heel leuk park

20 August 2018
8,0
Het is een heel leuk park, veel te doen voor de kleinkids, gaan in de herfstvakantie weer een weekje, nemen altijd het zelfde huisje, zitten gelijk op de hei.

Bea van Leijenhorst

Een lang weekend genieten.

06 August 2018
8,6
We zijn zeker 4x op de Miggelenberg geweest. We gaan dan in januari of februari . Het is een gezellig en mooi park. Het wordt goed onderhouden. De accomodatie is ook prima, we proberen altijd hetzelfde nummer te boeken. Het eten is ook heerlijk. Met 1 woord FANTASTISCH..

Annemarie bongers

Geweldig mooi natuur park en omstreeks

06 August 2018
8,1
Geweldig er mag wel meer vuilnis bakken voor honden extra ! En ja zou iedereen aan bevelen

Trudy Huisenga Horstman

Heerlijk een paar dagen er tussenuit.

05 August 2018
7,9
We vonden het er heerlijk.
De route naar de bungalow was alleen best heuvelachtig.
Verder alles prima in orde.

C.J.Val-Dijkshoorn

Gezellig en kind vriendelijkpark.

05 August 2018
7,4
Ligging is mooi en je kunt er zo de bossen in wandelen. Heuvelachtig wat soms voor ouderen lastig kan zijn. Leuke speelplekjes voor de kinderen. Zelf zoeken wij altijd het meest rustig en afgelegen huisje uit omdat wij voor onze rust gaan en de natuur. Restaurant vinden wij erg tegenvallen voor de te dure gerechten. Wel heerlijk om er even een biertje met een bittergarnituur te nuttigen.

E.Beems

Een fijn vakantiepark

05 August 2018
5,4
Mooi en leuk park, gelegen in de bossen. Fijne wandelroutes door het park. Verwarmt binnen zwembad, dat zou wat uitgebreider mogen met bad een buiten bad. Er is een binnenplaats....waar je wat kunt gebruiken. Voor jongeren is er een speelhal en voor de kleinere kinderen een speeltuin. Verder is er een restaurant en een snackbar.

Lida van Zanten

Vakantie

05 August 2018
7,7
Heerlijke vakantie gehad, rust, natuur en fijn huisje, zou er graag nog een keer heen willen

Wil Mittendorf

Heerlijk midden in het bos

30 July 2018
9,6
Het park was netjes schoon rustig fijn en veel te doen voor de kinderen

Anja Verhage

Een prachtig park

17 July 2018
8,4
We hadden een heel mooi prachtig huisje ,lekker groot ,met alles wat je nodig mocht hebben en een mooie masterroom met eigen badkamer ,echt Toppie
Mooie ligging ,kindvriendelijk ,ik zou er zo weer heen gaan ,echt een aanrader!!!

Melissa

Gezellig, bosrijk park!

16 July 2018
7,7
Mooi en schoon park. Er wordt regelmatig iets vernieuwd (huisjes, restaurant, parkshop)
Tip, blijf regelmatig iets vernieuwen of toevoegen. Dit verrast mensen positief wanneer zij terugkomen naar hetzelfde park en motiveerde mensen die twijfelen om nog een keer naar hetzelfde park te gaan.
Persoonlijk vind ik het erg belangrijk dat de huisjes regelmatig opgefrist worden....

Bianca Haringa

Geweldig mooi park!!

16 July 2018
8,4
Ik raad dit park aan iedereen aan!! Het ligt tussen de bossen op de Veluwe. Mooie huisjes, mooi restaurant, receptiedames erg vriendelijk, tof animatieteam, leuk zwembad en noem maar op!!! Wij zijn hier al vaak geweest en blijft 1 van onze favorieten

r brinkman

gezellig vakantie park

16 July 2018
7,1
het is een gezellig vakantie park
er zouden honden bungalows moeten komen dat missen we wel op dit park huisjes met een omheining voor de hondjes dus zodat ze ook lekker vrij buiten kunnen en niet kunnen weglopen
er zouden ook meer volwassen bingo avonden moeten worden gehouden met mooie grotere prijzen te winnen , wij houden wel van bingo maar dan niet met goedkope flut prijsjes , dus dan echt een kinder bingo en een volwassen bingo appart
en zou ook heel fijn zijn wat entertainment zoals live muziek
voor kinderen is er zat te doen maar voor volwassenen bar weinig dat is wel erg jammer
maar voor de rest een prima park de meeste huisjes zijn wel aan vernieuwing toe , ruimere badkamers , betere bedden voor rug patienten geen bad meer maar een lekkere inloop douche

Marianne

Prachtig park midden in natuur

15 July 2018
8,1
Heerlijk park om tot rust te komen en aktief de natuur in te gaan. Ook veel leuke dingen voor kinderen en prima eetgelegenheid.
In elk seizoen mooi hier!

