Landgoed Ruwinkel

Landgoed Ruwinkel ervaringen

8.9
39 ervaringen
Algemeen
9
Ligging van het park
9.1
Faciliteiten op het park
8.7
De accommodatie
8.9
Service
9.2
Eetgelegenheden
8.7
Kindvriendelijkheid
8.7

39 Ervaringen met Landgoed Ruwinkel

Een geweldige week gehad rustige en mooi gelegen vakantiepark

27 June 2019
9,4
Het park was heel mooi als je van de natuur houd zit je hier perfect, ik weet eigenlijk niet wat er beter kan, maar als je als gezin met kleine kinderen op het park bent zou dat wat beter kunnen er is niet zo veel voor kinderen om zich voldoende te vermaken maar dat is mijn mening.Er is natuurlijk in de omgeving wel voldoende te doen denk alleen al aan dierentuinen, wij hebben het heel mooi gehad en heerlijk gegeten bij kip
restaurant juffrouw tok een echte aanrader.Wij hebben alweer geboekt voor volgend jaar.

Heerlijk

27 June 2019
8,1
Mooi park in een mooie omgeving. Mooie huisje en netjes schoon. Vriendelijk personeel

Prima week op Landgoed Ruwinkel gehad

13 June 2019
9,0
We waren er als echtpaar met hond. Het was leuk dat er een welkomst pakketje voor de hond lag. Direct tegenover het park kun je al beginnen met wandelen en daar zijn we de hele week mee doorgegaan, want de omgeving is prachtig. Het park zelf is ook prachtig met diverse vijvers, dus het was ook leuk om gewoon even over het park zelf te wandelen. Van de eetgelegenheden kunnen wij alleen de Bread & Breakfast en Juffrouw Tok beoordelen. Die waren allebei prima! we hebben heerlijk gegeten. De kindvriendelijkheid leek prima zo te zien, maar kunnen wij niet echt beoordelen, want we waren er zonder kinderen. De receptie werd "bemand" door heel enthousiast personeel dat steeds bereid was mee te denken en alle vragen te beantwoorden.

Heerlijk weekendje weg

29 May 2019
9,0
De ontvangst en het verblijf op dit park waren zeker voor herhaling vatbaar. Het huis was heel proper en goed uitgerust. Wij waren er moet onze hondjes en het was heel fijn hoe we ontvangen werden met een welkomstpakketje voor de hond.

Een hele mooie midweek

24 May 2019
8,6
Zeker aan te raden. Toch wel een persoonlijk park en diervriendelijk

Een heerlijk weekje weg

06 May 2019
9,9
En fantastisch park tussen de bossen en de weilanden, waarbij honden en kinderen welkom zijn, vlakbij het dorp Scherpenzeel, park is schoon en ruim opgezet. Huisjes zijn schoon en goed ingericht. Een hele prettige receptie met heel vriendelijk en behulpzaam personeel met een (verwarmd) zwembad direct achter de receptie, met de mogelijkheid om even een kopje te drinken en/of van een speciaal ontbijt te genieten.
Een heel fijn restaurant en pannenkoekhuis waar diverse gerechten geserveerd worden, eveneens met prettig personeel.
Een aanrader voor even er tussen of lekker van de vakantie te genieten met z'n 2e of een hele familie.

Een heel fijn, park, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel in mooie omgeving.

02 May 2019
8,7
Een geweldig fijn weekend gehad, prettig park met grote tuin rond het huis, goede faciliteiten zoals zwembad, tennisbaan, een midgetgolfbaan die mooi verzorgd was, leuke kinderboerderij en gezellig restaurant.
Wat heel fijn was was dat wij twee huisjes hadden gereserveerd (een 4 en 6 persoons) en dat we een upgrade kregen zodat we naast elkaar zaten, dus allebei een 6 persoonshuis. Ook een heel fijne omgeving om te wandelen en fietsen, vanaf het park loop je zo de klompenpad route. Huis zelf was ook keurig, leuk met open haard!

Geweldig!

02 May 2019
9,9
Fantastisch ! Leuk huisje, open haard sunshower, gratis verwenpakket voor onze viervoeters een cadeau bij aankomst. Auto kan geparkeerd worden bij het huisje. Vriendelijke mensen, man jarig ontbijt laten bezorgen, kregen fles wijn, leuk hoor. De koolmeesjes zowat uit je hand en de fazant tikte iedere morgen tegen de deur voor wat brood. Dat kun je nergens meer vinden.
Het is zo goed bevallen, wij komen absoluut terug, het park is voor een ieder aan te bevelen, leuke kinderboerderij, midgetgolf, 3 restaurants.
Kortom echt genieten !! Hartelijk dank en groeten fam. Philipsen

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landgoed Ruwinkel

Plaats beoordeling

De reviews van Landgoed Ruwinkel zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.

Win een gratis weekend
naar Landal Het Land van Bartje!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een
verblijf in een luxe woning voor 6 personen
Bekijk actievoorwaarden
Landal Het Land van Bartje Landal Het Land van Bartje