Landgoed De Scheleberg

Landgoed De Scheleberg ervaringen

6.7
15 ervaringen
Algemeen
6.5
Ligging van het park
7.7
Faciliteiten op het park
6.5
De accommodatie
7.1
Service
6.5
Eetgelegenheden
5.7
Kindvriendelijkheid
6.7

15 Ervaringen met Landgoed De Scheleberg

Ronald V.

Een fantastisch mooi park

15 February 2024
9,1
Een fantastische mooi park in een prachtige omgeving met goede service, snelle incheck alles voldeed aan onze verwachting.

Gea B.

Goed onderhouden en schoon

01 February 2024
8,7
De oprijlaan is fantastisch! De receptie en restaurant prachtig verlicht in de avond. Mooi aangelegd park, goed onderhouden en schoon!

V Stein Callenfels

Ruim

23 January 2024
8,4
ruime en keurige lokatie

Linda V.

Schoon

16 January 2024
9,9
Schoon en netjes

Jacqueline v.

Mooi park

10 January 2024
8,4
Mooi, aangelegd park. Mooi interieur van de huisjes.

Wendy Musch

Zou het niet aanbevelen

30 December 2023
5,0
Wil met je hond in alle rust oud en nieuw vieren ga niet naar dit park. Ondanks dat er niet op het park vuurwerk wordt afgestoken is het zo dichtbij in de omgeving dat het in mijn ogen de naam vuurwerkvrij niet dragen. Als nog medicatie moeten geven om onze hond rustig te houden.
Het was de eerste en laatste keer hier want het kost een vermogen.

A Wanningen

Geen bar of restaurant open

20 June 2023
6,0
Slecht je kon Er niks kopen Geen fris eten of drinken Of ijs zeer slecht en met dit mooie weer hier hadden ze direct op in moeten springen ze zijn gewoon in gebreken gebleven wij zijn hier vanaf vrijdag en het is nu dinsdag middag half vier en het is nog hetzelfde de scheleberg zitten wij. Ik Ben benieuwd of wij hier wat op terug horen

Schuit

Vuurwerkvrij, mooi niet

12 January 2023
6,3
Wij hebben dit park geboekt omdat het werd geadverteerd als vuurwerkvrij park. Bij aankomst zag ik de bui al hangen, er werd bij inchecken niks gezegd over vuurwerkvrij en er hingen nergens posters of flyers dat gasten geen vuurwerk OP het park mochten afsteken. Dit is, uit ervaring, bij andere vuurwerkvrije parken wel altijd zo.

Er werd dus inderdaad om middernacht bij verschillende huisjes OP het park, vlak achter en tegenover ons huisje zelfs, doodleuk vuurwerk afgestoken. Dit verwacht je niet als je 500 euro betaald voor een vuurwerkvrij park voor 3 nachtjes. Door TopParken werd een tegoedbon voor 75 euro aangeboden ter compensatie, wat mij betreft niet voldoende.

Tevens ligt dit park té dichtbij dorpen/steden om geadverteerd te worden als vuurwerkvrij. De knallen uit de omgeving waren zeer goed te horen. Al reken ik dit het park niet aan. Mocht je dus op zoek zijn naar een vuurwerkvrij park ivm bange honden, dit park is hiervoor niet aan te raden.

Gerda Jansen

Weekend

21 May 2022
5,1
Het is een mooi aangelegd park. Veel huisjes, dicht op elkaar.
Restaurant is matig. Broodjesservice en bbq service

Gerda Jansen

Weekend

21 May 2022
5,1
Het is een mooi aangelegd park. Veel huisjes, dicht op elkaar.
Restaurant is matig. Broodjesservice en bbq service

Ellie

Waar blijft mijn borg van 350,00...

19 August 2021
5,3
We zijn nu bijna 2 weken terug en ik heb 350,00 euro borg betaald. Dat is toch niet niks. Het schijnt heel moeilijk te zijn om dit terug te krijgen. Ik heb al 5 keer gebeld en elke dag zeggen ze: het wordt overgemaakt. Troepparken ipv Topparken.

Els Mennen

De Scheleberg

27 March 2021
5,3
Bij aankomst borg moeten betalen van 350 euro terwijl dat nergens op de site vermeld staat.!
Huisje niet schoongemaakt , vuil beddengoed nog in de gang en dat in Corona tijd! Gereserveerde baby bedje en kinderstoel niet geleverd. Na bellen laat in de middag bedje gebracht wat later kapot bleek te zijn. Niemand bereikbaar dus hele slechte nacht gehad omdat de kleine steeds tussen 2 bedden klem zat. Fietsen vooraf gereserveerd maar wisten bij de receptie van niets.
En nog vele kleine ergernissen door slechte communicatie bij de receptie.

Klaas

Bungalows gehuurd in 2020

24 March 2021
1,0
Oplichters. Willen mijn geld niet terugstorten ondanks ik na een jaar het terug moet ontvangen ivm Corona. Ze willen 10% van het totaal bedrag in rekening brengen vanwege annuleringskosten en ook nog administratiekosten. Oplichters.

Saskia

Ervaring de scheleberg

09 August 2019
8,3
Prachtig park en dito woning! We hebben een heerlijk relaxed weekend gehad.

Chris

Geslaagde vakantie

09 August 2019
8,1
Wij waren voor de eerste keer op Landgoed De Scheleberg, en als het ons lukt willen we in 2020 voor 2 weken komen. Wij en onze 2 kinderen hebben het prima naar ons zin gehad. het was een leuke week.

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Landgoed De Scheleberg

Plaats beoordeling

De reviews van Landgoed De Scheleberg zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.