Jolanda Meertens

Een erg mooi gelegen park

12 July 2018
7,9
Onze eerste kennismaking met Landal vakantie parken. Al,jarenlang, meerdere concurrenten bezocht. Zeer aangenaam verrast. Ons idee was dat de parken van Landal geen zwembad en restaurants op het park zouden hebben. Gedateerd en smoezelig zouden zijn. Niets van dit alles bleek waar. Klein maar leuk en schoon subtropisch zwembad. Prima eet gelegenheden. Het diner in de tipi-tent ook echt een aanrader! Keurig schone huisjes, kunnen de concurrenten een voorbeeld aan nemen, met Senseo, oven, vaatwasser en box spring matrassen. Leuke wandeling met de boswachter gehad om wild te spotten. De ligging is echt perfect. Direct aan het bos en heel centraal voor uitstapjes. Kortom: wij hebben onze mening over Landal zeer moeten bijstellen. Voor ons zeker een bestemming om nogmaals te bezoeken.

Bouwmeester

Geweldig park voor een familievakantie

08 July 2018
8,3
Park is prima het restaurant kan wel iets beter lang wachten oo het eten en prijs ook best aan de hoge kant.
Zou het park zeker aanraden al zeker 15 keer geweest

R brinkman

Heerlijke natuur

08 July 2018
7,1
Een goed park mooie natuur en heerlijk voor de honjes
Mag in de huisjes meer gemoderniseerd worden dus nieuwer interrieur
Moeten honden bungalows komen zoals op andere parken van landal al is
Meer activiteiten voor volwassenen bingo met mooiere prijzen
Voor de rest is het een prima park , in de vakantie periodes mogen de prijzen van de huisjes wel zakken erg duur voor mensen met een minder inkomen maar wel graag naar landal willen .
In het restaurant kan meer variatie aan gerechten en meer aan vis gerechten voor een redelijke prijs .
Maar versers mooie natuur en genieten van de omgeving

Fam Korteweg

Leuk park

08 July 2018
8,0
Leuk park midden in de bossen. Huisjes niet luxe maar alles zit erin wat nodig is.

Tonny Roelen

Dichtbij ons jaarlijks hondentreffen

06 July 2018
9,1
Leuk, mooi, gezellig park in een super omgeving

Jannie

Is een geweldig park voor groot en klein.

06 July 2018
8,7
Het park is prima, echt een aanrader, kleinkids gaan er graag naar toe

Jessica

Super leuk park

06 July 2018
8,4
Super leuk park, kids kunnen zich goed vermaken.
Persoonlijk vond ik het zwembad wat klein/minder leuk.

Gabriëlle

Een mooi plek om tot rust te komen!

04 July 2018
8,6
Een heerlijk park midden op de Veluwe, je kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de omgeving. Er is voor alle leeftijden wat te doen!

S.S. Hollenga

Geweldig park

03 July 2018
9,3
Een prachtig park voor ieder wat wils in een mooie omgeving.

Stephanie de W.

Super!

12 May 2018
9,7
Geweldig leuk park! Wij hebben een super weekend gehad hier en de kinderen wilden niet meer naar huis!

Jelke Bijlsma

Leuk park met het gezin

11 April 2018
8,7
We hebben een superverblijf gehad op Landal Miggelenberg. Leuk team daar, prima huisje en voor de kids helemaal geweldig! Zwembad, animatie, leuke activiteiten. De ligging bij de natuur van de Veluwe is ook fijn.

JAN Knetsch

Heerlijk in de bossen wild spotten

23 December 2017
8,3
Heerlijk park.
Ook de nieuwe bungalows.
September weekje geweest,januari weer een weekje met familie.


Imke van der Schaaf

Superfijn huisje, leuk park en vriendelijke mensen

29 November 2017
8,1
Landal Miggelenberg in het voorjaar geboekt voor een weekendje weg met vrienden. We hadden 2 bungalows en ze waren prima in orde. Goed schoongemaakt en gezellig ingericht. De ligging van het park is wat voor ons doorslaggevend. Lekker in en bij het bos. Heerlijk. De kinderen hebben zich ook heel goed vermaakt. De mensen in het park zijn superlief en het animatieteam geweldig. Wij komen nog eens terug!

M v d Valk

Slechte service

12 June 2017
1,0
Bij het redden van mijn woning ivm brand en opruimen van de schade rond mijn woning kon ik niet komen.
Geprobeerd of ik op een ander tijdstip kon komen. Antwoord een keihard nee. Jammer dan.

Tonny Roelen

Onderkomen voor Ierse Terrier weekend

06 March 2017
9,3
Park leuk, goed verzorgd en dichtbij het terrein waar we voor ons evenement moeten zijn

Mevr. de Koning

Beoordeling door Mevr. de Koning

22 June 2009
7,1
De Miggelenberg in het Veluwegebied, is mijn favoriet. Ligt prachtig, heuvelachtig, met ongewoon, veel natuurschoon, en biedt vertier, naar ieders plezier. Vriendelijkheid ten top, dat staat voorop. U voelt zich als herboren, na een ontmoeting met hert of eekhoorn. Het natuurgehalte voldoet hier ruim, de Miggelenberg verdient een dikke pluim.

dhr. Davids

Beoordeling door dhr. Davids

25 March 2008
7,7
Zojuist terug gekomen van heerlijk weekend op Landal Miggelenberg. We hadden een luxer (zojuist verbouwd) huisje dan we geboekt hadden. Personeel is zeer vriendelijk en park is ruim en overzichtelijk opgezet. Park is schoon en er is genoeg te doen voor de kinderen. Wij gaan zeker nog een keer.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landal Miggelenberg

Plaats beoordeling

De reviews van Landal Miggelenberg zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.