Camping De Pampel

Camping De Pampel ervaringen

6.2
14 ervaringen
Algemeen
5.7
Ligging van het park
7.1
Faciliteiten op het park
6.5
De accommodatie
6.4
Service
5.5
Eetgelegenheden
7.3
Kindvriendelijkheid
6.2

14 Ervaringen met Camping De Pampel

Willem

Onaardige niet meedenkende eigenaar/beheerder

21 July 2024
3,8
Geen reden om terug te gaan

Memsil

Mooie ligging, klantvriendelijkheid eigenaar laat te wensen over

21 July 2024
6,5
Het park op zich is mooi echter de toiletten waren in het weekend niet schoon, werd volgens mij maar 1 x schoongemaakt, winkeltje stelt niets voor, weinig spullen, knutselen terwijl het hoogseizoen is begonnen ?? Niet één viltstift deed het, de eigenaar erg klantonvriendelijkheid en onsympathiek , geen reden om er niet terug te gaan !

Ikkie

Boek geen vakantie op camping de pampel!!

16 July 2024
1,0
Vakantie geboekt in de reguliere schoolvakantie echter geen animatie te vinden. Pas na twee weken kwam er een soort van animatie op gang. Knutselen zonder werkende stiften en papier uit de gebruikte prullenbak. Geen enkel heel velletje papier om te gebruiken. Zwembad water ijs en ijskoud en kinder douches ook en dat noemt zich een kindercamping! Privesanitair zit vol schimmel waar je wel een hoop voor moet betalen en een persoon kan maar warm douchen want dan is het water al op. De eigenaren kunnen wel een cursus klantvriendelijkheid volgen want de gastvrijheid is hier ver te zoeken. Dat gezeik met die bandjes en hoe men daarover aangesproken wordt is niet normaal meer. Als je klacht wilt neerleggen beginnen ze tegen je te scheeuwen enz maar willen niks oplossen. Veel plaatsen zijn leeg wat in mijn ogen ook al niet klopt in het hoogseizoen. Geen aanrader snap niet dat deze camping een 5sterren verdiend!!
Geen ijsjes beschikbaar en restaurant dicht om 5 uur over de winkel nog niet eens gesproken

Christine R

Nooit meer hierheen!

16 July 2024
4,3
Wat een vreselijke deceptie was dit. Het sanitair wordt niet goed en niet vaak schoongemaakt waardoor de toiletruimtes echt vies zijn en stinken. Overal slierten toiletpapier en dagen achtereen werden achtergelaten shampoo flessen en scheermesjes niet verwijderd. Het animatie team is triest, een bolderkar met box trekt over de camping en er was een treintje, maar de kinderen mochten zonder kaartje niet mee en zagen het lege ding aan zich voorbij gaan. Er was geen stift bij het knutselen die het deed. Maar de grootste tegenvaller is nog wel het chagrijnige personeel. De man (eigenaar?) heeft duidelijk geen zin in een camping en mensen. Hij is ronduit onaardig en banjert als een politieagent over het terrein om te checken of iedereen zijn bandje wel omheeft.
Een klacht bij hem neerleggen is voor hem aanleiding om direct een discussie te beginnen en in het verweer te schieten dat het de schuld is van de schoonmaak ploeg en het animatie team ook wordt ingehuurd, dus dat is niet zijn verantwoordelijkheid.
Echt een diep trieste bedoening, nooit weer!!!!

Johan

Hele leuke camping!

06 April 2024
9,9
Met de kinderen tijdens Pasen geweest. Heerlijk genoten. Mooie ligging en alles perfect voor elkaar!

Jose

Geweldige camping!

13 August 2023
9,9
Geweldige camping in een fantastische omgeving. Wat een groot pluspunt is, zijn de grote zwembaden en het leuke spraypark. Echte aanwinst voor de camping. Alles is tot in de puntjes verzorgd en mooi schoon. We zijn heerlijk uit eten geweest in het restaurant. Goed eten voor een nette prijs (en een écht Veluws biertje gedronken). We zaten in een Veluws Boerderijtje welke van alle gemakken voorzien was en keurig schoon! We komen zeker weer terug. Mooie 5-sterrencamping.

Amanda

Bizar dure stinkende huisjes

11 August 2023
1,0
-Verschrikkelijk stinkende huisjes. Een medewerker (of eigenaar) kwam met een magisch spraytje wat totaal niet hielp.
-De campingwinkel is amper 2x2 uurtjes per dag open, bij aankomst (wat vanaf 16.00 uur mag) heb je pech als je nog iets hebt..
-Restaurant meerdere dagen gesloten.
-Schimmel in de badkamer.
-Animatie was matig, ze deden hun best. Het avondverhaaltje was vaak "hetzelfde" verhaal.
-Zwembad mega koud
-Dat dit park 5 sterren heeft kunnen wij niet begrijpen. Zeker qua accommodaties niet.

Yenni

Geweldig!

28 July 2023
9,9
Hele mooie, goed onderhouden camping op de Veluwe. Vriendelijk personeel. Alles goed verzorgd.

Francis

Super camping, komen zeker terug!

23 July 2023
9,9
Geweldige camping in een mooie omgeving. Alles netjes voor elkaar. Mooi schoon sanitair, hele mooie zwembaden (zijn er meerdere). Hele vriendelijke medewerkers. We komen zeker weer terug.

Gerben

Niet weer

19 June 2023
4,8
Wat een vreselijke eigenaar! Een park met alle potentie. Perfecte locatie, ruime plekken en mooie accommodaties. Helaas zijn de eigenaar en medewerker ongelooflijk klantonvriendelijkheid. Jammer!

Marleen Veening

Waardeloos

29 May 2022
1,0
Wij komen niet meer terug. Zojuist vertrokken nadat de eigenaar ons kind uit het zwembad heeft gezet met een buitentemperatuur van 13 graden op een regenachtige dag in zijn zwembroek zonder dat hij zich mocht aankleden. Dit alles omdat hij zijn bandje was verloren tijdens het zwemmen. Ondanks dat hij kon aangeven in welke accommodatie hij verbleef en hij het zou kunnen nakijken in het systeem werd onze zoon die toch naar buiten gestuurd. Of onze zoon even wou opschieten omdat Harry weer "door" moest... gelukkig kwam ik langslopen om zo onze zoon op te vangen. Maar anders had hij daar alleen in zijn zwembroek gestaan. Toen ik binnen een nieuw bandje kwam halen (wat alleen mogelijk is wanneer je een kapot bandje inlevert, in dit geval het bandje van onze andere zoon) heb ik vriendelijk gevraagd of ik wat kwijt mocht over dit systeem. Maar ook daar werd niet heel begripvol en zelfs geïrriteerd op gereageerd door de dame achter de balie...

Jessica

Een fantastische vakantie

23 September 2020
8,6
Het park was geweldig mooi wij hadden een plaats tegenover het zwembad naast de knutsel club voor men dochter was dit perfect s’morgens de caravan uit en gelijk aan de slag

Beets

Te gezellig

06 July 2018
7,4
Was zeker leuk om nog eens naar terug te komen

g van goor

weekje de pampel

05 July 2018
8,4
qua ligging mooi.jammer geen bingo.een opmerking bij aankomst was mijn kleinzoon heel ziek mn man vroeg bij de receptie mogen wij al in ons huisje mocht niet terwijl mn kleinzoon hele hoge koorts had terwijl de huisjes al schoon waren toen ging mn dochter er heen toen kon het wel hij is echt van de hele week 4 dagen ziek gehad en wij waren er ook maar een week dokter erbij gehaald hij was echt ziek super jammer mn dochter is alleen met 2 kinderen jammer dat ze bij de receptie de eerste x er veen begrip voor hadden.hoop echt dat ze hier echt rekening mee gaan houden.gr

Deel jouw parkervaring

Deel jouw ervaring met Camping De Pampel

Plaats beoordeling

De reviews van Camping De Pampel zijn gemaakt door Parkvakanties bezoekers, gebaseerd op hun ervaringen tijdens het verblijf in dit vakantiepark.