Landgoed Ruwinkel

Landgoed Ruwinkel ervaringen

8.8
29 ervaringen
Algemeen
8.8
Ligging van het park
9
Faciliteiten op het park
8.6
De accommodatie
8.8
Service
9.2
Eetgelegenheden
8.6
Kindvriendelijkheid
8.7

29 Ervaringen met Landgoed Ruwinkel

Een heerlijk knus bungalowpark

11 January 2019
9,9
Heerlijk diervriendelijk vakantiepark, niet te groot en toch alles aanwezig,
hier oud en nieuw gevierd en heerlijk gegeten in de pannenkoeken boerderij , het kip restaurant en een boerenontbijt in de Bed en Breakfast,
Oud en nieuw 2019/2020 zijn we er weer

Fijn en rustig park

07 December 2018
9,9
Park is ruim opgezet, bij 3 gelegenheden kan je lekker eten, huisjes zijn mooi ingericht en altijd schoon.
Op het park kan je fietsen huren om de omgeving te verkennen, een aanrader.
Medewerkers zijn vriendelijk en heel erg behulpzaam.
Een aanrader voor gezinnen met en zonder kinderen, een hond is altijd welkom.

Echt genoten

02 November 2018
8,9
Bij (te vroege ) aankomst werd ons verteld dat de sleutel over een half uurtje er wel zou zijn. Geen punt, tijd voor koffie met een koek. Ruim een half uur later nog geen sleutel, maar nog steeds geen probleem. Na nog even wachten de sleutel. Huisje (6 persoons) lekker ruim met twee mooie badkamers, schoon en een mooie lokatie. Na het uitpakken en installeren staat er ineens een fles wijn voor de deur met een "sorry voor het ongemak" briefje. Écht attent en wij hadden het echt niet als een ongemak ervaren, wij waren immer wat vroeg. Ook de pannenkoeken boerderij geprobeerd, ook niets op aan te merken. De kinderen hebben zich ook best vermaakt met de skelters en minigolf. Het personeel verdiend ook een pluim, allemaal even vriendelijk en behulpzaam, kortom, een toppark. Hier kan menig groter park een puntje aan zuigen. Komen wij terug? Waarschijnlijk wel.

Geweldig familieweekendje!

22 September 2018
9,0
We hebben een geweldig weekendje gehad. De zes persoons accommodatie was schoon en netjes ingericht, was ruim en had drie grote slaapkamers met op elke kamer een ruime kast. Er waren twee badkamers en twee toiletten aanwezig. De kleinkinderen hebben veel plezier gehad op de tractor, op de skelters, in het overdekte zwembad, de speeltuin en bij de boerderijdieren. Wij, opa en oma, kinderen en kleinkinderen zijn echt verwend bij rest. juffrouw Tok en pannenkoekhuis Grietje. Wat leuk dat beide eetgelegenheden op het park waren! Vrijwel alle huisjes staan heerlijk vrij met rondom grasveld en omringd door struiken en bomen. Wat een vrijheid! Wat een rust! Heerlijk buiten gezeten op het terras bij het huisje. Tot slot een pluim voor de dames van de receptie: Alle tijd voor onze vragen en heel vriendelijk! Landgoed Ruwinkel: Echt een aanrader!

Klein Ruwinkel, een prima en gastvrij park

21 September 2018
9,4
Wij zijn in september 2018 twee weken op Landgoed Klein Ruwinkel geweest, in bungalow Sunshower. Het landgoed is mooi en goed onderhouden. Het personeel is bijzonder klantvriendelijk. De bungalow was erg goed, inloopdouche, goede bedden, 1 slaapkamer op de begane grond. De bungalow was schoon en goed onderhouden.
De restaurants zijn gezellig. De ligging van het park is centraal, heel dichtbij Scherpenzeel en op 9 km van Barneveld en Veenendaal.
Genoeg te doen in de omgeving.

Landgoed Ruwinkel: een aanrader, ideaal als uitvalbasis.

30 August 2018
8,4
Net terug van een week Landgoed Ruwinkel. Fijn vakantiehuisje voor twee personen, voorzien van alles wat je nodig zou kunnen hebben. Iedere ochtend verwent met een heerlijk boerenontbijt. Super vriendelijke medewerkers. Prachtige omgeving. Veel gefietst: de Gelderse vallei, de Utrechtse heuvelrug en de hoge Veluwe.

Voor kleine kinderen top! Voor rust ook top!

25 July 2018
8,4
Ik ben er 3x geweest, met kinderen van leeftijd 3en7 top vakantiehuis!

Rustig park heerlijk in de natuur

04 July 2018
7,6
Landgoed Ruwinkel is een rustig park in de natuur. Veel uitvalswegen en mogelijkheden om de omgeving de verkennen/bezoeken.
De accommodatie voor 6 personen zou wat groter mogen zijn en was hier en daar wat gedateerd maar dat mocht de pret niet drukken.
Het zwembad is erg leuk en de eetgelegenheden op het park zijn goed. Vooral het kiprestaurant is erg leuk en lekker.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landgoed Ruwinkel

Plaats beoordeling

De reviews van Landgoed Ruwinkel zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje